Damien Fleury Vaasaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Damien Fleury Vaasaan

ViestiKirjoittaja Dev » 30.04.2014 10:11

Ranskan maajoukkuemies Fleury Sportiin

Ensimmäinen erittäin mielenkiintoinen hankinta Vaasalaisilta. Viime keväänä tuli jälleen kerran ihmeteltyä minkä takia Fleury pelaa jotain Allsvenskania, kun maajoukkuepelien perusteella taso saattaisi riittää vähän ylemmäksikin. Nyt pääsee sitten vihdoin ja viimein kokeilemaan mihin rahkeet riittää pääsarjatasolla. Fleury on jäänyt mieleen MM-kisoista erittäin sähäkkänä ja hyvin luistelevana pelaajana, jolla riittää myös taitoa.

Hyvä hankinta Sportilta ja toivotaan että onnistuu. Olisin saattanut jopa ottaa meille IFK:hon tuomaan leveyttä ja olemaan ns. Jokeri-korttina.
- Olen aina IFK

Salming

Re: Damien Fleury Vaasaan

ViestiKirjoittaja Salming » 30.04.2014 13:34

Dev kirjoitti:Fleury on jäänyt mieleen MM-kisoista erittäin sähäkkänä ja hyvin luistelevana pelaajana, jolla riittää myös taitoa.

Hyvä hankinta Sportilta ja toivotaan että onnistuu. Olisin saattanut jopa ottaa meille IFK:hon tuomaan leveyttä ja olemaan ns. Jokeri-korttina.
Samoilla linjoilla olen Devin kanssa. Näin miehen pelin viime MM-kisoissa Helsingissä, kun Ranska pelasi USA:ta vastaan. Oli muutenkin noissa kisoissa Ranskan parhaimmistoa. Terävä luistelija, ja laukaus on myös erittäin mainio. Lienee kärkiketjujen kamaa Sportissa ja en ihmettelisi, mikälisi ranskalainen tekaisisi vaikkapa 15 maalin kauden. Toivottavasti onnistuu, fysiikasta sen ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni.

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Damien Fleury Vaasaan

ViestiKirjoittaja telamiina » 01.05.2014 13:45

Jep. Muistan MM-kisoista ukon. Kyllä olisin SaiPaan ottanut kokeilemaan.

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Damien Fleury Vaasaan

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 19.01.2015 17:08

Vaasan Sportin ja Damien Fleuryn tiet eroavat

Viisitoista maalia Sportille tällä kaudella ampunut Damien Fleury jättää Sportin. Kyseessä ilmeisesti pelaajan oma toivomus, sillä haluaa jatkaa uraansa Suomen rajojen ulkopuolella. Taustalla voisin kuvitella olevan jotain, kun uutisessa puhutaan sitoutumisesta ja yhteishengestä. Sukset ristiin Valtosen kanssa?

Tässä tiedotteessa ranskalaishyökkääjän osoitteesta ei vielä ollut tietoa, mutta myöhemmin on tullut ilmi, että Fleury siirtyy Ruotsiin Djurgårdensin riveihin. Paha menetys vaasalaisille. Fleury oli kuitenkin selkästi joukkueen kantavia voimia Bertrandin ohella.
Here comes the yellow and blue.

Paluu Sport

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa