Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

ViestiKirjoittaja Legenda » 13.02.2013 17:56

Sieltä se varmistus siis tuli niin Columbuksen kuin Jokereidenkin tahoilta eli Jarmo Kekäläinen tekee historiaa ja on ensimmäinen NHL:ssä toiminut Eurooppalainen toimitusjohtaja. Kerrassaan hienoa, että Keklun pitkä uurastus vihdoin palkitaan näinkin konkreettisesti ja noh, tästähän tämä tarina vasta alkaa! Keklulla on elämänsä tilaisuus näyttää vihdoin lopullisesti mihin hän pystyy sillä käsissä on aikamoiset palaset kasattavaksi; Tulevalle kesälle ne kolme ykköskierroksen varausvuoroa, nuoria lupauksia organisaatiossa paljon, sopimusasiat ovat ihan OK-mallilla (ongelmallisia megasopimuksia ei ole organisaatiossa ainakaan liiaksi asti, vaikka nyt esimerkiksi Wisniewskin kallis ja pitkä sopimus pistääkin silmään) ja Kekäläinen pääsee kuitenkin suhteellisen puhtaalta pöydältä nyt sitten kokoamaan joukkojansa tutun pomon alaisuudessa (John Davidson).

Itselläni ainakin Islandersin perseilyt ja Keklun palkkaaminen GM:ksi ovat aiheuttaneet sen, että Columbuksen viiri on kääntynyt salkoon.. OT:ksi menee ja tuuliviiriksi voitte kutsua, mutta onhan tuo Islandersin meno ollut melkoisen surkuhupaisaa (mm. case-Niederreiter) ja kuitenkin CBJ puolestaan aina on kuulunut symppis-joukkueisiin, jotenka luonnollinen jatkumo tälle tämä liike.. Saa nähdä lähteekö se kannatus nyt sitten mitenkä liikkeelle :D
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

ViestiKirjoittaja Dev » 13.02.2013 18:21

Onhan tää ihan saatanan kova juttu. Ehdottomasti vuoden 2013 kovin juttu tähän mennessä, vaikka vuotta ei ole mentykkään paljoa vielä eteenpäin. Itselläni nousi myös kiinnostus Columbusta kohtaan potenssiin 100. Mielenkiintoista seurata tuleeko CBJ:hin tämän sainauksen myötä nyt enemmän kenties pelaajia Euroopasta? Ja täytyy muistaa tuo ensi kesän draft. Kekäläinen ei itse ole myöntänyt erästä asiaa, mutta mielestäni kaikista jutuista paistaa läpi kuinka mies suorastaan fanittaa nuorta Alexander Barkovia. Veikkaanpa että tässä on Blue Jacketsien ensimmäinen draftaus kesälle 2013. Enkä kyllä yhtään ihmettelisi, jos eräs Steve Moseskin ajan kanssa eksyisi Columbukseen. Kekluhan huuteli jo sopimuksen tehtyä kuinka miehelle oli jo tuolloin NHL-sopimusta tarjolla.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

ViestiKirjoittaja Lehväs » 13.02.2013 19:47

Kekäläinen jos joku voi olla henkilö, joka tekee sinitakeista vakavasti otettavan mestarijoukkueen. Nykyäänhän CBJ on lähinnä huono vitsi huonoilla varausvuorojen käytöllä ja heikoilla pelaajavaihdoilla. Jacketsin nousua ei tapahdu parin vuoden sisällä, mutta ei tapahtunut Bluesinkaan. Bluesin parhaat vuodet alkaa olemaan vasta edessäpäin, kiitos Kekäläisen varaustyöskentelyn. Viime kevään joukkueesta seitsemän pelaajaa oli Keklun varaamia ja siihen päälle vielä hänen jälkeensä Halak ja Shattenkirk hankittiin. Vakuuttava työnäyte Kekäläiseltä. Jotain Jacketsin varaustyöskentelystä kertoo se, että ykköskierroksella on varattuna Leclaire, Zherdev, Brule, Picard ja Filatov. Ei siis yhtään ehdotonta ykköskieroksen huippuvarausta. Näillä varausvuoroilla olisi saanut sellaisia nimiä kuin Ales Hemsky, Thomas Vanek, Drew Stafford, Anze Kopitar sekä Erik Karlsson.

Ensi kesän draftissa on tosiaan käytössä tuo kolme ykköskierroksen varausta. Ja parhaassa tapauksessa se pääsee varaamaan kahdesti kärkikympissä eli kuorimaan parhaat päältä. Omasta mielestä ehdoton kärkivarauksen paikka olisi ykkösmaalivahdille. Mason tai Bobrovsky ei ole vakavasti ottaen SC-contenderin ykköskassarin ainesta. Sen jälkeen pari hyökkääjää, kuten MacKinnon ja/tai Barkov. Tietysti nämä pelipaikka ja pelaajaspekuloinnit on lopulliseen varausjärjestykseen sidoksissa, mutta kuitenkin.

Kuitenkin, Kekäläisen työn tulos mitataan vasta 7-10 vuotta ensi kaudesta eteenpäin. Silloin varaukset ovat näyttäneet tasonsa ja Kekäläinen on todennäköisesti tehnyt myös mainioita treidejä menestyksen takeeksi.
...

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

ViestiKirjoittaja Nestori » 13.02.2013 20:12

On muuten käsittämättömän kova uutinen. Kekäläisen opinnäytekausi jäi pari vuotta lyhyemmäksi kuin oli suunniteltu, mutta on kyllä näyttänyt kyntensä kaikille kiekkopiireissä. Jokereittenkin toiminta on näyttänyt ammattimaisimmalta vuosikausiin. Myös näytöt Ottawan ja St.Louisin puolella ovat hyvät.

Tämä on kyllä huikea mahdollisuus Kekäläiselle. HMV-organisaation nostaminen PO-joukkueeksi ja sitä myöten myös SC-ehdokkaaksi. Pidän kyllä molemmat peukut kohti taivasta, että Kekäläinen onnistuisi erinomaisesti. Prosessi vaatii aikaa ja toivottavasti Keklu saa suhteellisen hyvän työrauhan Columbukselta.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Jarmo Kekäläinen - Columbuksen suuri toivo

ViestiKirjoittaja Jyri » 13.02.2013 21:53

Legenda kirjoitti:Itselläni ainakin Islandersin perseilyt ja Keklun palkkaaminen GM:ksi ovat aiheuttaneet sen, että Columbuksen viiri on kääntynyt salkoon.. OT:ksi menee ja tuuliviiriksi voitte kutsua, mutta onhan tuo Islandersin meno ollut melkoisen surkuhupaisaa (mm. case-Niederreiter) ja kuitenkin CBJ puolestaan aina on kuulunut symppis-joukkueisiin, jotenka luonnollinen jatkumo tälle tämä liike.. Saa nähdä lähteekö se kannatus nyt sitten mitenkä liikkeelle :D

Itsekin olen enemmän tai vähemmän seurannut Columbusta, joten hyvä uutinen sikälikin. :)

Mutta tosissaan, loistava uutinen Columbukselle sekä hienoa tottakai Kekäläiselle.

Dev kirjoitti:Mielenkiintoista seurata tuleeko CBJ:hin tämän sainauksen myötä nyt enemmän kenties pelaajia Euroopasta
?


Villi veikkaukseni on, että kyllä. Columbus on draftannut viimeisissä kolmessa draftissa ainoastaan kuusi Euroopassa pelannutta kaveria. Kuten Ketunkolo viestissään mainitsi, niin varaukset ovat menneet kyllä koko seurahistoriassa yleisesti todella huonosti. Nyt Kekäläisellä on käytössään tulevassa draftissa yhdeksän varausvuoroa, joista kolme ykköskierroksella. Hyökkäykseen tarvitaan vahvistusta aika lailla. Maalivahdeissa on omat ongelmansa, tosin sieltä on tulossa muutama lupaava veskari (Oscar Dansk, Joonas Korpisalo, Anton Forsberg).

Paluu Columbus Blue Jackets

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa