SM-liigan pelityylit puntarissa

Keskustelua Liigasta ja sen tapahtumista.
Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 14.02.2010 16:26

Ketunkolo kirjoitti: Ainoa joukkue SM-Liigassa, joka pelaa oikeasti kovaa jääkiekkoa on HIFK.

Määrittele tarkasti mikä on kovaa jääkiekkoa ja miten sitä pelaa ainoastaan HIFK, IFK- toki pelaa kovaa ja yleisesti kovaa rehdisti mutta kyllä muitakin joukkueita löytyy. HIFKin pelityyli on perustunut aina pitkälti koviin taklauksiin ja niiden jälkeisiin kiekonriistoihin, mutta nykyään tämä on hieman vähentynyt Nokan takia. JYP ja HIFK itse asiassa pelaavat aika samantyylistä jääkiekkoa molemmat joukkueet yrittävät kovien taklauksien avulla horjuttaa vastustajaan ja saada näin itselleen yliotteen, molempien pelityylin kuuluu myös kiekon eteen uhrautuminen ja täysillä peluu (jota ei valitettavasti IFK:n toimesta aina näe).

Sitten täysin vastakkaista pelityyliä edustaa KalPa, joka rakentaa hyökkäyksensä jalkapallomaisesti lyhyt syöttöpelillä, myöskään fyysisyyttä taklausten muodossa kuopiolaisten pelistä ei usein näe (JYP pelit poikkeuksia). HIFKin ja JYPin pelityyleistä tiedän enemmän kun seuraan joukkueita läheltä, mutta kyllä uskon että liigasta löytyy muitakin kovaa pelaavia joukkueita, sillä kovinkaan moni liigajoukkue ei pelaa KalPamaisesti jossa fyysisyys on out.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Lehväs » 14.02.2010 16:35

DrMultihunter kirjoitti:Määrittele tarkasti mikä on kovaa jääkiekkoa ja miten sitä pelaa ainoastaan HIFK


Kovaa pelaaminen on nimenomaan taklaamista, oman joukkuekaverin puolustamista, tarvittaessa tappelemistakin, joukkueen eteen uhrautumista. Tätä kaikkea on sopivassa paketissa HIFK täynnä, vaikka se Jalosen aikana vähentynyt onkin. Kyllä JYPissä ja miksei Lukossakin löytyy näitä yhtäläisyyksiä, mutta HIFK on paras esimerkki, sillä tämä kova peli on osa HIFK:n brändiä.
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Jartsa » 14.02.2010 18:25

DrMultihunter kirjoitti:
Ketunkolo kirjoitti:JYP ja HIFK itse asiassa pelaavat aika samantyylistä jääkiekkoa molemmat joukkueet yrittävät kovien taklauksien avulla horjuttaa vastustajaan ja saada näin itselleen yliotteen, molempien pelityylin kuuluu myös kiekon eteen uhrautuminen ja täysillä peluu (jota ei valitettavasti IFK:n toimesta aina näe).


Mun mielestä näin ei ole.

Sen verran, mitä olen Jypiä seurannut, niin se on yhä sitä samaa kahvakiekkoa (vähän hillittynä tuomarilinjan takia) sekä keskialueen trappia ja karvaamista ja isketään vastahyökkäyksistä ja YV:llä.

Hifk on yleisesti pyrkinyt pelaamaan hyvää mies vastaan mies puolustusta ja horjuttamaan peliä taklauksilla ja sitten taas hyökkäyspäässä pelannut melko hyvääkin kiekollista peliä. Tällä kaudella ehkä pyrkinyt pelaamaan liiankin kiekollista peliä, mutta se ei ole koko joukkueelle sopinut ja sen takia on tullut ailahteluja.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 14.02.2010 18:35

Jartsa kirjoitti:Mun mielestä näin ei ole.

Seuraa tarkemmin :cool:

Jartsa kirjoitti:Sen verran, mitä olen Jypiä seurannut, niin se on yhä sitä samaa kahvakiekkoa (vähän hillittynä tuomarilinjan takia)


Mitäköhän kahvakiekkoa sinä seuraat, JYP ei ole pelannut kahvaa enään RD:n aikana ollenkaan tai tietenkin välillä jos on pitkävaihto pelaajilla alla eikä liike enään riitä. Mutta tajusit varmaan pointin, tosiasiassahan kahvakiekkoa pelaa yleensä ainoastaan Rautakorven valmentamat joukkueet ja tällä kaudella siis HPK.

Jartsa kirjoitti:Hifk on yleisesti pyrkinyt pelaamaan hyvää mies vastaan mies puolustusta ja horjuttamaan peliä taklauksilla ja sitten taas hyökkäyspäässä pelannut melko hyvääkin kiekollista peliä. Tällä kaudella ehkä pyrkinyt pelaamaan liiankin kiekollista peliä, mutta se ei ole koko joukkueelle sopinut ja sen takia on tullut ailahteluja.

Aivan täyttä faktaa, mutta kun et ole JYPiä seurannut et ole huomannut että JYP pelaa täysin samanlaista, johtoasemassa pelaaminen muuttuu siksi miksi JYPin peliä sanoit, eli:
keskialueen trappia ja karvaamista ja isketään vastahyökkäyksistä ja YV:llä.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Jartsa » 14.02.2010 18:58

DrMultihunter kirjoitti:Seuraa tarkemmin :cool:


Juuri tuota tarkoitinkin, että Jyp pelaa yhä kahvakiekkoa, mutta se on vähentynyt tuomarilinjan takia. Mutta se kuitenkin on yhä siellä olemassa.
Siinä olet kyllä oikeassa, että molemmat pyrkivät pelaaman kovaa ja olemaan iholla, mutta mielestäni joukkueiden pelityyleissä on suuriakin nyanssieroja.
Ei allekirjoituksia

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 14.02.2010 19:06

Jartsa kirjoitti:Siinä olet kyllä oikeassa, että molemmat pyrkivät pelaaman kovaa ja olemaan iholla, mutta mielestäni joukkueiden pelityyleissä on suuriakin nyanssieroja.

Toki eroja on, ainahan eri joukkueiden välillä pelitavassa jokin ero on. Tarkoitin kuitenkin, että JYP ja HIFK pelaavat aika samantyylistä kiekkoa, toki eroja löytyy mutta pääsääntöisesti molemmilla on samantyylinen pelitapa.

Jartsa kirjoitti:Juuri tuota tarkoitinkin, että Jyp pelaa yhä kahvakiekkoa, mutta se on vähentynyt tuomarilinjan takia. Mutta se kuitenkin on yhä siellä olemassa.

On toki ja voidaan sanoa että JYP pelaa sääntöjen rajamailla, mutta kun liiga nykyään sallii tämän eikä pidä nollatoleranssistaan kiinni niin ei tästä voi syyttää JYPiä. SM-liigan heikko tuomarointi on tähän kehitykseen syyllinen, JYP pelaa sääntöjen rajoilla ja tähän asti sangen onnistuneesti. Ei JYPin kiekko kuitenkaan sentään mitään Rautakorpimaista kahvakiekkoa ole.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1476
Liittynyt: 17.02.2008 19:58
Paikkakunta: Vantaa, Finland
Suosikkijoukkue: KalPa, Tampa Bay Lightning, Jokerit

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Kossi » 17.02.2010 21:55

Älkää myöskään unohtako Jypin pelityylistä puhuttaessa pitkiä kiekkoja. Toki uuden säännön takia ne on vähän vähentynyt, mutta edelleen niitä on vitun paljon. Se toki kiistämättä toimii heillä, mutta on se välillä niin kuvottavan näköistä. Mutta maalit ratkasee, joten se on ihan sama millä tavalla pelaa, kuhan voittaa.
Lätkä on tehty koettavaksi livenä!

INTEGROITU UIMALAKKI

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 11.07.2008 18:31
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: Edmonton Oilers

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja kesäesa » 03.03.2010 21:54

No, kyllähän KalPa on lisännyt fyysistä pelaamistaan aika rajustikin viime vuosien aikana. Varsinkin erään Varakkaan tulon jälkeen on laidat rytissyt melko tiuhaan tahtiin. Ilman värilaseja Varakas on liigan top-3 taklaaja. Mitähän kävisi, jos mies saisi kymmenisen senttiä pituutta ja kymmenisen kiloa lisää massaa kroppaansa. Hartikainenkin on sellainen äijä, joka taklaa jos paikka tulee, ja häntä on helvetin vaikea saada nurin. Mainiona esimerkkinä on tuo taklaus Ville Kohoon. Härski nousee maalille kiekon kanssa, Koho hakee taklausta, Hartikainen luistelee vain kohti maalia kiekon kanssa, ja Koho tule täyttä kyytiä kohti. Lopputuloksen Hartikainen pääsee virittelemään, ja Koho makaa jäässä puolikuolleena. Legendaarinen tiiliseinään törmääminen.

Varakkaan taklaus Petruzalekiinkin oli aivan huikea. Vastapalloon vain, ei mitään hyppyä, ei kädet ylhäällä, eikä tule selästä. Oppikirjamainen taklaus. Oli kyllä ihme, kun jäähyä ei tullut nykyliigan sääntöjen mukaan. Kuka siinä matsissa muuten edes tuomaroi?

No, jokatapauksessa, KalPa ei missään nimessä ole enää muutaman vuoden takainen "mikkihiiri150cm70kg" jengi, vaan kyllä sitä kalakukkolandiassakin osataan kovaa pelata.
"- Mulla on sen verran kielitaitoa ja kontaktipintaa, että voisin koutsata jossain päin maailmaa jo huomenna. Ja ihmiset tulisivat sivistyneesti sanomaan, että herra Tamminen, great to fucking see you."

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 16.03.2010 17:50

kfk kirjoitti:Totta on että joukkue kootaan luottaen nopeuteen ja taitoon. Fyysisyys tapetaan, mutta sille fanit ei voi mitään...

No onhan tähänkin ratkaisu, äänestäisitte jaloillanne. Kuopiolaiset ei vain sitä taida tehdä kun teille kelpaa mikä tyyli tahansa kunhan voittoja tulle, johtunee teidän muoviseurasta. Mikäli HIFK tai JYP pelaisi noin kuin KalPa eli tuommoista svedukiekkoa missä fyysisyys on ainoastaa pakon edessä tarpeellista niin uskon vahvasti että sekä Helsinkiläinen ja Jyväskyläinen yleisö äänestäisi jaloillaan. Itse olen ihmetellytkin miten jotkut kutsuvat KalPan pelitapaa edistylliseksi tai hienoksi, sillä kyseisellä tyylillä on pelattu iät ja ajat ruotsin puolella. Toki kiekkokontrolilla tulee hienoja maaleja aina välillä, mutta itse ainakin tykkään eniten jääkiekossa nopeista tilanteista ja fyysisyydestä, mikäli tykkäisin kontrollipelistä seuraisin jalkapalloa paljon enemmän.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 21.10.2010 14:37

JYPiä sanotaan kaipaavan lisää hyökkäystehoja ja haukutaan että hyökkääjät eivät mitään osaa, JYP ei tosiaankaan mikää maalitehtailija joukkue tälläkaudella ole ollut, mutta ei se täysin hyökkääjien vika ole. Oikeasti luetelkaas monessako liigajoukkueessa on kovempi hyökkäyskalusto kuin JYPillä, ei niitä paljoa parempia ole jos yhtään. JYPin vähämaalisuus ei johdu huonoista hyökkääjistä tai siitä ettei heillä ole luovuutta, vaan huonosta onnesta ja pelityylistä. Tuntuu että JYP pelaa tälläkaudella vielä enemmän puolustuksen kautta kuin aiemmin se syö meidän hyökkääjien tehoja, kun jokainen painaa täysillä puolustaen niin hyökkäysvirtaahan se syö. JYPissä on monta pelaajaa jotka muissa liigajoukkueissa pakuttelisivat 1perpelitahtia, mutta JYPissä puolustusvelvoitteiden takija tahti tippuu...

Myös on paljon puhuttu että, JYP pelaa tylsää kiekkoa. Iskevät vain vastahyökkäyksillä ja roiskivat kiekkoa, sellaista safetykiekkoa. Näinkään asia ei ole kuin vieraissa, se vaan on niin että tämän hetken sm-liigasssa erot on niin pienet että parhaan tuloksen vieraskentillä saa tuollaisella tylsällä kiekolla. Kotona sitten JYP pelaa aivan erilailla, tempo on korkeampi taklausia enemmän ja kiekkokin liikkuu nätisti pelaajalta toiselle. Tuppurainen, Sopanen, Virtaset, Pihlström, Louhivaara, Hytönen, Perrin jne, kyllä heillä luovuutta riittää ja se nähdään kotiotteluissa. JYPin maalit kotona on harnoin mitään räkämaaleja, vaan ne on yleensä tulosta kauniista kiekonsiirtelystä pelaajalta toiselle.

Oikeastaan suurin asia, mikä erottaa minkä tahansa joukkueen pelitavan JYPistä on vieraskiekon pelaaminen. (tämä tietenkin kokonaiskuvana, sillä kyllähän esim KalPan ja JYPin pelitapa on kuin yö ja päivä..) Muut liigajoukkueet tuntuvat yrittävän pelata samalla lailla niin kotona kuin vieraissakin, yleensä tämä ei vaan onnistu. Sillä kotiyleisön tuki tuo kotijoukkueille lisää dravia, JYP onkin tajunnut että vastahyökkäyspelaaminen on tuloksellisesti paras ratkaisu vieraskaukaloissa. Siksi en pitäisi ihmeenä jos kolmas peräkkäinen runkosarjan voitto tänne suuntautuu.

Playoffit on sitten asia erikseen, jokainen joukkue tiivistää pakettiaan, eli kaikkien joukkueiden pelityylit muuttuvat enempi tai vähempi varmistelevaksi. Varsikin vieraskaukalossa tämä muutos on huikea muilla sm-liiga joukkueilla. Pudotuspeleissä muutkin liigajoukkueet rupeavat pelaamaan vieraskaukalossa JYPmäisesti, eli kyttäämään vastahyökkäystilanteita. Tämä ei ole yllättävää sillä RD, tuo maestro itse on huomannut sen kuten sanoin parhaaksi tavaksi pelata tuloksellista kiekkoa vieraskaukalossa.

Mutta pysyn edelleen siinä, että kauneinta lätkää on se kun isot miehet taklaa kovaa ja puhtaasti sekä ajavat täysillä maalille...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Tumba » 21.10.2010 20:40

Jortikan mielestä pelityyli on ihan turhaa SM-liigan "tietäjien" paskapuhetta, voittoa haetaan kaikilla keinoilla :D En nyt löytänyt linkkiä siihen.

Mun mielestä Jypillä on voittava pelityyli, eli puolustuksesta lähdetään, mutta taitavat yksilöt tekevät tarvittavat maalit. Jyppi aloitti näköjään Play Offs lätkän jo heti kauden alusta, eipä siinä mitään. Hyvin on toiminut.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Multi » 01.12.2010 19:31

Voihan kiekko olla viihdyttävää ilman taklauksiakin? Taklaukset ovat osa lajia, mutta olisi täyttä tyhmyyttä väittää, että peli on tylsää, jos taklauksia ei lainkaan ole. Kiekonsiirtely, laukominen ja harhauttaminen ovat ihan varmasti viihdearvoa lisääviä siinä missä taklauksetkin.

Niin no mielestäni kovat niitit on lajin suola, mutta ei siitä sen enempää.

Väitätkö näkeväsi KalPan pelityylillä muutakin kuin kiekonsiirtelyä ja vastuun pakoilua? jopa omat fanit ovat nykyään suuttuneet kun mitään ei yritetä muuttaa tappioasemassa, vaan vastuuta siirrellään kaverille jne... Harhautuksia myöskin on todella vähän ja on yllättävää, kun kuitenkin puhutaan kiekkokontrollijoukkueesta, taitotaso ei ilmeisti vaan riitä. Laukausten vähyys taas kumpuaa tuosta jatkuvasta kiekonsiirtelystä.

Olet oikeassa että lätkä voi olla viihdyttävää vaikka taklauksia olisi vähän, silti ei tuo KalPan hypetetty pelityyli minusta kovinkaan viihdyttäää ole, toki poikkeusmatsejakin on...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Lehväs » 01.12.2010 20:14

No KalPan pelityyliin en puutu, siitä en ole keskustellut. Olen esittänyt kantani kiekonsiirtelyyn perustuvasta pelityylistä ja se voi olla parhaimmillaan viihdearvoa lisäävää. KalPan pelityylin ruotimiseen en halua vähien näyttöjen takia lähteä.
...

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Lehväs » 05.11.2013 20:31

Tätä kun ei ole kausittaiseksi laitettu ja Jatkoajan puolella keskustelu käy kuumana Tapparan "kahvakiekosta" ja "liaanikiekosta" niin haluaisin palstan keskustelijoiden omat mielipiteet Tapparan tavasta pelata. Rautakorvellehan on lyöty tuo kahvakiekon mestarin leima jo vuosia sitten ja se leima tuntuu pysyvän vuodesta toiseen tiukasti hänen mukanaan. Onko se pelkkää kateutta siitä, mihin Rautakorpi joukkueensa kanssa kykenee vai mitä se on?

Itse ainakin koen, että tuossa maineessa on totuuden siemen, vaikkei tuo ehkä ihan sanatarkkaan pidäkkään paikkaansa. Tappara pelaa todella taitavasti harmaalla alueella. Se pystyy saamaan hetkittäisen edun pienellä rikkomisella saamatta rangaistusta. Rautakorpi on tehnyt tästä jo melkeinpä taidetta. Tässä tulee taas esiin Liigatuomarien tapa, että saa vähän koukkia, vähän roikkua ja vähän estää, joka ärsyttää monia.

En nyt osaa eritellä mitään joukkueita, mutta yksi iso syöpä tuntuu olevan myös se, että kärkikarvaajan estäminen ja erityisesti kun kiekko heitetään päätyyn, niin puolustajilla on taipumus estää käsillään rajusti. Mielestäni Suomessa tuohon pitäisi puuttua kovalla kädellä. NHL:ssä jo se on rangaistuksen arvoista, jos toistuvasti liikkuu kiekkoon menevän pelaajan kanssa samalle luistelulinjalle. Ei silloin puolustavalla pelaajalla ole aikomustakaan pelata kiekkoa, joten rangaistus on perusteltu.

Mitäs muilla ajatuksia?
...

Avatar
Viestit: 2555
Liittynyt: 18.02.2008 18:19
Paikkakunta: Pori
Suosikkijoukkue: Ässät

Re: SM-liigan pelityylit puntarissa

ViestiKirjoittaja Jartsa » 05.11.2013 21:07

Hmmmm... Hyvä keskustelunavaus kololta.

Mitä tulee Tapparaan ja aina yhtä väsyneeseen tarinaan kahvakiekosta, niin jännästi se nousee aina tapetille, kun Tappara menestyy. Liaanikiekko taas oli Pasi Kaukorannan heittämä kommentti liittyen viime kauden finaaleihin. Kaukoranta on itse keksinyt koko tsydeemin.

Nykyliigassa jokainen joukkue pelaa sitä samaa. Miesvartiointia. Mailalla häiritään. Tapparan kohdalla tuo ei ole läheskään niin härskiä, kuin vuosituhannen alussa. Tapparan pelaaminen ei todellakaan perustu sääntöjen rajamailla toteutettuun ajokoirakiekkoon. Se perustuu aktiiviseen karvaus -ja ohjauspelaamiseen. Ja Rautakorven sisäänajamaan REAGOINTIIN. Pelaajien kesken opetellaan monta eri variaatiota eri tilanteesta. Tästä syystä Rautakorven joukkueessa pelaaminen vaatii peliälyä ja siitä syystä erinäiset pelaajat onkin lähteneet kiertoon. Puolustuksessa tosiaan pelataan miestä ja näkisin että tuota kahvaamista näkyy yksittäisten pelaajien otteissa, syyttävä sormi varsinkin Niemiseen ja Aaltoon.
Se Kahvarasta...

Mua häirtisee nykyliigan pelitavassa aidon fyysisen pelin puute. Otteluissa taklataan koko ajan vähemmän ja vähemmän, koska sen pelätään tuovan jäähyjä surkeilta tuomareilta. Toisaalta taklaukset vähenevät myös pelin nopeutumisen takia. Jos jakaa kunnon tööttiä, huomaa nopeasti olevansa pihalla kuin lumiukko ja omissa soi. Tämä toimii kannustimena kahvaamiseen. Jollain täytyy luoda painetta vastustajaan ja jos ei taklata, niin häiritään mailalla. Tämä taas johtaa osaltaan siihen, että ei taas ottavana osapuolena pelätä sitä taklausta ja katse on siinä kiekossa. Ja ylilyöntejä tulee.

Nyt eksyttiin aiheesta.

Eniten ärsyttää Jypin harrastama ja Ketunkolon jo mainitsema kärkikarvaajan blokkaaminen. Se on sm-liigan syöpä.

Ketunkolo kirjoitti:erityisesti kun kiekko heitetään päätyyn, niin puolustajilla on taipumus estää käsillään rajusti. Mielestäni Suomessa tuohon pitäisi puuttua kovalla kädellä. NHL:ssä jo se on rangaistuksen arvoista, jos toistuvasti liikkuu kiekkoon menevän pelaajan kanssa samalle luistelulinjalle. Ei silloin puolustavalla pelaajalla ole aikomustakaan pelata kiekkoa, joten rangaistus on perusteltu.


Mun mielestä noista tilanteista vihellettiin vielä kausi tai kaksi takaperin jäähyjä, mutta miksiköhän siittä on sitten luovuttu? Valmentajien pelaute? Tiedä häntä....

Jos jotain positiivista pitää hakea liigan pelitavoista, niin pikkuhiljaa ollaan pääsemässä eroon tästä robotti ja insinöörikiekosta. Tilalle astuu pelaajien peli-mentaliteetti. Esimerkiksi Kärppiä on tällä hetkellä todella hieno seurata. Pelaajilla on sovitut kuviot, mutta silti vapaat kädet ratkaisuille. Ja se tekee kiekosta nautinnollista katsella...
Ei allekirjoituksia

Seuraava

Paluu Liiga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa