KHL: Tappelut kaudella 2012/13

Keskustelua Kontinental Hockey Liigasta.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Legenda » 23.10.2012 05:45

Avataan ketju tällekkin aiheelle, koska ainakin viime vuonna se tuntui kiinnostavan useampaakin ihmistä, joten en näe syytä miksi nyt olisi toisin, vaikka Vityaz onkin hieman rauhoittunut ja alkanut pelaamaan lätkää.

Eilen nähtiin Vityazin ja Barys Astanan kohtaaminen ja tarkemmin sanottuna kahden odotetun gladiaattorin tappelu kun Barysin Jon "Nasty" Mirasty sekä Vityazin ex-Islanders Trevor Gillies päätyivät mittailemaan toistensa nenänvarsia square offien kautta. Itse tappeluhan olikin sitten melkoista Gillies-show'ta sillä mies sai lopulta sisään ne kaikkein painavimmat iskut (Mirasty taisi saada pari-kolme lyöntiä perille asti) ja jo tappelun ensimmäisellä lyönnillä Gillies hieman horjutti Mirastya. Tappelu etenee mukavalla sykkeellä, varsinkin Gilliesin kannalta, eikä kestä kauaakaan kun yksi Gilliesin lyönneistä osuu perille niillä seurauksin, että Mirasty tipahtaa jäänpintaan!

Ei ehkä puhtain KO-voitto tappeluiden historiassa, mutta KO-voitto kuitenkin. Hienoa nähdä tätä toimintaa ja nimenomaan reiluna kahden ammattilaisen välisenä vääntönä!

Video: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AA5W6ftsQ8
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja TSS » 23.01.2013 19:30

Artjuhinin hyökkäys Jalasvaaran kimppuun

Varmaan monet jo tämän sikailun nähneetkin, mutta lisätään tännekin kun kukaan ei ollut vielä kommentoinut.

Aivan sairas hyökkäys tältä paskaläjältä taas kerran ja KOLME ottelua pelikieltoa?! Niistäkin yksi tuli vielä ekstrana Artjuhinin maineen huomioiden! :facepalm:

Jalasvaaran takaapäin taklaus, jonka vuoksi tekoa on puolusteltu, oli kuitenkin aika kevyt ja tuollainen sekoaminen ja pelaajan hakkaaminen takaapäin päähän on oksettavaa! Jos KHL joskus haluaa joskus olla merkittävä liiga muunkin kuin rahan vuoksi niin joku järki tällaiseen touhuun pitää saada!

Noista iskuista itselle ainakin mieleen tulee takavuosien Bertuzzi-Moore sikailu.

Ensi maaotteluun Venäjää vastaan sitten Suomelle Heleniukselle ja Asikaiselle luistimet jalkaan ja tälle paskasäkille turpaan niin että tukka lähtee! Oksettava teko! :yuck:
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Lehväs » 23.01.2013 19:32

Hyi saatana. Tää on just tätä Artjuhinin paskaa puolta. Saattaa pimahtaa jostain ihan mitättömästä ja mätkiä päätä lyhyempiä. :thumb_down:
...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Dev » 23.01.2013 20:53

Jalasvaaralla vissiin ottanut silmä aika pahasti hittiä? Kuulemma parista millistä ollut kiinni erittäin vakava silmävamma.

KHL antoi jo tuomionsa Artjukhinille. Mies on sivussa seuraavat kolme ottelua. On kyllä uskomatonta toimintaa tältä Venäjän liigalta. Kolme vitun ottelua!! Venäjällä saa hakata jos suututtaa. Jenkeissä olisi tullut loppukausi pelikieltoa. Syö uskottavuutta koko naurettavalta sarjalta.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Nestori » 23.01.2013 21:07

Dev kirjoitti:KHL antoi jo tuomionsa Artjukhinille. Mies on sivussa seuraavat kolme ottelua.

Kuten tuolla aiemmin jo sanottiin, niin Artjuhin sai VAIN 2 ottelua penaltya Jalasvaaran telomisesta. Bonus-ottelu tuli aiemmista rikoksista.

Joku heitti vitsiä maailmalla, että mitä tästä yhden pelaajan sikailusta kohutaan, kun KHL:ssa on kokonainen joukkue moisia molopäitä, jotka hyökkäävät viattomien kimppuun.

Siltikin täysin raukkamainen teko. Vituttaa tuo KHL:n suvaitsevaisuus näitä sikoja kohtaan. Niskalaukaus olisi ollut oikea tuomio. Oli se lopullinen syy mikä tahansa. Vitun idiootti.

Nyt ei puutukaan kuin joku ruskikiekon ystävä puolustamaan ko. menettelyä peliin kuuluvana elementtinä. Only in Russia. :fuckyou:
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja FPP » 23.01.2013 21:59

Dev kirjoitti:Jalasvaaralla vissiin ottanut silmä aika pahasti hittiä? Kuulemma parista millistä ollut kiinni erittäin vakava silmävamma.

KHL antoi jo tuomionsa Artjukhinille. Mies on sivussa seuraavat kolme ottelua. On kyllä uskomatonta toimintaa tältä Venäjän liigalta. Kolme vitun ottelua!! Venäjällä saa hakata jos suututtaa. Jenkeissä olisi tullut loppukausi pelikieltoa. Syö uskottavuutta koko naurettavalta sarjalta.Olisitko tullut kommentoimaan, mikäli kohteena ei olisi suomalainen? Ryömi takasin koloos, vitun pelle.

Ja ylempään, kannattaisi ottaa asioista selvää. Mikäli Vitjaziin viittaat niin joukkue pelannut tällä kaudella viime kausiin nähden upeaa kiekollista peliä, joukkueessa legendoja Aleksandr Koroljukista Danill & Andrei Markoviin. Pellet heitetty joukkueesta ja johdosta pihalle. Yablonski mahtunut muutamaan otteluun, niissä rauhallista pelaamista ja pari showtappelua Nastya vastaan.

Huvittavaa, miten ylempien kommentoijien kaltainen heikompi aines tulee vain ja ainoastaan riekkumaan tänne alueelle, kun jossain joukkueessa on sikailtu

Mitä pelikiellon pituuteen tulee, siihen on ollut ainoana lieventävänä tekijänä SKA.

Itse sain pelikiellon mustaa huumoria sisältävästä pienestä hassuttelukuvasta, mutta missä pelikielto Nestorin tappo-toivomuksesta?

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja InFlames » 23.01.2013 22:25

Kuten Jatkoajan puolella on jo useaan otteeseen tullut mainittua, niin törkeä teko Artjuhinilta, mutta samanlaisia on nähty esimerkiksi NHL:ssä vuosien saatossa. Steve Mooren ura taisi päättyä erään valopään ylilyöntiin. Artjuhinin pelikiellon pituus on toki huvittava, se on pakko myöntää.

FPP kirjoitti:Huvittavaa, miten ylempien kommentoijien kaltainen heikompi aines tulee vain ja ainoastaan riekkumaan tänne alueelle, kun jossain joukkueessa on sikailtu.

Jatkoajan puolelle on koomista tuo, että suurinosa ei tiedä mitään KHL:stä ja sitten tulevat tälläisissä harvinaisissa tapauksissa ilmaisemaan ryssävihaansa. KHL:ssä ei oikeastaan ole mitään muuta sikailua ollut tällä kaudella kuin tuo Artjuhinin pimeneminen, joten huomattavasti on silläkin saralla menty eteenpäin. Yksittäisiä pimahtamisia tulee sarjassa kuin sarjassa. Tännekkin laittamani Kari Jalosen pitkä ja avoin haastattelu kuvaa hyvin tämän kauden KHL:ää.

Nestori kirjoitti:Joku heitti vitsiä maailmalla, että mitä tästä yhden pelaajan sikailusta kohutaan, kun KHL:ssa on kokonainen joukkue moisia molopäitä, jotka hyökkäävät viattomien kimppuun.

Mikähän joukkue on kyseessä? Vitjaz se ei ainakaan ole, sillä siellä on keskitytty jääkiekon pelaamiseen ja se KHL:n aiempi musta lammas on puhdas kuin pulmunen.

Avatar
Viestit: 3098
Liittynyt: 22.03.2009 21:32
Suosikkijoukkue: .

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja FPP » 23.01.2013 22:31

Josta tulikin mieleeni, eipä ole arvon Legendakaan täällä tällä kaudella juuri näkynyt, kun ei Vitjazissa ole enää sikailuperinnettä. Vähän tuntuisi siltä, että nämä riekkujat oikein toivovat näitä päällekarkauksia, että pääsisivät haukkumaan. Nyt kun Vitjazista ei enää saada juttua, niin Suomen paskin urheilutoimittaja Kasperi Kunnas yrittää vetää skandaaliotsikoita muista ulosajoista.

Kohta on jo neljä vuotta toitotettu, että ulkomaalaiset lähtevät KHL:stä. Lokomotivin turman piti olla se viimeinen niitti, myös siitä tietyt tahot tuntuivat olevan vaan hyvillään.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 23.01.2013 23:10

Relaa nyt vähän toveri hyvä.Kuva

Ainakin omasta mielestä on ihan hyvä että Artjhuhin paukuttaa välillä vähän nyrkkiä leukaperiin, eipä tuota KHL:ää tulisi muuten seurattua ollenkaan. Eihän sitä neppailukiekkoa pysty katsomaan kuin joku kihelmöitynyt ryssä joka ei tiedä paremmasta. :mrgreen: :Thumb up:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 79
Liittynyt: 09.05.2012 10:19
Suosikkijoukkue: SaiPa, Liverpool

Re: KHL: Tappelut kaudella 2012/13

ViestiKirjoittaja Trimmer » 23.01.2013 23:51

Artulle ihan sellanen perus hyppypoikkari kovalla vaudilla kohti purukalustoa jonka jälkeen mailantupilla pari napakkaa iskua niskanikamiin.
Ei Käsiä, Ei Suklaata

Paluu KHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa