Atlant Mytishi 2012-2013

Keskustelua Kontinental Hockey Liigasta.
Telle

Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 09.06.2012 17:31

Allhockey.ru uutisoi tänään http://www.allhockey.ru/khl/news/125159/

Perttu Lindgren odottaa innolla KHL-debyyttiään

Rauman Lukosta Atlantiin siirtyvä Lindgren kertoo haastattelussa ratkaisunsa taustoista:

- Odotan innolla debyyttiäni KHL:ssä. Se on minulle haaste. Halusin Venäjälle, koska se auttaa minua kasvamaan pelaajana. En tiedä paljon Atlant-joukkueesta. Keskustelin joukkueessa pelaavan Janne Niskalan kanssa ja hänellä oli pelkästään hyvää kerrottavaa. Hän korosti, että täällä on kaikki organisoitu korkeatasoisesti.

- Kausi 2010-2011 on ollut urani toistaiseksi paras. Viime kausi meni huonommin. Ensiksikin koko joukkue epäonnistui kauden alussa. Lisäksi Amur Habarovsk oli houkutellut riveihinsä ketjukaverini Jakub Petruzalekin enkä löytänyt pitkään aikaan omaa peliäni. Kun sen viimein löysin niin pisteitä alkoi tulla, mutta liian myöhään.

- Tiedän, että jääkiekko on Venäjällä erittäin suosittu urheilulaji ja Mytishissä sijalla 1. Olen katsonut joitakin Atlantin pelejä ja olen yllättynyt joukkueen kannattajien tuesta. Minulle tulee olemaan kunnia pelata heidän suosikkijoukkueessaan ja antaa kaukalossa kaikki itsestäni heidän ilokseen.

Telle

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 10.06.2012 14:22

Atlantin puolustaja Ivan Visnevsky eilen allhockey.ru:ssa http://www.allhockey.ru/news/125167/

Lindgren: Muistan hänet parhaiten lasten lukumäärästä

Ivan Visnevsky arvioi Atlantin uutta hyökkääjää Perttu Lindgreniä, jonka kanssa hän pelasi kaudella 2009-2010 Dallasin farmijoukkueessa:

Perttu Lindgren? Muistan hänet hyvin. Hän on hyvä pelaaja, erittäin älykäs. Muistan hänet kyllä parhaiten muusta kuin pelaamisesta - lasten lukumäärästä. Olin yllättynyt kuullessani, että Lindgrenillä oli jo 22-vuotiaana kaksi lasta. Ai hänellä on jo kolme? No, hän antaa, on vasara. (Viimeisessä lauseessa venäjän kielelle niin tyypillinen kielikuva)

Joka tapauksessa onnea Perttu Lindgrenille. On kieltämättä kovan haasteen edessä.

Avatar
Viestit: 57
Liittynyt: 22.06.2011 19:49
Suosikkijoukkue: SKA, Blues

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Lukija » 11.06.2012 16:23

Telle kirjoitti:
Joka tapauksessa onnea Perttu Lindgrenille. On kieltämättä kovan haasteen edessä.


Kyllä vain. Kolmen uhmaikäisen hoitaminen ei ole helppo tehtävä. Tsemppiä Pertulle!

Telle

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 25.06.2012 20:27

Ruotsalaissentteri Patrik Zackrisson haastattelussa Atlant Mytischin kotisivuilla

http://www.atlant-mo.ru/news/news-atlan ... 64842.html

Minun täytyy pelata paremmin

Patrik Zackrisson
Kuvaon 25-vuotias, 180-senttinen ja 85-kiloinen ruotsalaissentteri, joka pelasi viime kaudella pääasiallisesti Atlant Mytischin ykköshyökkäysketjussa laitureinaan Nikolai Zherdev ja Jonas Andersson. Hän oli viime kaudella joukkueen kolmen parhaan hyökkääjän joukossa tehoilla: runkosarjassa 54 ottelua: 8+14=22, -7, 36PIM.; playoffeissa 12 ottelua: 2+5=7, +/- 0, 7PIM.

Missä vietät loman? Kotona Linköpingissä.
Oletko jo aloittanut harjoittelun? Olen, Atlantin valmentajien lähettämän ohjelman mukaan. Lisäksi työstän niitä asioita, joissa minun pitää parantaa.
Milloin aiot lähteä Mytischiin? Harjoitusleirin alkuun mennessä. Todennäköisesti yhdessä päävalmentaja Janne Karlssonin kanssa.
Miten arvioit ekaa kauttasi KHL:ssä? Vastasiko liiga odotuksiasi? Sanoisin, että liiga jopa ylitti odotukseni. Plusmiinustilastoni jäi pakkasen puolelle. Tilastot eivät valehtele ja voin pelata paremmin.
Suhtaudut itseesi kriittisesti. Ilman itsekritiikkiä ei pysty pelaamaan korkealla tasolla. Jos olet tyytyväinen itseesi - pakkaa tavarasi ja matkusta kotiin.
Olet pelannut Ruotsissa ja nyt KHL:ssä. Onko eroa? Tietenkin. KHL:ssä pelaajilta löytyy enemmän yksilötaitoa. Ja vauhti, verrattuna Elitserieniin on kosminen. KHL:ssä on kiinnitettävä enemmän huomiota fyysiseen harjoitteluun ja hiottava taitoa.
Sopeuduitko nopeasti uuteen liigaan? Kohtuullisen nopeasti.
Tuleeko toisesta kaudesta helpompi? Kyllä, koska olen tottunut KHL:n pelitempoon.
Onko mukavaa kun joukkueen päävalmentaja on maanmiehesi? Minulla ei ole kokemusta kuin ruotsalaisista valmentajista. Valmentajan kansallisuudella on ollut suuri merkitys. Ensinnäkin, olen ymmärtänyt 100 prosenttisesti mitä Janne on viestittänyt. Toiseksi, tunsin hänen kaikki harjoitteensa. Kolmanneksi, tunnen hänen pelisysteeminsä.
Miltä kaupunki ja seura on tuntunut? Kaikki on järjestetty seurassa korkeimmalla tasolla. Jotkut Venäjällä pelanneet ruotsalaispelaajat ovat kertoneet kauhujuttuja, mutta Atlantissa en ole nähnyt sellaista. Ainoa hankala asia on ollut kielimuuri. Onneksi joukkueessa aika monet osaavat englantia. Ja olen alkanut itse oppia venäjää. Ymmärrän jo yksinkertaisia lauseita. Osaan jopa sanoa jotakin venäjäksi. Kaupungista voin sanoa samaa kuin seurasta. Venäjä on eurooppalainen valtio, täällä kaikki on melkein samoin kuin kotona Ruotsissa.
Miten sinusta tuli kiekkoilija? Synnyin pikkukaupungissa lähellä Tukholmaa. Pelasin siellä viisi vuotta. Sitten muutin Göteborgiin Frölundan Akatemiaan, josta pääsin edustusjoukkueeseen. Seuraavana vuonna en tehnyt vaikutusta valmentajaan ja siirryin Rögleen. Sen jälkeen pelasin neljä vuotta Linköpingissä ja nyt Mytischissä. 16-vuotiaana pääsin ekan kerran Ruotsin maajoukkueeseen.
Pääsit tänä vuonna Tre Kronorin MM-kisajoukkueeseen, mutta et pelannut yhtään ottelua MM-kisoissa. Kyllä ja se oli pettymys. Pitää ymmärtää, että tänä vuonna joukkueeseen tuli erittäin monia kovia pelaajia NHL:stä. Oli luonnollista, että heidät valittiin. Haistelin kuitenkin suuren turnauksen ilmapiiriä ja yhteiset harkat Zetterbergin, Alfredssonin, Franzenin jne. kanssa olivat valtava kokemus, jota voin käyttää hyväksi ensi kaudella.
Et ole vielä vakiintunut. Tapailet kuulemma Tony Mårtenssonin siskoa? En vielä, haluan viettää vielä poikamiehen elämää. Vakavasti puhuen, olemme päättäneet Karolinin kanssa edetä hitaasti.
Mitä harrastat jääkiekon ulkopuolella? Rakastan golfin pelaamista. Osallistuin juuri erääseen harrastajien turnaukseen. Rakastan erittäin paljon myös jalkapalloa ja seuraan parhaillaan EM-turnausta. Valitettavasti Ruotsi ei päässyt playoffeihin. Ja myös Venäjän joukkueen olisi pitänyt päästä eteenpäin. Mutta näen tässä jotakin positiivista - nyt on mahdollista nauttia loistavasta jalkapallosta, kun ei tarvitse istua kuin tulisilla hiilillä oman suosikkijoukkueen pelatessa.
Oletko luonteeltasi haaveilija vai realisti? Kerro unelmastasi. Olen realisti. Lapsena haaveilin jääkiekkoilijan urasta, siitä, että harrastuksesta tulisi elämäntyö. Tästä unelmasta tuli totta ja nyt haaveilen uudesta asiasta. Haluan tavoittaa korkeimman mahdollisen tason jääkiekossa. Mielestäni Gagarin Cup voi olla hyvä lähtökohta tälle unelmalle.

Kylläpä on ruotsalaisen näköinen pelaaja. Tasapainoinen kokonaisuus sentterinä, vaikka ei ole taidoiltaan mikään Pavel Datsjuk eikä kovin hyvä puolustussuuntaan. Täytyy tunnustaa kiekon pysyneen viime kauden keskinäisissä otteluissa aika (liian) paljon Dinamo Riian puolustusalueella Zackrissonin, Anderssonin ja Zherdevin pelatessa. Jonas Andersson jäi hyökkäysketjusta kyllä parhaiten mieleeni, hän oli pahuksen vaarallinen. Atlant taisi olla yksi harvoista KHL-joukkueista, jota Dinamo Riika ei pystynyt voittamaan kertaakaan viime kaudella. Toki pääsyy yksipuolisiin tuloksiin ei ollut Atlantin ykköshyökkäysketju vaan maalivahti Konstantin Barulin.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja InFlames » 25.06.2012 21:22

Telle kirjoitti: Miltä kaupunki ja seura on tuntunut? Kaikki on järjestetty seurassa korkeimmalla tasolla. Jotkut Venäjällä pelanneet ruotsalaispelaajat ovat kertoneet kauhujuttuja, mutta Atlantissa en ole nähnyt sellaista. Ainoa hankala asia on ollut kielimuuri.

Näitä on mielenkiintoista lukea. Tästä Zackrissonin lausahduksesta tuli mieleen Alexei Kovalev, joka itki kuinka huonosti seurassa on asiat. Olisikohan Kovalevin lausuntojen takana myös sitä, että mies oli todella huono pelaaja menneellä kaudella niissä peleissä missä mahtui edes kentälle. KHL:ssä on varmasti seuroja, joissa asiat ovat enemmän tai vähemmän vinksallaan, mutta Atlantissa on sitten ilmeisen hyvät oltavat.

Atlantillahan on myös hieno faniryhmä nimeltään Atlant Ultras, jotka pitävät hyvin ääntä peleissä. Seuran otteita tulee seurattua ensi kaudella tarkasti, kun tämän ja lukuisia muita uskomattomia harhautuksia esittänyt Nikolai Lemtjukov pelaa jatkossa Atlantissa. Kyseessä on varsin tehoton pelaaja edelleen, mutta taitokapasiteetiltaan aivan KHL:n kärkipäätä. Eväitä kaverilla olisi paukuttaa kunnon pisteitä KHL:ssä. Harmi, että visiitti Magnitogorskissa jäi niin lyhyeksi. Olisin kyllä nähnyt miehen mielelläni jatkossakin Magnitogorskissa. Viime kaudella Lemtjukov pelasi kolmessa seurassa, kun ei oikein natsannut missään. Atlantilla on muuten toinenkin huipputaitava pelaaja, joka ei tehotilastoissa pyöri. Nimi on Igor Musatov. Siinä on nyt kaksi meikäläisen suosikkipelaajiin kuuluvaa kaveria ensi kaudella samassa joukkueessa. Kyllä kelpaa Atlantin pelejä katella, kun näin uskomattoman taitavia kavereita on joukkueessa.

Telle

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 25.06.2012 22:11

InFlames kirjoitti:
Telle kirjoitti: Miltä kaupunki ja seura on tuntunut? Kaikki on järjestetty seurassa korkeimmalla tasolla. Jotkut Venäjällä pelanneet ruotsalaispelaajat ovat kertoneet kauhujuttuja, mutta Atlantissa en ole nähnyt sellaista. Ainoa hankala asia on ollut kielimuuri.

Näitä on mielenkiintoista lukea. Tästä Zackrissonin lausahduksesta tuli mieleen Alexei Kovalev, joka itki kuinka huonosti seurassa on asiat. Olisikohan Kovalevin lausuntojen takana myös sitä, että mies oli todella huono pelaaja menneellä kaudella niissä peleissä missä mahtui edes kentälle. KHL:ssä on varmasti seuroja, joissa asiat ovat enemmän tai vähemmän vinksallaan, mutta Atlantissa on sitten ilmeisen hyvät oltavat.

Pääsääntö on, että negatiivisia lausuntoja saa halutessaan haastattelemalla työssään epäonnistuneita pelaajia.

Minulle tulee Atlantista mieleeni se kuinka meikäläistä kuskannut riikalaistaksisuhari kertoi viime kaudella kuskanneensa jotakin suomalaista Atlantin hyökkääjää ja kuinka mukava kaveri oli ollut ja istunut suharin viereen eikä takapenkille. Epäilen vahvasti ko. kaverin olleen puolustaja Janne Niskala. Tietysti on mahdollista, että suhari on sotkenut suomalaiset ja ruotsalaiset keskenään ja kyseessä on ollut Jonas Andersson tai tämä Patrik Zackrisson, mutta jotenkin uskon kyydissä olleen Janne Niskala.
Perttu Lindgren kertoi haastattelussa kysyneensä seuran asioista Janne Niskalalta ja tämän kertoneen pelkästään positiivista.

Luotan Janne Niskalan ja Patrik Zackrissonin lausuntoihn aika vahvasti. Eiköhän Atlant ole monessa mielessä ok työnantajana. Moskovassa paljon käyneenä uskon itsekin Moskovan ja Moskovan seudun (jossa Mytischi sijaitsee) tarjoavan hyvät puitteet ihmisten työnteolle ja vapaa-ajan vietolle. Yksi pahimmista asioista Moskovassa ovat etäisyydet ja liikenneruuhkat. Ne eivät kuitenkaan haitanne kovin paljon KHL-pelaajien arkea Mytischissä, paitsi pelimatkoilla paikallisvastustajia vastaan.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja InFlames » 27.06.2012 15:52


Empä muista miestä kuin hämärästi vuoden 2010 MM-kisoista. Eliteprospect kertoilee kuitenkin, että kyseessä olisi iso ja vahva hyökkääjä, joka pelaa hyvin kahteen suuntaan. Peliäly on myös kunnossa ja tämän lisäksi myös syöttöpeli kuuluu vahvuuksiin. Puolustuspelistä todetaan, että se on aika hyvää. Heikkouksiksi EP lukee miehen miehen nopeuden, varsinkin lähtönopeuden. Kyseessä ei taida siis olla mikään raketti luistimilla, jos EP on yhtään hajuilla. Engqvist ei myöskään ole kovin fyysinen pelaaja, mutta eipä KHL:ssä se niin välttämätöntä olekkaan. Viime kaudella 24-vuotias ruotsalaishyökkääjä teki AHL:ssä 60 peliin tehot 20+23=43. 12 peliä mies pääsi pelaamaan myös NHL:ssä Monterealin paidassa, mutta siellä ei tehopisteitä syntynyt. Onko kukaan seurannut miestä tarkemmin viime vuosina, kun pelannut AHL:ssä? Pitääkö EP:n väitteet paikkaansa?

Loppuun vielä pientä ketjuhahmotelmaa hyökkäyksen osalta.

Nikolai Zherdev - Patrik Zackrisson - Andreas Engqvist
XXX - Perttu Lindgren - Nikolai Lemtyugov
Igor Musatov - Alexander Rybakov - Igor Ignatushkin
Timofei Shiskanov - Pavel Chernov - Viktor Bobrov


Engqvistille asettelisin paikkaa ykkösketjuun Jonas Anderssonin tilalle, jos Andersson ei jatka. Engqvist on ilmeisesti parempi sentterinä, mutta Atlantilla on jo kärkisentterit joukkueessa. Nikolai Lemtyugoville antaisin ainakin aluksi mahdollisuuden kakkosessa, sillä kyseessä on supertaitava hyökkääjä, joka on kuitenkin todella tehoton pelaaja. Ignatushkin voi pelata sentterinä tai laiturina ja on ihan hyvä hankinta Amurista tuomaan rosteriin laajuutta. Eihän tuo Atlantin hyökkäys mitään KHL:n kärkipäätä ole, mutta ei se yhtään hullumpi ole. Zherdevistä voidaan olla montaa mieltä, mutta kyseessä on äärimmäisen ovela, taitava ja huipputason pelaaja. Asennepuoli on se suurin heikkous Zherdevillä.

E: Zackrisson voi toki pelata myös laidalla, mutta koko viime kausi meni sentterinä. Engqvistin ja Zackrissonin paikat voi myös vaihtaa.

Telle

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 27.06.2012 20:00

Atlantin kotisivujen mukaan Engqvist ja Zackrisson ovat tunteneet toisensa lapsesta alkaen ja ovat junnuina pelanneet yhdessä. Zackrisson kehuu haastattelussa kovasti Engqvistiä, erityisesti hyvästä kahteen suuntaan pelaamisesta. No, puolustusuuntaan pelaaminen on Zackrissonin omassa sentteripelissä yksi ongelma-alue.

Saa nähdä kumpi pelaa kauden alkaessa sentterinä.

Avatar
Viestit: 57
Liittynyt: 22.06.2011 19:49
Suosikkijoukkue: SKA, Blues

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Lukija » 29.06.2012 12:57

InFlames kirjoitti:
E: Zackrisson voi toki pelata myös laidalla, mutta koko viime kausi meni sentterinä. Engqvistin ja Zackrissonin paikat voi myös vaihtaa.

Mitä foorumeja olen lukenut, niin Engqvist on maksimissaan nelossentteri keskitasoa paremmassa KHL-seurassa. Varsinkin hyökkäyspäähän todella heikko pelaaja KHL-tasolle. Ei ole minkään Euroopan liigan ykkösketjun tason hyökkääjä. Lindgren sen sijaan on SM-liigan pistepörssin voittaja joten on aivan ylivoimainen sentteri Atlantissa ja sitä myöten ykkössentteri?

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja InFlames » 29.06.2012 14:34

Lukija kirjoitti:Mitä foorumeja olen lukenut, niin Engqvist on maksimissaan nelossentteri keskitasoa paremmassa KHL-seurassa. Varsinkin hyökkäyspäähän todella heikko pelaaja KHL-tasolle.

En lähde sen enempää väittelemään tästä kaverista, kun en ole noita AHL-pelejä mieheltä seurannut. Viime kaudella kuitenkin 60 peliin 20 maalia ja 43 pistettä AHL:ssä, joten jos tilastoja suhteuttaa ja kattoo Atlantin nykyistä rosteria, niin Engqvistin pitäisi kyllä kuulua kärkiketjuihin. Ei sinne mitään Ignatushkinia voi heittää? Minkä takia ulkkaripaikalle ostettaisi nelosketjun pelaaja? Engqvist voi pelata myös laidalla, jossa varmaan tuleekin sitten pelaamaan, kun noita senttereitä tosiaan riittää, vaikka Chernov vaihdettiin Vitjazin lahjakkaaseen Tochitskiin. Olen melkein varma, että Engqvist on hankittu kahteen kärkiketjuun, vaikka en ole kuin noita MM-pelejä mieheltä nähnyt ja niistäkin hataria muistikuvia.

Lindgrenistä sen verran, että on lähtökohtaisesti Atlantin paras sentteri, mutta makuasia miten noita ketjuja kokoaa kahden kärkiketjun kohdalta. Zherdevin lisäksi siellä ei ole kovin kummoista tulivoimaa, vaikka Lemtyugovilla ja Musatovilla on taitokapasiteetti todella korkealla tasolla. Molemmat ovat silti tehottomia pelaajia.

Avatar
Viestit: 57
Liittynyt: 22.06.2011 19:49
Suosikkijoukkue: SKA, Blues

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Lukija » 29.06.2012 16:46

InFlames kirjoitti:En lähde sen enempää väittelemään tästä kaverista, kun en ole noita AHL-pelejä mieheltä seurannut. Viime kaudella kuitenkin 60 peliin 20 maalia ja 43 pistettä AHL:ssä


Muistetaan nyt se, ettei AHL ole lähelläkään SM-liigan tai Elitserienin tasoa. Elitserienissä kaveri teki toki 26 pistettä 55 peliin, jotka ovat ihan kelpo tehot nelosketjun pelaajalle KHL:ssä, muttei yhtään sen ylemmäksi.

Minkä takia ulkkaripaikalle ostettaisi nelosketjun pelaaja?
.


Hyviä pelaajia ei juuri ole markkinoilla enää, ainakaan sellaisia mitä Atlantin budjetilla voitaisiin hankkia. Silti ihmettelen tätä hankintaa, saa takuuvarmasti potkut.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja InFlames » 29.06.2012 17:14

Millähän avuilla Engqvist pääsi parin vuoden takaisiin MM-kisoihin? Elitserienin playoffeissa tuolla kaudella muuten 16 peliin 13 pistettä. Tämän hetken Atlantin rosterissa Engqvist menee kahteen kärkiketjuun, jos miestä istutetaan laituriksi. Veikkaan, että Atlantin päävalmentaja Janne Karlssonilla on aikeita peluuttaa Zackrissonia ja Engqvistiä samassa ketjussa ellei Jonas Andersson sitten jatka enää Atlantissa. Tuskin Engqvist on huonompi pelaaja kuin Bobrov, Ignatushkin, Shiskanov tai muut täytemiehet. Eikä myöskään Musatov ja Lemtyagov mitään pistelinkoja ole, vaikka taitokapasiteetti molemmilla on todella korkea. AHL:stä kuitenkin pomppaa vähän väliä hyviä SM-liiga pelaajia, joten ei se nyt ihan mikään kurasarja ole. Eikö foorumilla kukaan ole seurannut tätä AHL-kaveria tarkemmin?

E: Atlantin joukkueessa on paljon laitureita, jotka ovat varsin heikkoja pelaajia puolustussuuntaan, joten Engqvistin kaltainen pelaaja on enemmän kuin tervetullut varmasti joukkueeseen.

Avatar
Viestit: 57
Liittynyt: 22.06.2011 19:49
Suosikkijoukkue: SKA, Blues

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Lukija » 29.06.2012 20:18

Millähän avuilla Engqvist pääsi parin vuoden takaisiin MM-kisoihin?


Todennäköisesti puolustuspään osaamisella. Onhan Jarkko Ruutukin ollut olympialaisissakin, mutta eipä ole silti Jokereissa kahdessa ensimmäisessä ketjussa.

Nojoo, halusin vain antaa toista näkökulmaa asialle, sillä olen vahvasti eri mieltä kanssasi. Katsotaan nyt mihin kaveri sijoitetaan ja miten peli lähtee kulkemaan. =)


E: Atlantin joukkueessa on paljon laitureita, jotka ovat varsin heikkoja pelaajia puolustussuuntaan, joten Engqvistin kaltainen pelaaja on enemmän kuin tervetullut varmasti joukkueeseen.


Ehkä tämä onkin syy hankinnalle.

Telle

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja Telle » 30.06.2012 16:35

Lukija kirjoitti:Lindgren sen sijaan on SM-liigan pistepörssin voittaja joten on aivan ylivoimainen sentteri Atlantissa ja sitä myöten ykkössentteri?

Hyvä, että tässä lauseessa on kysymysmerkki. En millään jaksa uskoa, että Lindgren pelaisi Atlantin ykkössentterinä. Itse uskon Zackrissonin jatkavan ykkössentterinä, koska hän on aika tasapainoinen kokonaisuus ja mielestäni Lindgreniä huomattavasti monipuolisempi ja vauhdikkaampi pelaaja. Zackrissonin sentteripeli oli viime kaudella ok, Dinamo Riikaa vastaan liiankin hyvää. Lisäksi pelaaminen lienee Zackrissonille helpompaa kuin Lindgrenille, onhan tuleva kausi hänelle jo toinen KHL:ssä.

Uskon Engqvistin pelaavan Atlantin ykkösketjun toisena laitahyökkääjänä.

Jännä nähdä miten käy.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Atlant Mytishi 2012-2013

ViestiKirjoittaja InFlames » 26.07.2012 19:45


Perttu Lindgren on päässyt jo kiinni Moskovan elämään. Atlant on hommannut miehelle asunnon Janne Niskalan asunnon vierestä. Lindgren on tällä hetkellä yksin Moskovassa, mutta nuoren miehen vaimo ja kolme lasta tulevat myös asumaan Moskovaan, kun sarja pyörähtää käyntiin. Niskalahan on suositellut ja kehunut olosuhteita hienoiksi tuolla, joten se varmasti avitti Lindgrenin päätöksen tekoa.

Seuraava

Paluu KHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa