Pistepörssin voittaja 09-10

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kuka voittaa ensi kaudella pistepörssin?

Evgeni Malkin (PIT)
9
29%
Alexander Ovechkin (WSH)
13
42%
Sidney Crosby (PIT)
3
10%
Pavel Datsyuk (DET)
1
3%
Zach Parise (NJD)
1
3%
Ilya Kovalchuk (ATL)
0
Ei ääniä
Ryan Getzlaf (ANA)
2
6%
Jarome Iginla (CGY)
0
Ei ääniä
Marc Savard (BOS)
0
Ei ääniä
Nicklas Bäckström (WSH)
1
3%
Joku muu, kuka?
1
3%
 
Ääniä yhteensä : 31
Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Burns8 » 11.08.2009 13:30

Kuka voittaa ensi kaudella NHL:n pistepörssin? Laitoin listaan viime kauden pistepörssin top 10-pelaajat, mikäli mielestäsi kukaan heistä ei voita niin laita "Joku muu, kuka?" ja kerro viestissäsi kuka pelaaja kyseessä. Voit myös kertoa viestissäsi kuka voittaa maalipörssin ja syöttöpörssin.

Sitten omaan mielipiteeseeni. Oma ääneni meni Anaheimin Ryan Getzlafille. Olisi tylsää vastata joko Malkin, Ovechkin tai Crosby, joten päädyin valitsemaan oman äänen heidän ulkopuolelta. Äänestin Getzlafia siksi että uskon koko Anaheim tulee Getzlafin johdolla nousemaan Läntisen konferenssin kärkitaisteluun. Täten Getzlafin kenttä tulee jälleen tekemään paljon maaleja ja näin ollen uskon, että Getzlaf ylittää ensimmäistä kertaa urallaan sadan pisteen rajan tehden myös yli 30 maalia. Myös Corey Perry ja Bobby Ryan tulevat tekemään henkilökohtaiset piste-ennätykset ensi kaudella. Kakkoskentän Selänne-Koivu-Lupul tulevat varmasti keräämään hyvät tehopisteen kauden aikana. Oma ääneni meni siis Anaheimin Ryan Getzlafille.

Maalipörssin voitto tulnee jälleen olemaan Ovechkinin näytöstä, mutta uskon, että vahvimmat haastajat ensi kaudella tulevat olemaan Rick Nash ja Ilya Kovalchuk. Mikäli Columbus saa Nashille ykköskenttään paljon syöttöjä napsivan sentterin, niin uskon Nashin tekevän paljon maaleja, mahdollisesti jopa yli viisikymmentä. Kovalchukin kohdalla sama juttu, mikäli kemiat kohtaavat Nikolai Antropovin kanssa niin Kovalchuk voi Antropovin passeista tehdä myös yli viisikymmentä maalia.
Syöttöpörssin voitosta tuleekin mielinkiintoinen taistelu - ehdokkaita on monia. Oma veikkaukseni syöttöpörssin voittajasta on kuitenkin Getzlaf.

Peli avattu, teidän vuoro esittää mielipiteenne. :peukkuylös:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja InFlames » 11.08.2009 15:07

Tylsä vastaus, mutta Ovechkin vie tulevalla kaudella ilman loukkaantumisia pistepörssin voiton. Taitavan ruotsalaissentteri Nicklas Bäckströmin rinnalla Ovechkin tulee paukuttamaan hurjat tehot. Capseissä kaveri saa niin paljon peliaikaa, että tehoja tulee pakostakin.
Maalipörrssin voitto menee myös Ovechkinille.

Avatar
Viestit: 49
Liittynyt: 27.08.2008 18:10
Suosikkijoukkue: Capitals, Kärpät, Krokkets

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja goldenawe » 11.08.2009 16:16

No Ovechkiniahan sitä toivoo mutta pelkäänpä että Malkin on entistä kovemmassa iskussa ensi kaudella ja huima kilpailu menee parilla pinnalla Malkinille. Aika samanlaiset asetelmat kuten viime kaudellakin enivei.

Mustana hevosena voisin heittää Vinny Lecavalierin joka reboundannee viime kauden katastrofista. Vaatii toki pakkiosastonkin apuja, sekä sen että Prospalin tilalle saadaan joku vielä tehokkaampi.
David Krokett Ry. - krokettikansan mekka, taivas ja peersreikä

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Lehväs » 11.08.2009 16:19

En osaa sanoa voittajaa, mutta voin lyödä panttia, että voittaja on venäläinen!
...

Avatar
Viestit: 49
Liittynyt: 27.08.2008 18:10
Suosikkijoukkue: Capitals, Kärpät, Krokkets

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja goldenawe » 11.08.2009 16:22

Ketunkolo kirjoitti:En osaa sanoa voittajaa, mutta voin lyödä panttia, että voittaja on venäläinen!


"Lyödä panttia"?

Ettäkö ihan mäiskäytät jotain pullokuittia?
David Krokett Ry. - krokettikansan mekka, taivas ja peersreikä

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Lehväs » 11.08.2009 16:41

goldenawe kirjoitti:"Lyödä panttia"?

Ettäkö ihan mäiskäytät jotain pullokuittia?


Vaikka sitten niin, jos gerra goldenawe niin haluaa, mutta venäläinen voittaja on itse varmuus.
...

Avatar
Viestit: 3620
Liittynyt: 11.04.2009 13:19
Suosikkijoukkue: KalPa, Anaheim Ducks

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja KilleriPilleri » 11.08.2009 18:56

Ketunkolo kirjoitti:En osaa sanoa voittajaa, mutta voin lyödä panttia, että voittaja on venäläinen!


Täytyy kyllä olla tästä täysin samaa mieltä Ketunkolon kanssa. Ovechkin varmasti jatkaa siitä mihin viime kausilla on jäänyt ja uskoisin myös Malkinin ja Kovalchukin kamppailevan kärkisijoista. Eli eiköhän joku noista kolmesta.

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Salama » 12.08.2009 06:54

Ketunkolo kirjoitti:En osaa sanoa voittajaa, mutta voin lyödä panttia, että voittaja on venäläinen!


Itsekin uskon tuohon, koska selvästi Venäjän jääkiekkoilu on uudessa nousussa. Pelaajista Aleksandr Ovetskhinilla, Evgeni Malkinilla ja Pavel Datsyukila on parhaat mahdollisuudet.
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Dev » 12.08.2009 11:25

Venäläinen voittaa pistepörssin, mutta se ei suinkaan ole Alexander Ovechkin, vaan Jevgeni Malkin. Mietin kanssa hetken aikaa, jos löisi Datsuykia, mutta kun Detroitista on nyt hiukan lähtenyt tuota maalintekovoimaa ja kaksi vuotta tullut menestystä putkeen, niin kyllä sen huonon kauden on tultava myös ja uskon sen olevan ensi vuosi, joten en uskaltanut lyödä Datsua. Loppupeleissä voitosta taistelee tutut herrat Ovechkin, Crosby ja Malkin. Toivon, että ensimmäisenä mainittu vie, mutta uskon, että Malkin voittaa.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 13.08.2009 08:23

Kovasti ovat kaikki tyrkyttäneet voittoa Ovechkinille ja Malkinille. Muita kanditaatteja ei edes oteta huomioon mikä vähintäänkin ihmetyttää. Vaikka kumpaakin herraa fanitan ja ihannoin niin eipä silti kannata unohtaa sitä faktaa, että Pittsburgh heikentyi mm. Miroslav Satanin ja Petr Sykoran muodossa eikä vahvistuksia ole näihin verrattuna juurikaan tullut. Chris Kunitz tai 38-vuotias Bill Guerin eivät edelleenkään ole niitä pelaajia jotka pystyisivät nostamaan Malkinin tai Crosbyn sille tasolle mille he oikeasti voisivat päästä. Jos myöskään Ruslan Fedotenko ei ota sitä viimeistä askelta eteenpäin ja pääse edes sinne +25 maaliin niin hyvää ei voi luvata. Malkin on maaginen, Crosby on maaginen, mutta yksistään kukaan pelaaja ei voi kantaa joukkuettaan loputtomiin. Varsinkaan kun kilpailijat ovat vahvistuneet huomattavasti.

Alla parit pelaajat joistain joukkueista jotka varmasti pystyvät haastamaan Malkinin, Ovien ja Crosbyn tässä taistelussa.

Anaheim Ducks: Ryan Getzlaf

- Menneellä kaudella 91 pistettä iskenyt Getzlaf pääsee jälleen pelaamaan tutkaparinsa Corey Perryn vieressä, mutta kun ketjua vahvistetaan vielä viime kaudella läpi NHL:ssä lyöneellä Bobby Ryanilla niin jälki saattaa olla hyvinkin tuhoisaa. MM-kisojen syöttöpörssin kertaalleen voittanut Getzlaf kun osaa sekä tehdä maaleja kuin myös syöttää niitä aivan tyhjistäkin paikoista. Mikäli ketju Perry - Getzlaf - Ryan pysyy vain kokonaisuudessaan terveenä ja pahimmilta loukkaantumisilta vältytään niin uskallan sanoa, että Getzlaf löytyy hyvinkin pistepörssin Top 10:stä. Se, että onko hän kehittynyt riittävästi viime kaudesta ja tuleeko Ryanille eteen vaikea toinen kausi onkin sitten se kysymysmerkki.

Atlanta Thrashers: Ilya Kovalchuk

- Tuttu vastaus kaikille. Eipä ole Kovalchukia voittanutta. Kovalchukin osakkeita tässä kilpailussa nostaa tosin se, että hän on vihdoin saanut osaavan sentterin itselleen. Vaikka Nik Antropov ei olekaan mikään 100 pisteen mies NHL:ssä niin on hän huomattavasti parempi kuin menneillä kausilla Kovalchukin senttereinä esiintyneet Todd White sekä Bobby Holik. Antropovin lisäksi tuohon paikalle voisi tietysti istuttaa Evander Kanen.

Carolina Hurricanes: Eric Staal

- Staal oli ehkä viime kaudella pimennossa, mutta kun Carolinassa vihdoin koottiin ketju Cole - Staal - Ruutu niin johan alkoi Staalinkin peli kulkea. Kertaalleen 100 pistettä NHL:ssä tehnyt Staal otti jälleen johtajan viitan harteilleen ja johti playoffeissa Carolinaa kohti menestystä. 18 playoffien ottelua toi tilille 10 maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä, joten runkosarjassa syntyneiden "vain" 75 pisteen ei saa antaa hämätä. Kun puhutaan voittajakanditaateista niin Staalia ei vain saa ohittaa.

Montréal Canadiens: Scott Gomez

- Monet ohittavat Gomezin ja siihen on syynsä. Pari heikompaa kautta ei anna uskoa paremmasta huomisesta, mutta ei saa kuitenkaan ohittaa sitä, että nyt on edessä uusi aika: aika Montréalissa. Loistavan pelisilmän omaava Gomez saa laidalleen vanhan tutun Brian Giontan eikä toiselle laidallekkaan ole sen huonompaa äijää tarjolla jos sinne istutetaan vaikkapa Mike Cammalleri. Tällöin Gomezilla on vihdoin ja viimein kaksi loistavaa maalintekijää laidoillaan joista kumpikin on näyttänyt jo urallaan pystyvänsä tekemään niitä maaleja. Gomez on pakko nostaa siis kanditaattien joukkoon.

Ottawa Senators: Dany Heatley, Jason Spezza

- Olkoon kausi mikä tahansa niin silti pitää Heatleyn(kin) nimi mainita näissä osioissa. Kahdesti 100 tehopisteen rajan työsulkukauden jälkeen rikkonut Heatley sai itselleen melkoisesti vihaa niskaan hölmöilemällä kesän siirtomarkkinoiden kynnyksellä. Nyt kuitenkin näyttää vahvasti siltä, että Heatley jatkaa uraansa Ottawassa. Ottawan valmentaja Cory Clouston onkin vihjaillut, että harjoitusotteluissa Ottawan ykkösketjuna tullaan mahdollisesti kokeilemaan koostumusta jossa Kovalev ja Heatley pelaavat samassa ketjussa. Spezzan nimi tulee listoille siitä syystä, että hän nyt vain on automaattisesti Ottawan ykkössentteri ja tulevalla kaudella kun joukkueesta löytyy laitureista nimet Heatley, Kovalev sekä Alfredsson niin onhan hänet pakko nostaa tähän listalle.

Noh enempiä en nyt viitsi listata, mutta kannattaa silti muistaa nimet kuten Jeff Carter, Joe Thornton, Marc Savard sekä vaikkapa Zach Parise. Jokainen heistä on näyttänyt olevansa NHL:ssä tähtitason hyökkääjiä eikä heitä sovi sivuuttaa tässä kilpailussa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 49
Liittynyt: 27.08.2008 18:10
Suosikkijoukkue: Capitals, Kärpät, Krokkets

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja goldenawe » 15.08.2009 13:30

Tuli tästä mieleen että voisi jonkinlaista veikkauskisaa laittaa kehiin...esim. 10 parhaan pistemiehen veikkaus, tai parhaat pistemiehet kansallisuuksittain...
David Krokett Ry. - krokettikansan mekka, taivas ja peersreikä

Avatar
Viestit: 4139
Liittynyt: 07.02.2009 22:53
Paikkakunta: Itä-Kerava
Suosikkijoukkue: Red Wings, Veljekset FILPPULA, KHL-Jokerit

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja James » 21.08.2009 10:11

NHL:llä on uusi hallitsija ja Malkin hallitsee jälleen pistepörssiä. Crosby on pahin uhkaaja, mutta ei pysy Malkinin tahdissa. Maalipörssissä Ovetchkin on taas suurin suosikki voittajaksi jos terveenä pysyy.
Valtteri Filppula:
Runkosarjassa 117+168=285 (Kaikkien aikojen Suomi-pörssissä 22.)
Playoffeissa 19+38=57 (5.)
Maajoukkueessa 7+6=13
SM-liigassa 21+42=63

20.2.1998, 7.5.2003, 26.2.2010 & Jatkoa odotellessa..

Viestit: 61
Liittynyt: 30.08.2009 21:08
Suosikkijoukkue: was,pit,det,ana ja min

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Semin28 » 03.09.2009 21:37

InFlames kirjoitti:Tylsä vastaus, mutta Ovechkin vie tulevalla kaudella ilman loukkaantumisia pistepörssin voiton. Taitavan ruotsalaissentteri Nicklas Bäckströmin rinnalla Ovechkin tulee paukuttamaan hurjat tehot. Capseissä kaveri saa niin paljon peliaikaa, että tehoja tulee pakostakin.
Maalipörrssin voitto menee myös Ovechkinille.

juuri näin!jäätävän ylivoiman ansiosta capsit menestyy!

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Legenda » 26.10.2009 18:20

1/8 alkaa olla NHL:n runkosarjasta kohta jo kaikilta takanapäin ja onkin aika ottaa kyttäykseen ensimmäisen kahdeksanneksen pistepörssiä:

1. Anze Kopitar, KH, Los Angeles Kings: 12. 10+11=21 (+4)
2. Alexander Ovechkin, VLH, Washington Capitals: 10. 9+8=17 (+8)
3. Joe Thornton, KH, San Jose Sharks: 12. 3+14=17 (-2)
4. Patrick Marleau, KH, San Jose Sharks: 12. 9+7=16 (+2)
5. Marian Gaborik, OLH, New York Rangers: 11. 8+7=15 (+5)
6. Dustin Penner, OLH, Edmonton Oilers: 11. 8+7=15 (+8)
7. Dany Heatley, VLH, San Jose Sharks: 12. 8+7=15 (-1)
8. Rick Nash, OLH, Columbus Blue Jackets: 10. 6+9=15 (-2)
9. Ryan Smyth, VLH, Los Angeles Kings: 12. 6+9=15 (+3)
10. Rene Bourque, VLH, Calgary Flames: 10. 5+9=14 (-1)


  • Anze Kopitar. Okei häneltä odotettiin sitä lopullista läpimurtoa ja se on tulossa, mutta että on reippaasti yli 100 tehopisteen vauhdissa oli itselleni pienimuotoinen yllätys. Kopitar on ollut liekeissä koko alkukauden ja toivotaan, että hänen ja Losin kiito jatkuu.
  • Dustin Penner, Anaheimin hylkiö on löytänyt uuden sävelen Edmontonista. Ihan kiitettävää tahtia hänkin on pisteitä mätännyt, mutta vaikea kuvitella, että kauaa viipyy näillä sijoilla.
  • Rene Bourque, what? Who? Tälläinenkin "tuntemattomuus" on päässyt Top 10 ensimmäisellä neljänneksellä.
  • Niin vain loistavat poissaolollaan sellaiset nimet kuin Ilya Kovalchuk, Jarome Iginla, Evgeni Malkin (okei sijalla 11.), Sidney Crosby, Alex Semin sekä vaikkapa Vinny Lecavalier.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Pistepörssin voittaja 09-10

ViestiKirjoittaja Burns8 » 26.10.2009 19:13

Juuri tänään ajattelin kanssa tehdä samanlaisen katsauksen, mutta kerkesit ensin. :)

Todellakin hieman yllättäen slovenialainen Anze Kopitar johtaa tässä vaiheessa pistepörssiä, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena kuin Ovechkin. Eli on hyvin mahdollista, että Ovie menee Anzesta ohitse. Toivottavastikin Kopitar pystyy taistelemaan pistepörssin kärkisijoista mahdollisimman pitkään. Ovechkin tulnee viemään maalipörssin ja kolmantena oleva Joe Thornton tulee olemaan vahvoilla syöttöpörssissä.
Kovalchuk on myöskin tehnyt 9 maalia, eli saman verran kuin Ovechkin. Gaborik, Nash ja Kovalchuk ovatkin Ovechkinin kovimmat haastajat maalipörssissä.
Malkin ja Crosby tulevat varmasti tekemään koko kauden tasaisesti pisteitä. Molemmat tulevat nousemaan kun kausi etenee ja nämä "alkukauden" ihmeet alkavat tippumaan. Mielenkiintoinen kausi kuitenkin vielä edessä. :peukkuylös:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa