Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

Tänne ketjut jotka herättävät keskustelua, mutta todennäköisesti vain vähän aikaa. Mm. yksittäisille tapahtumille tai uutisissa esiintyville aiheille voi avata täällä ketjuja.
Avatar
Viestit: 62
Liittynyt: 16.11.2012 20:33
Suosikkijoukkue: Lukko, TuTo, FC TPS

Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Frimodig » 31.12.2012 18:27

No niin poijaat ja tytskät. Mitä teiltä jäi käteen vuodesta 2012? Oliko vuosi perseestä ja tylsä, vai menestyksekäs ja tapahtumarikas, ehkä jotain siltä väliltä?

Oma vuosi oli melko kaksijakoinen. Kevät oli hienoa aikaa, kun todistin paikanpäällä Valioliigan mestaruuden ratkaisseen ottelun, sen jälkijuhlat ja kaiken asiaan kuuluvan hehkutuksen. Kesän jalkapallon EM-kisat ja Espanjan voitto toi jälleen hyvää filiistä elämään. Kesästä en sen enempää muistakaan. :D
Syksy ja alkutalvi, mukaan lukien nykyinen hetki onkin mennyt sitten taloudellisesti aivan päin helvettiä ja pahin on vielä edessä päin.
Kyllä se niin on, että kun oma elämä menee vähän perseelleen, ei muiden onnistumiset kompensoi tarpeeksi, jotta voisin tätä vuotta kehua onnistuneeksi. Toivottavasti ensi vuosi tuo vastauksen pariin vaikeaan juttuun, ettei tarvitse enää miettiä, paljonko sitä joutuu kärsimään ja kuinka hitaalla liekillä meikäläistä grillataan. Jäämme odottamaan.

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Plair » 31.12.2012 18:49

Muistellaanpa kulunutta vuotta perinteisillä ranskalaisilla viivoilla;

- Muutto uuteen asuntoon maaliskuun alussa
- JYPin liigamestaruus
- Oman foorumin avaaminen
- Koulun vaihto syksyksi ja sitä kautta uusiin mahtaviin tyyppeihin tutustuminen
- Vaihtoaitioon liittyminen !
- Autokoulun aloittaminen
- Täysi-ikäisyyden saavuttaminen.

Ihan tyytyväinen olen ollut vuoteen 2012. Uusi asunto sekä koulu ovat tuoneet lisäiloa tähän vuoteen. Ehkä hieman enemmän olisin toivonut 'toimintaa', mutta lähdetään sitä puolta petraamaan tammikuussa. :mrgreen:

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 31.12.2012 18:56

Itse asiassa kun kulunutta vuotta muistelee tarkemmin, niin ei tule mitään suurta mieleen. Loppuvuosi meni varsinkin ihan päin persettä ja koko vuosi taisi olla aika paska. Peruskoulu kahlattiin läpi keväällä ja syksyllä sitten jatko-opinnot ja lukio. Lukko putosi sääläreissä Bluesille ja kausi oli melkoinen farssi. Oli niitä hyviäkin hetkiä tietysti paljon, mutta kokonaiskuva tästä vuodesta oli ehkä noista Frimodigin kuvaamista vaihtoehdoista "perseestä ja tylsä." Ehkä koko vuoden paras juttu oli yhden tytön kanssa säätäminen jne. ja sitten sekin meni päin helvettiä, joten ei siitäkään sitten lopulta jäänytkään mitään käteen. Loppuvuoteni oli varsin täynnä epäonnistumisia ja pettymyksiä, ei kai sitä voi lähteä kiertelemään. Järjissä kuitenkin on pysytty ja nostetta hakemaan vuodesta 2013.

Ja iso kiitos koko porukalle taas yhdestä hienosta vuodesta Vaihtiksessa. Ensi vuonna taas paremmin? :Thumb up:
Here comes the yellow and blue.

Avatar
Viestit: 3619
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 31.12.2012 21:32

Jos jotain hyvää tästä kuluneesta vuodesta pitäisi sanoa, niin pitkään odotettu 18 vuoden ikä tuli vihdoin saavutettua ja kesä oli myös ihan kivaa aikaa, vaikka ilmat ei silloin olleetkaan aina välillä mitään parhaimpia. Noin muuten vuosi ei mitään ihmeempiä tarjonnut varsinkin urheilun osalta meni aika surkeasti suomalaisten kuin myös omien suosikkijoukkueiden kohdalla tai no voittihan KalPa runkosarjan, mutta se nyt ei niinkään lohduta kun Bluesia vastaan playoffeissa tunaroitiin pahemman kerran. Syksy ja tämä alkava talvi on ollutkin oikeastaan aika masentavaa aikaa lähinnä tuon koulun takia kun siellä on joutunut hirveällä kiireellä asioita näin viimeisenä vuotena tekemään ja tuntuu ettei millään ole meinannut pysyä perässä muiden mukana, mutta onneksi on kavereita jotka ovat tuoneet edes vähän iloa tuonkin keskelle ja tietysti tämä loistava foorumi :P. Toivotaan, että vuosi 2013 olisikin sitten parempi .

Avatar
Viestit: 1812
Liittynyt: 15.05.2010 22:23
Paikkakunta: Edinburgh
Suosikkijoukkue: TPS, TuTo, Detroit, SWE, Liverpool, Real Madrid

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Tepsi » 01.02.2013 01:10

Ei tule mieleen paljon mitään.
- Fredrik Lindströmin mc-osakilpailuvoitto ja MM-pronssi ampumahiihdossa. Kirje :roll: jonka kirjoitin hänelle, ja autografkort jonka sain häneltä.
- Anders Bardalin maailmancupin voitto mäkihypyssä.
- Henrik Ingebrigtsenin Euroopanmestaruus 1500 metrillä. Ja 5. sija olympialaisissa. Muuten päin helvettiä mennyt yleisurheilukausi.
- Lätkässä kaikki meni ihan pieleen. Niin NHL:ssä, Elitserienissä, SM-liigassa, Mestiksessä kuin MM-kisoissakin. Norris trophy sentään meni oikeaan osoitteeseen.
- Ylppärit meni päin helvettiä.
- AMK jossa on yhtä tuskaa.
- Elokuusta asti kestänyt jatkuva sairastelu.
- Hirveä koukuttuminen Salkkareihin. Ronny Roslöf on varmaan Suomen upein kundi.

Kulunut vuosi oli kaiken kaikkiaan taas aika perseestä, ja urheilu tarjosi huomattavasti enemmän surua kuin iloa. Mutta on mulla silti huonomminkin mennyt.

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Jartsa » 01.02.2013 02:53

Ai täällä on tällanenkin ketju. Kirjotellaas lämpimikseen. Mun vuodesta 2012:han saisi kivan romaanin aikaseks, jos purkais siihen aivan kaiken...

Mutta siis mitä jäi käteen? Säästöt hupenivat, mutta on niitä viellä vähän. On mulla oma kämppä. Lapsenruokot tulee varmaan jossain vaiheessa.
Mitäs sitä tapahtui kaikkea? Armeijasta pääsy, jonka jälkeiset 2-3 kuukautta ovat aika sumussa... Kesällä uudet kuviot, uusi työpaikka, uusi kaupunki... Hienoja bileitä, hienoja reissuja. Outoja heräämispaikkoja, outoja aamuja. Synnynnäinen kuulovammani pahenee... Bänditouhut, joitakin keikkoja, joista ei kyllä jäänyt käteen muuta kuin kokemusta...
Elämäni kaunein ja samalla myrskyisin parisuhde.
Siinähän ne pääpiirteet.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 1536
Liittynyt: 08.01.2009 16:23
Suosikkijoukkue: Jokerit (#2, #40) & HJK

Re: Vuosi 2012 - Mitä jäi käteen?

ViestiKirjoittaja Friiku » 07.02.2013 08:31

- Intti
- Erik Karlsson

Paska vuosi oli.

Paluu Ajankohtaiset asiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa