Uutiset Carolinasta

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Legenda » 15.06.2009 19:04

Carolina Hurricanes on ilmoittanut tänään, että seuran valmennusjohto pysyy samana tulevaisuudessakin. Päävalmentajana toiminut Paul Maurice hyväksyi monivuotisen jatkosopimuksen. Samalla seura tiedotti, että seuran legendaarinen ex-kapteeni Ron Francis nostetaan ns. apulais päävalmentajaksi. Tarkempi titteli kuuluu englanniksi director of player personnel (pelaajiston johtaja(ko)?).

Apulaisvalmentajina toimineet Kevin McCarthy sekä Tom Rowe jatkavat kumpainenkin tehtävissään ja Tom Barrasso nostetaan apulaisvalmentajien rinkiin.

Uutisesta kertoo THN
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Dethis » 20.01.2010 18:35

Hurricanes on tehnyt Eric Staalista joukkueensa uuden kapteenin.
Joukkueen entinen kapteeni Rod Brind'Amour jatkaa varakapteenina, Brind'Amour toimi Hurricanesin kapteenina vuoden 2005 elokuusta tähän päivään asti.

NHL.com

Avatar
Viestit: 356
Liittynyt: 18.11.2009 10:53
Suosikkijoukkue: Carolina Hurricanes, Charlotte Checkers ja Jokerit

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Sutter16 » 20.01.2010 21:55

Dethis kirjoitti:Hurricanes on tehnyt Eric Staalista joukkueensa uuden kapteenin.

Aivan oikein tehdä Staalista Canesin kapteeni ja Brindankin oli jo aika luopua C-kirjaimesta. Brindalle jäi kuitenkin vielä varakapteenin tehtävä ja on edelleen johtavia pelaajia Canesin pukukopissa. Brindalla on alkanut pikku hiljaa luistin hidastua ja näin häneltä lähti vielä hieman painostusta ja tehojen odotusta pois ja peli voi alkaa parantua kun ei ole enää niin suurta vastuuta peleissä. Pelien huononnettua kuitenkin Brindalla oli Rutherfordilta järkevä veto ottaa asiakseen vaihtaa Eric Staal kapteeniksi. Nyt meillä on hyvä mahdollisuus rakentaa joukkuetta Staalin ympärille kun löytyy selvä ja luotettava kapteeni. Staalin 349-pelin putki katkesi tänä vuonna loukkaantumiseen ja sen jälkeen hän on tehnyt 23 ottelussa 8+20 ja pelannut paljon tehokkaammin kuin alkukaudesta.

“The time has come now for Eric to assume the top leadership role for his teammates. This is part of the rebuilding process for the Hurricanes, as Eric is the player around whom the team will be structured. We feel confident in Eric’s ability to lead his teammates and are excited to begin this next era.”

Jospa tästä saataisiin se kipinä niihin peleihin ja pelit lähtisi parantumaan. 8 pistettä ollaan vielä Torontoa jäljessä, mutta kyllä siinä olisi pieni toivon palanen päästä kohti playoff-rajaa. Tai sitten oltaisiin viimesien joukossa ja otettaisiin kesällä Taylor Hall ja siten voisin sanoa, että ensi vuonna olisi varma playoff-paikka. :D
Brandon Sutter #16, Jeff Skinner #53

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Nestori » 26.03.2013 21:15

Jussi Jokinen waiversiin. Ei mulla muuta.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Lehväs » 12.11.2013 17:48

Rutheford: Pitkäsen ura saattaa hyvinkin olla ohi

Useat pohjois-amerikkalaiset jääkiekkomediat ovat spekuloineet jo pitkään Joni Pitkäsen uran jatkosta. Esiin on nostettu myös mahdollisuus siitä, että miehen koko pelaajaura on ohitse.

Nyt asian tiimoilta saatiin vihdoin virallinen vahvistus siitä, että 30-vuotiaan suomalaisen ura todella saattaa olla paketissa.

- On paljon mahdollista, että Joni on pelannut viimeisen ottelunsa, Carolina Hurricanesin GM:nä toimiva Jim Rutheford kertoi The Hockeynewsin haastattelussa.

- Lääkäreiden mukaan kyseessä ei ole mikään tavallinen urheiluvamma, vaan häntä tutkineiden spesialistien mukaan Jonin vammat ovat kuin autokolarista. Hänen kuntoutumisensa ei juurikaan etene, joten hänen on tehtävä ratkaisunsa ensi kesän aikana.

Pitkänen loukkaantui tilanteessa, jossa hän joutui kamppailemaan pitkästä kiekosta Washington Capitalsin Troy Brouwerin kanssa. Isokokoinen suomalaispuolustaja menetti tilanteessa tasapainonsa ja syöksyi suoraan jalat edellä päätylaitoihin sillä seurauksella, että hänen koko kantapäänsä murskautui ja jalkaan tuli myös muita pienempiä vammoja.

NHL:ssä otettiinkin kuluvalla kaudella vastaavanlaisten tilanteiden ehkäisemiseksi pitkän kiekon kohdalla käyttöön niin sanottu hybridi-sääntö. Kyseinen sääntömuutos tarkoittaa sitä, että pitkä kiekko vihelletään useissa selvissä ja hieman myös epäselvemmissä tilanteissa ilman kosketusta.

Uusi sääntömuutos on alkukaudesta jakanut NHL-piirit kahteen leiriin, mutta positiivista säännössä on ollut se, että vastaavanlaisilta tilanteilta on vältytty.

Valitettavasti Oulun Kärpissä kiekko-oppinsa saanutta Pitkästä sääntö ei enää suurella todennäköisyydellä auta.


Kyllä tuo Pitkäsen loukkaantumishistoria on sen verran pitkä, että Pitkäsen lopettaminen ei olisi välttämättä edes yllätys. Takana on yhdeksän kautta NHL:ssä ja niistä neljä on ollut enemmän tai vähemmän rikkonaisia. Toivotaan nyt kuitenkin, että saisi itsensä kasaan ja pystyisi vielä sen vuosikymmenen ainakin pelaamaan.
...

Avatar
Viestit: 3620
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 13.11.2013 21:40

Sääli mikäli niin käy, ikänsä puolesta Pitkäsellä olisi kuitenkin useampi kausi vielä mahdollisuus pelata. Toivotaan tosiaan parasta sen suhteen, että peliura saisi vielä jatkua.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Lehväs » 17.01.2014 11:13

Nyt on GM Jim Rutherford sähköpostitse ilmoittanut kaikille NHL-seuroille, että Tuomo Ruutu on vapaana. Mielenkiintoista seurata, mihin kaveri päätyy. Penguins?
...

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Jyri » 17.01.2014 11:33

Ketunkolo kirjoitti:Nyt on GM Jim Rutherford sähköpostitse ilmoittanut kaikille NHL-seuroille, että Tuomo Ruutu on vapaana. Mielenkiintoista seurata, mihin kaveri päätyy. Penguins?


Ruutu sopisi Islandersiin kuin nenä päähän. Ruudun vahvuudet ovat fyysisessä pelissä ja luistelussa, eikä ole täysin kädetönkään. Täsmälleen samanlaiset vahvuudet kuin suurella osalla Islandersin laitahyökkääjistä. Lisäksi Ruutu voisi tuoda myös sopivan määrän maalintekotaitoa, jota ei ole liikaa poislukien ykkösketju. Olisin kyllä todella iloinen, jos Ruutu Islesiin tulisi. Kuitenkin epäilen sitä, kun kaikilla joukkueilla on mahdollisuus hankkia hänet. Juuri Pittsburghin kaltainen joukkue lienee aika paljon todennäköisempi.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Nestori » 15.06.2016 21:35

Carolina Hurricanesista on tulossa melkoisen "suomalainen" seura, sillä Sebastian Ahon ja Aleksi Saarelan soppareiden julkistamisen jälkeen Canes hommasi Teuvo Teräväisen Chigacosta joukkoon kummaan. Teräväisen lisäksi Hurricanesiin siirtyy Bryan Bickell. Blackhawks saa vaihtokaupassa tämän vuoden NHL:n varaustilaisuuden toisen kierroksen varausvuoron sekä kolmannen kierroksen varausvuoron seuraavalle vuodelle.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Jack » 16.06.2016 10:48

Teuvolle varmasti melko shokki. Eli tietynlaista unelmaa Chicagossa, jossa voittamisen kulttuuri ehkä NHL:ssä vahvinta. Sai pelata ja harjoitella tähtisikermän keskelle mm. Toewsin, Keithin, Hossan, Kanen yms. rinnalla. Sitten uutinen että sut on myyty Carolinaan.

Ei kai siinä. Teuvolle aukeaa paikka ottaa iso rooli Canes-organisaatiossa. Chicagossa rooli ei missään nimessä ollut pisteiden tekijä, vaan luotettava kahden suunnan hyökkääjä, joka tarvittaessa hoitaa niin ylivoimat kuin alivoimat. Teuvoon kyllä luotettiin tälläkin kaudella isosti ja se näkyi myös vastuussa kentällä. Näin suomalaiskatsojan silmin siirto tietysti on äärimmäisen mielenkiintoinen. Carolinasta tulee taas asteen verran mielenkiintoisempi seurata ja kyllähän tuo Teräväinen-Aho-Saarela suomalaiskolmikko miellyttää silmää.
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Viestit: 1041
Liittynyt: 29.03.2013 03:14
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko, SHL

Re: Uutiset Carolinasta

ViestiKirjoittaja Lossu » 18.06.2017 15:59

Teuvo jatkaa Carolinassa 2vuotta. https://sports.yahoo.com/carolina-hurricanes-agree-2-deal-teravainen-155032538--nhl.html

Melko rahakas soppari tehoisiin nähden.

Paluu Carolina Hurricanes

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa