Niclas Lucenius, Vaasan Sport

Kuva
Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Niclas Lucenius, Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 25.09.2015 08:34

http://www.vaasansport.fi/uutiset/niclas-lucenius-vahvistaa-sportin-hyokkaysta.1555

Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään 26-vuotiaalla Niclas Luceniuksella. Sopimus kattaa kuluvan kauden ja se sisältää lokakuun loppuun asti kestävän koeajan.

Monipuolinen hyökkääjä pystyy pelaamaan sekä keskus-, että laitahyökkääjän paikalla ja tuo Sportin hyökkäykseen runsaasti taitoa.

Lucenius on pelannut urallaan lähes 300 Liiga-ottelua Tapparan ja TPS:n väreissä. Parhaan kautensa hän pelasi 2009-10, jolloin Tapparan paidassa kertyi 56 ottelun aikana tehopisteet 17+29=46. Yhteensä Lucenius on rikkonut 30 pisteen rajan kolmen Liiga-kauden aikana.

Kauden 2011-12 183-senttinen ja 92-kiloinen hyökkääjä vietti KHL:ssä Dinamo Riian joukkueessa. 53 ottelussa turkulaislähtöinen hyökkääjä syötti tehopisteet 0+15. Lucenius palasi vuoden ulkomaanreissunsa jälkeen Tapparaan, jossa mies juhli kauden 2012-13 päätteeksi SM-hopeaa. Seuraavat kaksi kautta TuTon kasvatti vietti kotimaisemissaan Turussa edustaen TPS:ää.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen Luceniuksen hankintaan.

– Haimme vahvistusta tuloksenteko-osastollemme ja uskon, että löysimme etsimämme. Lucenius on kokenut pelaaja, joka on jo osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta tässä Liigassa. Saamme myös lisää variaatioita hyökkäysketjuihin ja ylivoimiin, Jämsä kommentoi.

Lucenius pelaa Sportissa pelinumerolla 2.


Jaahas flegu-Luce sai kun saikin sopparin Liigaan. Saa nähdä miten sopii Valtosen sapluunaan Lucen taiteilu ja missä kunnossa äijä on?
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Niclas Lucenius, Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja Multi » 25.09.2015 11:34

Lucenius voi olla flegu, mutta niin on taitavakin ja sitähän Sport joukkueeseen on tarvinnut. Sopimus kun sisältää vielä try-outin niin hyvä sopimus Sporalta. En itse ainakaan oikein parempaa pelaajaa markkinoilta edes näkisi Sportin resursseilla, olisin itse kelpuuttanut jopa JYPiin sillä pienoinen taitovaje meilläkin on. Mikäli antaa joukkueelleen kaikkensa eikä mene sillä fleguilu vaihteella niin ehdottomasti hyvä vahvistus. Mihinkähän ketjuun Sport Lucea kaavailee, kuulostaisi ainakin näin paperilla aika kovalta ketjulta Bertrand - Vänttinen - Lucenius. Vaasalaiset tosin Luceniuksen varmaan hankkivat sitä varten, että saavat taitoa muihinkin kuin ykkösketjuun.

Fleguista vielä Uuno on ilman sopimusta, kyllä minun mielestä hänkin mahtuisi Sportin rosteriin, mutta kaksi flegua samassa joukkueessa voisi olla liikaa.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Salming

Re: Niclas Lucenius, Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja Salming » 25.09.2015 12:56

DrMultihunter kirjoitti:Mihinkähän ketjuun Sport Lucea kaavailee, kuulostaisi ainakin näin paperilla aika kovalta ketjulta Bertrand - Vänttinen - Lucenius. Vaasalaiset tosin Luceniuksen varmaan hankkivat sitä varten, että saavat taitoa muihinkin kuin ykkösketjuun.
Tepsissä Lucenius ainakin veti pääsääntöisesti sentterin paikalla, joten veikkaisin, että sille paikalle hänet sijoitetaan myös Sportissa alkuun. Ja miehen kiekolliset taidot tulevat paremmin esiin sentterinä kuin laiturina, koska Lucenius kykenee jakamaan sitä kiekkoa laitaan tai tarvittaessa myös itse kuskaamaan alueelle ja heittämään päätyyn ja voittamaan siten keskialueen. Hyvä hankinta Sportilta, Eiköhän Lucenius ole ihan hyvässä kunnossa, siitä en olisi ollenkaan huolissani. Täytyy muistaa, että kyseessä on urheilija, jolla on hyvät pohjat aiemmilta vuosilta ja ei se kunto rapistu näin lyhyessä ajassa, jonka Lucenius nyt on ollut pelaamatta. Parit jääharjoitukset ja matsit alle ja sen jälkeen voidaan alkaa odottaa Luceniukselta jo pisteitä.

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Niclas Lucenius, Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 25.09.2015 13:37

Salming kirjoitti:Täytyy muistaa, että kyseessä on urheilija, jolla on hyvät pohjat aiemmilta vuosilta ja ei se kunto rapistu näin lyhyessä ajassa, jonka Lucenius nyt on ollut pelaamatta.

Jostain olen kuullut/lukenut että aika kovat "pohjat" on kyllä vedetty kesällä ja nyt ei puhuta mistään treeneistä...
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Niclas Lucenius, Vaasan Sport

ViestiKirjoittaja Dev » 13.10.2015 15:32

En tiedä onko taas Lucen twitter pelleilyjä, mutta siellä kommentoinut, että ei muuta kuin reppuselkään ja eteenpäin. Ei myöskään ole enää Sportin kokoonpanossa, vaan on toistaiseksi sivussa ja hänen tilansa katsotaan myöhemmin Sportin kotisivujen mukaan.

Tais tulla lähtöpassit?

Ei ihan mene nämä scouttaukset putkeen. Gavrusin tilalle hommattu Spilar ja Luce. Eipä niistä mihinkään ole ollut, tosin se ei ole yllätys.
- Olen aina IFK

Paluu Sport

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa