Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kumpi menee jatkoon?

Chicago
3
23%
Calgary
10
77%
 
Ääniä yhteensä : 13
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 8254
Liittynyt: 17.02.2008 21:51
Suosikkijoukkue: Rosenlewin Urheilijat-38, St. Louis Blues, HK TsSKA Moskova, HC Luvia

Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja HijoDelViento » 13.04.2009 13:08

Tähän ketjuun kaikki keskustelu tästä sarjasta.

Otteluohjelma:

17.4 03:30 Chicago-Calgary 3-2 ja.
19.4 04:00 Chicago-Calgary
21.4 04:30 Calgary-Chicago
23.4 05:00 Calgary-Chicago

Tarvittaessa:

26.4 04:00 Chicago-Calgary
28.4? Calgary-Chicago
30.4? Chicago-Calgary
Ehkä kommentoitavaa? Rekisteröidy mukaan ja anna sanataiteen miekkasi sivaltaa.............................

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 14.04.2009 17:28

Heitetäänpä tänne hieman omaa analyysiä otteluparista.

Maalivahdit - kokemus vastaan kokemus

Vastakkain ovat siis jälleen Stanley Cupista aikoinaan finaaleissa taistelleet Nikolai Khabibulin ja Miikka Kiprusoff. Tuolloin Khabibulin pääsi nostelemaan "The Poikaa" 7. pelin päätteeksi erittäin tasaisten vaiheiden jälkeen. Ainoa ero oli vain se, että "Khabby" pelasi silloin Tampa Bayn paidassa.

Nyt olisikin siis Kiprusoffilla kuitin paikka, mutta vireessä pitää olla, jota en kyllä epäile kummaltakaan. Jos jompikumpi ykkösvahdeista pitäisi valita, niin se kääntynee hieman Flamesin puolelle Kipperin playoff-vireen tietäen, tosin miltei samaa luokkaa on myös Khabibulinin kylmät hermot, joten tämä pari ei todellakaan maalivahtipeliin tule ratkeamaan.

Kakkosmaalivahdit Calgaryn Curtis McElhinney(osaan kirjoittaa jo ulkoa =P) ja Chicagon Cristobal Huet eivät todennäköisesti suurempaan vastuuseen playoffeissa pääse, mutta jos esim. loukkaantuminen tulee, niin paikka aukeaa. Kakkosmaalivahdeissa Chicagolla on etu, sillä Huet pystyy todennäköisesti stunttaamaan hyvin, jos Khabibulin loukkaantuu. Flames taasen olisi kusessa, jos Kipper loukkaantuisi ja runkosarjassa 1 voiton ja 15 tappiota napannut McElhinney joutuisi maalinsuulle.

Kokonaisuutena maalivahdit menevät siis tasan. Flamesilla ehkä parempi ykkönen, mutta Chicagolla tasaisempi pari.

Puolustus - fyysisyys vastaan kiekollisuus

Puolustuksen kiekollisen pelin etu on Chicagolla. Hawkseilla on laittaa kentälle sellaisia kiekosta tykkääviä jätkiä, kuten Seabrook, Keith ja Campbell, kun taas Flamesilla on tuo kiekollisten pakkien puoli (Phaneuf, Aucoin, Leopold) hieman heikompi. Vastaavasti fyysisyyttä löytyy. mm. Regehrin ja Sarichin puolesta, mutta nämä miehet ovat sairastuvalla, joten ensimmäiset pelit jäänevät ainakin välistä.

Tämä antaakin etua Chicagolle ja kun vielä Calgaryn Dion "NHL:n paras pakki" Phaneuf ja Adrian Aucoin ovat kärsineet pikkuvaivoista, niin puolustus ei näytä lupaavalta Flamesien kannalta. Todennäköistä kuitenkin on, että ainakin Phaneuf ja Aucoin pystyvät alusta asti pelaamaan, joten valoa tunnelin päässä on. Molemmat näistä joutuvat kuitenkin petraamaan ainakin puolustuspeliä, varsinkin Phaneuf, sillä häntä on kevään peleissä viety kuin litran mittaa.

Jos Flames ei saa tärkeimpiä pakkejaan heti pelikuntoisiksi, niin Chicagolla on etu puolustajissa, mutta kaikkien ollessa ehjinä tämäkin osa-alue jää aika tasaiseksi pariksi. Phaneufilta on pakko odottaa parempaa kuin tuota alakerran kusemista, muuten näyttää aika heikolta. Jos parannusta Flamesin kärkipakilta/pakeilta ei tule, niin ei ole helppoa Kipperillä.

Hyökkäys - kuka pystyy ratkaisuihin?


Hyökkäyspelaamisella tulee olemaan aika suuri merkitys siinä, miten tässä pelisarjassa tulee käymään. Chicagolta runkosarjassa vakuutti aika useakin nuori pelaaja, etunenässä esimerkiksi Havlat, Toews ja Kane. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Hawksin nuoret pelaajat pelaavat tosipaikan edessä.

Flamesilla on sitten hieman vanhempaa osastoa, kuin myös nuorempaakin. Ratkaisuja odotellaan varsinkin Cammallerilta ja Iginlalta, unohtamatta Olli Jokista. Nyt on paikka näyttää mistä mies on tehty. Jos pisteitä ei tule, niin surulliselta näyttä OJ:n kannalta. Muita tärkeitä playoff-pelaajia ovat luotettava Conroy ja tietenkin Todd Bertuzzi. Henkilökohtaisesti odotan paljon myös Rene Bourquelta(ei välttämättä toivu loukkantumisestaan) ja Dustin Boydilta, jotka saavat pitää vauhtia hyökkäyspäässä.

Yksi keskeinen asia on myös ylivoimapelaaminen. Chicago on pyörittänyt sitä ihan hyvin, jos vertaa muuhun NHL:ään, mutta Calgaryn ylivoima on ollut loppukaudesta lievästi sanottuna täyttä paskaa. Jos sitä ei saa korjattua, niin heikolta näyttää, sillä ratkaisuja pitäisi saada aikaan niissä paikoissa, missä pitääkin.

Hyökkäyksessä kokemusetu menee Calgarylle, mutta heikon Flames-yv:n ansiosta tämäkin pari on aika tasainen. Keskeiseksi muodostuukin pystyykö Hawks-pelaajat jatkamaan siitä, mihin runkosarjassa jäi, ja Flames tarvitsee juuri sitä yv-herätystä. Molemmat joukkueet tarvitsevat onnistumisia laajalta rintamalta, jotta mahdollisuudet jatkoon paranisi.

Tähän vielä molempien joukkueiden plussia ja miinuksia:

Chicago

+ Kiekolliset puolustajat
+ Kokenut maalivahti ja hyvä kakkonen
+ Runkosarjassa voitti Calgaryn jokaisessa (4) kohtaamisessa
+ Nuoret hyökkääjätähdet
----------
- Kestääkö nuorien pelaajien vire playoffeissa
- Fyysisyyttä ei kovin laajalla rintamalla ole
- Kokemattomuus

Calgary

+ Maalivahti
+ Fyysiset puolustajat
+ Kokemusta löytyy
+ Hyökkäyksessä aika laaja materiaali
---------
- Ylivoima
- Loukkaantumiskierre
- Turpaan tällä kaudella jokaisessa (4) keskinäisessä kohtaamisessa

Seuraa heitä

Chicago

Brian Campbell

- Puolustaja pelasi runkosarjassa erittäin tehokkaasti. Jatkuuko kova tehoilu? Tuttu myös Jokereiden paidasta.

Kris Versteeg

- Pelasi myös ennakkoluulottomasti ja hyvillä tehoilla runkosarjassa. Pienestä koostaan huolimatta ajaa tiukasti maalille, josta ratkaisut syntyvät.

Dustin Byfuglien

- Tämä ylipainoinen voimahyökkääjän järkäle esitti niin ikään hienoja otteita runkkarissa. Valmis jopa myllyihin, vaikka kädetkin ovat pehmeät tuon kokoiseksi.

Calgary

Dion Phaneuf

Odotettiin ennen kautta paljon enemmän. Tehnyt kohtuu tehot, mutta miestä on omassa päässä viety tuollaiseksi tähtipakiksi aivan liikaa. Petraamista riittää playoffeihin.

Olli Jokinen

Miehellä on edessään uran ensimmäiset NHL-playoffit. Hiipui taas runkosarjan loppuun. Nyt sitten nähdään mistä OJ on tehty

Michael Cammalleri

Mieheltä odotetaan myös kovia tehoja kohtuullisesti menneen runkosarjan jälkeen. Tämän pienen miehen maaleja tarvitaan, jotta menestystä tulisi.

Yhteenveto

Chicago ehkä pienoinen ennakkosuosikki. Kokemus kääntää vaakaa Calgaryn puolella, mutta myös se on ratkaisevaa, onnistuuko Chicagon nuoriso.

Veikkaus: 4-3 suuntaan tai toiseen. Jos pakko olisi veikata kummalle, niin näin Flames-fanina voisi sanoa, että Calgarylle. Huonolta tosin näyttää, jos Regehr ja Sarich etunenässä eivät pelaamaan pääse.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 17.04.2009 14:24

Ja valitettavasti ensimmäisen pelin vei sitten Chicago tiukkojen vaiheiden jälkeen jatkoajalla 3-2. Illan hahmoja olivat Martin Havlat, joka iski kaksi maalia, ja Calgaryä viimeisessä erässä pitkään hienoilla torjunnoillaan johdossa pitänyt Miikka Kiprusoff.

Ensimmäinen erä oli täyttä Calgaryn hallintaa ja olikin ilo seurata, kun koko ajan saatiin painetta Hawks-päätyyn. Lopulta erässä saatiin maalikin aikaan, kun David Moss ohitti Khabibulinin Conroyn ja Glencrossin syötöistä.

Toiseen erään pelin hallinta tasoittui ja myös itse peli tasoittui. Ensimmäinen paikka tasoitukseen aukesi Patrick Sharpille, mutta hän pysähtyi Kipperin hanskaan. Maali syntyi kuitenkin pian tämän jälkeen. Pitkän Hawks-painostuksen jälkeen Cam Barker sai kiekon ja veti maskin takaa pelin tasoihin.

Kolmas erä taas alkoi Calgaryn kannalta hyvin, kun Michael Cammalleri upotti kiekon sisään 2vs1 -hyökkäyksestä. Mainion syötön maaliin tarjoili Daymond Lankgow. Tämän jälkeen Flames alkoi pakittelemaan turhan paljon Chicago otti pelin haltuunsa. Laukauksia sateli jatkuvasti Flames-maalille. Parhain paikka aukesi Kris Versteegille, mutta hän sai lähteä hölmistyneenä vaihtoon, kun Kipperin hanska heilahti upeasti. Samaa ei joutunut kokemaan Martin Havlat, vaan hän vei pelin tasoihin 54:n peliminuutin jälkeen. Havlat ajoi maalille ja ampui, mutta Kiprusoff torjui. Pakit eivät kuitenkaan putsanneet maalinedustaa, vaan Havlat sai vetää irtokiekkonsa maaliin ja näin tilanne oli 2-2. Viimeisellä minuutilla Chicagolla oli paikka ratkaista, kun he pääsivät 2vs1 -hyökkäykseen, mutta Kipper vei pelin jatkoajalle.

Siellä ei kuitenkaan kauaa oltu. 12 sekuntia taulussa ja Chicago vei ottelusarjan 1-0 -tilanteeseen. Aika tavalla uinui Flames-pakkipari Leopold-Phaneuf. Havlat tuli vetopaikalle ja maalin edessä oli jo mies tuuppimassa Kipperiä ja häirinnän ansiosta peli ratkesi siihen. Minä sanon kyllä, että tuo oli maalivahdin estämistä, joten :fuckyou: tuomareille.

Ei tässä mitään hätää ainakaan ole. Bourque ja Bertuzzi palasivat jo kokoonpanoon ja myös Glencross oli palannut. Game twossa voitto kotiin ja 1-1 -tilanteessa kotipeleihin, ei tässä mitään muutakaan toivota. Niin, ja Sarich voisi toipua sinne.
♥ TPS ♥

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 18.04.2009 01:05

Unknown kirjoitti:Minä sanon kyllä, että tuo oli maalivahdin estämistä, joten :fuckyou: tuomareille.
Jos vahvuudeltaan fyysiset pakit eivät pysty tuota maalia tuon enempää siivoamaan niin ansaitseekin hävitä. Ja totuus oli myös se että maalivahti pelissä oli eroa. Turkubroda oli huonompi kuin Khabby. Havlat oli taas huikea.

Seuraavaan kohtaamiseen laitan kaikki rahani likoon Flamesin puolesta. Ei kai ne voi hävitä saman kauden aikana kuutta kertaa putkeen noin kokemattomalle joukkueelle. :yuck:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 18.04.2009 10:47

Afinogenov kirjoitti:
Unknown kirjoitti:Ja totuus oli myös se että maalivahti pelissä oli eroa. Turkubroda oli huonompi kuin Khabby. Havlat oli taas huikea.


No kyllä tuossa pakeillekin banaania annoin. Ja Leopold onkin suurin syy tuohon jatkoaikamaaliin, vaikka se kyseenalainen olikin. Mutta maalivahtipelissä Kipper ei ainakaan hävinnyt Khabbylle. Piti Flamesia pystyssä varsinkin viimeisessä erässä, mutta tämä vitun Anders Erikson perseilikin sitten liian varovaisella puolustuspelillä. Ekassa maalissa seisoi Kipperin edessä, jonka ansiosta näkyvyys oli n. 0 ja Chicago pääsi tasoihin. Toisessa maalissa pari Erikson-Aucoin oli ihan hukassa ja varsinkin Aucoinin olisi pitänyt siivota irtokiekko. Kipperin piikkiin noita maaleja ei voi laittaa, vaan Flames-pakiston.

Ensi yön koitokseen Flames saa onneksi Sarichin takaisin, niin saadaan tuo liian varovainen Erikson hiuksista vittuun. Samanlainen alku vaan kuin ekassa pelissä, eikä sitten ruveta liian varovaisiksi. Bourque ratkaisee, sanon minä.

Phaneuf pelasi ekassa playoff-pelissä paremmin kuin runkosarjassa, joten sille myös :peukkuylös:
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 19.04.2009 10:02

Perkele tuo Flames-puolustus on haavoittuvainen ilman Regehriä ja Sarichia :fuckyou: Sarich pelasi toisen erän alkuun saakka, kunnes ei enää pystynyt jatkamaan ja jätti pelinsä siihen. Regehrin paluusta ei taas ole mitään tietoa, joten heikolta näyttää. Phaneuf sentään on parantanut, mutta esim. Aucoin oli viime yönä jälleen ihan paska. Ketjumuutoksia oli tullut, mutta ei se nyt pitkälle kantanut.

Eka erä lähti hyvin käyntiin, niin kuin ekassakin pelissä. Iginla vei Flamesin johtoon pitkän hallinnan jälkeen Cammallerin syötöstä. Ja erän loppuun Flames meni jopa 2-0 -johtoon, kun Aucoin veti nollakulmasta Khabibulinin kautta kiekon maaliin. OJ sai myös syöttöpisteen tähän, mutta maalittomien ottelun putki on jo 15!

Toisen erän alkuun Flames lähti av:lla ja se kostautui. Patrick Sharp pelasi takatolpalle Toewsille, ja tämä sai nostaa kiekon tyhjään maaliin. Tässäkin maalissa Aucoin oli hukassa.
Eikä aikaakaan kun peli oli 2-2. Ja jälleen poikittaissyöttö tuotti tulosta. Sharp oli unohtunut maalin kulmalle Jim Vandermeeriltä ja Kane pisti syötön hänelle, joka ei erehtynyt. Ja töttörötöö! Erän kruunasi viimeisellä minuutilla tullut Chicagon johto -ja voittomaali. Bolland pyssytti jäänuoliaisen, jonka Kipper torjui patjallaan eteen. Mutta Aucoin ei tiennyt heittääkö kiekko pois vai pelatako Toews ulos tilanteesta, joten hän ei tehnyt kumpaakaan ja Toews leipoi kiekon maaliin.

Kolmannessa erässä ei tapahtunutkaan oikeastaan mitään, tosin Chicago sai siinäkin vaarallisemmat paikat loppua lukuunottamatta. Nyt on pakko voittaa molemmat kotipelit. Pakisto saisi herätä ja esimerkiksi OJ:n ja Aucoinin voisi Keenan herättää jollain taikasauvalla.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 21.04.2009 19:38

Unknown kirjoitti:Nyt on pakko voittaa molemmat kotipelit.


Noniin ensimmäinen peli meni ja siitä napattiin voitto lopputuloksella 4-2 ja sarja kavennettiin 1-2:een. Peli oli melko tasainen, mutta selvästi kahta ensimmäistä fyysisempi ja tämä näytti jo playoff-kiekolta! Kipper oli jälleen totutun varma, ja kun puolustuskin pelasi paremmin kuin aikaisemmin, niin helppoja maaleja ei Chicagolle annettu, ja Kiprusoff valittiinkin ansaitusti pelin parhaaksi. Vaaralliset paikat hän otti myös hienosti.

Onneksi Sarich pystyi nyt pelaamaan, ja olikin Flamesin parhaimpia pakkeja. Hyökkääjistä erottui ainakin nopeana väkkäränä pyörinyt Glencross ja hienosti puolustanut Conroy. Ei sovi unohtaa Mossiakaan, joka teki kaksi maalia. Myös OJ ja Iginla näyttivät, että heilläkin oli sitä asennetta mukana. OJ ei maalia saanut aikaan, mutta teki yhteen hyvän pohjustuksen. Iggy ei pisteille päässyt, mutta johti joukkuettaan kapteenin elkein.

Ensimmäinen erä alkoi taas vierasjoukkueen avausmaalilla. OJ otti turhan jäähyn, ja Chicago pääsi yv:lle, jota se ei jättänyt hyödyntämättä. Jonathan Toews antoi upean syötön ja Patrick Sharp sai nostaa kiekon maalin kulmalta tyhjiin. Ja seuraavalla minuutilla Chicagolle aukesi jo 2vs1 -hyökkäys, jossa Havlat tarjoili lähes tyhjään paikkaan Laddille. Jotenkin Kipperin kilpi esti kuitenkin 2-0 -maalin. Tasoitus nähtiin 7:llä minuutilla, kun yksi illan hahmoista, Curtis Glencross kuskasi kiekon vauhdilla alueelle ja tarjoili Nyströmille, jonka ruoska puhui ja peli 1-1:een. Heti tämän jälkeen Chicago sai vaarallisen paikan, ja Brouwer pääsi laukomaan. Kiekko oli lipumassa maaliin, mutta Kiprusoff kahmaisi kiekon maaliviivalta hiuksista vittuun. Vähän aikaa tästä, niin OJ näytti käsiään. Hän veivasi jalkakynällä Hawks-pakin kahville, ja pääsi laukomaan, mutta kulma oli hieman pieni ja Khabibulin torjui helposti. Tämän jälkeen OJ:n päälle käytiin, mutta päällikkö niittasi vastustajansa maahan. Erä päättyi 1-1.

Toinen erä oli myös tasaista kiekkoa, tosin tässäkin erässä Hawks sai enemmän laukauksia maalia kohti. Yksi vaarallinen paikka aukesi, kun Kipper oli sössiä ja saikin annettua kiekon maalin takana Hawks-pelaajalle. Påhlsson pääsi yrittämään melkein tyhjiin, mutta Kipper paikkasi virheensä hienoon torjuntaan. Seuraavassa vaihdossa parivaljakko Toews-Sharp pääsi 2vs1:een, mutta jälleen tämä päätyi Kipperin torjuntaan. Vähän ajan päästä oli Flamesilla paikka, ja pojat näyttivät miten nämä käytetään. OJ taklasi miehen kulmaan ja sai kiekon. Hän tarjoili Bourquelle, joka lähti maalin taakse ja kiepautti kiekon Khabbyn luistimista maaliin. Näin Flames pääsi erätauolle johtoasemassa.

Se erä alkoikin loistavasti Flamesin ja David Mossin kannalta. Vain vähän yli minuutti oli pelattu, kun Moss iski illan ensimmäisen. Ei kiekollisena pakkina tunnettu Pardy nousi hienosti ja pääsi laukomaan. Khabibulinin torjuman kiekon pääsi Moss täräyttämään sisään ja fiilis alkoi nousta entisestään hallissa. Paine Hawks-päässä jatkui ja Bertuzzilla oli yksi kohtuu paikka, mutta Khabby torjui. Seuraavaa hyökkäystä hän ei kuitenkaan estänyt, vaan Moss pisti pelin 4-1:een. Laukauksen maalille lähetti Glencross ja Moss ohjasi sen maaliin. Peli näytti jo melkein ratkenneen. Tämän myötä Flamesin ote hieman herpaantui ja Chicago alkoi pyörittämään hullun lailla. Ensimmäinen paikka aukesi Bollandille, joka nousi hienosti maalille. Yleisö sai kuitenkin tämänkin jälkeen huutaa Kipperiä. Paine jatkui, mutta kiekko ei mennyt maaliin millään. 15:lla minuutilla Phaneuf ajeli Toewsin hienosti, mutta heti tämän jälkeen Chicago iski pelin viimeisen maalin. Maalin teki Havlat, joka pääsi pamauttamaan kiekon tyhjään rysään Sharpin loistosyötöstä. Vandermeer oli tässä ihan hukassa. Eikä kauaa kestänyt kun Havlatin vuoro oli lentää. Taklaajana kapteeni Iginla. Lopuksi vielä Burish sikaili ja veti Bourqueta poikkarilla rumasti. Iginla tuli kostamaan, mutta pussy-Burish ei häntä oikein uskaltanut kohtaamaan. Loppulukemat siis 4-2.

Noniin nyt nähtiin sitä kunnon playoff-kiekkoa! Nyt kun sen Regehrin vielä saisi kehiin, niin puolustus olisi jälleen parempi, kun Vandermeer saataisiin syrjään. Aucoin pelasi selvästi kahta ekaa peliä paremmin puolustuspäässä. Ei mitään sama meno vaan game fouriin ja voitto siitä!
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 23.04.2009 07:23

Unknown kirjoitti:Ei mitään sama meno vaan game fouriin ja voitto siitä!


Ja sieltähän se monien vaiheiden jälkeen tuli loppulukemilla 6-4! Ja jälleen ottelun parhaaksi valittiin suomalaispelaaja. Nimittäin Olli Jokinen tehoilla 2+1! Loistavasti Olli taisteli ja hienoa, että 17 ottelun kuiva kausi loppui siihen. Vituttavaa on se, että Burichin sikailu johti siihen, ettei Bourque pelannut tänään. Saisi joku ojentaa tuota munapussia. Tämä Bourquen poissaolo näkyi myös av-pelissä.

Ottelun ensimmäisen maalin teki jo neljännen kerran neljässä pelissä hävinnyt joukkue. Chicago sai hyvän alun peliin, kun 4 minuuttia oli tullut täyteen. Sharp tarjoili ja Patrick Kane sai tällätä kiekon loistavasta syötöstä häkkiin. Johtoasema ei kuitenkaan kauaa säilynyt, vaan vain minuutti tämän jälkeen peli oli 1-1. Calgary käytti pelin ainoan yv:nsä mallikkaasti. Cammalleri tarjoili Iginlalle, jonka jäätävä kuti upposi sinne minne pitikin! Flames sai tämän jälkeen hienoisen hallinnan koko loppueräksi, mutta maaleja ei enää erässä nähty.

Toisen erän ensimmäinen puolisko vietettiin Olli-showta. Ensin vain vähän yli minuutin jälkeen Cam Barker epäonnistui syötössään, ja kiekkoon pääsi kiinni Jokinen. OJ pamautti suoraan Barkerin syötöstä kiekon ylämummoon ja kuiva kausi oli taakse jäänyttä elämää. Ja lisää seurasi ajassa 8:10. Jokinen pelasi kiekon Aucoinille ja teki hyvää maskia Nyströmin kanssa maalin edessä. Aucoinin löysähkö ranne upposi 22 kertaa pelissä torjuneen Khabibulinin selän taa ja tilanne oli 3-1. 4-1 -maali syntyikin jo seuraavalla minuutilla. Dion Phaneuf avasi Jokiselle pystyyn, josta OJ väänsi rystyltä kiekon maaliin ja OJ oli In Flames! Toinen puolisko olikin ihan pelkkää Chicagovyörytystä ja tulostaululla se näkyikin. Leopold sai hieman kyseenalaisen jäähyn ja Hawks-yv toimi. Campbell tälläsi, jonka Kipper torjui, mutta pakit olivat unohtaneet Versteegin maalin kulmalle. Täältä Versteeg tälläsi kiekon tyhjään häkkiin. Lisää tuli muutama minuutti tämän jälkeen. Samuel Påhlsson tarjoili kovan syötön maalin eteen, jonne oli unohdettu Cam Barker. Siitä hän sai ohjata kiekon rauhassa maaliin. Ja erän kruunasi OJ:n jäähy viimeisellä minuutilla, josta Hawks väänsi pelin tasoihin. Isokokoinen Byfuglien teki hyvää maskia ja ohjasi samalla viivalta tulleen vedon maaliin ja peli oli tauolle mentäessä 4-4!

Kolmas erä oli kahta ensimmäistä tarkempaa, eikä tilanteita paljoakaan ollut. Pari hienoa torjuntaa puolin ja toisin nähtiin, mutta huomattavin ero oli siinä, että Flames taklasi enemmän. Lopulta ajassa 13:04 Pengrowth Saddledome repesi! Lankgow voitti kaksintaistelun kulmassa ja pelasi viivalle Sarichille. Allekirjoittaneen suosikkipuolustaja pamautti lämärin ilmoille ja sen ohjasi sisään Eric Nyström. Sen jälkeen Chicago haki vimmatusti tasoitusta, mutta mm. Martin Havlat joutui toteamaan Kipperin paremmakseen. Viimeisellä minuutilla Hawks otti Khabbyn vaihtoon ja yritti kuudella pelaajalla. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan suurella sydämellä taistellut Iginla karvasi kiekon viivalta ja nosti kiekon tyhjiin. Peli päättyi Flamesille 6-4.

Hienoa, sarja saatiin tasoihin ja sitten ryöstöretkelle Hawksien kotihalliin. Toivottavasti Bourque saadaan kokoonpanoon, sillä miehen energiat ovat niin suuret, että joukkue tarvitsee niitä. Kyllä tästä jännä sarja kehkeytyy :peukkuylös:
♥ TPS ♥

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 23.04.2009 11:54

Unknown kirjoitti:Vituttavaa on se, että Burichin sikailu johti siihen, ettei Bourque pelannut tänään. Saisi joku ojentaa tuota munapussia.
Bourguenkin olisi syytä muistaa ketä saa taklata ja ketä ei. http://www.youtube.com/watch?v=nX1PvgMbAPY Tämän taklauksen jälkeen ei Kanekaan pystynyt pelaamaan joten puntit ovat vähintäänkin tasan nyt. Kalavelkojen makselua joka kuuluu pelin henkeen sitä on turha itkeä. :shame: Bourgue ja Burrish on muuten joskus pelanneet samassa joukkueessa ja ovat olleet hyviäkin kavereita. :tuoppi:

TSN:n kommentaattori Pierre McGuire sanoi ottelun lopussa ettei hän koskaan aikaisemmin ole ollut todistamassa tuollaista verbaalista hyökkäystä ketään huippu-urheilijaa kohtaan kuin minkä Jarome Iginla osakseen sai.
Iginla ei valittanut kohtelustaan nhl:n kurinpitoryhmälle, vaikka sai siihen tilaisuuden. Jarome säästeli ja kosti vähän toisenlaisella tavalla. :twisted:

Hienoa OJ! Olli huudot kaikuivat albertassa viime yönä. :mrgreen:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 1495
Liittynyt: 03.12.2008 22:29
Suosikkijoukkue: Helsingin IFK, Red Wings, (Avalanche)

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Petrell » 23.04.2009 15:20

6-4 voitto kotiyleisön edessä ja sarja tasoihin, loistavaa! Iginla ja Jokinen varsinkin liekeissä. 4 maalia kuitenkin päästettiin mikä on pleijareissa paljon, mutta onneksi tehtiin enemmän. Seuraava peli sarjan ylivoimaisesti tähän mennessä tärkein. Siitä voitto ja sarja katki kotona, toivottavasti. Kaikki mahdollisuudet tästä on mennä jatkoon ja siihen uskotaan!
HIFK

NHL-gurun mestari kaudella 2009-2010!

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 23.04.2009 15:27

Petrell kirjoitti:4 maalia kuitenkin päästettiin mikä on pleijareissa paljon


Jees ja kyllä NHL:n parhaaksi pakiksikin rankattu Robyn Regehr ja hänen poissaolo näkyy pahasti pakistossa. Oikeastaan jokainen maali meni viime yönäkin pakkien piikkiin, etunenässä tietenkin Adrian Aucoin. Onneksi Sarich on kunnossa, ja vaikka hieman loukkaantuneena pelaisikin, niin on paras pelaaja puolustuspäässä.

Hyökkäyksen osalta Cammalleri voisi hieman heräillä. Antoi toki yhden hyvän syötön, josta Iggy tälläsi, mutta enemmänkin runkosarjan eniten maaleja tehneeltä Liekki-pelaajalta vaaditaan.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 27.04.2009 18:43

Game 5 päättyi siis Hawksien tyylikkääseen 5-1 -voittoon. Ottelun ensimmäinen erä oli kamalaa katsottavaa näin Flames-fanina. Ensimmäinen laukaus maalia kohti Calgaryltä tuli vasta ~15 minuutin kohdalla! Sitä ennen Chicago oli vyörynnyt Calgary-maalia kohti laskemattoman monta kertaa, ja kolme maalia siinä sivussa tuli tehdyksi, sillä aikaa kun Flamesin hyökkäys ja puolustus oli täysin hukassa.
Toinen erä alkoi lupailevasti Flames-pakan kannalta, sillä kavennusmaali saatiin aikaan. Juhlaa ei kauaa kestänyt, sillä Chicago iski 4-1:een ja Keenan vaihtoi Kipperin tilalle McErhinneyn, vaikkei Kipperin piikkiin maalit varsinaisesti menneet. Kipper olikin hieman tuohduksissa tästä, mutta tuskinpa siitä suurempaa tappelua Keenanin ja Kipperin välille tullut.
Viimeisessä erässä Chicago iski vielä 5-1 ja peli päättyi myös näihin lukemiin. Voittaja olikin selvillä jo ekasta erästä asti, joten Flames tarvitsee saman otteen kuudenteen peliin, kuin mitä se on kotona ollutkin. Edelleen Regehriä kaivattaisiin puolustukseen, mutta näillä mennään. Selkä seinää vastaan ollaan ja tasaista peliä odotellessa.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Unknown » 27.04.2009 20:57

Loistavaa! Regehriä kaivetaan, mutta häntä ei kuudenteenkaan peliin saada. Ja kaiken kruunaa Phaneufin "upper body injury" :fuckyou:

Game over.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 939
Liittynyt: 14.01.2009 16:48
Suosikkijoukkue: Devils, Kärpät

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Rolston » 28.04.2009 07:38

Unknown kirjoitti: Game over.


Calgaryn Jokinen ja Kiprusoff kesälomalle.
''Turha koittaa Jortsu voittaa''

- Ismo ''Ika'' Lehkonen URHOtv:n studiossa 28.1 Ässät - Jokerit-ottelun jälkeen.

________________________________________________________________________________________________________

''Hieno tuo peräpää''

- Tomek Valtonen sarjataulukosta

Viestit: 172
Liittynyt: 21.04.2008 12:31
Suosikkijoukkue: Jokerit,Detroit Red Wings,Chelsea.

Re: Konferenssipuolivälierä Chicago-Calgary

ViestiKirjoittaja Bofolt » 28.04.2009 10:01

Rolston kirjoitti:
Unknown kirjoitti: Game over.


Calgaryn Jokinen ja Kiprusoff kesälomalle.


Loistavaa Blackhawks! Konferenssifinaaleissa tavataan. Mahtava suoritus nuorelta joukkueelta. Laitetaan nyt tännekin tämä mistä jo Blackhawksin omassa ketjussa mainitsin:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutin ... id=1679379

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa