Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kuka juhlii maalipörssin voittoa kauden päätyttyä?

Aleksander Ovechkin
13
48%
Sidney Crosby
6
22%
Steven Stamkos
7
26%
Patrick Marleau
1
4%
Joku muu, kuka?
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 27
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Unknown » 11.03.2010 18:12

Eli NHL:ssä pelit vähenevät ja pudotuspelipaikoista taistellaan toden teolla. Samalla huippuhyökkääjät pyrkivät iskemään kiekkoa mahdollisimman useasti häkkiin auttaakseen joukkuettaan voittoon illasta toiseen. Vaan kuka on vahvin näistä maalintekijöistä tilastojen valossa?

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kaksi maailman parasta, Sidney Crosby ja Aleksander Ovechkin ovat vahvimpia tässä kilpailussa. Tällä hetkellä molemmat herrat ovat iskeneet kiekon 44 kertaa häkkiin. Huomattavaa on kuitenkin se, että Ovechkin on pelannut 6 peliä Crosbyä vähemmän, joten maalimääräprosentti/peli on Ovella vahvempi. Rocket Richard Trophyn metsästäjistä pitää ehdottomasti ottaa huomioon myös nuori supertähti Steven Stamkos, joka hakkaa käsittämättömän varmalla laukauksellaan kiekkoa häkkiin Tampan peleissä. St. Louisit ja kumppanit ovat jaelleet Stamkosille makeita paikkoja, mutta mies ei aina tarvitse tyhjää häkkiä eteensä, vaan pystyy lämärillään kiskomaan niin tarkkoja vetoja, ettei veskarille jää mitään saumoja. Todella hienona pitäsin, jos 41 maalia tähän mennessä iskenyt Stamkos pystyisi tämän Trophyn saalistamaan, vaikka herrat Crosby ja Ovechkin lienevät vahvempia loppupeleissä. Neljäs pelaaja, jolla on vielä pienet saumat maalipörssin voittoon, on Patrick Marleau, joka on viisi maalia perässä Crosby-Ovechkin -kaksikkoa.

Kun tarkastellaan sitä, kuinka monta peliä näillä miehillä on vielä jäljellä, jos terveenä pysyvät, niin eniten pelejä on jäljellä Marleaulla ja Stamkosilla. Molemmilla näistä on jäljellä vielä 17 peliä, joten siinä ehtii vielä naputtaa mukavasti osumia. Crosbyllä pelejä on jäljellä 16 ja Ovechkinilla 15, joten siinä Crosby saa pienoisen etulyönnin Oveen.

Jos pitäisi itse veikata tämän tilaston voittajaa, niin kyllähän tässä sellainen olo on, että Venäjän pikajuna tämän klaaraa, vaikka pelejä on vähemmän jäljellä kuin Crosbyllä ja kumppaneilla. Jos pitäisi toivoa, niin Stamkosia liputtaisin, mutta kun ajattelee, että kyseessä on vasta 20-vuotias nuorukainen, niin loistava saavutus on miehelle jo tähän asti tuo määrä, mitä hän on verkkoihin kiekkoja naputtanut.

Kyllä tämä maalintekokilpailu on ihan mielenkiintoinen lisäjännityksen kohde NHL:ään, paras voittakoon!
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Dethis » 11.03.2010 18:27

Eiköhän tässä jälleen käy niin, että Ovy sen maalikuninkuuden vie taas loppupeleissä.. Siltikin, annoin ääneni kuitenkin tällä kertaa Stamkosille. :cool: Stamkos on tällä hetkellä selvästi kovemmassa maalivireessä kuin nämä muut herrat, joiden maalijyvä on ollut enemmän tai vähemmän hakusessa viimeiset viikot, joten jos sama tahti jatkuu, niin silloin alkaa jo idän pikajunallakin tekemään tiukkaa. Crosby tulee varmasti tippumaan tuolta kärkikaksikosta kauden loppuun mennessä, kun itkupilli yrittää näyttää "miehisyytensä" poffeja silmällä pitäen ja keskittyy sinnikkäästi kasvattamaan maitohaiveniaan. :tuoppi:

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Unknown » 21.03.2010 14:38

Jepajee, Ovechkin ja Crosby ovat tällä hetkellä tasoissa 45 maalillaan ja molemmilla on vielä 10 peliä jäljellä. Kolme maalia näistä herroista on jäänyt Stamkos, jolla on pelejä 11 jäljellä. Marleaulla on myös 11 peliä jäljellä ja maaleja on 41 kappaletta, eli taitaa kahden kaupaksi tämä mennä. Stamkos ja Crosby ovat olleet aika hiljaa viime aikoina, kuten myös Ovechkin, tosin hän oli pelikiellossa 2 peliä ja viime yönä sitten tuli maali saman tien, joten Venäjään taitaa tämä yllätys yllätys suuntautua.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Dethis » 26.03.2010 08:36

Aina vaan jännemmäksi menee kilpailu maalipörssin voitosta. :peukkuylös:

Stamkos nousi illan kahdella maalillaan samalle viivalle Crosbyn ja Ovechkinin kanssa, kaikilla kolmella nyt siis yhteensä 45 maalia. Marleau (41) ja Gaborik (39) eivät kyllä enää tuolta nouse voitosta taistelemaan. Tuossa kun aikaisemmin ennustelin, että Crosbylla alkaa maalihanat kuivumaan viimeisillä metreillä, niin näinhän siinä on hieman päässyt käymään; viimeisessä 9 ottelussa on helähtänyt vain kerran.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Burns8 » 26.03.2010 11:39

Dethis kirjoitti:Aina vaan jännemmäksi menee kilpailu maalipörssin voitosta. :peukkuylös:

Kyllä. Itse ainakin toivoisin Steven Stamkosille voittoa. :peukkuylös: Kaikilla kahdeksan peliä jäljellä ja todella jännittävä taistelu tulee. Tiukimman kisan tulevat käymään Ovechkin ja Stamkos, sillä kuten sanoit niin Crosby on jäätynyt ja maaleja ei ole enään syntynyt niin tiuhaan tahtiin kuin aikaisemmin.

Stamkos voittoon! :tuoppi:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Unknown » 11.04.2010 20:52

Jeah! Ovechkin on Stamkosin kanssa 50 maalissa ja Crosby 49:ssä. Crosbyn ja Ovechkinin pelit on pelattu, mutta Stamkos pelaa vielä ensi yönä Floridaa vastaan. Jakaa siis ainakin Oven kanssa tuon, mutta toivotaan, että Stamkos pamauttaa kiekon vielä kerran maaliin, helvetin hieno pelaaja ja pirun nuori vielä. Kai se sieltä yv:llä St. Louisin levityksestä kajahtaa etukulmasta sisään, kuten niin monta kertaa tällä kaudella! :tuoppi:

E: Onhan sillä Crosbylläkin vielä matsi. :oops:
Viimeksi muokannut Unknown päivämäärä 11.04.2010 21:09, muokattu yhteensä 1 kerran
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 939
Liittynyt: 14.01.2009 16:48
Suosikkijoukkue: Devils, Kärpät

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Rolston » 11.04.2010 21:01

Pääasia ei ole suosikinvoitto vaan että Crosby häviää :) . Stamkos ja Ovechkin molemmat hienoja pelaajia mutta Stamkos ansaitsee voiton mustana hevosena. Oli vähän heikompi kausi Ovylta kuin odotettiin. Mutta ensi kaudella varmaan samat taistelevat voitosta.
''Turha koittaa Jortsu voittaa''

- Ismo ''Ika'' Lehkonen URHOtv:n studiossa 28.1 Ässät - Jokerit-ottelun jälkeen.

________________________________________________________________________________________________________

''Hieno tuo peräpää''

- Tomek Valtonen sarjataulukosta

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Dethis » 11.04.2010 21:10

Unknown kirjoitti:Crosbyn ja Ovechkinin pelit on pelattu, mutta Stamkos pelaa vielä ensi yönä Floridaa vastaan.

Crosby pelaa kylläkin vielä Islandersia vastaan tänään, eli Stamkosilla ja Crosbylla vielä molemmilla mahdollisuus napata titteli yksin itselleen. ;)

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 12.04.2010 06:55

Hahhah hahhaa, vaihtoaitioilaisten märkä uni Ovechkin jäi ilman pystiä kun Sid the Great ja Steven Stamkos jakavat maalipörssin voiton 51 osumalla.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Kuka vie Maurice "Rocket" Richard Trophyn?

ViestiKirjoittaja Rocket » 27.05.2010 13:46

Aika harva uskoi varmaan, että Tampa Bayn nuori, entinen draftin ykkösvaraus voittaisi parhaan maalintekijän pystin jo tänä vuonna. On vaan pirun hieno pelaaja, loistava laukaus. Malttaa myös levittää, toisin kuin Ovechkin yleensä. Ja Crosby, joka on yksi suosikkipelaajista. En kyllä olisi uskonut, että hänestä olisi tullut näin nopeasti kova maalitykki. Pistepörssissä odotin korkeampaa sijoitusta, jopa voittoa, mutta kuka olisi uskonut, että kauden päätyttyä Oviella on enemmän syöttöjä ja Crosbylla enemmän maalia. Haluaisin sanoa vielä pari sanaa Patrick Marleusta, joka pelasi Sharksin tankissa ehkä parhaan kautensa urallaan. Kypsän ikäinen Marleu teki tällä kaudella sen mitä häneltä vaadittiin uudessa superketjussa Joe Thortonin ja Dany Heatleyn rinnalla.

Onnittelut loppuun Stamkosin ja Crosbyn voitosta eusa_clap
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa