Dark Knight Rises elokuvan ensi-illassa joukkosurma

Tänne ketjut jotka herättävät keskustelua, mutta todennäköisesti vain vähän aikaa. Mm. yksittäisille tapahtumille tai uutisissa esiintyville aiheille voi avata täällä ketjuja.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Dark Knight Rises elokuvan ensi-illassa joukkosurma

ViestiKirjoittaja Dev » 20.07.2012 11:43

Uuden Batmanin ensi-illassa tapahtunut ammuskelua, jossa on arviolta 10-20 ihmistä saanut surmansa ja noin 50 loukkaantunut.

http://usnews.msnbc.msn.com/_news/2012/ ... orado?lite

Mihin helvettiin tämä maailma on menossa, ihan oikeasti? Haikeaksi vetää kyllä mielen tällainen. Moni mennyt innoissaan katselemaan ensi-iltaa ja se jäänytkin sitten viimeiseksi teoksi.

Uutistoimisto AFP:n mukaan kaksi kaasunaamarein ja suojaliivein varustautunutta asemiestä avasi tulen tulen kahdessa eri salissa Auroran esikaupunkialueella sijaitsevassa elokuvateatterissa.

CNN:n saamien silminnäkijäkommentien mukaan ampuja käveli hitaasti elokuvateatterin portaita ylöspäin ja ampui ihmisiä sattumanvaraisesti.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Dark Knight Rises elokuvan ensi-illassa joukkosurma

ViestiKirjoittaja Beezer » 20.07.2012 12:00

On tää maailma kyllä käsittämättömän kipeä paikka.. Tällaisia tapauksia tulee yhä useammin ja kaikkea muutakin sekopäisyyttä.. Tosin osansa on myös uutisoinnilla, joka on nykyään entistä enemmän skandaalihakuista ja ylipäätään uutisointia on enemmän. Kai sekopäitä kuitenkin on ollu maailman sivun olemassa.. Nämä "teurastukset" ovat vaan nykyään entistä enemmän "muodissa"... Sairasta paskaa!

Paluu Ajankohtaiset asiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa