Jimmy Howard myös jatkossa Detroitin muurina

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Jimmy Howard myös jatkossa Detroitin muurina

ViestiKirjoittaja Legenda » 17.04.2013 06:06

Howard on Red Wingsin mies pitkään
Red Wings on tehnyt jatkosopimuksen Jimmy Howardin kanssa.

Jimmy Howard on tehnyt kuusivuotisen jatkosopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 31,8 miljoonaa taalaa.

29-vuotias maalivahti on napannut 17 voittoa pelaamissaan 36 ottelussa. Kolmesta ottelusta yhdysvaltalaiselle on irronnut nollapeli.


Sieltä pamahti sitten Wingseiltäkin jatkosopimusuutisia tuutista ulos. Jo kaudesta 2005/06 asti organisaatiossa torjunut Howard siis sai hulppean kuusivuotisen jatkosopimuksen, joka verottaa caphittiä 5,3 miljoonan taalan verran kaudessa. Hyvä sopimus niin Howardin kuin myös Red Wingsin kannalta.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Jimmy Howard myös jatkossa Detroitin muurina

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 17.04.2013 10:04

Ehkä organisaatiossa nähdään, että tässä olisi yksi palanen, kun rakennetaan parempaa tulevaisuutta jokusen "korpivaellus" vuoden jälkeen? 29-vuotias ja näkisin, että alkaan olemaan maalivahti parhaassa iässään ja toivottavasti vain parantaisi otteitaan seuraavien 6-vuoden aikana Joe Louis Arenalla, jos ne kokonaisuudessaan tulee siellä viettämään. Mielestäni tasaisuus suorittamiseen on ollut hieman "vuoristorataa", kuten koko joukkueella, mutta ehkä tässä on menossa tai ei ehkä, vaan on ns. "jälleenrakennus" vaihe, joten "siimaa" pitää sille antaa ja näitä "palasia" tarvitsee löytää myös muillekkin osa-alueille. Hieman utuisina, mutta silti kirkkaina siintävät mielessä aikakaudet, kun Vernon, Osgood ja Hasek vartioivat vielä veräjää ja ohessa nostivat myös himottua kannua, unohtamatta toki Josephia, Legacea ja vaikkapa Hodsonia ..
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Paluu Detroit Red Wings

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa