Mock Draft 2010

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 22.06.2010 13:28

Saman asian voisi hoitaa myös tuossa Entry Draft 2010 - ketjussa, mutta koin selvemmäksi aloittaa täysin uuden. Eli ideahan on otsikon mukaisesti laittaa tämän kesän draftin ensimmäinen kierros järjestykseen niin kuin sinä näet sen. Itse julkaisen oman listani kuudessa osassa, aina viisi sijaa kerrallaan.

1st overall pick - Edmonton Oilers Kuva

Ensimmäisenä varaavalla Edmontonilla on tasan kaksi vaihtoehtoa joista valita. Lähes jokaisessa listassa ykköseksi rankattu laituri Taylor Hall vai samoilla listoilla aina toisena majaillut Tyler Seguin? Edmontonin prospektiosasto on hyökkäyksen kannalta jo ennaltaan erittäin kova ja nyt sinne on mahdollisuus lisätä vielä yksi timantti lisää. Enemmän kaipuuta olisi mielestäni sentterille, miltäpä kuulostaisi tulevaisuuden ykkösketju muodossa Pääjärvi-Seguin-Eberle? Todennäköisesti siellä ainakin ollaan mietitty myös Seguinin varausta, oma veikkaukseni on kuitenkin Taylor Hall, sillä en usko, että Edmontonilla on munaa jättää hänen kaltaistaan maailmanluokan talenttia välistä.

For the first overall pick, Edmonton Oilers choose from Ontario Hockey League, Windsor Spitfires, Taylor Hall!


2nd overall pick - Boston Bruins (from Toronto Maple Leafs) Kuva

Otti Edmonton sitten Hallin tai Seguinin, Bostonille jää käteen myös loistava hyökkääjä. Enemmän tarvetta olisi laitureille, sillä Bruinsin sentteriosasto on pitkän aikaa hyvissä kuosissa Patrice Bergeronin, David Krejcin ja Joe Colbornen ansiosta. Laituriosastolla onkin sitten hiljaisempaa ja Taylor Hall sinne olisi lottovoitto Peter Chiarellin porukalle. En kuitenkaan jaksa uskoa, että Edmonton jättää Hallin välistä, joten Bostonille jää tässä tapauksessa Seguin. Kiitos Brian Burke ja Toronto Maple Leafs! :-D

For the second overall pick, Boston Bruins are proud to select from Ontario Hockey League, Plymouth Whalers, Tyler Seguin!


3rd overall pick - Florida Panthers Kuva

Noniin, oman top-5:n hyökkääjät ovat nyt menneet, aika siirtyä puolustajiin. Kolmantena varaa Florida Panthers, joka ottaa vuorollaan Erik Gudbransonin. Miksi? Panthersilla on jo loistava kiekollinen puolustaja Dmitry Kulikovin muodossa, mutta se tarvitsee hänelle jykevän, fyysisen oman pään puolustajan, eli Gudbransonin. Tässä on tulevaisuuden Niedermayer-Pronger tai Keith-Seabrook. Book it.

For the third overall pick, Florida Panthers selects from Ontario Hockey League, Kingston Frontenacs, Erik Gudbranson!


4th overall pick - Columbus Blue Jackets Kuva

Neljäntenä varaamaan pääsevä Columbus on enemmän kuin mielissään huomatessaan Cam Fowlerin olevan edelleen vapaana. Kiekollisesti Fowler on koko draftin lahjakkain puolustaja, mutta koostaan huolimatta hieman pehmeät ja huolimattomat otteet omassa päässä ovat tiputtaneet miehen rankinglistojen toiselta sijalta pari pykälää alemmaksi. Blue Jackets tarvitsee tulevaisuuden ykköspakkinsa ja Fowlerissa he sen saavat. Jos saa myös puolustuspelinsä huipputasolle, niin Columbuksessa rillataan ja pitkään.

For the fourth overall pick, Columbus Blue Jackets choose from Ontario Hockey League, Windsor Spitfires, Cam Fowler!


5th overall pick - New York Islanders Kuva

Viimeisenä avausviisikosta varaa viime vuoden ykköspickin omistanut New York Islanders. John Tavaresista franchise-hyökkääjän saanut Islanders etsii tällä kertaa mielestäni puolustajaa ja hyppivät onnesta, kun Brandon Gormley on vapaana vielä heidän vuorollaan. Gormley ei suoranaisesti loista millään osa-alueella, mutta ei ole missään huonokaan, hän pystyy pelaamaan niin fyysisesti, kuin kiekollisestikin hyvällä tasolla. Se, mikä hänet erottaa edukseen muista puolustajista on hänen hukea peliälynsä, jonka takia häntä ollaan verrattu Nik Lidströmiin. Ei näkyvin, ei taitavin, mutta paras?

For the fifth overall pick, New York Islanders are proud to select from Quebec Major Junior Hockey League, Moncton Wildcats, Brandon Gormley!


Siinä oma avaukseni. Läppärillä ilman hiirtä on helvetin tuskaista maalata tekstiä ja koristella sitä, joten voitte vain arvata paljon hikeä ja kyyneliä tämän viestin lähettäminen on aiheuttanut. Kirjoitan varmaan vielä tänään sijat 6-10, mutta nyt olisi muiden vuoro.
Viimeksi muokannut kuningas26 päivämäärä 22.06.2010 19:03, muokattu yhteensä 1 kerran
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja Rocket » 22.06.2010 14:28

Rocket Monk Draft 2010:

1. Edmonton Oilers
- Ennen vahva mielipiteeni oli tähän ruutuun Taylor Hall. Nyt vaaka on kokoajan kallistunut Seguinin suuntaan, mutta Hall on silti vielä johdossa kykyjensä takia. Peliä tekevä sentteri Seguin muodostaisi kuningas26:n jo tässä mainitseman tulevaisuuden ketjun Oilersin muitten nuorten pelaajien kanssa, mutta... Hall on kuitenkin potentiaalisempi, dynaamisempi ja tehokkaampi laituri, joten pidän hänestä erittäin paljon, samoin kuin Seguinista. Potentiaalin vuoksi, teen alla olevan ratkaisun, johon pohdinnan jälkeen päädyin.
Oilers pick: Taylor Hall

2. Boston Bruins
- Senttereitä on täällä jo tarpeeksi, mutta Seguin on niin paljon edellä muita perässä draftissa tulevia. Boston teki loistavan työn hankkiessaan tämän varausvuoron Maple Leafsilta Kessel-kaupassa. Erinomaista työtä Bruins-organisaatiolta! Ja kuten kuningas26 ehti mainita, Seguinkin on maailman tulevia huippusenttereitä, kuten oli tapana sanoa myös Tavaresin tapauksessa. Paikka Tylerille on erittäin oivallinen ja hänellä on aikaa kehittyä, koska pitää muistaa Bruinsin sentteritilanne.
Bruins pick: Tyler Seguin

3. Florida Panthers
- Omaan päähän tehtiin aivan liian monta maalia, sanoo Panthers varaustilasuudessa. Kaikki tievät, keneen valinta kohdistuu. Gudbransonilla on takana erinomainen kausi. Jotkut luulevat hänen oleva ailahteleva tähdenlento, mutta oma uskoni häntä kohtaan on todella korkealla. Keith-Seabrookia tästä ei tule, mutta pikemminkin Niedermayer-Pronger voi olla kasassa, kun pakkipariksi saadaan nuori venäläispakki, Kulikov. Tästä pelaajasta on toivottavasti iloa Floridalle monta, monta vuotta.
Panthers pick: Erik Gudbranson

4. Columbus Blue Jatckets
- Tähän voisin laittaa nuoren sentterin, joka antaisi namupasseja Rick Nashille. Jos Gormleyllä on yhtä paljon peliälyä kuin kuningas tiedottaa, hän sopii tähän ruutuun kuin nenä päähän. Paras vaihtoehto olisi ollut Seguin, juuri tähän paikkaan hänet on luotu. Mutta koska hän menee jo aikoja sitten. Minut on tässä lähiaikoina vakuuttanut vahvasti Alexander Burminstrov. Hänellä on vain sitä jotain. Myös puolustaminen onnistuu. Olisiko NHL:n tuleva JP Hytönen? Toivottavasti ei niin aliarvostettu.
Blue Jatckets pick: Alexander Burminstrov

5. New York Islanders
- Kuvitelkaapa, että ylivoimalla viivassa on Mark Streit. Islandersin johtava puolustaja kampeaa sieltä tykkejä ja syöttöjä. Sijat Islesin sisäisessä pistepörssissä ovat olleet loistavia. Sveitsin paras kiekkoilija tällä hetkellä, mutta ei ehkä enää muutaman vuoden päästä, syy on tässä draftissa. Siitä viis, pariksi voisi heittää Cam Fowlerin, taitavimman puolustajan koko varaustilaisuudessa. Veto on hänelläkin loistava ja tarkka. Tulee luultavasti olemaan monen 2014 syntyneen pojan puolustajaidoli. Jo tällä perustelulla valinnaksi seuraava.
Isles pick: Cam Fowler

Siinä sijat 1-5, lisää tulee, kun kerkeää...
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 22.06.2010 17:58

No laitetaan omasta mielestäni ykkösvaraus tähän alkuun ja myöhemmin tulee lisää.

1. Edmonton Oilers
-On ollut juttua, että Boston haluaisi Hallin ja Edmonton Seguinin ja joukkueet tekisivät treidin, niin, että Edmontonkin hyötyisi jotain 1 pickistä, vaikka eivät ottaisikaan Hallia. Eli Edmontonin ykköspicki-->Boston ykköspicki+jotain sälää. Tämä juttu on kuitenkin vähän vanha ja ei varmaan tule toteutumaan. Jos tätä Edmontonin kannalta miettii, niin ei näin kovia laitureita tule, joka vuosi jos sitten seuraavana vuonna ottaisi sentterin? Seguinista tulee hyvä kahdensuunnan sentteri, joka tulee tekemään läpi uransa hyviä pistemääriä kaudessa. Kuitenkin Taylor Hall on, niin lupaava jannu, että häntä ei kannata missata.
Eli Edmonton ottaa: Taylor Hall

Laitan varmaan illalla taikka huomenna 2-10
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja Rocket » 22.06.2010 18:52

Kun nyt on aikaa, voisin tehdä vähän lisää taas. Tässä sijat 6-10, olkaa hyvät, armon lukijat.

6. Tampa Bay Lightning
- Lightningin maalivahtiosaaminen on ihan hyvässä kuosissa, vaikka heti tarvittava ykkösvahti puuttuu. Koska sellaista ei ole tarjolla, on aika kääntää katseet hyökkäysosastolle. Martin St. Louis on seurassa vielä ensi kauden, joten apua hänen ja Steven Stamkosin ketjuun kaivataan heti. Sellainen laituri on tällä hetkellä Vladimir Tarasenko. Hän on yksi taitavimpia laitureita ja tuo joukkueeseen varmasti isoa apua. Jos hänestä tulee uusi St. Louis ja kohde on Lightning, on hänellä ja Stamkosilla lihavat pistesaldot edessä, mikä parantaa Tampan mahdollisuuksia pudotuspeleihin, vaikka yhdellä parivaljakolla ei pelejä voitetakaan.
Lightning pick: Vladimir Tarasenko

7. Carolina Hurricanes
- Ward on maalilla hyvää luokkaa ja ansaitsee ykkösveskarin paikan. Puolustajapuolella Joni Pitkänen on ykköspakki. Hän pelasi liigassa isoimmat minuutit keskimäärin ottelua kohden, noin 28 minuuttia. On tosiasia, ettei miehellä ole kunnon pakkiparia. Pitkänen on hyvä omassa päässä muttei myöskään täysin kädetön. Brandon Gormley on Canes-fanien onneksi vielä vapaana ja Pitkänen saa samantyylisen pakkiparin itselleen.
Hurricanes pick: Brandon Gormley

8. Atlanta Trashers
- Trashers menetti suurimman tykkinsä, kun maisemavaihdoksen Devilsiin tehnyt Ilja Kovalchuk hylkäsi seuran kymmenen vuoden ja yli 100 miljoonan. Nicklas Bergfors edustaa Atlantan parasta nuorta tykitysvoimaa ja hän saa Mikael Granlundista itselleen tulevaisuudessa oivan sentterin. Yksi Granlundin parhaista kyvyistä on se, että hän pystyy tekemään ympärillä olevista pelaajista parempia, joten Bergfors saa erinomaista tulevaisuuden seuraa Mikestä. Kavereista voisi tulla Trashersin uusi parivaljakko, joka iskisi niitä pisteitä tasaiseen tahtiin.
Trashers pick: Mikael Granlund

9. Minnesota Wild
- Maalivahtina on Niklas Bäckström, joten sinne ei tarvita sen suurempaa lisäystä, ellei kolmannella tai neljännellä kierroksella ole vielä hyvää maalivahtia vielä tarjolla. Puolustajaksi saadaan kakkoskierroksen varaus, mutta ykkösvarauksensa Wild käyttää Sveitsin yhteen suurimpaan kiekkotoivoon tulevaisuutta ajatellen. Minnesotaan matkaa Nino Niederreiter, joka osaa rouhimisen erinomaisesti. Tulee olemaan Sveitsin kaikkien aikojen paras voimalaituri, siihen rooliin kakkosketjuun Miettisen kanssa, niin hyvää jälkeä tulee...
Wild pick: Nino Niederreiter

10. New York Rangers
- Rangersin maalivahtipolitiikka on kunnossa, kun ykkösveskarina hääri yksi Ruotsin parhaimmista maalivahdeista, Henrik Lundqvist. Kun tämä alue on turvattu, voidaan ykkösvaraus käyttää hyökkäyksen parantamiseksi. Kun listaa muiden tekemistä ennakoista, tulee mieleen mies nimeltä Brett Connoly. Hänestä Rangers saa varmasti oivan hyökkääjän ryhmityksestään. Ykkösketjuun Marian Gaborikin ja jonkun sentterin kanssa, niin tulosta tulee varmasti.
Rangers pick: Brett Connoly
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 22.06.2010 20:45

2. Boston Bruins - 2 pick
-Boston nappaisi varmasti ilomielin Taylor Hallin itselleen jos se olisi mahdollista. Mutta kuitenkin aika varmasti Edmonton nappaa Hallin ja Boston joutuu tyytymään Tyler Seguiniin. Bostonin sentteriosasto on sen verran hyvä tulevaisuutta varten, että joku pitää melkein treidata. Mutta ei Bruinsin kannata nyt käydä perseilemään ja ottamaan mitään pakkia, kun tilanne on nyt tämä, että joukossa on 2 yli muiden joista Edmonton nappaa vähänvielä paremman pelaajan.
Boston nappaa: Tyler Seguinin.

3. Florida Panthers - 3 pick
-Florida tarvitsee itselleen puolustajan. Hyökkäys on tulevaisuutta nähden aika hyvä. Siellä on jo joukkueen johtohahmoiksi nousseet Horton & Booth jotka molemmat on vielä nuoria jannuja. Puolustuksessa ei oikein ole kuin Dmitri Kulikov, joten Panthers tarvitsee omanpään puolustajan. Siellä olisi Cam Fowler, joka on kuitenkin vähän hyökkäävämpi pakki, jonka takia Panthers jättää varmaan miehen sainaamatta ja nappaa Erik Gudbransonin, joka on varma omassapäässä, mutta silti pelaa hyvin kiekonkin kanssa.
Florida nappaa: Erik Gudbransonin

4.Columbus Blue Jackets - 4 pick
-Columbuksella on hyökkäyksessä ihan hyvin pullat uunissa. Rocket tarjosi Burmistrovia, mutta itse lähtisin pakkilinjalla, kun sentteriosastolle on jo siihen Nashin viereen tulevaisuutta varten Derick Brassard. Puolustuksessa on nykytila sekä tulevaisuus todella heikonoloinen, jonka vuoksi Blue Jackets tarvitsisi tulevaisuuden Ykköspakin, kun hyökkäyksessä ja varauksin veskariosatolla on jo ihan hyvin pullat uunissa. Eli kiekollista taitoa puolustukseen tulee tarjoamaan Cam Fowler.
Columbus nappaa: Cam Fowlerin

5. New York Islanders
-Islanderssilla on ykkössentteri tulevaisuuteen joten sitä ei tarvita. Puolustuksen nuorena johtajana on sitten Anton Klementyev. Laituriosasto on taas aika ikävää katseltavaa tulevaisuutta varten. Tavares tarvitsee itselleen tutkaparin. Ja Venäjällä saattaisi olla yksi sellainen. Eli siis Tarasenko New Yorkkiin iskemään Tavan syötöistä häkkejä. Otetaan sitten puolustukseen Klementyevin kaveriksi joku 2011 Draftissa. :tuoppi:
Islanders ottaa: Vladimir Tarasenko
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 22.06.2010 21:17

6th overall pick - Tampa Bay Lightning Kuva

Kuudentena varaamaan pääsee Tampa Bay Lightning, joka on kahtena edellisvuotena varannut keskushyökkääjä Steven Stamkosin ja puolustaja Victor Hedmanin. Kolmantena vuotena Stamkosille haetaan huippulaituria, sellainen on Taylor Hallin jälkeen draftin toiseksi paras laituri 'El Nino', Nino Niederreiter. Täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan Sveitsin juniorisarjoista siirtynyt, käkikellojen maan tähän mennessä kaikkien aikojen lupaavin pelaaja esitti vakuuttavia otteita U20-kisoissa, joissa Sveitsi eteni aina neljän joukkoon El Ninon kahden sankarimaalin ansiosta. Stevie Y. kiittää.

For the sixth overall pick, Tampa Bay Lightning selects from Western Hockey League, Portland Winterhawks, Nino Niederreiter!


7th overall pick - Carolina Hurricanes Kuva

Surkean alkukauden takia pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Carolina Hurricanes pääsee tänä vuonna varaamaan seitsemäntenä. En joukkueen prospektitilannetta ole kovin tarkasti, katsellut, joten mennään vähän mututuntumalla ja sanotaan, että Hurricanes varaa parhaan vapaana olevan pelaajan, tässä tapauksessa loukkaantumisista huolimatta ranking-listojen kärkipäässä säilyneen Brett Connollyn. Kyllähän hänessä jotain spesiaalia täytyy olla, koska scoutit rankkaavat miehen jatkuvasti heti kolmanneksi Hallin ja Seguinin jälkeen. Syy sille, miksi Connolly ei lopulta kuitenkaan mene aivan kärkipäässä on juurikin epätietoisuus siitä, pysyykö hän jatkossa terveenä. Potentiaalia ei kukaan voi kiistää.

For the seventh overall pick, Carolina Hurricanes choose from Western Hockey League, Prince George Cougars, Brett Connolly!


8th overall pick - Atlanta Thrashers Kuva

Kahdeksannella vuorolla varaa siis Atlanta Thrashers. Nino Niederreiterin mentyä jo aikaisemmin Atlanta vetää esille plan-b:n ja nappaa hänen seurakaverinsa Portlandista, sentteri Ryan Johansenin. Vielä pari vuotta sitten ei-niin-tasokkaissa juniorisarjoissa jämäminuutteja vedellyt Johansen on noussut hurjaa vauhtia kohti ikäluokkansa kärkipäätä. Isokokoisella sentterillä on kaikki edellytykset kehittyä loistavaksi kahdensuunnan ja fyysisen pelin taitajaksi, häntä ollaankin verrattu mm. Joe Thorntoniin ja Eric Staaliin.

For the eighth overall pick, Atlanta Thrashers are proud to select from Western Hockey League, Portland Winterhawks, Ryan Johansen!


9th overall pick - Minnesota Wild Kuva

Yhdeksäntenä varaava Minnesota Wild hakee tästä draftista joukkueeseensa maalintekoon kykenevää hyökkääjää. Sellaisen se saa vielä vapaana olevasta Jeffrey Skinneristä, jota on sanottu koko draftin parhaaksi puhtaaksi maaliruiskuksi. Tällä kaudella huikeat 50 maalia 64 pelissä iskenyt Skinner ei ole kuitenkaan vakuuttanut täysin kaikkia scoutteja, hänen sijoituksensa listoilla vaihtelee aina yhdeksästä toisen kierroksen loppuun asti. Minnesota ei kuitenkaan jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan nappaa Skinnerin oman organisaationsa listoille. Pahimmaksi puutteeksi hänelle listataan luistelunopeus, joka on kuitenkin korjattavissa. Ja kun korjataan, tästä pelaajasta on vielä paljon iloa Wildille.

For the ninth overall pick, Minnesota Wild selects from Ontario Hockey League, Kitchener Rangers, Jeff Skinner!


10th overall pick - New York Rangers Kuva

Viimeisenä kärkikymmeniköstä varausvuoroon pääsee New York Rangers. Kuten Carolinan kohdalla, myöskään Rangersin prospectpooliin en ole sen tarkemmin tutustunut, joten vedetään jälleen paras pelaaja vapaana - periaatteella. Vaikka nykiläisillä oli huonoa onnea edellisen venäläisen ykkösvarauksen sa kanssa, ei se silti halua jättää seuraavaa paveldatsyukia, Alexander Burmistrovia välistä. Loistavasta asenteestaan ja työmoraalistaan tunnettu Burmistrov tuo Rangersien sentteriosastolle rutkasti puhdasta taitoa ja hyvää kahdensuunnan pelaamista.

For the tenth overall pick, New York Rangers choose from Ontario Hockey League, Barrie Colts, Alex Burmistrov!
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja Rocket » 23.06.2010 09:23

Tässä yksi lisää:

Dallas Stars
- Dallasille yksi otollinen kohde voisi olla maalivahti, mutta sen voisi hoitaa vasta kakkoskierroksella. Puolustuskin kaipaa joitain draft-apuja, mutta ykköskierroksen varausvuoro menee sentteriin. Ryan Johansen on tällä hetkellä se kolmanneksi paras sentteri tämän vuoden draftissa. Lupaava pelaaja pääsee Dallasin kohtuullisen hyökkäyskaartin uusimmaksi vahvistukseksi. Katsotaan, kuinka paljon Stars saa nuoresta miehestä irti.
Stars pick: Ryan Johansen
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 23.06.2010 19:36

11th overall pick - Dallas Stars Kuva

Yhdentenätoista varaamaan pääsevän Dallasin organisaatiom depth chart suorastaan huutaa lupaavaa maalivahtia. Tämän ongelman korvaa huippulupaava Jack Campbell, joka vakuutti scoutit, niin U20, kuin U18 - turnauksissa, puhumattakaan Draft Combinesta. Kahta maailmanmestaruutta kauden aikana juhlimaan päässyt Campbell siirtyy ensi kaudeksi OHL-liigan Windsor Spitfiresiin, jolla on kova maine pelaajien kehittäjänä, katsokaa vaikka top-vitosta hiukan ylempää.

For the eleventh overall pick, Dallas Stars are proud to select from US National Development Team, Jack Campbell!


12th overall pick - Anaheim Ducks Kuva

Scott Niedermayerin lopetettua pelaajauransa Anaheim alkaa hiljalleen valmistautumaan sukupolvenvaihdokseen. Getzlafin, Perryn, Ryanin ja kumppanien ansioista hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa vielä moneksi vuodeksi, siksipä katseet on suunnattava peräpään vahvistamiseen. Tässä vaiheessa kierrosta paras vaihtoehto tähän on Yhdysvaltojen nuorten kehitysmaajoukkueen isokokoinen Derek Forbort, jonka NHL-scoutit ovat rankanneet U18-joukkueen hurjan puolustuksen lupaavimmaksi yksilöksi.

For the twelfth overall pick, Anaheim Ducks selects from US National Development Team, Derek Forbort!


13th overall pick - Phoenix Coyotes (from Calgary Flames) Kuva

Kolmantenatoista varaamaan tulevalla Phoenix Coyotesilla on tänä vuonna käytössään kaksi ensimmäisen kierroksen varausta. Viime kesänä puolustajan varannut Phoenix kaipaa itselleen maalivahtia, mutta kahden varauksensa ansiosta sillä on mahdollisuus lisätä prospektilistoilleen myös hyökkääjä. Tämän ruudun enemmän kuin hyvin täyttää Minnesodan lukiosta valmistunut sentteri Nick Bjugstad, joka palkittiin tänä vuonna Mr. Hockey Awardilla (myönnetään Minnesodan lukioiden parhaalle pelaajalle). "Keho kuin voimahyökkääjän, mutta kädet kuin pelintekijän" on yleinen kommentti tästä syksyllä Minnesodan yliopistossa aloittavasta lupauksesta.

For the thirteenth overall pick, Phoenix Coyotes choose from Blaine, Minnesota High School, Nick Bjugstad!


14th overall pick - St.Louis Blues Kuva

Neljäntenätoista varaa viimeistä kertaa hetkeen aikaan Jarmo Kekäläinen ja hänen työnantajansa St.Louis Blues. Jo valmiiksi NHL:n laadukkaimman prospectpoolin omaava Blues vahvistaa ryhmäänsä jälleen yhdellä laatupelaajalla, kun Kaliforniasta kotoisin oleva Emerson Etem matkaa Missourin rannoille. Yhtenä draftin nopeimmista luistelijoista pidetty Etem omaa myös painavan laukauksen, jolla tehtiin tällä kaudella 37 maalia WHL:ssä.

For the fourteenth overall pick, St.Louis Blues are proud to select from Western Hockey League, Medicine Hat Tigers, Emerson Etem!


15th overall pick - Florida Panthers (from Boston Bruins) Kuva

Alunperin tässä kohdin varasi Boston Bruins, mutta Nathan Horton treidissä liikkunut varaus päätyi Floridalle, joka tulee varausvuoroon toista kertaa. Viime vuonna samalla numerolla Dmitry Kulikovin napannut organisaatio sai hänestä varmasti positiivinen kuvan venäläisistä, siksipä tänä vuonna haaviin tarttuu loistokauden KHL:ssä pelannut Vladimir Tarasenko. Ns. russian factorin takia ensimmäisen kierroksen puoliväliin tippuva venäläinen on huippulupaus parilla epävarmuustekijällä, mutta kaksi ensimmäisen kierroksen varausta omistava Florida on valmis ottamaan sen riskin.

For the fifteenth overall pick, Florida Panthers selects from Russian Elite League KHL, Sibir Novosibirsk, Vladimir Tarasenko!
Viimeksi muokannut kuningas26 päivämäärä 25.06.2010 12:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 24.06.2010 12:30

6. Tampa Bay Ligtings - 6 pick
-Kaikkihan me tiedämme, että Tampa Bay tarvitsee Stamkosille tulevaisuuden tutkaparia. Puolustuksessa johtaja on Hedman, sentteriosastolla Stamkos, mutta laituriosastolla ei ole mitään huippuprospectia. Eli siis laituri pitäisi ottaa. Ja siihen huippumies on Ninoo Niederreiteer. Kaverilla on kokoa, on näköä ja on taitoa. Huippu maalintekijä ja oiva laituri Stamkosille tulevaisuuteen.
Tampa Bay ottaa: Nino Niederreitterin

7. Carolina Hurricanes - 7 pick
-Sentteriosasto on hallussa Staalin, Sutterin ja Boychukin ansiosta ja kaikki heistä, jopa ovat aika nuoria. Sitten Ward hoitelee maalivahdin tontin ja siellä farmissa on kasvamassa Justin Peters. Laitahyökkääjää kaivataan, mutta pitäisikö se ottaa vasta sitten 2 roundilla? Mielestäni kyllä, nimittäin puolustus huutaa yhtä kovaa niemeä. Siihen kannattaa hankkia Brandon Gormley.
Carolina ottaa: Brandon Gormleyn

8. Atlanta Trashers - 8 pick
-Atlantan kannattaa napata itselleen Kovyn lähdön jälkeen joukkueelleen fantastinen maalintekijä. Connolly kärsi tällä kaudella loukkaantumisista, mutta jos pysyy terveenä tulee olemaan Atlantalle huippu kaappaus. Kuitenkin, ehkä jopa koko draftin paras maalintekijä, ja kun vierellä tarjoilee Bryan Littlen tasoinen kaveri, niin kivahan on heittää kiekkoa pussiin.
Atlanta ottaa: Brett Connollyn

9. Minesota Wild - 9 pick
-Wild kyllä tarvitsee sentteriä. Onhan siellä M. Koivu, joka on kuitenkin jo 26v. Sheppardistakaan ei tainnut oikeen mitään tulla. Paras tähän rooliin on itse Minnesotan kasvatti Ryan Johansen. Johansen on Minnesotan junnuja, ja kaveri on pelannut hyvän kauden, ja uskon, että Minnesota haluaa oman poikansa tulevaisuuten johtamaan joukkuetta.
Minnesota ottaa: Ryan Johansenin

10. New York Rangers - 10 pick
-Rangerssilla on hyviä sentteriprospcteja paljon, ja näkisin, että kannattaisi hankkia yksi sellainen lisää, koska Alexander Burmistrov on vielä vapaana. Burmistrov on draftin paras kahdensuunnan hyökkääjä. Hänen parhaita puolia on kiekon riistäminen ja AV-pelaaminen, ja siitä mieleen tulee Pavel Datsyuk, ja Burmistrov voi ollakkin, vaikka uusi Datsyuk.
Rangers ottaa: Alexander Burmistrov
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 24.06.2010 13:11

16th overall pick - Ottawa Senators Kuva

Jälkimmäisen puoliskon ensimmäisestä kierroksesta aloittaa Ottawa Senators. Maalivahteja ja hyökkääjiä systeemiinsä kaipaavilla pääkaupunkilaisilla on kuudennellatoista vuorolla mahdollisuus napata hyvä kahdensuunnan hyökkääjä Austin Watson, yksi USA:n hurjan U18-joukkueen runkopelaajista, näkymättömän työn raataja. Kesken kauden Windstorista Peterboroughiin siirtynyt laituri väläytteli loppukaudesta hyökkäyspotentiaaliaan iskemällä kymmennessä runkosarjan ottelussa 20 pistettä.

For the sixteenth overall pick, Ottawa Senators choose from Ontario Hockey League, Peterborough Petes, Austin Watson!


17th overall pick - Colorado Avalanche Kuva

Tuhkimokauden pelannut Colorado Avalanche tulee vuoroon seitsemäntenätoista. Erittäin nuoren joukkueen hyökkäys alkaa Duchenen, O'Reillyn ja kumppanien esiinmarssin takia olla täynnä, mutta puolustus kaipaisi kovasti nuorta verta kohta tieltä väistyvien Adam Footen, Ruslan Salein, Scott Hannanin ja J-M Lilesin tilalle. Tähän puutteeseen lääke on Moose Jaw Warriorsien iso ja ilkeä Dylan McIlrath, joka 18-vuotiaana dominoi lähes koko liigan nyrkkitalkoita yhdeksällätoista tappelullaan. Pelkkä kooni McIlrath ei missään nimessä ole, 193-senttisellä kehollaan hän pystyy dominoimaan puolustuspäätä; antamaan hurjia taklauksia ja siivoamaan maalinedustan vastustajien kärpäsistä.

For the seventeenth overall pick, Colorado Avalanche are proud to select from Western Hockey League, Moose Jaw Warriors, Dylan McIlrath!


18th overall pick - Nashville Predators Kuva

Kahdeksantenatoista varaamaan pääsee Nashville Predators. Huippukovan puolustuksen tuleville vuosille saavalla Predatorsilla isoimmat puutteet löytyvät hyökkäyspäästä, jonne ei Colin Wilsonin jälkeen ole tulossa ketään varmaa nakkia. Siksipä Nashvillessä ei epäillä hetkeäkään varata koko draft-porukan viisaimmaksi pelaajaksi valittua Suomen suurta toivoa, HIFK:n 18-vuotiasta plamakeria, Mikael Granlundia. Pieni koko ja keskinkertainen luistelu tiputtavat kierroksen toiselle puoliskolle, mutta kuten Mikael itsekin sanoi, varausnumero ei tee pelaajasta yht'äkkiä yhtään parempaa.

For the eighteenth overall pick, Nashville Predators selects from Finnish Elite League, HIFK, Mikael Granlund!


19th overall pick - Los Angeles Kings Kuva

Sitten odottaa se yleisön mielestä odotetuin vuoro, kun yhdeksäntenätoista irti päästetään tämän vuoden draft-tilaisuutta hostaava Los Angeles Kings. Nashvillen tavoin laajan puolustusmateriaalin omaavalla Losilta puuttuu systeemistään muutama top-6 laituri, joten heillä voisi olla käyttöä Notre Damen yliopiston Riley Sheahanille. Ennen yliopistovuosiaan kovana pisteiden tekijänä kunnostautunut Sheahan on NHL-scouteille vaikea tapaus, sillä puolustusvoittoista peliä pelaava joukkue syö osan hänen hyökkäyspotentiaalistaan.

For the nineteenth overall pick, Los Angeles Kings choose from University of Notre Dame, Riley Sheahan!


20th overall pick - Pittsburgh Penguins Kuva

Viime kesän Stanley Cup - mestari Pittsburgh ei tänä vuonna päässyt lähellekkään mestaruutensa uusimista, vaan heidän kohtalonaan oli tippua jo toisella kierroksella Montreal Canadiensille. NHL:n parhaan sentteriosaston vielä kymmeniksi vuosiksi omaava Pens hakee tämän kesän draftista maalintekoon kykeneviä laitahyökkääjiä, ensimmäinen valinta kohdistuu venäläiseen Evgeny Kuznetsoviin. KHL:ssä pelaava taitoniekka pääsee samaan organisaatioon Evgeni Malkinin kanssa, joka pitää huolen siitä, että Kuznetsov pelaa tulevaisuudessa NHL:ssä kotimaansa sijaan..(voi antaa samalla loikkausvinkkejä)! Watch out.

For the twentieth overall pick, Pittsburgh Penguins are proud to select from Russian Elite League KHL, Traktor Chelyabinsk, Evgeny Kuznetsov!
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja AriGold » 24.06.2010 18:16

11. Dallas Stars - 11 pick
-Kyllä Dallasin pitää ottaa pakki. Se varmistui siinä kun Vishnevsky kaupattiin Atlantaan. Puolustus vaatii todellista tulevaisuuden liideriä. Kunnon Stay@home pakkia. Chris Prongermaista kaveria, ja paras vaihtoehto on Derek Forbort. Muutenhan Forbort olisi loistava, mutta kiekolliset taidot kaverilla on aika rajalliset ja kiekollista peliä pitää vielä parantaa.
Dallas ottaa: Derek Forbortin

12. Anaheim Ducks - 12 pick
-Anaheimin laituriosasto hymyilee tulevaisuutta varten, mutta sentteriosastolla ei oikein tule Getzlafin jälkeen ketään, ja Raanluntin Mikke on vielä vapaana, jonka takia Anaheim nappaa hänet. Anaheimissä joskus Mikke saattaa pelata vielä Bobby Ryanin rinnalla. Draftin fiksuin pelaaja kentällä ja pelikäsitys on jotain, niin uskomatonta. Vähä vielä potkua lisää jalkaan ja laukausta vielä paremmaksi, niin hyvä tulee.
Anaheim ottaa: Mikael Granlundin

13. Phoenix Coyotes - 13 pick
-Tulevaisuutta varten Phoenixilta puuttuu ainoastaan hyökkäyksestä kunnon snipu. Sentterinä pelaava Jeff Skinner on hyvä tähän rooliin. Maalivahti osastolle on siellä jotain ok-prospecteja kasvamassa, mutta, kun tän tasonen kaveri on tässä vaiheessa vapaana pitää se ottaa.
Phoenix ottaa: Jeff Skinner
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja Legenda » 25.06.2010 08:17

Ajattelin tuossa, että väsäilen tänään ennen varsinaisen draftin alkua oman mock-rivini, mutta eipä aika tahdo riittää siihenkään joten heitetään nyt hieman yksinkertaisemmalla taktiikalla pieniä ennustuksia tulevista varauksista ja katsoo sitten kuinka moni niistä osuukaan. Tavoite tietysti on, että kaikki osuvat.

Ensimmäisen päivän ennakoinnit

- Taylor Hall saa kunnian olla vuoden 2010 draftin ensimmäinen varattu pelaaja ja hänet varaa Edmonton Oilers joka ei kuitenkaan huhuista huolimatta kauppaa pickiänsä. Toisena menee sitten Tyler Seguin.

- New York Islanders varaa draftissa viidennellä varausvuorollansa Cam Fowlerin joka saa ainakin tällä puolen ruutua siinä vaiheessa "pienet" hurraa-huudot aikaiseksi. Kiekollinen ja isokokoinen Jenkkipakki on erittäin tervetullut lisä Islandersin köykäiseen puolustukseen.

- Mikael Granlund menee lopullisesti numerolla yhdeksän Minnesota Wildin riveihin jossa on erittäin miellyttäviä kokemuksia Suomalaissenttereistä muunmuassa Mikko Koivun muodossa. Granlundin varausta tukee myös se, että seuran aiemmin varaamista ja omaavista senttereistä suurin osa ei ole vieläkään yltänyt sille tasolle joille heidän odotetaan vielä yltävän.

- Myös Teemu Pulkkinen saa varauksensa tulevana yönä kun Pulkkisen oikeudet matkaavat Chicago Blackhawksin haltuun viimeisellä mahdollisella varausvuorolla. Muita Suomalaisia ei sitten odotetusti nähdäkkään vielä tulevana yönä.

- Emerson Etem tekee vuoden draft-nousun kun Tampa Bay Lightning varaa hänet jo kuudentena pelaajana koko draftissa. Kaikki odottavat seuran varaavan Nino Niederreiterin taikka Brett Connollyn, mutta Tampa Bayta kiinnostaa enemmän Etem ja hänen räjähtävä luistelunsa yhdistettynä mainioihin pelillisiin taitoihin.

- Ensimmäisellä kierroksella ei varata yhtäkään Ruotsalaista mikä saa keskustelun käyntiin nettipalstoilla siitä, että Suomi on vihdoin mennyt Ruotsista ohitse (mikä ei kylläkään ole totta..), mutta onneksi veli-Venäläiset hillitsevät Finskejä ja saavat viisi pelaajaa menemään ensimmäisellä kierroksella.

- Ensimmäisellä kierroksella varataan vain yksi maalivahti kun Phoenix varaa USAn nuorisomaajoukkueiden luottovahdin Jack Campbellin numerolla 22. Calvin Pickard tippuu huomisen puolelle.

- Detroit vaihtaa varaustilaisuuden aluksi oman varausvuoronsa toiseen seuraan.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 25.06.2010 12:27

21st overall pick - Detroit Red Wings Kuva

Viimeisen kymmenikön aloittaa loistavasta scouttauksestaan tunnettu Detroit Red Wings. He eivät arkaile valinnoissaan, vaan ottavat pienellä riskilläkin taitavan pelintekijäsentterin, 178-senttisen Jaden Schwartzin. Syksyllä Coloradon yliopistossa aloittava Schwartz takoi Unites States Hockey Leaguessa (sama sarja jossa pelaa myös Erik Haula) hurjat pisteet, 60gp 33+50=83, joilla irtosi pistepörssin voitto. Taitojensa puolesta koko joukon kärkipäätä, mutta kokonsa puolesta tippuu näinkin alas listoilla. Detroitissa tiedetään miten pienistä miehistä tehdään suuria pelimiehiä.

For the twenty-first overall pick, Detroit Red Wings selects from United States Hockey League, Tri-City Storm, Jaden Schwartz!


22nd overall pick - Phoenix Coyotes Kuva

Aikaisemmin hyökkääjän valinnut Phoenix ottaa toisella vuorollaan Kanadan lupaavimman junioriveskarin, Calvin Pickardin. Hänen jälkeensä Kojooteilla alkaa olla jokaiselle pelipaikalle kehittymässä tulevaisuuden todennäköisiä NHL'ereitä. Pickard saattaa hyvinkin tippua toiselle kierrokselle, mutta koitetaan tälläistä jokerikorttia tähän väliin.

For the twenty-second overall pick, Phoenix Coyotes choose from Western Hockey League, Seattle Thunderbirds, Calvin Pickard!


23rd overall pick - Buffalo Sabres Kuva

Kahdentenakymmenentenäkolmantena varaamaan pääsevät Richie Regierin päiväunijoukot Buffalosta. Isoista miehistä pitävä Regier, tai kuka ikinä sen nimen sieltä huutaakaan, valitsee 196-senttisen puolustajajärkäle Jarred Tinordin Yhdysvaltojen kehitysmaajoukkueesta. Kovaluinen Tinordi vakuutti kaikki scoutit hurjalla fysiikallaan Draft Combinessa, ei kyllä käy kateeksi niitä hyökkääjiä, jotka tulevaisuudessa joutuvat purjehtimaan Myersin ja hänen läpi päästäkseen edes lähelle maalia.

For the twenty-third overall pick, Buffalo Sabres are proud to select from US National Development Team, Jarred Tinordi!


24th overall pick - Chicago Blackhawks (from Atlanta Thrashers, originally from New Jersey Devils) Kuva

Buffalon jälkeen irti päästetään ensimmäistä kertaa tänä iltana hallitseva Stanley Cup - mestari Chicago Blackhawks. Pienistä, mutta taitavista pelaajista pitävä organisaatio huutaa 24. nimenä puolustaja Jonathan Merrillin, niin ikään Yhdysvaltojen kehitysmaajoukkueesta. Merrillillä on kaikki ominaisuudet olla loistava kiekollinen NHL-puolustaja, mutta hieman väliinpitämättömän asenteensa takia hänen yllään leijailee paljon kysymysmerkkejä. Merrill aloittaa syksyllä Michiganin yliopistossa, mutta Chicagolla on aikaa odottaa.

For the twenty-fourth overall pick, Chicago Blackhawks selects from US National Development Team, Jonathan Merrill!


25th overall pick - Vancouver Canucks Kuva

Varausnumerosta 25. huonoja muistoja omaava Vancouver (1st round 2007, #25 Patrick White) yrittää vuonna 2010 osua hieman paremmin, kuin kolme vuotta sitten. Varaamalla jälleen yhden pelaajan Minnesodasta, Tyler Pitlickin, mahdollisuudet ovat hyvät. Ensi kaudeksi Medicine Hat Tigersiin siityvä Pitlick on hyvä, hieman ryankeslermäinen kahdensuunnan hyökkääjä hurjalla pistepotentiaalilla . Mikäli tuo potentiaali joskus saadaan realisoitumaan, mahdollisuudet Keslerin kaltaiseen uraan ovat olemassa.

For the twenty-fifth overall pick, Vancouver Canucks choose from Minnesota State University, Tyler Pitlick!
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 25.06.2010 18:37

26th overall pick - Washington Capitals Kuva

Näinkin korkealla vuorolla voi vielä tehdä hyviä löytyjä, sen tulee toteamaan Capitalsien GMGM, joka saa ilokseen ilmoittaa draftanneensa Edmonton Oil Kingsien varmaotteisen puolustaja Mark Pysykin. Jollain listoilla aivan top-10'ssä pyörinyt Pysyk on yksi kierroksen valmiimpia pelaajia NHL:ään, mutta joidenkin mielestä hän on jo hyvin lähellä maksimipotentiaaliaan, mikä vähentää kiinnostusta pelaajaan. Caps päättää ottaa selvää missä se raja oikeasti menee.

For the twenty-sixth overall pick, Washington Capitals are proud to select from Western Hockey League, Edmonton Oil Kings, Mark Pysyk!


27th overall pick - Montreal Canadiens Kuva

Montreal Canadiensin tullessa vuoroon vapaana on edelleen yksi, parhaimmillaan rankingeissa toisena ollut, mutta sittemmin aivan ensimmäisen kierroksen loppupäähän tippunut John McFarland. Erittäin lupaavana pidetty McFarland pelasi tilastollisesti huonon kauden juuri tärkeimpänä vuotena, mutta jotain voidaan laittaa myös surkean joukkueen piikkiin. Kuitenkin tulokaskauden pisteet jäivät edelleen voimaan uran parhaimpina, joka on herättänyt seurojen epäilyksen, onko McFarlandilla sittenkään potentiaalia olla hyökkävän ketjun dynamo. Montrealissa ollaan ennenkin uskallettu ottaa riskejä valinnoissa, joten miksipä ei.

For the twenty-seventh overall pick, Montreal Canadiens selects from Ontario Hockey League, Sudbury Wolves, John McFarland!


28th overall pick - San Jose Sharks Kuva

Stop the presses: San Josella on ensimmäisen kierroksen varaus! Tietäen organisaation.. noh, sanotaanko nyt varsin lämpimät välit erääseen OHL-joukkueeseen ei ole vaikea ennustaa kuka pukee turkoosipaidan päälleen draft-lavalla. Mikäli Tyler Toffoli on vain vapaana vielä tällä vuorolla niin hän on uusin Ottawa 67's taustainen pelaaja San Josessa. Loistavan maalintekijän näin alas kierrosta tiputtaa hieman heikohko luistelu, mutta jos Thornton sai vielä kankeamman Cheechoon 50 maalin mieheksi niin..

For the twenty-eighth overall pick, San Jose Sharks choose from Ontario Hockey League, Ottawa 67's, Tyler Toffoli!


29th overall pick - Anaheim Ducks (from Philadelphia Flyers) Kuva

Chris Pronger - kaupassa Philadelphian varauksen saanut Anaheim tulee viimeistä edellisenä varausvuoroon. Ensimmäisellä kerralla puolustajaan turvautunut Ducks voikin nyt lähteä hakemaan hieman riskillä 'boom or bust' tyyppistä Beau Bennettia, joka takoi hurjat 120 pistettä tasoltaan vähän heikommassa BCHL-liigassa. Scouttien mielestä hän voi hyvinkin olla draftin musta hevonen, eikä kalifornialaisuus ainakaan vähennä Ducksien kiinnostusta häneen...tulevaisuuden kassamagneetti?

For the twenty-ninth overall pick, Anaheim Ducks are proud to select from British Columbia Hockey League, Penticton Vees, Beau Bennett!


30th overall pick - Chicago Blackhawks Kuva

Ensimmäisen kierroksen lopettaa jo kertaalleen lavalla esiintynyt Stanley Cup voittaja Chicago. Ärsyttävän hyvään prospectpooliin lisätään jälleen yksi potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja, kun yksi koko draftin nopeimmista luistelijoista, sentteri Quinton Howden pukee hymyillen päällensä intiaaninutun. Pistenikkaria Howdenista ei koskaan taida tulla, vaan hänen avunsa onkin enemmän puolustuspelissä ja kiekottomana. Ominaisuuksiltaan ihanteellinen pelaaja kolmosketjuun, toisaalta tämän kauden piste per peli tahti on saattanut herättää scouttien uskon myös hyökkyäspotentiaalista.

For the thirtieth overall pick, Chicago Blackhawks selects from Western Hockey League, Moose Jaw Warriors, Quinton Howden!


__________________________

Se oli sitten siinä. Muut eivät taida saada listojaan valmiiksi ajoissa, harmi, olisi ollut kiva katsoa kuka arvaa eniten oikein. Jos vaikka oman tavoitteen laittaisi siihen 12-15:n paikkeille, voi toki olla että menee vielä enemmän päin honkia.. Katsellaan.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Mock Draft 2010

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 25.06.2010 19:02

Laitan vielä kokonaisen listan valinnoistani, siitä on sitten helpompi seurata ja päivittää tilannetta draftin edetessä.

Mock Draft 2010

1. Edmonton Oilers - Taylor Hall Kuva
2. Boston Bruins - Tyler Seguin Kuva
3. Florida Panthers - Erik Gudbranson Kuva
4. Columbus Blue Jackets - Cam Fowler Kuva
5. New York Islanders - Brandon Gormley Kuva

6. Tampa Bay Lightning - Nino Niederreiter Kuva
7. Carolina Hurricanes - Brett Connolly Kuva
8. Atlanta Thrashers - Ryan Johansen Kuva
9. Minnesota Wild - Jeffrey Skinner Kuva
10. New York Rangers - Alexandr Burmistrov Kuva

11. Dallas Stars - Jack Campbell Kuva
12. Anaheim Ducks - Derek Forbort Kuva
13. Phoenix Coyotes - Nick Bjugstad Kuva
14. St.Louis Blues - Emerson Etem Kuva
15. Florida Panthers - Vladimir Tarasenko Kuva

16. Ottawa Senators - Austin Watson Kuva
17. Colorado Avalanche - Dylan McIlrath Kuva
18. Nashville Predators - Mikael Granlund Kuva
19. Los Angeles Kings - Riley Sheahan Kuva
20. Pittsburgh Penguins - Evgeny Kuznetsov Kuva

21. Detroit Red Wings - Jaden Schwartz Kuva
22. Phoenix Coyotes - Calvin Picard Kuva
23. Buffalo Sabres - Jarred Tinordi Kuva
24. Chicago Blackhawks - Jonathan Merrill Kuva
25. Vancouver Canucks - Tyler Pitlick Kuva

26. Washington Capitals - Mark Pysyk Kuva
27. Montreal Canadiens - John McFarland Kuva
28. San Jose Sharks - Tyler Toffoli Kuva
29. Anaheim Ducks - Beau Bennett Kuva
30. Chicago Blackhawks - Quinton Howden Kuva

15 x Kuva
10 x Kuva
3 x Kuva
1 x Kuva
1 x Kuva
Four passes break any defence

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa