Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

Kuva
Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

ViestiKirjoittaja Snoga » 23.06.2012 09:19

Teuvo sieltä sitten tuli ja tällä hetkellä fiilikset ovat todella korkealla. Nykyisestä hyökkäyksestä löytyvät nimet Toews, Kane, Sharp, Hossa yhdessä tietenkin muiden hyökkääjien kanssa muodostavat hyvän rungon vielä pitkään ja näin ollen Teuvo saa rauhassa kehittyä Suomessa parantaen peliään. Varmasti hienoa myös Teuvolle itselle päästä juuri Chicagoon idolinsa kanssa samaan seuraan ja tulevaisuudessa miksei vaikka samassa ketjussa. Hienoa saada Teuvo ja nyt täytyy ensi kaudella seurata hänen otteitaan Jokereissa entistäkin tarkemmin.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Salming

Re: Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

ViestiKirjoittaja Salming » 25.03.2014 22:19

Ensi yönä on edessä Teuvo Teräväisen debyytti Chicagon paidassa. Hän pelaa kolmosketjussa yhdessä Brandon Saadin ja Ben Smithin kanssa. Lisäksi Teuvo pääsee todennäköisesti pyörittämään ykkösylivoimaa Kanen paikalle. Vastassa on Dallas Stars ja matsi alkaa Suomen aikaa 02.00. Onko täällä muita, jotka meinaavat katsoa Teräväisen debyyttipelin?

On muuten hiukan lähtenyt käsistä tuo hype Teuvon ympärillä. Itsellä ei ole mitään odotuksia, toivottavasti pysyy vauhdissa mukana debyytissään, eikä tee virheitä. Pelirohkeus olisi hyvä säilyttää. Ketjussakaan ei pitäisi olla mitään valittamista, ihan kunnolliset tekijämiehet siinä ympärillä. Katsellaan, miten peli sujuu. :Thumb up: :Thumb up:

Salming

Re: Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

ViestiKirjoittaja Salming » 05.01.2015 12:02

Mitä nyt eilen katselin parin erän verran tuota Teuvon menoa, ihan hyvältä se näytti. Laukoi avauserässä ainakin kolmesti maalia kohden. Viimeisin yritys näistä oli ylivoimalla tulinen one-timer sivuverkkoon. Pari pahaa oman pään kiekonmenetystä oli joukossa, muun muassa avauserässä Teuvo koitti pyörähtää kiekon kanssa, mutta ei saanut lötöä mukaansa ja siitä aukesi Dallasille melko herkullinen maalintekopaikka. Uskallusta ja yritystä oli siis. Kaksinkamppailuissa Teräväinen siirretään vieläkin suht helposti sivuun, koska tuo vartalomalli on vain niin hoikka ja kukkakeppimainen. :mrgreen: Muttajoo, eiköhän se siitä pikkuhiljaa ja toivotaan, että Teuvo saa tulevaisuudessa jatkaa Blackhawks-miehistössä. Tätä kautta tietysti se uran avauspistekin voisi tulla joku kaunis ilta.

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

ViestiKirjoittaja Jack » 17.01.2015 09:14

Vihdoin. Teuvo Teräväinen ja NHL-uran #1 maali yöllä Winnipegiä vastaan.
https://www.youtube.com/watch?v=NQi5Zfj6cdg
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Teuvo Teräväinen - Draft Pick #18, Blackhawks

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 21.01.2015 09:25

Teräväiselle 1+1 viime yönä Arizonaa vastaan. Varsin komean passin Teukka antoi Shaw'n voittomaaliksi jääneeseen 2-0 osumaan.
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Paluu Chicago Blackhawks

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa