Connecticutin kouluammuskelu

Tänne ketjut jotka herättävät keskustelua, mutta todennäköisesti vain vähän aikaa. Mm. yksittäisille tapahtumille tai uutisissa esiintyville aiheille voi avata täällä ketjuja.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Connecticutin kouluammuskelu

ViestiKirjoittaja Legenda » 14.12.2012 20:14

Yli 20:n pelätään kuolleen ammuskelussa alakoulussa USA:ssa

Yhdysvalloissa Connecticutissa useita ihmisiä on kuollut kouluammuskelussa. Kuolleiden määrästä ei toistaiseksi ole varmuutta. CNN:n mukaan kuolleita on ainakin 20, joista 10 on lapsia. CBS-kanava kertoo ainakin 27 kuolleesta.

Poliisi ei ole vahvistanut uhrien määrää. Poliisin on määrä aloittaa tiedotustilaisuutensa näinä hetkinä.

Useiden tiedotusvälineiden mukaan ammuskeluun osallistunut mies on kuollut. Tiedossa ei ole, kuoliko hän poliisin luoteihin vai ampuiko hän itseään. Hänellä kerrotaan olleen kaksi asetta.

Ammuskelu tapahtui Sandy Hookin alakoulussa Newtownissa. BBC:n mukaan poliisi sai aamulla paikallista aikaa puhelun, jonka mukaan aseistautunut mies oli koulun kansliassa. Poliisi saapui paikalle kello 9.40 aamulla paikallista aikaa eli 16.40 Suomen aikaa.

CNN:n haastatteleman Newtownin pormestarin mukaan sairaalaan on viety kolme uhria, joiden tila on hyvin vakava. Ammuskelun aikaan koululla ollut oppilaan vanhempi kertoi CNN:lle, että koulun rehtori ja psykologi olisivat kuolleiden joukossa.

Koulun oppilaat on evakuoitu rakennuksesta, ja alueen muut koulut on suljettu turvatoimena. Ampumisesta ensimmäisenä uutisoineen Hartford Courant -paikallislehden mukaan poliisi tutkii parhaillaan rakennusta koirien kanssa. Paikalla on useita poliisiyksikköjä ja ambulansseja.


Voi helvetin helvetti tätä maailmaa taas kerran, saatana sentään! Ei kyllä taas saata ymmärtää mikäköhän helvetin järki taas tälläisessä on ollut; tai noh eihän tässä mitään järkeä olekkaan ollut... Surullista, raivostuttavaa, vituttavaa ja kaikkea muutakin...
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 62
Liittynyt: 16.11.2012 20:33
Suosikkijoukkue: Lukko, TuTo, FC TPS

Re: Connecticutin kouluammuskelu

ViestiKirjoittaja Frimodig » 14.12.2012 20:47

Ei opiskelijoita, vaan esikoululaisia? 18 lasta ja 9 aikuista.
Ilmeisesti rehtori ammuttiin ensimmäiseksi. Ampuja riiteli rehtorin kanssa, joka sai kytkettyä keskustelun luokkien kaiuttimiin ja mahdollisesti tätä kautta jopa pelasti henkiä. Iso osa ammutuista olivat yhdessä luokassa, "kindergarter-class".

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Connecticutin kouluammuskelu

ViestiKirjoittaja Dev » 14.12.2012 21:22

Sairasta, ihan vitun sairasta. En käsitä miten ihminen kykenee tällaiseen. Viattomia 5-10 vuotiaita lapsia tapettu. Vetää mielen todella matalaksi, vaikka ei varsinaisesti minun elämää juuri hetkautakkaan.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Connecticutin kouluammuskelu

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 14.12.2012 21:45

Hyi helvetti. Alakouluikäisiä vielä. Mikä vittu joitain ihmisiä vaivaa? Sairas paskiainen, toivottavasti poliisin luoteihin mahdollisesti kuoltuaan kuoli hitaasti ja tuskallisesti. Lapsia joilla on vielä pitkä elämä edessä. Sairasta. :yuck: :fuckyou:
Here comes the yellow and blue.

Paluu Ajankohtaiset asiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa