KHL-areenat

Keskustelua Kontinental Hockey Liigasta.
Telle

KHL-areenat

ViestiKirjoittaja Telle » 11.04.2015 14:03

Tämä ketju lienee hyvä olla, kun on ajankohtaista asiaa aiheesta.

6.4.2015 uutisoitiin:

Legendojen Arenan nimi muuttuu. http://dynamo-fans.ru/news/1054-arena_l ... e_nazvanie

Uusi nimi on VTB Jääpalatsi.

VTB Jääpalatsi http://www.arenaforum.ru/images/753222.jpg
on tällä hetkellä Moskovan paras jääkiekkoareena. Kokonaisuuteen kuuluu iso areena 12 000 katsojalle, pieni areena 3 000 katsojalle ja harjoitusareena 500 katsojalle. Areenan tiloissa tulee toimimaan myös Venäjän jääkiekkomuseo. :Thumb up:

Valokuvia rakentamisen vaiheista: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1705668
Osalle moskovalaisista jääkiekon ystävistä areenan lopullinen, kuutiomainen muoto taisi olla pettymys.


Nimen muutos liittyy Jääpalatsin kaupallisen johtajan Nikita Bazhanovin mukaan yhteistyösopimukseen VTB Pankin kanssa. VTB Pankki kuuluu Venäjän urheilun merkittävimpiin tukijoihin. Koska VTB Pankki on myös yksi HC Dynamo Moskovan suurimmista tukijoista, niin ei ole yllätys, että VTB Jääpalatsin käyttäjä jääkiekossa tulee olemaan Dynamo Moskova.
En tiedä, miten tilanne muuttuu Dynamon oman suurhankkeen VTB Arena Parkin valmistuessa lokakuussa 2016.

VTB Jääpalatsissa pelataan ensimmäinen turnaus jo tässä kuussa, 26.-28.4.2015. Kyseessä on vanhojen legendojen turnaus, jossa kohtaavat seuraavat legendaariset venäläisjoukkueet vanhojen tähtiensä johdolla: Dynamo Moskova, Spartak Moskova, TsSKA Moskova, SKA Pietari, Ak Bars Kazan ja Traktor Tsheljabinsk. Kaukalossa nähdään mm. Aleksei Kasatonov, Valeri Kamenski, Pavel Bure, Vladimir Myshkin, Viktor Shalimov ja Maksim Sushinski. Turnaus on nimetty yhden kaikkien aikojen parhaista venäläisvalmentajista Arkadi Tshernyshevin mukaan. Tshernyshev oli venäläinen jääkiekkoilija-jalkapalloilija, joka toimi vuosikymmeniä (1948-1972) Anatoli Tarasovin apuvalmentajana Neuvostoliiton jääkiekkomaajoukkueessa ja samoin kymmeniä vuosia Dynamo Moskovan päävalmentajana. Molemmissa viroissa hän saavutti lukuisia voittoja.

Elokuun lopussa uudella areenalla pelataan mielenkiintoiselta tuntuva neljän KHL-joukkueen turnaus, johon osallistuvat isäntäjoukkueen Dynamo Moskovan ohella Amur Habarovsk, Dinamo Minsk ja kolmas joukkue, jonka nimi ei ole vielä tiedossa.

P.S. Elokuun lopun turnauksen neljäs joukkue on varmistunut - se on Spartak Moskova. Haaveilin Spartakista...Olisi kyllä mukava mennä katsomaan juuri näiden joukkueiden turnausta uudelle areenalle.

Paluu KHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa