Valko-Venäjän maajoukkuehyökkääjä Artur Gavrus Sportiin

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Valko-Venäjän maajoukkuehyökkääjä Artur Gavrus Sportiin

ViestiKirjoittaja Legenda » 11.06.2015 13:29

Uutinen

Vaasan Sportin hyökkäys vahvistuu erittäin mielenkiintoisella pelaajalla, kun 21-vuotias valkovenäläinen Artur Gavrus liittyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella. Gavrus omaa kokemusta niin Pohjois-Amerikan OHL-sarjasta, KHL:stä kuin myös miesten MM-turnauksista.

Valko-Venäjällä syntynyt Gavrus siirtyi kaudella 2011-12 Ontarion junioriliigaan (OHL) Owen Sound Attack –joukkueeseen, jossa hän kahden kauden aikana teki 66 ottelussa 51 (23+28) pistettä. Kesällä 2012 New Jersey Devils varasi miehen NHL:ään kuudennella kierroksella. Pienikokoinen (179 cm / 84 kg) ja taitava hyökkääjä on myös tuttu näky maansa edustustusmiehistöissä: juniorimaajoukkueissa Gavrus on ollut mukana niiin alle 18- vuotiaiden kuin alle 20-vuotiaidenkin MM-kisoissa, joissa toimi myös joukkueensa kapteenina. Ensimmäiset aikuisten MM-kisat Gavrus pelasi keväällä 2013 ja tänä keväänä Tsekeissä mies oli mm. kaatamassa maalillaan pronssia napanneen USA:n. Kahdeksaan kisaotteluun saldoksi tuli mukavat 2+3 pistettä.

Viimeiset kaksi kautta Gavrus on edustanut KHL-joukkue Dinamo Minskiä. Otteluita kovassa sarjassa kertyi 66 ja niissä tehot 6+7. Ensi kaudella Sportia edustavan Gavruksen vahvuuksia ovat kova liike, henkilökohtainen taitotaso sekä hyvä laukaus. Potentiaalia löytyy ja urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä uskoo miehen lyövän läpi kotimaisessa Liigassa ensi kaudella.

- Saatiin erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Olemme kaikki nähneet Arturin pelejä ja varsinkin Matti Virmanen on seurannut hänen otteitaan pitkään. Olemme vakuuttuneita, että hän pystyy auttamaan meitä ensi kaudella. KHL, MM-kisastatus, iso NHL näkymä yms. kertovat myös siitä, että kyseessä on pätevä pelimies. Hänen perässään oli myös KHL-joukkueita paljon rahakkaammilla tarjouksilla, mutta pelaaja, hänen agenttinsa Igor Larionov ja NHL-joukkue katsoivat, että Sport on paras vaihtoehto tässä vaiheessa uraa. Odotamme hänen ottavan paikkansa kärkiketjuistamme.

Gavruksen saapumisen myötä hyökkäysosasto on valmis tulevaan kauteen.

- Näillä hyökkääjillä lähdetään liikkeelle, puolustukseen on vielä haussa yksi pelaaja. Mike Brennan on yksi vaihtoehdoista ja hänen tilanteensa selvinnee ennen juhannusta, päättää Jämsä.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Valko-Venäjän maajoukkuehyökkääjä Artur Gavrus Sportiin

ViestiKirjoittaja Multi » 12.08.2015 13:13

Maikkarin mukaan Spora menettää Gavruksen jo ennen kauden alkua. --> Hyökkääjälupaus jätti Vaasan Sportin yllättäen – seura vaitonainen
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu Sport

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa