NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.10.2009 12:36

Viikon otteluohjelma

Maanantai 05.10

New Jersey Devils - New York Rangers (02:00)
Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets (05:00)


Tiistai 06.10

Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators (02:00)
Philadelphia Flyers - Washington Capitals (02:00)
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning (02:00)
Minnesota Wild - Anaheim Ducks (04:00)
Calgary Flames - Montréal Canadiens (04:00)
Edmonton Oilers - Dallas Stars (04:30)
Los Angeles Kings - San Jose Sharks (05:30)


Keskiviikko 07.10

Pittsburgh Penguins - Phoenix Coyotes (02:30)
Vancouver Canucks - Montréal Canadiens (05:00)


Torstai 08.10

Boston Bruins - Anaheim Ducks (02:00)
Buffalo Sabres - Phoenix Coyotes (02:00)
Ottawa Senators - New York Islanders (02:00)
Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins (02:00)
Washington Capitals - New York Rangers (02:00)
Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils (02:30)
Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks (02:30)
St.Louis Blues - Atlanta Thrashers (03:00)
Nashville Predators - Colorado Avalanche (03:00)
Edmonton Oilers - Calgary Flames (04:30)
Los Angeles Kings - Minnesota Wild (05:30)
San Jose Sharks - Columbus Blue Jackets (05:30)


Perjantai 09.10

Carolina Hurricanes - Florida Panthers (02:00)
Calgary Flames - Dallas Stars (04:00)


Lauantai 10.10

Boston Bruins - New York Islanders (02:00)
Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins (02:00)
Ottawa Senators - Atlanta Thrashers (02:00)
Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks (02:00)
Florida Panthers - New Jersey Devils (02:00)
Detroit Red Wings - Washington Capitals (02:00)
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes (02:30)
St.Louis Blues - Los Angeles Kings (03:00)
Nashville Predators - Buffalo Sabres (03:00)
Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche (03:30)
Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets (04:00)
Edmonton Oilers - Montréal Canadiens (05:00)
San Jose Sharks - Minnesota Wild (05:30)


Sunnuntai 11.10

New York Rangers - Anaheim Ducks (00:00)
Vancouver Canucks - Dallas Stars (05:00)
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.10.2009 21:55

Torstai 8.10.2009, Kuva VS Kuva

Islanders korkkaa kauden vieraspelit

- Kautensa varsin mukavasti aloittanut Islanders matkaa kohti kauden ensimmäistä vierasotteluansa. Sarja-avauksessa ja kauden ensimmäisessä kotipelissä nuori ryhmä venyi tasapeliin hallitsevan mestarin, Pittsburgh Penguinsin, kanssa ja heti ensimmäisessä ottelussa supertulokas John Tavares antoi osviittaa siitä minkälainen pelimies onkaan kyseessä. Myös moni muu juttu toimi kentällä sillä esimerkiksi Islandersin maalivahtipeli oli kehuttavaa vaikka Rick DiPietro olikin sivussa. Häntä stuntannut Dwayne Roloson selvisi urakasta suurimmilta virheiltä ja mikäli valmentaja Gordon niin haluaa niin Roloson voinee aloittaa myös Ottawaa vastaan hyvällä omallatunnolla.

Ottawa ei aloittanut kauttansa yhtä vakuuttavasti sillä sarja-avauksesta tuloksena oli 5-2 tappio Islandersin paikallisvastustaja New York Rangersin vieraana. Toki pelistä löytyi hyviäkin puolia sillä esimerkiksi Tanskalaistulokas Peter Regin sai Tavaresin tapaan heti maalitilinsä auki tekaisemalla Ottawan 5-2 kavennuksen. Myös tulokaspuolustaja Erik Karlsson pelasi raporttien mukaan hyvin ja vankistaa näin pelipaikkaansa Ottawan ryhmittymässä.
Sen sijaan maalivahti Pascal Leclaire sekä kiekollisesti vahva Filip Kuba keräsivät jonkin verran lokaa niskaansa suht lepsuilla otteillaan.


Tavares, Okposo, Hunter, Streit vs Spezza, Alfredsson, Kovalev, Kuba

- Jos katsellaan joukkueiden pelaajistoa niin etu menee samantien kotijoukkue Ottawalle. Heiltä löytyy riveistänsä oikeita supertähtiä sekä vahvoja ehdokkaita tähtikartalle kun taas Islandersin huippu on varsin kapea ja sen jälkeen löytyy tasaista massaa.

Islandersin kärki muodostuu tällä hetkellä Weightin ja Nielsenin poissaollessa koostumukseen Tavares-Bailey-Hunter-Okposo-Bailey-Streit. Sen jälkeen massa alkaa tasaantua ja vaikka riveistä löytyykin lupauksia ja varmoja pelimiehiä kuten Comeau, Bergenheim sekä Hillen niin silti ryhmä kaipaisi vieläkin lisää johtajuutta, kokemusta ja ennen kaikkea taitoa. Nyt on kuitenkin tyydyttävä tähän ja coach Gordonilla onkin tiukat paikat sillä hänen pitää osata ryhmittää ketjutkin oikeiksi jotta tulosta tulisi. Jokaisesta ketjusa olisi löydyttävä ratkaisun makua, mutta samalla myös sitä varmuutta, että kiekko ei jokaisessa vaihdossa löytäisi tietä omaan verkkoon. Tällöin esimerkiksi tällä hetkellä huomioonottaen loukkaantumiset ketjuissa pitäisi pitää erillään Bailey, Tavares sekä Okposo. Tämä taasen aiheuttaa jo itsessään omanlaistaan päänvaivaa.
Penguinsia vastaan ketjut olivat suhteellisen hyvät, mutta esimerkiksi puolustuksen kanssa oli ongelmia. Kiekkoa ei pystytty siivoamaan maalinedustalta toiveiden mukaisesti ja esimerkiksi Ruslan Fedotenkon 3-3 tasoitus oli tasantarkkaan tämän syytä. Tulevaisuudessa tuo ongelma olisi ratkaistava ja sitä ratkaisemaan voitaisiin hiukan muuttaa pakkiparien muotoa ja heittää esimerkiksi Hillen pelaavaan kokoonpanoon. Herrahan ei ole fyysisyyden ruumiillistuma, mutta siirtää äijää pois maalilta kyllä. Myös farmista löytyvä Brett Westgarth voisi olla yksi ratkaisu tähän ongelmaan.

Senatorsin rivistö on laaja, erittäin laaja. Ratkaisuihin kykeneviä pelaajia löytyy muunmuassa Spezzan, Alfredssonin, Kovalevin, Fisherin, Michalekin ja vaikka Kuban ja Volchenkovin muodossa. Jokainen heistä pystyy sen ratkaisevan kiekon heittämään verkkoon ja antamaan näin joukkueellensa voiton avaimet. Tässä kohtaa Islandersin siis kannattaa pysyä vahvassa puolustusrintamassa ja iskeä vastaiskuilla Ottawaa vastaan, mutta tässäkin piilee omat vaaransa. Kun joukkueella on puolen tusinaa todellista tähteä niin mitenkäs vartioitkaan heitä jokaista? Ketjujen yhteispeli ei ollut täydellistä sarja-avauksessa, mutta esimerkiksi ykkösketju Kovalev - Spezza - Alfredsson tulee olemaan erittäin vaarallinen ja ratkaisemaan monta ottelua kauden aikana Ottawalle. Ehkäpä tämä on yksi niistä?
Maalinteko-ongelmaan ei muuta ratkaisua ole kuin se, että ketjujen kemiat hitsaantuvat yhteen, mutta viiden maalin päästämiseen lienee ratkaisu. Ehkäpä esimerkiksi kankea Matt Carkner kannattaisi tiputtaa kokoonpanosta ja antaa tilaa jollekkin oikeasti fyysiseen, mutta liikkuvaan peliin kykenevälle puolustajalle kuten esimerkiksi farmissa kiekkoilevalle Brian Lee'lle.


Maalivahdit isossa roolissa

- NHL on yrittänyt tehdä jääkiekosta enemmän viihdyttävän katsojille tarjoamalla näille enemmän maaleja ja tässä se onkin onnistunut, mutta silti maalivahtienkaan roolia ei sovi vähätellä.

Mikäli oikeus kävisi toteen niin Islandersilla maalissa jatkaisi veteraani-Roloson joka esitti hyviä otteita Pens-ottelussa. Tämä tosin tuskin käy sillä Gordon haluaa varmasti kokeilla Bironinkin terävyyttä ja antaa hänelle vastuuta kovaa vastustajaa vastaan. Vaan ei Islanders siihenkään varmastikkaan kaadu sillä Biron oli erittäin luotettava maalivahti pre-seasonilla ja otti tärkeitä koppeja ottelusta toiseen. Jos Biron pelaa tulevassa ottelussa edes 3/4 niillä valoilla millä hän parhaimmillaan on niin Ottawalla on täysi työ tehdä kolmea maalia enempää Bironin taakse.

Ottawan taasen olisi syytä heittää luukulle Brian Elliott. Organisaation tulevaisuus kiteytyy hänessä ja mikäli Pascal Leclaire jatkaa samoja otteita kuin ensimmäisessä ottelussa niin paljon hurraa-huutoja ei ole luvassa kauden aikana. Elliott nousi kuitenkin viime kaudella puskista yhdeksi Ottawan sankareista ja teki kaikkensa auttaakseen joukkuetta voittamaan otteluita. Katastrofin keskellä on kuitenkin vaikea voittaa otteluita ja tämä kävi ilmi myös tuolloin.


Seuraa heitä

Mark Streit, Islanders
- Kokenut Sveitsiläinen oli jo menneellä kaudella Islandersin tärkein pelaaja ja sama trendi jatkuu yhä. Jäätävää peliä ylivoimalla ja elintärkeä pistelisä joukkueelle. Streitin pelisilmä tulee olemaan kauden aikana suuressa roolissa myös Tavaresin maaleissa.

Josh Bailey, Islanders
- Aliarvotettu sentteri. Baileyta harvoin noteerataan suurissa otsikoissa, mutta silti herra omaa yhden Islandersin parhaista pelisilmistä. Hän pystyy antamaan kiekkoa pienestäkin raosta maalille josta hyökkääjät sitten saavat lyödä sitä sisään. Bailey kuitenkin kaipaa rinnalleen sniperia ja tällöin hänen pitäisi päästä esimerkiksi Tavaresin rinnalle. Vaan pääseekö?

Erik Karlsson, Ottawa
- Kiekollisesti tämän hetken kuumimpia lupauksia koko NHL:ssä. Vasta 19-vuotias Ruotsalaispuolustaja säväytti menneen vuoden U20 MM-kisoissa ja aukaisi avausottelussa pistetilinsä. Jatkuuko tahti?

Jonathan Cheechoo, Ottawa
- Cheechoo loisti työsulkukauden jälkeen, mutta sitemmin painui unholaan. Omaa hyvät kädet ja pystyy siirtämään kiekon maaliin onnistuessaan. Nyt olisi kuitenkin aika näyttää, että se eräs kausi ei ollut onnenkantamoinen vaan puhdasta taitoa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Burns8 » 06.10.2009 16:04

Kuva @ Kuva
Anaheim Ducks @ Minnesota Wild

Anaheim Ducks matkaa Xcel Energy Centeriin Minnesota Wildin vastustajaksi. Ottelu on Minnesotan ensimmäinen kotipeli ja Anaheimin kauden ensimmäinen vierasottelu, joten mielenkiintoista nähdä miten joukkueet aloittavat koti- ja vieraspelit. Molemmat ovat hävinneet ensimmäiset pelinsä, vierasjoukkeu Anaheim joutui lauantaina taipumaan kotonaan San Joselle lukemin 1-4. Kotijoukkue Minnesota taas hävisi Columbuksen vieraana 2-1. Kummatkin varmasti janoavat tänään kauden ensimmäistä voittoa.
Erittäin mielenkiintoista on myöskin nähdä veljesten kohtaaminen. Isompi Koivu on Selänteen kanssa aloittanut kauden melko kehnosti, joten tänään on Sakulla kova halu näyttää, että homma toimii ja peli kulkee. Tätä näyttöhalua varmasti nostaa se, että vastassa on pikkuveli. Myöskin pienempi Koivu haluaa näyttää isoveljelleen osaamistaan.

Varmasti mielenkiintoinen ja tasainen vääntö luvassa, jonka aion herätä katsomaan. :P

Brunette - Koivu - Havlat
Nolan - Bouchard - Sykora
Clutterbuck - Sheppard - Miettinen
Belanger - Brodziak - Scott

Burns - Zanon
Schultz - Johnsson
Zidlicky - Hnidy


Kentät varmaankin samat kuin ensimmäisessä ottelussa. Bäckström jatkanee maalilla.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Unknown » 06.10.2009 16:21

Kuva @ Kuva

Vastakkain ovat siis kaksi joukkuetta, joilla molemmilla on takana kaksi voittoa kahdesta pelistä. Tämä kohtaaminen on käytännössä juhlaottelu, sillä peli on NHL:n runkosarjassa sadas joukkueiden välinen ottelu.

Erityishuomiota kannattaa kiinnittää siihen, että molemmilla joukkueilla täysien pisteiden kulmakivinä ovat olleet maalivahdit. Montrealissa Carey Price ja Calgaryssä Miikka Kiprusoff ovat osoittaneet sen verran hyviä otteita, että joukkueen on pitkälti kiittäminen heitä, kun katsoo, missä kohtaa sarjataulukkoa joukkueet tällä hetkellä majailevat.

Kokoonpanot lienevät molemmilla joukkueilla kuta kuinkin samat.

Montreal:


Cammalleri - Gomez - Gionta
Pacioretty - Plekanec - AK46
Latendresse - Lapierre - Moen
Stewart - Chipchura - Laraque

Hamrlik - Spacek
Gill - Gorges
Mara - Weber

Price
Halak

Loukkaantuneiden listoilla Montrealilla ovat Andrei Markov, Glen Metropolit ja Ryan O'Byrne.

Calgary:


Moss - Jokinen - Iginla
Dawes - Lankgow - Bourque
Glencross - Conroy - Boyd
Sjostrom - Nystrom - Prust

Regehr - Bouwmeester
Giordano- Phaneuf
Pardy - Kronwall

Kiprusoff
McElhinney

Calgaryltä sivussa lienee Cory Sarich.

Seuraa heitä:

Travis Moen, Canadiens


-Tämä duunaripelaaja on iskenyt jo kaksi maalia ja on myös ottanut myllyn kauden alun aikana. Jatkaako ennakkoluulottomia otteitaan Habsien kolmosessa?

Yannick Weber, Canadiens


-Markovin loukkaantumisen ansiosta tämä sveitsiläinen pääsee esittelemään taitojaan vaativien Habs-fanien eteen. Hyviä tehoja tehnyt mm. AHL:ssä, joten mielenkiintoista on nähdä sekin, pääseekö hän pelaamaan ylivoimalle ensi yönä.

Jarome Iginla, Flames


Melko hiljaiselossa on Iginla kaksi ensimmäistä runkosarjapeliä pelannut yhdessä Olli Jokisen kanssa. Vahva kutina on allekirjoittaneella, että ensi yönä kuparinen rikkoutuu.

Mark Giordano, Flames

Tämä puolustava puolustaja on ollut yllättävänkin hyvä alkukaudesta kiekon kanssa. Miten peli sujuu huomenna?

Maalivahdit

Molemmat maalivahdit ovat aloittaneet kautensa loistavasti ja ovat olleet voittojen takuumiehiä. Kumpi on kovempi juhlaottelussa?
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Dev » 08.10.2009 09:29

Vittu mitä paskaa Montrealin peli! Ennen kautta näytti, että puolustus on meidän vahvin osa-alue, mutta vitut. Paul Mara tekee käytännössä joka ottelussa muutaman virheen ja joka helvetin kerta vastustaja rokottaa. Sama pätee Hal Gilliin, joka on oikeastaan vielä katastrofaalisempi, kun pakkikaveri Mara. Koittaa leikkiä jotain saatanan Zdeno Charaa, vaikka taidot ei siihen riitä. Muutaman ottelun olen valmis katsomaan vielä Gilliltä, jos onnistumisia ei tule, niin tervemenoa! Puolustuksesta on alkukaudesta ollut selvästi parhaimmistoa Jaroslav Spacek ja Josh Gorges.
Hyökkäyksen osalta meillä ei tunnu saavan oikein mikään ketju mitään aikaiseksi. Gomezin kenttä kyllä painaa aina painopisteen vastustajan päätyyn, mutta sielläkin yleensä ajaudutaan vain kulmiin ja sieltähän ei niitä maaleja tehdä.

Vähän kyllä huolestuttaa jo tämä Habsin meno. Neljä peliä takana ja yhtään ehjää esitystä ei ole takana. Eniten tässä huolestuttaa se, että joukkue on luistelussa ihan koko ajan perässä vastustajaa. Noh, ehkäpä se tästä vielä lähtee.
- Olen aina IFK

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Legenda » 08.10.2009 13:22

Islanders luistelee Ottawaa vastaan suurella todennäköisyydellä seuraavin ketjuin:

Moulson - Tavares - Okposo
Bergenheim - Weight - Sim
Comeau - Park - Jackman
Schremp - Bailey - Hunter


Kolmosketju on lähinnä nimellinen ja se tulee pelaamaan Ottawan kärkiketjuja vastaan. Päävalmentaja Gordon halusi koota ketjun joka pystyy antamaan vastustajalla iskuja jokaisessa vaihdossa. Eiköhän tänään saada vielä kuuma peli aikaiseksi.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 4139
Liittynyt: 07.02.2009 22:53
Paikkakunta: Itä-Kerava
Suosikkijoukkue: Red Wings, Veljekset FILPPULA, KHL-Jokerit

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja James » 08.10.2009 16:53

Detroit - Chicago

Molemmille joukkueille ensimmäiset ottelut tällä kaudella omalla mantereella. Chicago aloitti kautensa Helsingissä Floridaa vastaan tappiolla rankkareilla ja voitolla heti seuraavana päivänä. Detroit aloitti kauden Tukholmassa St. Louisia vastaan ja hävisi molemmat ottelut.
Detroit pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella Joe Lousin kotiareenalle ja kotiyleisön edessä olisi paikka vähän pestä kasvoja ja ottaa kauden ensimmäiset pisteet. Voittoon on täydet mahdollisuudet kunhan vältetään niitä typeriä jäähyjä mitä tuli Tukholmassa. Maalivahtipelin on myös parannuttava, kauden avauksessa sekä Chris Osgood että Jimmy Howard olivat molemmat aika epävarmoja. On paha sanoa kumpi astelee tolppien väliin, mutta eiköhän kokemukseen luoteta kovassa paikassa.

Chicagolta varmuudella poissa ainakin Marian Hossa, joten paluu Joe Louis Arenalle jää myöhemmälle kauteen. Detroitin riveistä edelleen poissa Andreas Lilja ja Darren Helm.
Valtteri Filppula:
Runkosarjassa 117+168=285 (Kaikkien aikojen Suomi-pörssissä 22.)
Playoffeissa 19+38=57 (5.)
Maajoukkueessa 7+6=13
SM-liigassa 21+42=63

20.2.1998, 7.5.2003, 26.2.2010 & Jatkoa odotellessa..

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Burns8 » 10.10.2009 22:46

Kuva @Kuva
Minnesota Wild VS. San Jose Sharks

Vierasottelu HP Pavilionissa San Jose Sharksia vastaan. Kuningas26:lla tietoa monelta peli alkaa? Wildin sivuilla lukee, että 9:30(Suomen aikaa puoli 5) kun taas NHL:n sivuilla, että 10:30(Suomen aikaa puoli 6)?? Tarkoituksena on matsi katsoa, tietäisi vaan monelta heräisi. Nooh, kait sitä voisi valvoa koko yön. :)

Erittäin mielenkiintoinen ottelu tiedossa, josta ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. San Josen tasoista kotijoukkuetta vastaan pitää kaiken toimia mikäli mielitään pisteitä saalistaa.
Sharksit aloittivat kauden vierastappiolla Coloradossa, joka oli Joe Sakicin paidan jäädytyspeli. Lauantaina sitten Haipaidat hakivat vierasvoiton Anaheimista lukemin 4-1. Kolmas peli, joka myöskin oli jälleen vieraissa, päättyi kotijoukkue LA Kingsien voittoon 4-6. Neljäs peli olikin sitten San Josen kotiavaus ja Sharksit eivät jättäneet Columbukselle mitään mahdollisuuksia voittaen ottelun 6-3. Eli saldona Sharkseilla on neljästä pelistä kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Tänään HP Pavilionin jäällä luistelee varmasti nälkäinen Hairyhmä, joka ei pisteistä helposti vierailijoille luovuta.
Wild on aloitti kauden vierastappiolla Columbukselle lukemin 1-2. Kotiavauksessa taas kaatui isoveljen tähdittämä Anaheim jatkoajalla 4-3 vaikka oltiinkin 3-0 tappiolla. Torstaina vierailu Los Angelesissa ei tuottanut pisteitä vaan takkiin tuli lukemin 3-6. Tänään kotijoukkue saa varmasti kovan vastuksen.

Columbusta vastaan kypärätempun viimeistellyt Dany Heatley ja Joe Thornton on saatava kuriin muuten verkko heiluu liian useasti Niken takana. Wildin on syytä myöskin pysytellä pois boksista kun Sharksien ylivoima on toiminut mainiosti. Alla Wildin mahdolliset kentät illan otteluun:

Andrew Brunette - Mikko Koivu - Cal Clutterbuck
Petr Sykora - Eric Belanger - Martin Havlat
Antti Miettinen - James Sheppard - Owen Nolan
John Scott - Benoit Pouliot - Kyle Brodziak

Nick Schultz - Kim Johnsson
Brent Burns - Greg Zanon
Shane Hnidy - Marek Zidlicky

Niklas Bäckström (Josh Harding)
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 11.10.2009 08:37

Tulee nyt vähän myöhässä vastaus kun en viestiäsi eilen huomannut. Eli NHL:n sivut ilmoittavat aikansa ET:nä (Eastern time) kun taas Wildin sivut CT:nä (Central time, Minnesotan paikallinen aika). Molemmat ovat siis oikein, ET on vain CT:tä edellä, joten siksi tämä tunnin heitto ajassa. Jatkossa kun kiinnittää huomiota siihen, mitä siinä ajan perässä lukee niin selvittää nopeasti monelta ottelu alkaa Suomen aikaan.
Four passes break any defence

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: NHL, ennakoinnit ja jälkipelit ajalta 05.10-11.10.2009

ViestiKirjoittaja Dev » 11.10.2009 19:35

Kirjoittelin tässä samalla taas kommenttia, kun katselin ottelua.

Kuva vs. Kuva 2-3

1. Erä
- Voisi sanoa, että pitkästä aikaa sellainen erä Montrealilta jota halutaankin. Joukkue jaksoi luistella heti alusta lähtien hyvin, tätä ei ole vielä tällä kaudella nähty. Lisäksi taisteluilme oli aivan erillaista mitä edellisissä otteluissa. Kaksinkamppailuissa ei annettu periksi ja kiekon eteen heittäydyttiin koko ajan uhrautuvasti. Habs oli ainakin näennäisesti ensimmäisessä erässä se hallitsevampi osapuoli ja sai luotua paremmat maalintekopaikat, vaikka Edmonton sen yhden maalin väsäsikin. Viimeistely ontuu vain tällä hetkellä todella pahasti ja sille olisi tehtävä jotain. Ketjut vaikka sekaisin. Cammallerin, Gomezin ja Giontan ainakin voisi erottaa, jotta saataisiin enemmän toimivia ketjuja. Toistaiseksi nelonen on ollut ainoa mikä on edes joten kuten toiminut. Ei ykkösen pelissäkään hirveätä valittamista ole, mutta maalinteossa se ei ole toistaiseksi onnistunut toivotulla tavalla.
Edmonton oli avauserässä ajoittain vähän jyrän alla ja sieltä puolelta ei oikein ketään muuta jäänyt mieleen kuin Khabibulin, jolta nähtiin parit erittäin hienot torjunnat. Mike Comrie oli kanssa ihan vetävällä pelipäällä ja se avausmaali oli erittäin hieno rannari suoraan ylämummoon. Maalin voi pistää ainakin osittain Pricen piikkiin, sillä maskia ei ollut. Eniten tästä menee kuitenkin miinuksia Spacekille, joka oli vähän myöhässä tilanteessa ja Comrie pääsi polkemaan sen verran karkuun, että pääsi laukomaan. Hyvä haku oli myös Gagnerilta (?) kun näki Comrien menevän täyttä päätä toiseen päätyyn.

2. Erä
- Jos ensimmäistä erää vei Montreal, niin tätä vei sitten täysin Oilers. Habsin ensimmäisen erän hyvä liike loppui, tai sitten Edmontonilla se parantui. Joka tapauksessa Oilers loi toisessa erässä huomattavasti enemmän paikkoja mitä Montreal ja meidän suurin ongelma tuntuu olevan taas tämä, että otetaan tyhmiä koukkaamisjäähyjä aina parit kappaleet jokaisessa erässä. Nyt ei onneksi Oilers päässyt niistä rankaisemaan, mutta tasaviisikoin se kyllä teki sen.
Edmontonin 2-0 maalissa Horcoff vie aloituksesa Gomezia satanolla, Hemsky pääsee ampumaan viivalta ja laukauksen ohjaa sisään Jacques. Pricella ei ollut oikeastaan mitään mahdollisuutta torjua tätä laukausta. Ei mennyt kauaa ja kiekko helähti jo toistamiseen Pricen takana, tällä kertaa asialla O'Sullivan ja jälleen karmea virhe puolustukselta ja etenkin Maralta, joka lähtee purkamaan kiekkoa aivan väärään suuntaan ja sitä kautta kiekko avautuu Sullivanille ja tämä pääsee laukomaan tilanteeksi 3-0. Tämän jälkeen nähdään pientä turhautuneisuutta Maralta, sillä kun Chipchura ajetaan pystyyn Brulen toimesta, puhtaasti, niin Mara lähtee takaapäin tämän kimppuun ja rupee takomaan nyrkkiä naamaan. Erän loppuun Montreal saa vielä lohdutusta, kun Brian Gionta kaventaa tilanteen 3-1 napakalla rannelaukauksella alanurkkaan. Maali menee täysin Brulen piikkiin, joka ei suojannut hyökkäykseen lähdössä tarpeeksi hyvin kiekkoa ja menetti sen Giontalle. Puoli minuuttia ennen erän loppua oli myös Habsin toinen maali erittäin lähellä, kun Gomez pääsi koittamaan aivan Khabibulinin lähietäisyydeltä, mutta Venäläismaalivahti jatkaa edelleen vakuuttavia otteitaan.

3. Erä
- Edmontonin osalta kolmas erä oli täysin pelailua ja koittivat vain puolustaa johtoasemaansa ja onnistuivatkin siinä hyvin. Montreal taas oli selvästi aktiivisempi puoli, joka yritti vääntää väkisin kahta maalia ja väkinäiseltä se näyttikin. Khabibulinilta tukku hyviä torjuntoja kolmannessa erässä ja hän piti Edmontonin pystyssä ja voisi sanoa, että tänään hän pelasi pisteet sinne suuntaan, sen verran hyvä esitys. Montreal ei saanut ennen erän loppua rakennettua oikeastaan minkäänlaisia vaarallisia tilanteita. Lopussa saatiin kuitenkin 3-2 kavennus osuma, mutta siitäkin saadaan kiittää täysin Shawn Horchoffia, joka ohjasi Hamrlikin vedon suoraan omaan maaliin. Kolmas erä oli tämän ottelun selvästi tylsin ja mitään sanomattomin. Maalivahdeista pitää sanoa sen verran, että jos Price olisi saanut sen Comrien kudin kiinni alussa, pelistä olisi voinut tulla vähän erillainen, mutta en kuitenkaan varsinaisesti pistä sitä Pricen piikkiin, sillä laukauskin oli varsin tarkka ja meni juuri ja juuri maaliin.
- Olen aina IFK

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa