Tim Thomas

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Tim Thomas

ViestiKirjoittaja Legenda » 03.04.2009 17:34

Tim Thomas ja Boston Bruins ovat solmineet kolmen vuoden jatkosopimuksesta. Palkkaa Thomas nettoaa 5,2 miljoonaa dollaria per vuosi.

http://www.boston.com/sports/hockey/bru ... s_new.html
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Tim Thomas

ViestiKirjoittaja Snoga » 04.06.2012 08:31

Thomas pitää välivuoden

Pitkään huhuissa tiedot ovat siis varmistuneet ja Thomas pitää kuin pitääkin ensi vuoden vapaata kiekkoilun parissa. Jos nyt omilla englannin taidoilla ymmärsin niin Thomas kertoo, että jääkiekkoon vaadittava keskittyminen on verottanut elämän muita osa-alueita ja ihmissuhteita. Ensi vuoden Thomas siis viettää näiden asioiden parantamiseen omassa elämässään.

Thomasin sopimus kattaa vielä seuraavan vuoden, joten vaikka Thomas ei itse ensi kaudella pelaakaan, niin hänen 5 miljoonan dollarin cap hit rasittaa Bruinsin palkkakattoa. Paljon rahaa tuossa menee hukkaan ja kuten tuon linkin kommenteista näkee, niin kovin tyytyväisiä Bruins-fanit eivät Thomasin päätöksestä ole.

Suomalaisittain tämä on kuitenkin loistava uutinen. Tuukka Rask on ensi kaudella hyvin todennäköisesti Bruinsin ykkösmokke ja sitä Tuukka on varmasti saanut odottaa jo ihan tarpeeksi. :Thumb up:
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa