Pelaajat Mestiksestä SM-liigaan?

Keskustelua Liigasta ja sen tapahtumista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Pelaajat Mestiksestä SM-liigaan?

ViestiKirjoittaja Legenda » 04.08.2008 06:10

Ketjun tarkoitus on tuoda ne pelaajat esille joilla voi olla hyvät mahdollisuudet päästä liigaan jo kauden aikana taikka kauden päätyttyä, tiedä sitten kuuluisiko Mestiksen puolelle?:

Juho Santanen, TuTo:
TPS kasvatti joka ei saanut peli-aikaa TPS'ssä. Potentiaalia on liigassakin ykkösvahdiksi, kunhan saa näytön paikan. Hyvin on mielessä kun Santanen joutui kesken pelin maalille Jokereita vastaan ja hyvin tuo torjui. 15 kutia otti kiinni, eikä yhtään uponnut taakse. Silti ei saanut vastuuta. Huippukausi TuTo'ssa alle ja sopimus liigaan pitäisi olla varma.

Anton Kokkonen, TuTo:
Kokkosen sopimus päättyy tähän kauteen ja moni seura onkin varmasti hänen perässään. Erittäin lupaava pelaaja joka tulee pelaamaan tulevalla kaudella TuTon kakkossentterinä. Miehen pitäisi saada fyysisyyttä lisää, mutta siihen mies on itsekkin kiinnittänyt huomiota. Kesällä on treenannut paljon, että fyysisyys paranisi.

Antti Pusa, TuTo:
TPS fanien inhokki pelaaja nro.1. Pieni pelaaja (170/75), mutta ei hätkähdä melkein mitään. Pelaa yllättävän fyysisesti. Mestiksen pleijarit päättyneellä kaudella menivät uskomattoman hyvin kun Pusa iski 11 pelissä tehot 3+5. Istui siinä sivussa 37 rangaistusminuuttia. Potentiaalia voisi olla uudeksi Leo Komaroviksi.

Arttu Virtanen, TuTo:
Loukkaantumiset melkein pilasivat miehen koko uran. Kausi TuTossa alle ja luulen että palaa tämän jälkeen TPS'n riveihin. Loistava työmyyrä joka ei valita ikinä. Mestiksen pleijarit eivät todellakaan heikennä Virtasen osakkeita. 11 ottelussa 4+5 tehot. Ei paha kun on ollut melkein kaksi vuotta poissa ja saanut tuntumaa vain 15 pelin verran.

Ville Peltosuo, TuTo:
Isokokoinen puolustaja jolla on kuitenkin vielä vähän hiomista. Viime kaudella kuitenkin kelpo pisteet, 5+12. 196/105 runko velvoittaisi liigaassa erittäin fyysiseen peliin, mutta onko Peltosuo valmis siihen? Tuleva kausi näyttää sen. Pari seuraa oli herran perässä jo männä kaudella, mutta päätti jäädä kehittymään vielä suuremmalla peli-ajalla, kuin mennä tuppea puremaan liigaan.

Jaakko Suomalainen, Sport:
Vuoden 2006 Nordic Trophy'n parhaaksi maalivahdiksi valittu Suomalainen tulee loistamaan tulevalla kaudella Mestiksessä. Olisi varmasti päässyt kakkosvahdiksi moneen seuraan tulevaksi kaudeksi, mutta oli varmasti parempi lähteä loistamaan Sport'n paitaan. On myös näyttänyt Tarkin korvaajana, että potentiaalia on. Ainoa este alkaa olla ikä. Mies on 30 ja olisi aika jo päästä liigaan, tai ajautua Mestis jyräksi.

Eetu Heikkinen, Sport:
Ässissä 89 ottelua pelannut Heikkinen on vasta 20-vuotias joten hällä uskoisin olevan vielä liiga-urakin edessä. Kausi Sport'ssa ja sitten liigaan, jos ei Sport'n kanssa niin sitten jonkun muun kanssa. Itse olen aina pitänyt Heikkistä todella lupaavana pelaajana, ja pidän edelleen.

Antti Jaatinen, Sport:
22-vuotiaalla Jaatisella lähtee nyt jo neljäs Mestis kausi käyntiin. Viime kaudella 32 pistettä ja luulisi parantavan vielä. Potentiaalia on liigaankin asti. 186/89 runko riittää hyvin liigaa, vaikka vähän fyysisempääkin rooliin. Ei tappelijaksi, vaan kolmosen energia pelaajaksi. Lisäksi Jaatisen laukaus on todelal hyvä ja kova, joten tämäkin on pelkkää plussaa.

Jesse Kosonen, Hokki:
Lupaava maalivahti joka torjui viime kaudella a-junnuissa todella heikossa joukkueessa koko sarjan parhaalla torjuntaprosentilla. Ei kuitenkaan saanut luottoa Turussa vaan lähti hakemaan sitä Hokista jossa hänellä on hyvät mahdollisuudet ottaa jopa ykkösvahdin paikka itselleen. Ollut uransa aikana jo Jorma Waltosen sekä Urpo Ylösen opissa, joten se tuskin ainakaan heikentää herran taitoja.

Anssi Rantanen, Hokki:
Todella fyysinen puolustaja joka kävikin jo Ässien testissä, mutta sopimusta ei syntynyt. Vaikka on 26-vuotias edessä on jo 7 kausi Mestistä. Potentiaalia olisi liigan kolmos pakkipariin, toinen juttu on hyväksyykö Rantanen sen itse. Varmasti tulisi olemaan yksi joukkueen fanien suosikeista, jos pelaisi liigaa. Pari hanskausta mahtunut melkein joka kauteen.

Aleksi Sillanpää, Hokki:
Isokokoinen (188/104) Sillanpää oli TPS'n junnuissa pelatessaan joukkueen kapteeni ja omistaa erittäin harvinaisuuden johtajuuden taidon. Tasaisen varma ja erittäin hyvä kahden suunnan sentteri. Potentiaalia olisi liigan kolmosketjun sentteriksi. Voisi olla uusi Mikko Rautee, sillä erolla että Sillanpää uskaltaa myös taklata. Miellyttävää peliä kaikenkaikkiaan esittää yleensä. Tuleva kausi on jo neljäs Mestiksessä.

Nyt työt kutsuvat joten jatkakaa olkaa hyvät!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Pelaajat Mestiksestä SM-liigaan?

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 04.08.2008 08:21

Juha Koivisto, Sport:
Kiekko-Vantaan kasvatti ja lahja Mestikselle, myöhemmin tosin myös SM-liigalle. Mestiksen nopein pelaaja luistimilla, todella hyvä hyökkäyspäähän, mutta hoitaa myös puolustuksen mallikkaasti. Edessä läpimurtokausi Sportissa, viime kaudella meni jo 40 pisteen raja rikki, joten en näe mahdottomana että parantaa vielä kymmenellä pisteellä viime kauden tulostaan.

Tuomas Nikoskelainen, Sport:
Olisi saanut jo tulevaksi kaudeksi liigasopimuksen, mutta halusi nimenomaan tulla Vaasaan ja Sporttiin. Omaa aivan uskomattoman kovan laukauksen ja on muutenkin loistava hyökkäyssuuntaan muttei unohda myöskään puolustamista. Pelasi Hokissa 3 kautta lähinnä opiskelujensa takia, tulee ansaitsemaan leipänsä jatkossa SM-liigan pöydästä..

Tuomas Takala, Sport:
Ässissä 154 runkosarjaottelua tahkonnut puolustava sentteri joka hakee Mestiksestä suurempaa roolia ja nostetta uralleen. Nappiin mennyt kausi Sportissa jonka jälkeen takaisin SM-liigaan, toivottavasti punaisessa kotkapaidassa..
Four passes break any defence

Paluu Liiga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa