Mitä tunteita joukkueet teissä herättää?

Keskustelua Liigasta ja sen tapahtumista.
Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Mitä tunteita joukkueet teissä herättää?

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 04.08.2008 00:06

Tässä on ketju jonne saa kertoa oman mielipiteensä, tunteensa ja ajatuksensa kaikista muista kuin omasta lempijoukkueesta. Tarkoitus ei ole keskustella pelaajamateriaalista, vaan joukkueesta ilmiönä, ulkopuolisen silmin.

Blues: Ei oikein herätä tunteita suuntaan tai toiseen.

HIFK: Rakas vihollinen. En erityisemmin joukkuetta kannata enkä vihaa. Kaikista mahdollisista vieras joukkueista Ifk sytyttää vastustajana varmaan eniten.

HPK: Aina ollut sellainen salainen suosikki. Pienillä rahoilla saa aina hyvät pelaajat. Sikakatsomo voisi rauhoittua.

Jokerit: Aina rahalla kasattu joukkue. On pienoinen inhokki. Sitä on siellä niin kova uhoominen aina. Pääkaupunki seudun juntit !

JYP: Aloin jo vähän kannustamaan, mutta sitten tuli sinne rahat kuvioon mukaan, joten kannatus hieman hiipui. Kumminkin menee positiivisten joukkueiden puolelle.

KalPa: Olen aina ollut vähän heikompien puolella. Kalpa jyrää.

Kärpät:Ennen jopa pidin kärpistä, mutta nyt tämä viimeisin mestaruus sai jo riittää. Alkaa nousemaan inhokiksi.

Lukko: No sellainen perus-sakki.

Pelicans: Joskus oli kovassa kannatuksessa, mutta kun menestystä alkoi tulemaan ja kusi nousemaan sielä Lahdessa päähän on vaihtunut sittemin neutraaliksi kannatukseksi.

SaiPa: Tälläinen pikkuseura joka taistelee kovasti. Taidan kannattaa Saipaa eniten Ilveksen jälkeen.

Tappara: Joukkueen pitäisi saada jotain särmää. Tylsä joukkue. Paikallisvastustajana saa sympatia pisteet ja haukut perään.

TPS: Turkulaiset ovat inhokki numero 1. Olivat ainakin siihen asti kun menestyivät. Kun Berg tuli maisemiin ei enään ole ollut niin vittumainen porukka. Nyt tuli kumminkin mieleen se vitun heijaa heijaa heijaa tepsi sissiryhmä laulaa aina ja vitutus nousi taas ihan täppiin. Hyi !

Ässät: Yrittäkää edes ! Liaan kauan ovat fanit saaneet odottaa. Ainiin olittehan te finaalissa silloin 5 ? vuotta sitten. Joukkueelle sympatia pisteet. Alpo on syvältä ja kaikki sen tietää.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 04.08.2008 01:22

Blues
- Joukkue kerää välillä sympatiaa sillä ettei se jaksa kiinnostaa ketään. Keväällä sympatiaa tuli siitä kun kukaan ei halunnut sitä toista finaalijoukkuetta mestariksi. Blues on silti kiva joukkue, ja toivottavasti sellaisena pysyykin. Vaikka nyt ilmeisesti on käymässä niin että "Suomen Paris Hilton" Jussi Salonoja on taas enemmänkin tulossa huseeraamaan joukkueiden asioiden kanssa. Toivottavasti se ei ole mikään paluu vuoteen 2003. (Tai ylipäänsä niihin aikoihin)

HIFK
- Yksi legendoista. Aina on tullut seurattua HIFK:n tapahtumia erityisellä mielenkiinnolla. Aina tapahtuu Nordiksen pojat pistävät tuulemaan. Vahva fanikulttuuri ja ajan tuulten läpi elänyt aate ei kuole koskaan. Mitäpä sitä sen enempää kommentoimaan. Elävä legenda. Ja hyvin sätkii vaikka ikääkin on paljon.

HPK
- Keskittynyt vuosien varrella enemmän menestykseen kaukalossa kuin olemaan kiinnostava julkisuudessa. Tavallaan ollut aina ikuinen riesa kun SM-liigan pudotuspelit pääsevät välierävaiheeseen ja tekisi mieli viettää mieluisa TV-ilta jääkiekon parissa, niin aina pitää katsella jotain HPK:ta. Ihan hyvä joukkue, mutta ei niitä jonka peliin ensimmäisenä ostaisin lippuja.

Ilves
- Niin kauan kuin jaksan muistaa, ja varmaan vielä kauemminkin, on jauhettu sitä kuinka Ilves aina hukkaa omat lahjakkaat juniorinsa milloin minnekin. Silti sieltä aina löytyy jotakin taisteluvalmiutta. Joskus kun katsoo jotain vanhaa Suomi-filmiä jossa Ansa Ikonen ja Tauno Palo kohtaavat tulee Ilves mieleen. Vanhat ajat eivät enää palaa, mutta niitä voi aina muistella. Puolivälierissä tulee sitten noutaja.

Jokerit
- Joukkue muuttuu vaan vuosi vuodelta tylsemmäksi. Oli 90-luvulla hyvin mukana uudistamassa sekä toiminta- että fanikulttuuria SM-liigassa. Sittemmin muodostunut vuosi vuodelta vähemmän kiinnostavaksi. Kärppien noustua huipulle ei ketään ole oikein kiinnostanut enää edes inhota Jokereita. Tunnettu lähinnä HIFK:n paikallisvastustajana.

JYP
- Vissiin ihan hyvä joukkue. Pelannut liigaa viimeiset parikymmentä vuotta, kiinnostanut lähinnä Kari Tyniä. Liigahistorian mitäänsanomattomin joukkue isolla M:llä.

KalPa
- Vähän vaisusti herättänyt mielenkiintoa, ajatuksia herättänyt lähinnä se että ovat rakentaneet halliinsa huippusuuren kaukalon. Alkavalla kaudella Kuopiossakin nähdään kunnolla vahvistunut joukkue. Tuoko se sitten mukanaan lisäkiinnostavuutta? Toivotaan niin. Nyt seuralla ja sen kannattajilla on todellinen mahdollisuus osoittaa ettei KalPa ole mikään Jyppi.

Kärpät
- Puolen Suomen joukkue. Toinen puoli inhoaa ja toista ei kiinnosta.

Lukko
-Yksi Suomen The Original Six- joukkueista, mutta ei silti oikein sytytä ketään. Kun nimen Lukko mainitsee tulee ensimmäisenä mieleen Mölli Keinonen. Silti perinteetkin ovat hieman vaisuja, vaikkeivat olemattomia. Todennäköisesti edellisestä mestaruudesta ehtii tulla se 50 vuotta täyteen ennen kuin raumalaiset seuraavan kerran pääsevät siivoamaan Kanada-maljaa.

Pelicans
- Kommentoin että kiva joukkue. Oikein muuta en osaa sanoa. Ei ärsytä, muttei siltikään ole mitään sen erityisempää kuin kiva.

SaiPa
- No ihan sympaattinen joukkuehan SaiPa on. Toisten mielestä turha, omasta mielestäni tuo ihan hyvää väriä liigaan. Joku voi tietysti kysyä onko järkeä pyörittää liigajoukkuetta jonka ainoa tarkoitus on tehdä kiusaa isommilleen. Ja jos joku sitä minulta kysyy niin vastaan että kyllä on.

Tappara
- Niin, se toinen tamperelainen. Kaikki edellytykset kiinnostavalle joukkueelle löytyisivät. Perinteet, ytimekäs logo, Jutilan perintö, Manse... Silti tehnyt itsestään tylsän. Ja ihan omalla työllään. Ilveskin kiinnostaa enemmän.

TPS
- Jätkä elää. Ja toivottavasti pysytkin vielä hengissä. Mutta paranna tapasi, tai muuten voi ihan oikeasti käydä huonosti. Eli toisin sanoen nyky-TPS ei ole se TPS joka aikoinaan herätti suuria tunteita joka suuntaan pitkin Suomen maata. Tällä hetkellä mietitään onko TPS sympaattinen pikkuseura, vaiko palkkansa saanut paha. Itse nyt mietin vaan että minkälaisia tunteita TPS herättää sitten kun laiva tästä liikkuu johonkin suuntaan, ja TPS taas herättää ihan oikeita tunteita kiekkokansan keskuudessa.

Ässät
- Niin. Sen näkee vaikka tästä keskustelupalstasta. Ässien ensi kautta käsittelevä ketju on yksi palstan luetuimmista, tätä kirjottaessa siellä taisi olla hieman alle 3000 lukukertaa. Samaan aikaan huimia hankintoja tehneen JYP:n ensi kautta käsittelevää ketjua on käyty katsomassa juuri ja juuri 300 kertaa. Ässät jaksaa aina kiinnostaa kansaa tavalla tai toisella. Tunteita herättävä joukkue jolla on oma omaleimainen fanikulttuurinsa syvällä seisomakatsomon syövereissä.
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Hank

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Hank » 04.08.2008 09:28

HIFK - Loistava brändi, hyvä kun ottivat kilven takaisin.

HPK - Sympaattinen pikkuseura

KalPa - Sama kuin edellisessä
Viimeksi muokannut Hank päivämäärä 13.11.2008 10:57, muokattu yhteensä 1 kerran

Avatar
Viestit: 15
Liittynyt: 31.07.2008 12:45

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja vivera » 04.08.2008 09:51

HijoDelViento kirjoitti:Tappara
Ilveskin kiinnostaa enemmän.No niin, sittenhän meillä on asiat paljon huonommin kuin kuvittelinkaan :shock:


Blues: Makkara, mitätön aina viime kauteen asti, jolloin fanitin loppuottelussa! Oli viime kauden esitys ja joukkue loistava.

HIFK: Hienot fanit, perinteikäs joukkue josta ei voi olla pitämättä.

HPK: Peruna, yksinkertaiset järjestysmiehet jotka terrorisoivat peltilaatikkoaan. Jotain hyvääkin tietty, pärjännyt pieneksi seuraksi hienosti.

Ilves: Perinteitä ja legendaarisia pelimiehiä, rakas paikallisvastustaja. Ilman Ilvestä tämä touhu ei olisi olenkaan sitä mitä se on!

Jokerit: Töölön Vesa, rahaa, satsauksiin nähden menestys heikohkoa, eli neljäkentällistä tähtiä = hengetöntä!

JYP: Ei herätä oikein mitään tunteita, ei edes negatiivisia.

KalPa: Sätkii, mutta siihen se sitten jääkin, ainakin on näin tehnyt toistaiseksi.

Kärpät: Menestys aiheuttaa aknea meille muiden joukkueiden faneille ---- mulkku seura!

Lukko: Jotenkin ihan sympaattinen seura, jolle toivoisi jopa menestystä.

Pelicans: Pelikaanien Joutsenlento käynnissä, jokohan tänä vuonna räpsähtää takaisin pohjamutiin, uskoisin näin.

SaiPa: Lalli Partinen ja Petri Skriko, oliko muita, tuskin, ei innosta.

TPS: Mahtiseura mahalaskussa! Kuinka voi käydä noin, Ellysee pilasi tunnelman peleissä.

Ässät: Valtakunnan pääköimmät ja samalla asialleen eniten vihkiytyneet fanit, rakastavat raumalaisia!

Avatar
Viestit: 3294
Liittynyt: 17.02.2008 21:25
Paikkakunta: Tampere
Suosikkijoukkue: Tampereen Pyrintö

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Zubru » 04.08.2008 12:17

Blues: Muistikuvat rajoittuvat lähinnä kovalla rahalla hankittuihin ulkkaripelaajin, joista vain harva onnistui SM-liigassa. Sympatiapisteet viime vuoden pleijareissa, koska en halunnut nähdä Jokereita finaalissa enkä Kärppiä voittamassa. Muuten ollut aika huomaamattomissa.

HIFK: Ilveksen kotipelit HIFKiä vastaan ovat aina olleet mielenkiintoisia. Parempi Stadin jengeistä.

HPK: Ei herätä kummempia fiiliksiä. Ihan symppis "pikkujoukkue".

Ilves: Aina ollut se ykkösjoukkue Tampereelta. Raipen lopettamisen jälkeen vaisumman oloinen.

Jokerit: Rahan käyttöön verrattuna surkeita hankintoja viime kausina. En hirveämmin pidä koko Narrilaumasta, saati sitten Ultraseista.

JYP:
Ei oikein herätä minkäänlaisia fiiliksiä.

KalPa: Sympatiapisteet ovat menneet KalPalle tässä viime kausien aikana. Pisteet faneille, jotka jaksavat huutaa vaikka KalPa olisi häviöllä 10-0.

Kärpät: Ok joukkue, fanit alkavat ottaa päähän. POHJOISEN joukkue.

Lukko: Hajuton ja mauton.

Pelicans: Aika neutraalit fiilikset Pelsujen suhteen. Tosin värikkäitä persoonia löytyy (Nupe, Jarna), joita ei ole ikinä liikaa SM-liigassa.

Tappara: Urama virkisti sopivasti Tapparaa, jolloin inhoni väheni. Neutraalit fiilikset Tapparastakin.

TPS: Pahimmillaan kuului suuriin inhokkeihin, Bärin ja joukkueen nuorentumisen ansiosta olen alkanut piilofanittaa Tepsiä.

Ässät: HOPEE -06 NEVÖR FORGET!
On parempi olla vakavasti PA ku Timo T.A.

Avatar
Viestit: 3153
Liittynyt: 18.02.2008 18:53
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Vaasan Sport & Real Madrid

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Toivis » 04.08.2008 13:32

Blues: Viime vuoden yllättäjä. Ikinä ei ole tunteita herättänyt puolesta eikä vastaan.

HIFK: Karalahti! Helsingin pedot jolle toivoo aina menestystä ennen narreja. Vaikka en kummastakaan pk-seudun joukkueesta pidä, niin mielummin HIFK kuin Jokerit.

HPK: Ikuinen pronssijoukkue. Viime kausi oli umpisurkea mutta ehkä jälleen ensi kaudella paremmin. Sama kuin Bluesilla, ihan sama kuinka menestyy.

Ilves: Mitähä tähän sanois... No, Sport voitti 4-1 harkan, ei Ilves vaan ikinä sytytä.

Jokerit:Narrit, en ikinä toivo joukkueen menestyvän. Ylimielisiä moni, onneks edes Tomek tuli takaisin nii tulee jokereille edes yksi plussa

JYP: Aina sympannut joukkuetta, viime vuonna oli lähellä jo meno 4 sakkiin, mutta kuitenkin tie katkesi. Toivottavasti JYP menestyy myös ensi kaudella.

Kalpa: Loistava Mestikeen, surkea liigaan. Ensi kaudella jo playoffeissa??

Kärpät Aina liigan ykkönen (jos Sport ei nouse liigaan) loistava dynastia ja hieno seura muutenkin. Upeita pelaajia tuottanut maailmalle, ja lisää tulee varmasti. Ensi kausi voi olla laihempi, mutta toivottavasti menestystä tulee silti jatkossakin. <33

Lukko: Tylsä, ei ole kiinnostanu koskaan.

Pelicans: Pussinokat, sama nyt kuinka menestyy. Viime kausi oli hyvä.

Saipa: Symppaan tätäkin joukkuetta, toivottavasti ei tavata Vaasassa ensi kauden karsinnoissa ;)

Tappara: Sama kuin Ilves. Tylsää, ei kiinnosta.

TPS: 1990- luvun kultasuoni joukkue valahtanut sarjan hännille. En toivo menestystä, tylsää lätkää viime vuosina.

Ässät: Hieno yleisö, 2006 vuosi täyttä huumaa, mutta nyt selvästi laskuunpäin. Karsinnat keväällä?
Liity mukaan NBA-voittojahtiin - Facebookissa!
Liigagurun mestari kaudella 2007-2008 sekä pronssia kaudella 2010-2011!
Mestisgurun mestari kaudella 2008-2009 sekä runkosarjan voitto & hopeaa kaudella 2010-2011!
NHL-Gurun hopeaa kaudella 2009-2010!
Historian ensimmäisen HaxBall- turnauksen mestaruus feat Crick!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Legenda » 04.08.2008 15:30

Blues: Syvä kunnioitus löytyy Blues'a kohtaan, kuten kaikkia PK-seudun joukkueita. Loistavaa juniori työskentelyä. Etenkin pelaajat kuten Lostedt, Osala, Rajamäki sekä Puustinen ovat ajaneet tähän ihailuun.

HIFK: Vuodesta 2001 ollut tärkeä seura. Kummatkin iso broidit kannattaa petoja joten sitäkin kautta on kiinnostus herännyt. Honkanen rocks!

HPK: Täysin HMV mulle. Pari mielenkiintoista pelaajaa (lue: Pasi Salonen & Joonas Vihko), ei muuta.

Ilves: Toivonen & Platt & Kantee. Siinä ainoat hyvät asiat tässä joukkueessa. Täysin HMV...

Jokerit: Suuri ja rakas vastustaja joka tuo aina tiukat matsin Elyseelle. Ei jätä ikinä kylmäksi. Plussana toimivat Helenius, Hyvönen & Pulkkisen Teemu.

JYP: Immonen, Pihlman, Malmivaara... Siinä nimet joita seuraan.. Muuten koko seura ihan roskaa..

KalPa: Hieno seura, hienot fanit, hieno valmentaja.

Kärpät: P*ska jengi...

Lukko: Toinen niistä kutsutuista verivihollisista ei juuri mitään herätä. Hyvää on Ben-Amor..

Pelicans: Niin kauan kuin muistan on Pelicans/Kiekko Reipas ollut mulle se kakkos seura. Toivottavasti pärjäävät myös tulevalla kaudella.

SaiPa: Jonne Virtanen, Simo Pulkki & Se hujoppi junnu.. Ei muuta...

Tappara: Ylitse muiden HMV joukkueiden. YÖK! Matti Aho, Jori Lehterä, Niclas Lucenius... Nothing else...

Ässät: Hyi v*ttu...
Viimeksi muokannut Legenda päivämäärä 04.08.2008 17:09, muokattu yhteensä 1 kerran
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 221
Liittynyt: 29.06.2008 19:49
Paikkakunta: Oulu
Suosikkijoukkue: Kärpät, Tampa Bay Lightning, Milwaukee Admirals

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Gukumatz » 04.08.2008 17:07

HijoDelViento kirjoitti:Kärpät
- Puolen Suomen joukkue. Toinen puoli inhoaa ja toista ei kiinnosta.
Tarkoitat kai, että toinen puoli inhoaa ja toinen rakastaa. Onhan Kärpillä silti laajin fanikanta koko liigassa, sanoi kuka Jokerifani mitä hyvänsä.

Avatar
Viestit: 3460
Liittynyt: 17.02.2008 21:12
Paikkakunta: Hyvinkää
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja ruoska » 04.08.2008 17:20

Miksi Jokerifanit mitään sanoisivat?


Gloryhunttereita piisaa Kärppien fanikannassa. Ei tarvitse hernareita vetää tuosta. :(
Gigi Marvin <3
Foorumin kovin kingi
Scarlett <3
Nyt, aina ja ikuisesti.

Avatar
Viestit: 221
Liittynyt: 29.06.2008 19:49
Paikkakunta: Oulu
Suosikkijoukkue: Kärpät, Tampa Bay Lightning, Milwaukee Admirals

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Gukumatz » 05.08.2008 18:53

Yleensä Jokerifanit ylpeilevät suurimmalla fanikannalla koko liigassa, vaikkei näin ole.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Dev » 05.08.2008 18:57

Gukumatz kirjoitti:Yleensä Jokerifanit ylpeilevät suurimmalla fanikannalla koko liigassa, vaikkei näin ole.

Aivan, IFK ja Kärpäthän tätä hallitsee. ;)
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 3460
Liittynyt: 17.02.2008 21:12
Paikkakunta: Hyvinkää
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja ruoska » 05.08.2008 19:02

Vitun idiootit.


>:(((((
Gigi Marvin <3
Foorumin kovin kingi
Scarlett <3
Nyt, aina ja ikuisesti.

Viestit: 172
Liittynyt: 21.04.2008 12:31
Suosikkijoukkue: Jokerit,Detroit Red Wings,Chelsea.

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää???

ViestiKirjoittaja Bofolt » 06.08.2008 12:32

Device kirjoitti:
Gukumatz kirjoitti:Yleensä Jokerifanit ylpeilevät suurimmalla fanikannalla koko liigassa, vaikkei näin ole.

Aivan, IFK ja Kärpäthän tätä hallitsee. ;)


Onkohan näistä kenties jotain näyttöä? Katsojaluvuissa ainakin Jokerit on ollut jo vuosikausia omassa luokassaan. ;)

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää?

ViestiKirjoittaja Ink » 06.08.2008 12:33

No Jokereilla onkin isoin halli koko Suomessa. Eiköhän ne ole yleisön keskiarvosta otettu, joka Kärpillä taitaa olla paras. Harvemmin siellä on katsomassa normaaleissa peleissä alle 6000 ihmistä, ja halliin mahtuu kuitenkin 6614 ihmistä.

Viestit: 172
Liittynyt: 21.04.2008 12:31
Suosikkijoukkue: Jokerit,Detroit Red Wings,Chelsea.

Re: Mitä tunteita joukkueet teissä herättää?

ViestiKirjoittaja Bofolt » 06.08.2008 12:39

Inkfish kirjoitti:No Jokereilla onkin isoin halli koko Suomessa. Eiköhän ne ole yleisön keskiarvosta otettu, joka Kärpillä taitaa olla paras. Harvemmin siellä on katsomassa normaaleissa peleissä alle 6000 ihmistä, ja halliin mahtuu kuitenkin 6614 ihmistä.


Edelleen,Jokereilla on enemmän katsojia. Kukaan ei ole kieltänyt rakentamasta isompaa hallia koko Lapin kansan ihmeteltäväksi ;)

Seuraava

Paluu Liiga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa