Tuomas Vänttinen - Vaasan Sport

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Tuomas Vänttinen - Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja Dev » 01.04.2015 15:48

Tällanen sopimus tuli tänään tuutista julki. Aika yllättävä osoite lopulta Vänttisellä. Ukko kuuluu kuitenkin liigan parhaimpiin nelosketjun senttereihin, niin odotin että olisi haikaillut johonkin mestaruutta tavoittelevaan seuraan. Olisi kelvannut meille myös. Noh, ei siinä mitään, erinomainen hankinta Sportin alempiin ketjuihin ja alivoimaosastolle.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Tuomas Vänttinen - Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja Multi » 01.04.2015 17:07

Dev kirjoitti:Tällanen sopimus tuli tänään tuutista julki. Aika yllättävä osoite lopulta Vänttisellä. Ukko kuuluu kuitenkin liigan parhaimpiin nelosketjun senttereihin, niin odotin että olisi haikaillut johonkin mestaruutta tavoittelevaan seuraan. Olisi kelvannut meille myös. Noh, ei siinä mitään, erinomainen hankinta Sportin alempiin ketjuihin ja alivoimaosastolle.

Kyllähän tästä Vänttisen Sportiin menosta alkoi huhuja ainakin jyväskylässä liikkumaan jo noin kauden puolivälissä. Sport on varmasti osoitteena yllätys, jos ajattelee vain joukkueen menestymisen kannalta. Itse uskon, että Vänttinen haluaa nyt yrittää ehkä sitten viimeistä kertaa ottaan roolin ylempääkin kuin sieltä 3/4-ketjuista ja pelkästä alivoimasta. Tiedän kyllä, että Vänttinen kuului kerhossa melkein koko kauden ylivoimakoostumuksiin ja kyllähän mies JYPissäkin ylivoimalla pelasi.

Veikkaisin, että kyseessä on Sportin ensi kauden kakkossentteri jolta odotetaan uutta piste-ennätystä sinne vähän reiluun 30pisteeseen. Mikäli laiturit on säädylliset ja peliaikaa tulee, niin en pitäisi ihmeenä vaikka uuden piste-ennätyksen takoisi. JYPiin kun Vänttinen aikanaan tuli hänhän oli taitopelaaja josta RD kaivoi taistelijan. ei ne taidot sieltä mihinkään kuitenkaan kadonneet ole. Vaikka ei pystyisi siihen kaavailemaani noin 30pisteeseen, niin kuten kaikki tietävät Vänä tuo joukkueeseen muuten niin paljon taistelua ja ilmettä, että vaikea hänen on flopata tai tuottaa Vaasalaisille pettymys. Olisin kelpuuttanut kaikista vammoista huolimatta, mitä viime kausina ollut takaisin JYPiin.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Viestit: 1087
Liittynyt: 08.01.2012 13:26
Suosikkijoukkue: SaiPa

Re: Tuomas Vänttinen - Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja telamiina » 01.04.2015 17:53

Vänttinen jäi kyllä kaivelemaan kun aikoinaan SaiPasta JyP:iin lähti. Oli kovassa nosteessa ja vaikutti. että kunhan saa urheilullisuuden ja liikkeen kohdalleen tekee kovat pojot.
No hän sai urheilullisuuden kohdilleen mutta kenties tuo liike on juuri se ongelma hiukan yksitotisen pelikäsityksen kanssa.

Ei siinä. Olisin SaiPaan ottanut 3 kenttään ja tuuraamaan kakkoseen.

Uskon hyviin pisteisiin.

Paluu Sport

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa