Slovan Bratislava 2013-14

Keskustelua Kontinental Hockey Liigasta.
Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Slovan Bratislava 2013-14

ViestiKirjoittaja InFlames » 24.05.2013 14:50

Viime kaudella lähes sensaatiomaisesti kuudenneksi 14 joukkueen läntisessä konfrenssissa sijoittunut Slovakian lippulaiva jatkaa tulevallakin kaudella erittäin pitkälti slovakkien voimalla. Playoffeissahan tie kuitenkin katkesi heti 0-4 luvuin tulevan mestarin Dynamo Moskovan käsittelyssä.

Slovan Bratislavan Slovnaft Areenalle mahtuu n. 10 000 katsojaa ja taisi olla viime kaudella jokainen peli loppuunmyyty. Useita Slovaninkin pelejä tuli todistettua netin välityksellä ja kyllä tunnelma välittyi tuotakin kautta erinomaisesti. Slovakit ovat ottaneet seuran heti omakseen myös KHL:ssä ja eiköhän tulevankin kauden pelit ole järjestänsä loppuunmyytyjä, kun avauskausi sujui vielä niin menestyksekkäästi. Jos joukkue etenee taas playoffeihin, niin on se kyllä kova temppu, sillä joukkue on varmasti nimilistansa puolesta ihan sieltä heikoimmasta päästä, jos merkittäviä vahvistuksia ei tule. Toisaalta ei viime kaudellakaan nimilista häikäissyt, mutta niin vain seura porskutti loistavan kotiyleisönsä tukemana ja erinomaisella joukkuehengellä pitkälle. Slovan on sympaattinen seura, jolle toivoisi menestystä. Jotenkin kärppäkannattajana slaavit ovat lähellä sydäntä, mistä lie johtuu...

Tulevan kauden joukkuetta voisi hieman hahmotella:

Michel Miklik - Mario Bliznak - Milan Bartovic
Libor Hudacek - Juraj Mikus - Roman Kukumberg
Martin Bakos - Marko Dano - Peter Ölvecky
Miroslav Preisinger - Andrej Stastny - Tomas Mikus

Martin Skoula (CZE) - Tomas Mojzis (CZE)
Michel Sersen - Vladimir Mihalik
Martin Stajnoch - Jan Tabacek

Jaroslav Janus
Miroslav Kopriva (CZE)


Joukkueessa pelaa slovakkien lisäksi vain kolme tsekkiä. Kyllä joukkue kaipaa kärkiosaamista lisää, vaikka kuinka hyvin pelaisivat joukkueena. Nyt tuo on tasapaksu nippu. Jatkaakohan Miroslav Satan vielä seurassa vai lopettaako uransa?

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Slovan Bratislava 2013-14

ViestiKirjoittaja Jyri » 24.10.2013 15:49

Neftekhimik Nizhnekamskista potkut saanut Branko Radivojevic siirtyy Slovan Bratislavaan. Neftekhimikissä hän saalisti 14 ottelussa pisteet 2+1 ja tehopörssi oli -6.

Lähde: KHL.ru

Paluu KHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa