Coloradon lupaukset

Kuva
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Coloradon lupaukset

ViestiKirjoittaja Jyri » 26.03.2011 20:27

Avataas tällainen ketju Coloradon lupauksille, sillä viime päivinä joukkue on tehnyt sopimukset kolmen lupauksen kanssa, jotka ovat maalivahti Calvin Pickard sekä puolustajat Tyson Barrie ja Stefan Elliott.

Pickard, 18, on Avalanchen toisen kierroksen varaus viime kesältä joka on pelannut viimeiset kolme kautta Seattle Thunderbirdsin joukkueessa. Tänä kautena kehitys on ollut nousujohteista sillä hän torjui runkosarjassa 27 voittoa, 11 enemmän kuin viime kaudella. Pickard edusti Kanadaa viime vuonna alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Hänen veljensä Chet on myös maalivahti jonka Nashville varasi 1. kierroksella 2008.

Barrie, 19, on Coloradon kolmannen kierroksen varaus 2009 joka on ehdottomasti NHL:n ulkopuolelta yksi Avalanchen parhaita lupauksia. Hänet valittiin viime kaudella WHL:n parhaaksi puolustajaksi ja hän oli sekä viime että tällä kaudella lännen ensimmäisessä All Star -joukkueessa. Barrie edusti Kanadaa vuodenvaihteessa nuorten MM-kisoissa joista tuomisena kotiin oli hopeaa. Odotuksissa on, että hän tulee pelaamaan tulevalla kaudella AHL:ssä.

Elliott, 19, on Barrien lisäksi 2009 vuoden varauksia, puolestaan kakkoskierrokselta. Hän on tehnyt jo neljänä kautena putkeen WHL:ssä yli 40 pistettä joten mistään puukätisestä pakista ei voida puhua. Elliott´n rannelaukaus on yksi liigan parhaita, ja hän onkin tehnyt kahdella viime kaudella molemmilla yli 20 maalia. Loistavasta pakista on siis hänen(kin) kohdallaan kyse ja Elliott´n odotetaan myöskin pelaavan ensi kaudella AHL:ssä.

Pickard: http://avalanche.nhl.com/club/news.htm?id=557114&navid=DL|COL|home
Barrie: http://avalanche.nhl.com/club/news.htm?id=557209
Elliott: http://avalanche.nhl.com/club/news.htm?id=556730

Paluu Colorado Avalanche

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa