Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

Keskustelua Kontinental Hockey Liigasta.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 19.03.2012 23:38

Aika avata jo ensi kaudenkin kausiketjuja. Lokomotivin tämän kauden joukkueen kohtalon jokainen jääkiekkoa seuraava tietää. Tuo joukkue olisi ollut ehdottomasti KHL:n TOP-3 joukkue materiaalilta, mutta korkeammat voimat päättivät viedä jengin taivaan kentille.

Tulevan kauden joukkueesta liikkuu jonkin verran huhuja. Joukkueeseen huhutaan Amurin tähtisentteri Petr Vranaa, Dinamo Riian kärkihyökkääjiä Mikelis Redlihsia ja Janis Spruktsia. Puolustuskalustosta en ole kuullut vielä minkäänlaista huhua. Maalivahtiosastolle ei myöskään ole varsinaisia huhuja tullut, mutta pidän hyvin todennäköisenä, että Georgy Gelashvili pelaa ensi kaudella Lokomotivissa. Ei ole minkäänlaista huhua tästä ilmoilla ollut, mutta mies on jämähtänyt Magnin kakkosveskariksi Ari Ahosen tultua. Pelasi viime kaudella ykkösenä kiitettävästi, mutta alkukauden haparointien takia Ahonen hankittiin kehiin. Gelashvili on edelleen hyvä ykkösvahti joukkueeseen kuin joukkueeseen ja mies on aiemminkin pelannut Lokomotivissa. Tuskin Lokomotiv saa kasaan samantasoista joukkuetta mikä sillä olisi ollut tälle kaudelle, mutta sellaisen joukkueen varmasti saavat, jolla taistellaan läntisessä konferenssissa kotiedusta. Läntinen konferenssi todella kaipaa perinteikkään Lokomotivin paluuta sarjaan, sillä taso lännen puolella on tällä kaudella ollut taas jonkin verran heikompi kuin idän puolella. Toki TsSKA:n nousu tuo myös yhden suurseuran lisää lännen puolelle.

Tulee varmasti olemaan tunteikas Lokomotivin avauspeli ensi kaudella.

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 21.03.2012 14:51

Saattanut olla jo mainittu jossain täällä KHL-osiossa, mutta "Jortsun Amurin varrella-blogista" huomasin tälläisen tiedon, että Lokomotiv saa ottaa ilman kompensaatiota yhden haluamansa pelaajan joka KHL seurasta. Ammattikoulun jälkeen miltein pelkää Aku Ankkaa lukeneena piti ensin selvittää tuo sivistyssana kompensaatio ja sain käsityksen, että hyvitystä, korvausta ja tasausta menetyksistä on tuon sanan merkitys. Sitten itseasiaan, niin tarkoittaako tämä nyt sitä, että seuralla on mahdollisuus rokottaa toisia seuroja kovalla kädellä esim. ottaa heidän parhaan pistemiehensä? Joukkuettahan, kuten ei varmaan tässäkään tapauksessa, niin kannata rakentaa pelkistä ns."tähdistä" vaan palasista, joka olisi joukkue isolla J:llä. Sopimuksethan, jotka ovat kesken sitten varmasti siirtyvät seuralta, josta pelaaja halutaan Lokomotiville ja varmasti sorvataan uusi sopimus ja mahdollisesti jopa pisempi vai miten VA:on "sopimusgurut" ja muut tietäjät?

(Lähde: blogit.ts.fi/amurin varrella)
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 426
Liittynyt: 23.02.2011 16:39
Paikkakunta: Espoo
Suosikkijoukkue: SKA, Blues

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja SKA » 21.03.2012 20:13

ArchieBunker kirjoitti:Saattanut olla jo mainittu jossain täällä KHL-osiossa, mutta "Jortsun Amurin varrella-blogista" huomasin tälläisen tiedon, että Lokomotiv saa ottaa ilman kompensaatiota yhden haluamansa pelaajan joka KHL seurasta. Ammattikoulun jälkeen miltein pelkää Aku Ankkaa lukeneena piti ensin selvittää tuo sivistyssana kompensaatio ja sain käsityksen, että hyvitystä, korvausta ja tasausta menetyksistä on tuon sanan merkitys. Sitten itseasiaan, niin tarkoittaako tämä nyt sitä, että seuralla on mahdollisuus rokottaa toisia seuroja kovalla kädellä esim. ottaa heidän parhaan pistemiehensä? Joukkuettahan, kuten ei varmaan tässäkään tapauksessa, niin kannata rakentaa pelkistä ns."tähdistä" vaan palasista, joka olisi joukkue isolla J:llä. Sopimuksethan, jotka ovat kesken sitten varmasti siirtyvät seuralta, josta pelaaja halutaan Lokomotiville ja varmasti sorvataan uusi sopimus ja mahdollisesti jopa pisempi vai miten VA:on "sopimusgurut" ja muut tietäjät?

(Lähde: blogit.ts.fi/amurin varrella)


En jaksa nyt lukea tuota blogia, mutta en ole tällaisesta kuullut yhtikäs mitään sitten syyskuun. Aluksihan tuota ajateltiin, jotta Jaroslavl voisi päästä heti jatkamaan, mutta että nyt ensi kaudeksi? Ei tule tapahtumaan.

Muutoinkin tuo olisi järkyttävä ja epäinhimillinen systeemi. Miettikääpä jos olisitte tehneet esimerkiksi 5 vuoden sopimuksen Pietariin ja muuttaneet sinne perheen kanssa. Sopimuksen tekoon vaikutti hieno kaupunki ja nopeat yhteydet kotimaahan. Sitten joutuisittekin siirtymään Jaroslavliin ilman mitään varoitusta vai mahdollisuutta vaikuttaa asiaan?
Se ei pane joka valikoi. Yksi toivomus on: Mielellään nainen. -Jatkoajan deittipalsta.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja Legenda » 21.03.2012 20:22

Eiköhän tuossa nyt mentäisi jo NHL:stäkin nähdyllä tyylillä, jota käytetään näiden laajennusjoukkueiden kohdalla: Joukkueet saavat suojata X määrän pelaajia, jonka jälkeen nämä suojaamattomat pelaajat muodostavat sen joukon, josta Lokomotiv saa pelaajansa valita. Vuoden 2000 NHL Expansion Draftissa tuo jako meni seuraavasti, eli joukkueet saivat suojata pelaajiansa:

1 MV, 5 P, 9 H
tai
2 MV, 3 P, 7 H

Jotakuinkin tälläistä systeemiä minä veikkailisin ja ihan reilultahan tuo vaikuttaisi..
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja FPP » 21.03.2012 20:47

Jep, siinä vaiheessa kun Lokomotiv lähtee ottamaan Dallmania Barysista, niin loppuu ainakin allekirjoittaneella KHL:n seuraaminen samalla hetkellä.

Avatar
Viestit: 146
Liittynyt: 05.03.2012 05:07
Suosikkijoukkue: Turkoosi & Mustat Kuhnurit

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja JaEKRa » 09.04.2012 12:16

Viime syyskuun tuhoisan lentoturman takia Venäjän jääkiekkoliigasta vetäytynyt Lokomotiv Jaroslavl on tehnyt sopimuksen amerikkalaisvalmentaja Tom Rowen kanssa.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja Lehväs » 09.04.2012 20:39

JaEKRa kirjoitti:Viime syyskuun tuhoisan lentoturman takia Venäjän jääkiekkoliigasta vetäytynyt Lokomotiv Jaroslavl on tehnyt sopimuksen amerikkalaisvalmentaja Tom Rowen kanssa.


Lisäksi joukkueen valmennusryhmään liittyy Venäjän maajoukkueen apu ja Sibirin päävalmentaja Dimitri Juskevitsh.
...

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 03.05.2012 14:36

Legenda kirjoitti:

Kuva

Kuva (D) Dmitri Korobov, Dinamo Riga >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (D) Vitali Vishnevsky, SKA St.Petersburg >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (F) Mikelis Redlish, Dinamo Riga >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (F) Viktor Kozlov, Salavat Yulaev Ufa >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (F) Dmitri Klopov, Torpedo Nizhny Novgorod >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (F) Sergei Plotnikov, Amur Khabarovsk >>> Lokomotiv Yaroslavl
Kuva (F) Yegor Averin, Avangard Omsk >>> Lokomotiv Yaroslavl

Yllä olevien lisäksi Jaroslavlilla on sopimukset Spartak Moskovasta tulleen 23-vuotiaan hyökkäjän Roman Lyuduchinin kanssa ja TsSKA Moskovasta tulleen 22-vuotiaan puolustaja Mikhail Pashinin kanssa.

Näistä Lokomotivin hankinnoista muutama sana. Kärkiketjujen hyökkääjiä on nyt kasassa kaksi kappaletta, kun Lokomotiv hankki Ufasta isokokoisen sentterin Viktor Kozlovin muodossa. Kozlov voi pelata sekä laidassa, että sentterinä. Kyseessä on yksi KHL:n parhaista kiekonsuojaajista. Toinen hankinta on sitten nopea ja tulivoimainen Mikelis Redlihs, joka tulee Dinamo Riiasta. Kyseessä on Riian selvästi paras hyökkääjä ja odotukset Lokomotivissa ovat varmasti korkealla latvialaisen suhteen. Lisäksi Amurista tuli erittäin sähäkkä Sergei Plotnikov, joka on hyvä pörriäinen alempiin ketjuihin ja omaahan mies melko tulisen rannelaukauksenkin. Yegor Averin on kaikille finaaleja seuranneille varmasti tuttu mies, jos ei aiemmin ollut. Averin on todellinen taistelija ja hyvällä liikkeellä varustettu. Alempien ketjujen pelaajia ja erinomainen roolissaan. Torpedosta tullut Dmitri Klopov on vain täytehyökkääjä, joka tuo laajuutta rosteriin. Päivän puolustajahankinnat tuovat kyllä kiitettävästi fyysisyyttä takalinjoille. SKA:sta tulleen Vitali Vishnevskin parhaat päivät ovat takana päin, mutta silti kyseessä on hyvä puolustaja. Dmitri Korobov on todellinen järkäle Valko-Venäjän maajoukkueesta (seuratkaa miestä MM-kisoissa) ja tuo Vishnevskin tavoin fyysisyyttä takalinjoille.
Aiemmin sopimuksen seuran kanssa tehneet pelaajat ovat myös varsin mielenkiintoisia. Roman Lyuduchinin kohdalla oli suuret odotukset Spartakissa menneellä kaudella, mutta nuorukainen ei niitä täysin täyttänyt. Potentiaalia on nousta erinomaiseksi KHL-pelaajaksi. Mikhail Pashnin pelasi hieman alle 18 minuuttia menneellä kaudella keskimäärin TsSKA:ssa. En ole Pashninin peliin kiinnittänyt TsSKA:n peleissä sen erityisemmin huomioita, mutta lupaavasta puolustajasta on kyse. Rooli jäänee pieneksi Lokomotivissa.

Nyt Lokomotivilla on nyt kasassa sopimukset kahden TOP-6 hyökkääjän kanssa, joten mielenkiinnolla jäädään odottamaan niitä neljää tulevaa pelaajaa kärkiketjuihin. Tuskin ovat mitään ihan B-luokan kavereita. Nykyisistä pakeista vain pari tullee mahtumaan TOP-6 pakkeihin.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 03.05.2012 19:29

InFlames kirjoitti:Kuva (M) Vitaly Kolesnik (20gp, 89.8%), Salavat Julajev Ufa -> Lokomotiv Jaroslavl
Kuva (H) Alexei Kalyuzhny (41gp, 6+15=21), Avangard Omsk -> Lokomotiv Jaroslavl
Kuva (H) Alexander Chernikov (47gp, 11+11=22), Sibir Novosibirsk -> Lokomotiv Jaroslavl
Kuva (H) Yuri Petrov (54gp, 2+11=13), Sibir Novosibirsk -> Lokomotiv Jaroslavl

Aiemmin päivällä tuli kasa Lokomotivin ensi kauden sopimuspelaajia julki. Nyt saatiin neljä uutta nimeä. Mielenkiintoisin pelaaja noista on Omskissa alle tasonsa pelannut Alexei Kalyuzhny. Olisiko tässä nyt Lokomotivilla kasassa ensi kauden kärkisentterit? Viktor Kozlov ja Kalyuzhny siis? Vaikea kuvitella kummankaan pelaavan jossain kolmossentterinä. Ei Loko mitään dream teamia saa ensi kaudella kasaan, vaikka iskukykyisen porukan taitavat saada kasaan, mikä on hyvä koko KHL:n kannalta. Alla vielä pientä ketjuhahmottelua.

XXX - Viktor Kozlov - Mikelis Redlihs
XXX - Alexei Kalyuzhny - XXX
Alexander Chernikov - XXX - Roman Lyuduchin
Yegor Averin - Yuri Petrov - Sergei Plotnikov

XXX - XXX
Vitaly Vishnevsky - XXX
Dmitri Korobov - Mikhali Pashnin

XXX
Vitaly Kolesnik

Voisiko joukkue olla jotain tuollaista? TOP-6 hyökkäjista on nyt puolet kasassa ja molemmat sentterit. Enää puuttuu kolme kovaa laitahyökkääjää. Puolustuksesta oletan, että kärkipakit ovat vasta tulossa. Kolmos- ja nelosketju ovat aika lailla valmiit. Ei siellä mitään nimivahvaa osastoa ole, mutta omasta mielestäni varsin laadukasta nimeä alempiin ketjuihin.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja Lehväs » 10.05.2012 08:55

Staffan Kronwall Jaroslavliin!


Sieltä tuli pakkia uutta nousua tekevään Jaroslavliin. Kuitenkin ehkä enemmän puolustuspään kaveri, eikä niinkään offensiivinen puolustaja.

EP:stä lisää
...

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 24.05.2012 21:05

Lokomotivin veskaritilanne ei näytä hyvältä, jos kauteen lähdetään nykyisellä kaksikolla. Ykkösvahtina kauteen olisi lähtemässä näillä näkymin Ufassa 20 peliä viime kaudella torjuntaprosentilla 89.8% pelannut Vitali Kolesnik, joka oli myös Kazakstanin maalilla neljässä pelissä kevään MM-kisoissa. Toinen veskari on Jaroslavlin oma kasvatti, joka palaa takaisin seuraan TsSKA Moskovasta. Kyseessä on 22-vuotias erittäin isokokoinen veskari nimeltään Sergei Gaiduchenko. Ei varmasti sano suurelle yleisölle mitään. Menneellä kaudella Gaiduchenko torjui 13 peliä torjuntaprosentilla 90.4%, mutta jäi selkeäksi kakkosveskariksi erinomaisen slovakkivahdin Rastislav Stanan takana. Toissa kaudella Gaiduchenko pelasi myös TsSKA:ssa, mutta esitys oli tilastojen valossakin entistä vaatimattomampi. Tuo kausi oli se, kun TsSKA maalivahtipeli kusi urakalla, kun Stephen Valiquette sekä Gaiduchenko pettivät maalilla illasta toiseen. Ei oikeasti tuollaisella kaksikolla voi lähteä kauteen? Kumpikaan ei kanna otsassaan luotettavan ykkösveskarin statusta. Tuskin tässä seuran kakkos -ja kolmosveskarit ovat? Kyllä Lokomotiv kuitenkin tarvisi paremman ykkösveskarin mitä tällä hetkellä on tarjolla. Gaiduchenkossa on potentiaalia, mutta mies on sulanut kummasti kahdella viime kaudella. Jos Jaroslavl lähtisi tuolla kaksikolla, niin olisi se sieltä huonoimmasta päästä KHL:ssä.

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja NiksuP » 04.06.2012 18:11

Sami Lepistö ja Curtis Sanford ovat tehneet sopimukset Lokomotivin kanssa.

Mielestäni kummatkin erityisen hyviä hankintoja. Lepistöstä voi saada parhaimmillaan todella hyvän kiekollisen pakin KHL-tasolle ja ei tuo ihan onneton ole omassakaan päässä. Sanford taasen pelasi Blue Jacketeissa hyvän kauden saaden alle reilut 30 peliä hyvillä tilastoilla. Mielestäni kyllä hyvätasoinen maalivahti KHL:ään.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.06.2012 17:08

Niksu tuossa edellisessä viestissä laittoikin Lokomotivin parista uudesta hankinnasta mietteet. Sanfordin hankinta on erinomainen, sillä olisihan se ollut hullua lähteä Kolesnik - Gaiduchenko parilla kauteen. En kyllä ymmärrä miksi Gaiduchenko palaa Lokomotiviin, kun tarjolla on lähtökohtaisesti kolmosveskarin rooli. Monesta seurasta olisi varmasti kakkosveskarin tontti auennut. Jostain Avtomobilistista jopa ykkösveskarin paikka. Sami Lepistö tuo sitten kiekollista osaamista Lokomotivin varsin hyvään puolustuskalustoon. Eihän tuo joukkue paperilla näytä alkuunkaan viime kaudella menehtyneen "dream teamin" tasoiselta porukalta, mutta ihan hyvää pakettia seura on saamassa tulevalle kaudella. Jaroslavlin kaupunki on yksi kiekkohulluimmista kaupungeista KHL:ssä, joten hienoa saada seura takaisin KHL:ään, vaikka kannattajien syvät arvet eivät parane koskaan. On kuitenkin aika jatkaa matkaa...

Loppuun vielä pientä ketjurakentelua, joka antaa hieman kuvaa seuran pelaajamateriaalista.

XXX - Viktor Kozlov - Mikelis Redlihs
XXX - Alexei Kalyuzhny - Roman Lyuduchin
Yegor Averin - XXX - Alexander Chernikov
Maxim Trunev - Yuri Petrov - Sergei Plotnikov

Sami Lepistö - XXX
Vitaly Vishnevsky - Staffan Kronwall
Dmitri Korobov - Mikhail Pashnin
Yevgeni Korolev

Curtis Sandford
Vitaly Kolesnik


Jotenkin tuolleen näkisin tilanteen tällä hetkellä, mutta nämähän ovat vain arvailuja. TOP-6 hyökkääjistä on tällä hetkellä kasassa 3-4. Spartak Moskovan Lyuduchin iski viime kaudella 37 peliin 15 maalia ja 24 pistettä. 24-vuotiaalta pelaajalta on odotettu todellista läpimurtoa KHL:ssä, mutta todellista läpimurtoa ei ole vielä tullut, vaikka alla on hyvä kausi. Laadukkaan sentterin rinnalla voisi odottaa hyviä asioita tapahtuvan. En tiiä mitä roolia Lokossa on miehelle ajateltu, mutta kyllähän paikka nyt vähintään kolmosesta pitäisi löytyä. Averinin nostin myös yhden pykälän ylemmäs, kun on kuitenkin nuori nouseva kyky. Trunevista ei ole kovin hyvää kuvaa, mutta tilastojen perusteella sijoitan miehen neloseen. Pari laituria vielä tuo hyökkäys kaipaisi kärkiketjuihin. Näiden pitäisi olla nimivahvoja pelaajia, kun kyse on kuitenkin Lokomotivin joukkueesta. Kolmossentterikin uupuu.

Puolustus kaipaisi Lepistön tulonkin jälkeen vielä yhden laadukkaan kiekollisen pakin. Vishnevskyn ja Kronwallin vahduudet, kun ovat puolustusosaamisessa. Samoin myös Valko-Venäjän maajoukkuepakki Korobovin. Pashnin on sen sijaan kiekollisena ihan pätevä kaveri. Korolevistakin on varmasti merkintöjä koneella vedonlyöntiä ajatellen, mutta en nyt ulkomuistista muista millainen pelaaja on.

Maalivahtiosasto on nyt valmis ja hyvillä kantimilla. Sanford on lähtökohtaisesti selkeä ykkönen. Kolesnik ja Gaiduchenko kilpailevat kakkosveskarin paikasta.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja Lehväs » 06.06.2012 17:35

Kyllä tuo lento-onnettomuus verotti joukkueen iskukykyä todella paljon. Lokomotiv oli cup-contender ennen onnettomuutta, nyt se on jotain välierä-konferenssifinaalikamaa. Ainakin vielä.
...

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Lokomotiv Jaroslavl 2012-13

ViestiKirjoittaja InFlames » 06.06.2012 17:54

Jep. Lokomotiv oli kyllä lähes SKA:n veroinen porukka, mutta sitten piti käydä kuten kävi. Se oli 2000-luvun varmasti paras joukkue Jaroslavlissa, mutta todellista iskukykyä ei nähty koskaan. Nykyinen joukkue on jotain tuota tasoa mitä Ketunkolo totesi. Tosin ei esimerkiksi OHK Dynamo Moskovan pitänyt menneellä kaudella Gagarin Cupia voittaa, joten ei se nimilista kaikkea ratkaise, jos pelataan joukkueena äärettömän hyvin.

Eiköhän Lokomotiviin tule kuitenkin lopulta porukka, joka ottaa kotiedun playoffeihin. Maalivahtipeli kuitenkin parani näin paperilla huomattavasti Sanfordin tultua. Puolustus alkaa näyttämään ihan hyvältä, jos sitä vertaa suurten joukkueiden puolustusten tasoon, joihin Lokomotiv edelleen kuuluu. Ei kannata tuota Pashninia myöskään aliarvioida, sillä kyseessä on ihan hyvä pakki. Tuohon vielä joku todella kova nimi, niin hyvältä näyttää. Hyökkäys kaipaa 2-3 kovaa nimeä vielä. Mikelis Redlihs kantaa suuria odotuksia niskassaan uudessa Lokomotivin joukkueessa, mutta näen kyllä Redlihsin jatkavan tuolla siitä mihin Dinamo Riiassa jäi. Viktor Kozlov on hienoa nähdä myös Lokomotivissa. Muistan aina sen tilanteen, kun se Ufan ja Atlantin välinen peli keskeytettiin tuon Lokomotivin turman takia ja Kozlov istui vaihtopenkillä epäuskoisena kyyneleitä pidätellen. Kozlov on edelleen yksi KHL:n parhaista kiekon suojaajista isokokoisena pelaajana. Tuli mieleen, että kuinkahan paljon valkovenäläisen kiekkoilun yhdelle legendoista, eli Alexei Kalyuzhnylle vaikutti Lokomotiviin tuloon rakkaan maajoukkuekaverin Ruslan Salein poismeno. Aika turhaa ja tyhmää spekulointia, mutta tulipahan vain mieleen.

E: Jags voisi tulla sieltä Jatkoajan puolelta kertomaan mietteitään myös tänne Lokomotivin tulevan kauden joukkueesta.

Seuraava

Paluu KHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa