Otteluseuranta su 8.12.

Tänne ketjut jotka herättävät keskustelua, mutta todennäköisesti vain vähän aikaa. Mm. yksittäisille tapahtumille tai uutisissa esiintyville aiheille voi avata täällä ketjuja.
Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Otteluseuranta su 8.12.

ViestiKirjoittaja huntteri » 08.12.2013 04:22

Tänään lügassa pelataan yksi peli, mutta se ei kiinnosta ketään. Ne on kuitenkin vain Blues ja Jokerit.

Sen sijaan tänään seurataan suurella mielenkiinnolla meidän oman Devimme lanseeraamaa 'Vaihtoaition paskan provon tasoituskierrosta'.

Dominoivatko Lukkolaiset myös tänään, kuten aitiossa on viime aikoina ollut tapana? Muunlaista dominointia sieltä suunnalta ei olekaan tullut sitten vuoden '63, if you know what I mean. Lukkolaisten aloitus ei kuitenkaan ollut kovin vahva, 'why can't we all be friends' -tyyppinen lässytys ei tuo tänään voittoa. Laviolsin mollaaminen tuo tosin aina skenepisteitä.

IFK aloitti jo päivän pelit vahvalla uhoamisella. Muuhun stadilaiset harvoin pystyvät, joten täällä studiossa odotamme mielenkiinnolla mitä tästä seuraa.

KalPalaiset ovat jo ehtineet pahoitella oman seuransa olemassaoloa, joka on hyvin kuopiolainen lähestymistapa. Lisäksi on haikailtu Ruotsin ja Mestiksen perään. Kyllä se Mestis teidät noukkii, ei pelkoa.

Kärppä-leiristä on jo näytetty tuoppia ja keskaria. Tämä on aina vahva aloitus, joka kertoo että tähän peliin on tultu tosissaan. Kärpät johtaa tällä hetkellä, tosin studio vaatii mahatifon.

Jukurit on ollut toistaiseksi hiljaa, mutta hei, sehän onkin Mestiksestä.

Vastakkainasettelun aika on nyt! Jälkipelit illalla ryyppyketjussa, jossa edustettuna mää ja Tapparammies.

PS. JYP - 22 vuotta parempi kuin KalPa
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 6378
Liittynyt: 01.04.2008 23:05
Suosikkijoukkue: Sotkamon Jymy & Anaheim Ducks

Re: Otteluseuranta su 8.12.

ViestiKirjoittaja Crick » 08.12.2013 13:26

Taidan itse sivusilmällä seurailla Blues-Jokerit -matsia, kunhan alkaa. Tällä kaudella ei vaan enää Jokeritkaan sytytä ja kausikorttilaisena en ole ollut katsomossa muutamaan kuukauteen. Voitolla ja tappiolla ei ole enää väliä. Muutenkin ollut vähän sellainen vaihe nyt, ettei oikein mikään innosta. Viikot vedetään sumussa ja välillä kattellaan lätkää. Edes Anaheim ei innostanut viime yönä, vaan mentiin nukkumaan ekan erän jälkeen. Saas nähdä.
Helsingin Jokerit - Aina saa kärsiä ja hävetä

Paluu Ajankohtaiset asiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa