Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Dev » 27.06.2015 11:02

Rantanen varattiin siis kymmenentenä NHL:ään ja Coloradoon. Mä olen ihan tyytyväinen, että mies päätyi Avsiin, vaikka pieni toive oli siitä, että olisi mennyt yhden vuoron myöhemmin ja Sashan & JJ:n kaveriksi nostamaan Florida suosta. Noh, mutta nyt tuskinpa Rantasella on mitään valitettavaa joukkueesta, josta löytyy MacKinnon, Duchene, Landeskog. Coloradon tulevaisuus näyttää mielestäni aika hyvältä tällä hetkellä. Viiden vuoden sisällä Cup contender tiimi.

Niin ja vähän haiskahtaa noi Avsin äijien kommentit siltä, että TPS saa ikävä kyllä unohtaa Rantasen ja ensi kauden. Taitaa olla pelipaikka samantien tyrkyllä Coloradon jengistä.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Legenda » 27.06.2015 11:18

Varmasti lähtee tavoittelemaan paikkaa auringosta, tyhmäähän se olisi olla menemättä, mutta en nyt pistäisi kovinkaan suurta panosta sille, että Rantanen sitä kymmenettä peliä Coloradossa ensi kaudella pelaa. Luulenpa, että palaa lainasopimuksella Palloseuraan viimeistään yhdeksän ottelun jälkeen pelaamaan suurella vastuulla.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Dev » 27.06.2015 11:32

Voihan se olla näinkin, tai sitten Rantanen jää Pohjois-Amerikkaan vetämään bussikiertuetta AHL-jengin kanssa. Eikös tuo kuitenkin sanonut, että haluaisi Pohjois-Amerikkaan heti kun mahdollista.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Multi » 27.06.2015 11:51

Dev kirjoitti:Voihan se olla näinkin, tai sitten Rantanen jää Pohjois-Amerikkaan vetämään bussikiertuetta AHL-jengin kanssa. Eikös tuo kuitenkin sanonut, että haluaisi Pohjois-Amerikkaan heti kun mahdollista.

Jep ja käsittääkseni myös Avs haluaa Rantasen heti PA:han ja sinne myös pelaamaan. Itse en usko, että Rantasta enään TPS:ssä nähdään, ellei sitten ensi kauden alku mene täysin vihkoon. Mikäli kuitenkin kehitys jatkuu, niin uskoisin että Rantanen on jättänyt nyt TPS:n ja suomen taakseen.
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Jack » 27.06.2015 12:07

DrMultihunter kirjoitti:Mikäli kuitenkin kehitys jatkuu, niin uskoisin että Rantanen on jättänyt nyt TPS:n ja suomen taakseen.

Tähän uskon itsekin. Rantanen oli itselleni suurin syy, miksi kävin Tepsin matseja viime kaudella katsomassa. Lisäksi A-junnujen finaalit oli uskomattoman hienoa katseltavaa Rantasen osalta. Oli valovuoden kaikkia muita kenttäpelaajia edellä.

Mitä tulee Coloradoon, niin uskon tämän olevan Mikolle hyvä seura. Sakic uskoo Rantasen olevan jo kypsä pelaaja NHL:ään, joten eiköhän tie vie harjoitusleirille ja tähän alle muutama kovatasoinen reenimatsikin. Vielä ensi kaudella tuskin täydellistä läpimurtoa onnistuu tekemään, jos nyt edes pääsee kokeilemaan tosipelejä, mutta varmasti silti P-Amerikka on Rantaselle ainoa oikea paikka ensi kaudeksi. Iso koko edesauttaa läpimurron toteutumista ja pelipaikan vakiinnuttamista Coloradon jengissä.
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja Dev » 06.10.2015 19:29

Dev kirjoitti:Niin ja vähän haiskahtaa noi Avsin äijien kommentit siltä, että TPS saa ikävä kyllä unohtaa Rantasen ja ensi kauden. Taitaa olla pelipaikka samantien tyrkyllä Coloradon jengistä.


No niinhän se oli. Mikko Rantanen ja HPK:stakin tuttu Borna Rendulic ottivat viimeiset paikat Coloradon NHL-miehistöstä. Hieno juttu ja todella mielenkiintoista nähdä mitä saavat aikaan. Onkos kellään tietoa kenen kanssa Rantanen on pelannut harjoitusmatseissa?

Rendulicin näinkin kova tasonnosto, että mahtuu jo NHL-joukkueen avaukseen, on iso yllätys.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Mikko Rantanen - Colorado Avalanche

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 26.10.2016 00:08

Rauno ylös

No niin ... nyt on saumat vastata huutoon. Keikka alhaalla, harjoituskaudella tulleen sivuosuman myötä haetun pelituntuman osalta ohi ja tarjolla isoa ruutua ...

Lähdetään siitä, että läpimurto kirkkaissa valossa, luonnollisesti sokaistumatta ..

Lähde: yle.fi

Korjaan: Rautala ruoskinut tikkiin ...

Lähde: IS
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Paluu Colorado Avalanche

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa