Kesän siirtomarkkinat 2010

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Kauppila » 06.06.2010 16:01

NHL:n siirtoruletti on pyörähtämässä käyntiin hiljalleen. Huhuja leijuu ilmassa jo ja fanit rakentelevat fanatasia-rostereitaan. On NHL:n siirtomarkkinoiden aika. Tänäkin vuonna on tarjolla monia laatupelaajia FA-markkinoilla. Otetaanpa esiin muutamat heppu.

Patrick Marleau, San Jose Sharks


- San Jose Sharksin kapteeni ja monivuotinen luottosentteri Patrick Marleau on ilman sopimusta ensi kautta koskien. Marleau pelasi todella hyvän kauden Sharksin paidassa. Tehopisteitä syntyi 83, joka on Marleaun paras pistesaldo neljään vuoteen. 30-vuotias Marleau pelaa jopa uransa parasta kiekkoa tällä hetkellä. Marleaun markkina-arvo on varmasti korkea ja monet joukkueet tulevat olemaan hänen perässään.

Nyt puhutaan kuitenkin kaverista, joka on pelannut 953 NHL-ottelua ja todella ehjiä kausia vieläpä. Hänen pienin ottelumääränsä kauden aikana on 74 ottelua, joten Marleaun kohdalla ei ole suurempia loukkaantumisriskejä. Marlaeu on todellinen joukkuepelaaja, joka on maailman luokan sentteri. Mies sijoittuu hyvin ja pelinäkemys on loistavaa. Marleau osoitti myös olympialaisissa, että homma luonnistuu isoissakin peleissä. Tämän vuoden playoffeissa tämä herra teki kahdeksan maalia, joka on hyvä suoritus.

Sharks on varmasti ykkösvaihtoehto Marleaulle, mutta tiukkaa tekee Salary capin kanssa. Marleaun tienistit oli kuitenkin 6,3 milj. $ viime kaudella. Jos Marleau haluaa San Josessa jatkaa, niin palkan pudotusta on tehtävä ja se tietenkin on aina sellainen homma mikä pitää miettiä tarkasti. Kunkku totesikin vähän aikaa sitten Marleausta hyvin, että mies pelaa mitä todennäköisemmin Idässä ja Sharksin lisäksi vaihtoehtoja voivat olla Ducks tai Kings.
Marleaun tilanne on kyllä todella kiinnostava. Voisi saada isomman palkan jostain muualta, kuin San Josesta, mutta haluaako siirtyä rakkaasta seurastaan muualle?

Pystyy heittämään kyllä helposti sen 80 pistettä kaudessa.


Saku Koivu, Anaheim Ducks


Täksi kaudeksi Anaheimiin siirtynyt suomalaissentteri on jälleen vapaata riistaa. 35-vuotias Koivu tilitti viime kaudella Ducksilta 3,25 milj. $ palkkaa ja oman arvioni mukaan palkka tulee pysymään melkolailla samoilla asteilla tai sitten tippumaan ihan hiukan. Anaheimissa pohditaan varmasti kovasti, että mitä Koivun tilanteessa tehdään. Dumpataanko mies FA-markkinoille ja lähdetäänkö itse kalastelemaan isompaa kalaa kuin Koivu? Anaheimille sentterivaihtoehtoina voisi olla FA-markkinoilta Tomas Plekanec tai Matthew Lombardi.

Koivu pelasi kohtalaisen kauden Ducksin paidassa. Paremminkin olisi toki voinut mennä. Koivun riesana oli myös kauden aikana pienet loukkaantumiset. 52 pistettä 71 ottelussa on ihan OK suoritus kakkosketjun sentteriltä. Koivulle löytyy varmasti ottajia tänäkin vuonna ja yksi vaihtoehto voi olla hyvinkin Minnesota Wild, johon Koivua huhuttiin jo viime kaudella. Kenties parin-kolmen kauden sopparilla Minnesotaan ja uran viimeiset kauden yhdessä velipoika Mikon kanssa?

Oma veikkaukseni on, että Koivulla on edessä joukkueen vaihto ja Minnesota on vahva vaihtoehto uudeksi joukkueeksi Koivulle.

Koivusta voi saada tuollaisen semi-hyvän kakkossentteri, joka on parhaillaan maalipyssyjen välissä, joilla on jalkoja tarpeeksi. Pystyy parhaillaan 60 pisteeseen ensi kaudella.

Tomas Plekanec, Montreal Canadiens

Tshekkisentteri Plekanec pelasi parhaan kautensa NHL:ssä tehden 70 pistettä runkosarjassa ja auttamalla Canadiensin pitkälle playoffeissa. Kausi 08-09 oli surkea Plekanecille, mutta nyt hän palasi omalle tasolleen. Plekanecilla on hyvä mahdollisuus nyt lähteä testaamaan markkina-arvoaan ja katsomalla millaista tarjousta saa. Viime kaudella mies tienasi 2,75 milj. $ Montrealissa. Muillakin joukkueilla olisi varmasti käyttöä hyvälle kakkossentterille kuten Plekanec, joten palkka saattanee nousta hieman ensi kaudeksi.

Plekanec on nopea jalkainen sentteri, joka osaa pelata todella monipuolisesti ja käyttää peliälyään hyvin. Tälläisille monitoimi miehille on aina paljon käyttöä ja Montreal voi hyvinkin menettää Plekanecin.


Ilya Kovalchuk, New Jersey Devils

Venäläistaituri Ilya Kovalchuk on markkinoiden kuumin nimi varmasti. Devilsiä kiinnostaisi luultavasti pitää mies, mutta Kovalchuk voi hyvinkin lähteä testaamaan markkinoita hieman ja katselemaan, että minkälaista rahatukkua tulee tarjolle muualta. Kovalchuk siirtyi ison kohun saattelemana tänä vuonna New Jerseyyn. Mies hylkäsi Atlantan valtavan sopimustarjouksen ja näyttää siltä, että Kovy haluaa nyt todellakin voittaa Stanley Cupin ja pelata jossain jengissä joka tarjoaa mahdollisuuden Stanley Cupin voittoon.

Kovalchuk ei ole playoffeissa päässyt etenemään vielä oikein juuri mihinkään ja paljon on kyseenalaistettu, että onko Kovalchuk hyödyllinen Stanley Cup -runia varten vaiko vaan runkosarja jyrä? Kovy teki Devilsissä tehopisteitä pleijareissa kyllä ihan hyvin, mutta ei saanut vietyään joukkuetta jatkoon ennakkoon heikompaa joukkuetta vastaan. Tämä tuskin pudottaa kuitenkaan Kovyn arvoa paljoa, koska hän ei ole playoffeissa chokannut useasti.

Ite näkisin, että vahvoilla Kovalchukin saamisessa voipi olla Los Angeles Kings. Joukkue alkaa nostaa päätään jatkuvasti, kun nuoret ottavat kehitysaskelia jatkuvasti. Voidaan kuvitella jo, että minkälaista tuhoa kaksikko Kopitar - Kovalchuk saisi aikaan. Nousisi Kingsin menestymismahdollisuudet kyllä aika kivasti, jos Kovalchuk Hollywoodiin siirtyisi. Doughty, Johnson, Kopitar, Brown, Smyth ja Kovalchuk siihen päälle, niin alkaisi näyttämään Kings jo aika kovalta porukalta.


Scott Niedermayer, Anaheim Ducks

Vanhan patun kausi meni vähän alakanttiin verrattuna viime vuosiin. Moni kanadalainen hieman kyseenalaisti Niedermayerin valintaa olympiajoukkueeseen. Tähän Scotty ei ole tottunut todellakaan, mutta tuskin se miestä itseä kalvoi yhtään. Niedermayer on kaveri, joka pystyy kantamaan joukkueensa puolustusta vaikeina iltoina ja osaa pitää päänsä kylmänä ja pysyä rauhallisena. Tälläisille pakeille on aina käyttöä. Niedermayer kuitenkin hyytyi hiukan, kun Chris Pronger lähti Philadehlphiaan ja Niedermayerin olisi hyvä saada rinnalleen Prongerin kaltainen iso korsto, jotta hän saa käyttää vahvuuksiaan paljon.

Niedermayerin cap hit olit tasa 6 milj. $ viime kaudelta. Suunnilleen saman verran pitää Niedermayerille pulittaa, jos haluaa miehen joukkueeseensa. Niedermayer on yhä kuitenkin kova nimi ja markkinoiden parhaita puolustajia joita on tarjolla tänä vuonna.

New Jersey Devils varmasti katsastaa tilanteen Niedermayerin kanssa ja Scottya itseäänkin voisi hiukan kiinnostaa palaaminen New Jerseyyn. Kauden aikana hän väläytti muistaakseni, että pelaaminen Devilsissä kiinnostaa vielä. Jos Devils tarjoaa oikeaa summaa Niedermayerille, niin hän voi hyvinkin pelata punanutuissa ensi kaudella.


Sergei Gonchar, Pittsburgh Penguins

Tässä toinen veteraanipakki, joka on FA tänä kesänä, ellei Pens signaa häntä. Tuo tulisi kuitenkin olemaan pieni haaste Pensille, koska heilläkin on palkoistaan käytössä jo suuri osa ja Gonchar lähtee tuskin hyväksymään mitään roimia palkanalennuksia, kun voi saada jostain muualta parempaa liksaa. Gonchar on mielestäni FA-markkinoiden paras puolustaja ja hänestä tullaan käymään kova kilpailu, mikäli lähtee testaamaan markkinoita.

Goncharin parhaat avut löytyvät ylivoimapelaamisesta ja kiekollisesta pelistä. Kokenut sotaratsu on edelleen kovassa kunnossa ja NHL:n kovimpia kiekollisia pakkeja. Goncharin signauksessa on kuitenkin omat riskinsäkkin, koska mies on ollut viime vuosina klesana melko paljon ja missannut pelejä paljolti.

Goncharin hinta menee sinne 5-6 miljoonan dollarin paikkeille mitä luultavammin.


Evgeni Nabokov, San Jose Sharks

Nabby tulee olemaan tämän kesän FA-markkinoiden paras veskari ja jos joku joukkue etsii kovasti ykkösveskaria ensi kaudelle, niin tässä on todellakin sellainen. San Josessa on saanut nauttia hyvä tasoisesta puolustuksessa edessään. Floppasi pahasti olympialaisissa ja ailahtelee liikaa. Jos saa eteensä hyvän puolustuksen, niin pystyy kyllä pelaamaan hyvällä tasolla, kuten San Josessa teki.

Todennäköisempiä vaihtoehtoja Nabylle voisi olla San Jose, St. Louis, Atlanta tai Tampa Bay.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Kauppila » 06.06.2010 16:11

Dennis Seidenberg jatkosopimukseen Bostonin kanssa

Dennis Seidenberg jatkaa Bostonissa aina vuoteen 2014 sakkaa. Seidenberg kuittaa palkakseen 3,25 $ per kausi. Bostonin ja Seidenbergin kannalta todella hyvä soppari. Alkaa olla Bruinsillakin nyt leveyttä puolustuksessa todella hyvin. Seidenberg pelasi Bostonissa todella hyvin tuohon loukkaantumiseen saakka ja uskon, että hän pystyy pelaamaan samanlaisella tasolla ensi kaudellakin. Seidenbergin monipuolisuus on tietenkin positiivinen asia ja mies sopii hyvin tuohon Bruinsin joukkueeseen juuri monipuolisuutensa takia.

Hyvä jatkosoppari Bruinsilta ja alkaa näyttämään Bostonin puolustus melko hyvältä tämän myötä. Onnittelut Bostoniin! :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Lehväs » 06.06.2010 16:25

Kauppila kirjoitti:Ilya Kovalchuk, New Jersey Devils

Ite näkisin, että vahvoilla Kovalchukin saamisessa voipi olla Los Angeles Kings. Joukkue alkaa nostaa päätään jatkuvasti, kun nuoret ottavat kehitysaskelia jatkuvasti. Voidaan kuvitella jo, että minkälaista tuhoa kaksikko Kopitar - Kovalchuk saisi aikaan. Nousisi Kingsin menestymismahdollisuudet kyllä aika kivasti, jos Kovalchuk Hollywoodiin siirtyisi. Doughty, Johnson, Kopitar, Brown, Smyth ja Kovalchuk siihen päälle, niin alkaisi näyttämään Kings jo aika kovalta porukalta.

Toisaalta Kovya ollaan viety myös Venäjälle. SKA on antanut hänelle ja myös Kingsin Froloville tarjouksen, joten Kovalchukin jatkaminen Pamerikassa ei ole mitenkään varmaa. SKA:ssa olisi tarjolla varmasti liksaa, joka on aika lähellä ainakin Atlantan tarjoamaa. Mutta se on sitten toinen asia, haluaako hän voittaa tavoitelluimman, eli Stanley Cupin vai nostella Gagarin Cupia. Mutta mielenkiinnolla seuraillaan, mitä tapahtuu. Tämä kaappaus olisi kuitenkin KHL:lle valtava imagollinen kohotus.
...

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 06.06.2010 17:31

San Josella tilanne on se, että toinen kaksikosta Nabokov-Marleau on päästettävä vapaille markkinoille. Ei varmasti mikään helpon valinta, kun sattumoisin kyseessä on organisaation kaksi "seuralegendaa", jotka ovat molemmat ilmaisseet monesti halukkuutensa pelata koko ura Sharkseissa. Salary cap nousee ilmeisesti kahdella miljoonalla, joka tarkoittaa kyllä sitä, että Marleaun jatkaminen joukkueessa on täysin kiinni San Josen halusta pitää mies. Nabokovkin teoriassa mahtuisi capin alle, mutta silloin puolustuksesta lähtee palkkaa pois Rob Blaken myötä, joka täytyisi kuitenkin korvata valmiilla pelaajalla, millaista omista prospekteista ei vielä löydy. Tietenkin on pieni mahdollisuus sille, että Blake päättää pelata vielä yhden kauden 'bout miljoonan cap hitilla, mutta kuten sanoin mahdollisuus tälle on erittäin pieni.

Lista siitä, mitä offseasonilla täytyisi tehdä:

- Ensimmäinen tehtävä solmia jatkosopimukset Joe Pavelskin (RFA) ja Devin Setoguchin (RFA) kanssa. Molempien palkat nousevat, eikä pelaajista tulla luopumaan, joten täytyy tinkiä muista. Pahin pelko offer sheetit, joihin ei kannata / voida vastata.

- Sen jälkeen jatkopahvit: Patrick Marleau (UFA), Manny Malhotra (UFA), Scott Nichol (UFA), Jed Ortmeyer (UFA). Palkkojen pysyttävä suht samana, Malhotra ja Nichol saanevat korotukset, jolloin Ortmeyerin pitämistä täytyy harkita. Marleau on pakko pitää, tai joukkueesta häviää liian paljon maalintekovoimaa. Herkullisin tilanne olisi, kun Marleau suostuisi ottamaan pienen palkan tiputuksen, noin 8-9 vuoden sopimuksen, jossa palkka etupainoitteinen, cap hit näin ollen pienempi.

- Nabokovin kanssa neuvoteltava, mikäli ei suostu edulliseen sopimukseen, katseet käännettävä vapaille markkinoille, joista edullinen vaihtoehto kuten Dan Ellis.

- Rob Blaken kanssa neuvoteltava uran jatkosta, jos päättää vielä pelata, niin sopivalla hinnalla (1-2m) harkitsisin jatkosopimusta. Mikäli lopettaa, niin muiden jatkosopimuksien ja maalivahdeista tinkimisen jälkeen jäjellä olevat pelimerkit käytettävä top-4 pakkiin. Mikäli UFA-markkinoilta ei sopivaa peluria hyvällä sopimuksella löydy, keskusteltava vaihtokaupoista.

- Kent Huskins pihalle joukkueesta tavalla tai toisella, eli vaihtokauppa taikka waiversien kautta.

- Niclas Wallinille ei missään, MISSÄÄN tapauksessa jatkosopimusta. Ei edes vaikka maailmassa ei enää muita pakkeja olisi.

E: Kirjoitimpa samalla oivan avauksen kausitopikille, ei varmaan haittaa, vaikka tämä viesti olisi kahdesti eri alueilla?
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 06.06.2010 23:03

Ihan hyvä ketjunavaus Kauppilalta. Itse laitan jostain Ufa miehistä juttua.

Alexei Ponikarovsky, Pittsburgh Penguins
-Joo eli Ponilla ei ole ensi kaudesta sopimusta. Ei mene ihan Ufa pelaajien kirkkaimpaan kärkeen, mutta hyvä kakkoskentän laituri. Itse en ole kuullut mitään huhua Ponin ensi kauden joukkueesta. Mutta, kun käydään miettimään, niin ainakin Minnesotassa olisi Ponille tarjolla ykköskentän paikka. Ponin palkka on varmaan ensi kaudella 2.5-3m. Tällä hetkellä mies pulittaa 2.5 miljoonaa.

John Madden, Chicago Blackhawks
-Pelannut Chicagossa kolossentterinä ja siihen rooliin kohtuu kallis mies. En usko, että Chicagolla on ainakaan varaa maksaa Maddenin ensi kauden palkkaa. En tiedä yhtään mihin Madden on menossa, mutta siinä saa luotettavan 2-3 sentterin se seura, joka Maddenin nappaa. Joku Islanders voisi olla, mutta en tiedä kiinnostaako Maddenia Isly. Palkkaa tulee olemaan varmaankin jotain 2-3m.

Joe Corvo, Washington Capitals
-Corvo on loistava haku jos joku joukkue on puutteessa Rightin pakista. Corvon ensisijainen rooli on 1-2 pakkiparissa. Kiekollista taitoa löytyy eikö ole mikään lapanen omassa päässkään. Corvo on taitava pelaaja ylivoimalla. Corvo liikuttaa kiekkoa hyvin ja vetokin lähtee nopeasti ja kovaa. Haluaisiko Corvo takaisin Carolinaan ja haluaisiko Carolina Corvon. Musta tuntuu, että Corvon ensi kauden seura ei ole Hurricanes. Hurricanesin puolustus on todella täynnä ja jos vielä Babchuk tulee niin Corvolla ei ole mitään asiaa Carolinaan. Corvon palkka tulee olamaan varmaan jotain 2.5-3.5 miljoonaa.

Voin laittaa myöhemmin lisää jos ketään ylipäätänsä kiinnosti nämä meikäläisen kirjoitukset. Epäilen, että ketään ei tämäkään viesti kiinnosta pätkänvertaa. Lukee Ponin ja katsoo, että kauheeta paskanhauhantaa. :)
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Legenda » 08.06.2010 20:45

Filariou kirjoitti:John Madden, Chicago Blackhawks

En usko, että kummallakaan osapuolista on kiinnostusta solmia sopimusta. Madden haikailee menestystä johon on tottunut New Jerseyssä ja Chicagossa eikä Islanders tätä pysty hälle tarjoamaan tulevanakaan vuonna vielä. Islanders taasensa ei niin kipeästi kaipaa sentteriä, ettäkö sen kannattaisi tiukasta budjetista alkaa venyttämään penniä Maddeniin. Islandersilla on sitä paitsi sopimuksissa jo senttereistä John Tavares, Frans Nielsen sekä Josh Bailey joten kolmeen ekaan ketjuun sentterit löytyvät jo omasta takaa.

Suomalaisesta näkökulmasta tulevasta kesästä voi tulla hyvinkin mielenkiintoinen. Vakiopelaajista Saku Koivu, Teemu Selänne, Olli Jokinen, Toni Lydman, Jere Lehtinen, Vesa Toskala sekä Antero Niittymäki tulevat pyörimään markkinoilla UFA-statuksilla joten onkin syytä jännittää ketkä herroista päätyvät seuranvaihtoon. Tosin kyllähän esimerkiksi nimet Lehtinen & Selänne voidaan heti napsia listasta pois sillä on varmasti 99 % varmaa, että kumpaisenkin herran vaihtoehto on nykyinen seura tai lopettaminen. Koivukaan tuskin lähtee Anaheimista ihan helpolla vaihtamaan pois.
Vaan Jokinen, Toskala, Lydman ja Niittymäki voinevat hyvinkin jokainenkin vaihtaa seuraa. OJ ainakin on saanut viimeisinä kausina lokaa niskaansa ja kaipanee uutta alkua. Haluaako hän sen Manhattanilla vai jossain muualla?
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1723
Liittynyt: 17.02.2008 14:48
Suosikkijoukkue: KooKoo, Minnesota Wild, Leijonat, Juventus & Les Bleus

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Dethis » 09.06.2010 20:42

Laitetaas nyt tänne, ettei mene Stamkosin ketju aivan OT:ksi.
Filariou kirjoitti:Tampa tarvitsis kunnon ykköskassaria. Ite, ehkä ehottaisin Lecavalier --> Bäckström. Minnesota haluaa vissiin antaa jo Hardingille ykköskassarin paikan. Mutta saa nyt nähä suostuisiko Minnesota kauppaan.
Muuten hyvä, mutta tuossa ehdotuksessa ei ole kyllä pienintäkään järkeä. :laugh: Wild on muutenkin kauppaamassa pois ylikalliita sopimuksiaan, ja Vinnyn älytön jättisopimus ei sovi siten, ei niin millään tavalla, Wildin tulevaisuuden suunnitelmiin mukaan. Mitä tulee Bäcksiin, niin mies pysyy varmasti Minnesotassa seuraavatkin vuodet, jollei sitten mikään seura ole niin epätoivoisessa maalivahtitilanteessa, että antaa kunnon korvauksen Bäcksistä ja sitä Lecavalier ei ole sopimuksensa takia. Lisäksi Harding tullaan kauppaamaan tänä kesänä pois, koska Fletcher haluaa rakentaa joukkueensa juurikin Bäckströmin, Koivun ja Burnsin ympärille. Mielelläni kyllä itsekin näkisin Bäcksin vaihtavan maisemaa ja Hardingin nousevan Minnesotassa ykköseksi, mutta...

Mikähän seura olisi valmis antamaan sopivan korvauksen Nick Schultzista? Fletcher kun on miestä kauppaamassa vissiin vähän joka suuntaan, kun ei Schultzin neljän vuoden ja $3,6 miljoonan soppari oikein maistu. Mietinpähän vaan, että miltä tuo puolustus sitten näyttää kun Schultz sieltä myydään, eihän siellä olisi puolustavia pakkeja enää kuin Zanon. Burns tarvisi parikseen juurikin jonkun nickschultzin, jotta BB pääsisi nousemaan takaisin tasolleen myös hyökkäys suuntaan. Cam Barker voitaisiin myös kaupata kesällä vittuun tuolta takalinjoilta. :tuoppi:

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Legenda » 16.06.2010 08:55

Eilen sulkeutui siirtoikkuna Euroopasta ja taasensa ulosostoikkuna avautui ja kyllähän siellä liikettä näkyikin. Alla päivän saldoa (lähteinä toimivat CapGeek, TSN sekä EliteProspectsista löytyvät linkit)

Euroopasta Amerikkaan

- Marcus Krüger, Djurgådens IF (Elitserien) >>> Chicago Blackhawks
- Ilari Filppula, Helsingin Jokerit (SM-liiga) >>> Detroit Red Wings
- Roman Wick, Kloten Flyers (National Liga A) >>> Ottawa Senators
- Fredrik Pettersson, Frölunda Indians HC (Elitserien) >>> Atlanta Thrashers
- Mathis Olimb, Frölunda Indians HC (Elitserien) >>> Chicago Blackhawks
- Johan Fransson, Luleå Hockey (Elitserien) >>> Los Angeles Kings
- Nikita Nikitin, Avangard Omsk (KHL) >>> St. Louis Blues


Ulosostetuissa pelaajissa ei paljoa ole listaamista sillä päivän ainoan liikkeen tuolla suunnalla teki Montréal Canadiens joka osti loppukauden bannissa istuneen George Laraquen ulos sopimuksestaan.

Noin muuten markkinoilla on ollut liikehdintää. Washington ilmoitti, että se ei jatka Joe Corvon, Scott Walkerin sekä Brendan Morrisonin sopimuksia. Samaiset tuomiot ovat saaneet seuroiltansa Jason Williams (Detroit), Vesa Toskala (Calgary) sekä Manny Legace (St. Louis).
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Nestori » 16.06.2010 17:25

Honkanen kirjoitti:... Vesa Toskala (Calgary)...

Eikös Vesku itse sanonut, ettei jatka Flamesissa, vaan aikoo saada ykkösveskarin paikan jostain? Hieman OT, mutta tuli mieleen.

Red Wings näyttää varmistaneen tuon Filppulan sopimuksen omilla kotisivuillaan.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 28.06.2010 19:20

Seuraavat pelaajat on seurojensa toimesta laitettu waivers-listalla:

Jonathan Cheechoo, Ottawa
Jim Vandermeer, Phoenix
Petteri Nokelainen, Phoenix
Ville Koistinen, Florida
Ales Kotalik, Calgary


Edessä lienee jokaisen kohdalla sopimuksen ulososto, mikäli joku ei heitä listalta poimi itselleen. Ei nyt sinällään kuuluisi siirtomarkkina - ketjuun, mutta ulososton myötä heistä tulisi vapaita agentteja, joten kai nyt jotenkin.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 28.06.2010 19:46

kuningas26 kirjoitti:Jonathan Cheechoo, Ottawa
Jim Vandermeer, Phoenix
Petteri Nokelainen, Phoenix
Ville Koistinen, Florida
Ales Kotalik, Calgary


Ottajia ei viisikolle varmasti ainakaan liikaa ole.. Kotalik ja Cheechoo voidaan lisätä kategoriaan Helvetin onnistuneet treidit. Eiku ei, ei voidakkaan.

Suomalaisittainkin vähän seurattavaa, löytääkö Nokelainen ja Koistinen vielä pelipaikan vai onko edessä paluu Eurooppaan/Venäjälle? Vai toteutuuko peräti Afin märkäuni Koistisen Ipa-paluusta?! :tuoppi:
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 28.06.2010 19:57

Cheechoo suostuisi varmasti pelaamaan pienelläkin rahalla, jos saisi mahdollisuuden. Se maalintekotaito siellä kuitenkin on edelleen, mutta molemmat polvet hirveässä kunnossa ei liike ole enää riittänyt alkuunkaan. Luonnetta kuitenkin löytyy aivan helvetisti, joten siitä ei jää kiinni. Nokelaisen luulisin myös kelpaavan johonkin, muut vähän niin ja näin, Kotalik lienee aika varmasti KHL:ssä.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja Unknown » 28.06.2010 20:35

Cheechoo vaan tänne Flamesiin kun tuo Kotalik saataisiin pyörimästä, kelpaisi kyllä...
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 29.06.2010 14:55

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uu ... 06/1149886 Tännekkö tämä kuului? Ilmeiesesti. Eli Isly ei tarjoa jatkosopparia Seanille, joka on vapaa. Saa nähdä lähteekö eurooppaan vaiko saako jonkun hyvän sopparin änäristä.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Kesän siirtomarkkinat 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 29.06.2010 17:04

Uusi mielenkiintoinen nimi siirtomarkkinoille, kun Dallas ilmoitti, ettei se tarjoa jatkosopimusta veteraanihyökkääjä Mike Modanolle. Modanon suunnitelmissa on pelata vielä yksi kausi, mutta se tulee tapahtumaan siis jossain toisessa joukkueessa kuin Starsissa, missä mies on pelannut koko uransa. Modanon vaihtoehdot rajoittunevat mestaruudesta taisteleviin joukkueisiin, itse voisin kuvitella näkeväni hänet San Josessa Roenick-palkalla (500-600k). Voisihan hän tietenkin myös rahastaa jostain heikommasta joukkueesta, mutta eiköhän loppuelämä ole turvattu jo aikaisemmilla sopimuksilla.

Asiasta uutisoi Stars.com
Four passes break any defence

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa