NHL Entry Draft 2011

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 13.08.2010 10:12

Lienee hyvä aika avata ketju ensi vuoden NHL Entry Draftille, joka pidetään Minnesotassa.

Suurimmat nimet tällä hetkellä varaustilaisuuteen ovat Skellefteån puolustaja Adam Larsson ja QMJHL:n Drummondvillen hyökkääjä Sean Couturier. Heidän jälkeen tulee monta hyvää pelaajaa, kuten Ryan Nugent-Hopkins (Red Deer, WHL), David Musil (Vancouver, WHL), Brandon Saad (Saginaw, OHL) ja Matthew Puempel (Peterborough, OHL).

Minun Top 10 varaustilaisuuteen juuri nyt (nimi, joukkue, liiga):

1. Adam Larsson, Skellefteå, Elitserien
2. Sean Couturier, Drummondville, QMJHL
3. David Musil, Vancouver, WHL
4. Ryan Nugent-Hopkins, Red Deer, WHL
5. Matthew Puempel, Peterborough, OHL
6. Brandon Saad, Saginaw, OHL
7. Victor Rask, Leksand, Allsvenskan
8. Shane McColgan, Kelowna, WHL
9. Seth Ambroz, Omaha, USHL
10. Ryan Murphy, Kitchener, OHL

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Rocket » 24.08.2010 18:16

Tuleva NHL:n draft tulee olemaan myös erittäin mielenkiintoinen, kuten edellisvuonnakin. Tällä hetkellä ei vaan löydy oikein yhtään kunnollista maalivahtia, joka voitaisiin varata kärkipäässä ja josta voisi kehittyä jotain suurta. Muutama kelpo puolustaja ja liuta loistavia hyökkääjiä on kyllä varattavana. Adam Larsson tulee olemaan varmasti korkealla tämän vuoden draftissa. Jos se pidettäisiin nyt, varattaisiin Larsson luultavasti ensimmäisenä. Sentteri Ryan Nugent-Hopkins on varmasti todella korkealla, mutta uskon kuitenkin eniten laituri Sean Couturierin kykyihin. Drummondville Voltigeursissa syntyivät viime kaudella loistavat tehot (melkein kuin Taylor Hallilla). Minnesotassa järjestettävä draft tulee olemaan todella jännittävä ja minun mielestäni paikasta ykkösvarauksena kamppailevar Larsson ja Couturier. Uskon hyökkääjän vievän jälleen voiton (kuten vaikkapa parissa Tavares-Hedman).

Rocket Ranking:

1. Sean Couturier
2. Adam Larsson
3. Ryan Nugent-Hopkins
4. Matthew Puempel
5. David Musil
6. Brandon Saad
7. Seth Ambroz
8. Victor Rask
9. Ryan Murphy
10. Vladislav Namestnikov
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 03.09.2010 09:02

Ivan Hlinkan turnaus pelattiin jo jonkin aikaa sitten ja voidaan kai sanoa, että ainakin Ryan Nugent-Hopkins nosti asemiaan draftissa pelaten todella hyvin. Hän teki turnauksessa tehot 5+2 ja ratkaisi finaalin Yhdysvaltoja vastaan maalillaan. Matthew Puempel teki tehopisteet 3+4 ja Lucas Lessio viisi pinnaa. Lessio pelaa tulevalla kaudella OHL:ssä Oshawan joukkueessa.

Tästä näkee Kanadan joukkueen pelaajien tehopisteet turnauksessa + maalivahtien tilastot: http://www.hockeycanada.ca/index.php/ci_id/139134/la_id/1.htm

Tyson Teichmann torjui muuten voiton kaikissa pelaamissaan neljässä ottelussa ja on mielestäni OHL:stä paras maalivahti draftiin tällä hetkellä. Kuten Rocket sanoi, ei juuri nyt draftiin ole saman tasoista maalivahtia kuin esimerkiksi Jack Campbell tänä vuonna, mutta eiköhän jotkut kaverit kehity hyvin kauden aikana. Mutta sellaista superveskaria ei oikein ainakaan vielä ole, joka voisi tulla varatuksi ensimmäisten 10-15 joukossa. Toivottavasti olen väärässä, kun varaustilaisuus pidetään.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Legenda » 03.09.2010 16:18

Pakkohan se on yhtyä Jyrin joukkoihin ja sanoa (ja etenkin toivoa), että Adam Larsson on tulevan kesän ykkösvaraus. Sean Couturier on loistava pelaaja ja hänellä on varmasti edessään aivan yhtä loistava tulevaisuus, mutta jotenkin näkisin Adam Larssonin parempana kiinnityksenä.
Larsson on juurikin Victor Hedmanin kaltainen erittäin varma puolustaja joka ei juurikaan häikäise näkyvyydellä kentällä (muuten kuin pituutensa suhteen ehkäpä, mutta silläkin vain Euroopassa), mutta se ei ole hänen pelaamisensa tarkoituskaan. Larsson on pelaaja jonka voi heittää turvallisin mielin kentälle kun joukkueen pitää puolustaa johtoasemaansa, näissä kohdissa Larsson on parhaimmillaan eikä varmasti tee virheitä. Vaan eipä se Larssonin kiekollinen pelikään ole missään huonoissa kantimissa ja näkisinkin sen parempana kuin Hedmanilla. Siinä missä Hedman opetteli Elitserienin tavoille 16-vuotiaana pyöritti Larsson tällä kaudella välillä aika mallikkaastikkin Skellefteån ylivoimakuvioita ja heitti limppua maalille oikeaoppisesti.
Kerrassaan erinomainen pelaaja jota on pakko liputtaa. Tämän vuoksi voisi jo melkein toivoa, että Islanders pelaa vielä yhden total flop kauden tähän väliin.

Jyri myös mainitsi Ryan Nugent-Hopkinsin vahvan Ivan Hlinka memorial tourin mistä on itsekkin pitänyt kirjoittaa. Nugent-Hopkins näytti kyllä loistavasti, että kyllä sielläkin päässä sitä taitoa riittää, mutta hänen kannaltansa ratkaisevaa olisi nyt vakiinnuttaa paikka Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana ja sitä kautta tehdä tuhoisaa jälkeä. N-H voisi hyvinkin nousta onnistuneilla U20 MM-kisoilla jopa Top 5 varausten joukkoon jonne eittämättä kuuluu (Viimeisissä ISS:n rankkauksissa N-H oli rankattu kuudenneksi).

Oma arvio Top 5 ensi kesän draftista:

1. Adam Larsson, Defence, Skellefteå AIK (Elitserien)
2. Sean Couturier, Centre, Drummondville Voltigeurs (QMJHL)
3. David Musil, Defence, Vancouver Giants (WHL)
4. Ryan Nugent-Hopkins, Centre Red Deer Rebels (WHL)
5. Victor Rask, Centre, Leksands IF (Allsvenskan)
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Rocket » 06.09.2010 13:22

Adam Larsson on vain nostanut asemiaan tulevan kesän ykkösvaraukseksi monien kiekkofanien silmissä. 17-vuotias ruotsalainen puolustajalupaus jatkaa siihen, mihin Viktor Hedman kesän 2009 draftissa jäi ja voi jopa parantaa yhdellä pykälällä. Hänellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä miehen kasvattajaseura Skellefteån kanssa. Hän on jo varattu, sillä KHL-seura Lokomotiv Yaroslavl valitsi kaverin draftin ensimmäisellä kierroksella ja mies sai kunnian olla koko draftin 17 varattu pelaaja. Sijoitusta laski tietysti epäilykset hänen NHL-urastaan ja nuori ikä. Viime kaudella 17 pistettä 49 ottelussa pääsarjatasolla on loistava tulos näin nuorelle puolustajalle (varsinkin kun liiga on Ruotsin Elitserienin tasoinen).

17-vuotias oikealla laidalla pelaava kanadalainen, Sean Couturier, on kuitenkin oma suosikkipelaajani tämän vuoden draftissa ja toivon, että hänet varataan ensimmäisenä. Tällä hetkellä Adam Larsson on kuitenkin ykkösehdokas. QMJHL:n draftissa vuonna 2008 hän oli koko varaustilaisuuden toinen varattu pelaaja. Näyttää siltä, että hän ja Larsson taistelevat ykkösvarauksen paikasta kuten Tavares ja Hedman tekivät vuonna 2009 ja silloin John Tavares valittiin New York Islandersin toimesta ensimmäisenä. Drummondville Voltigeursissa viime kaudella pisteitä syntyi hurjat 96 (41+55). Couturierillä on pehmeät käden ja hänellä on Taylor Hallin tapaan kykyjä pelinrakennukseen laitahyökkääjänä. Toivotaan hänelle hyvää kautta tulevassa seurassa.

Kanadalaissentteri Ryan Nugent-Hopkins on kuitenkin nostanut Ivan Hlinkan turnauksen myötä asemiaan valitsijoiden silmissä, kuten Jyri jo meille kertoi. Nugent-Hopkins oli viime kaudella WHL:n vuoden rookie ja WHL:n draftissa vuonna 2008 hän oli koko varaustilaisuuden ensimmäinen varattu pelaaja. Red Deer Rebelsissä syntyi viime kaudella hyvät tehot ottelumäärään (67) nähden (24+41=65). Nugent-Hopkins edustaa perinteistä sentterimallia, eli hän on erinomainen syöttelijä, taitava pelintekijä ja loistava ase ylivoimapelin pyörittämisessä. Nugent-Hopkins saattaa nostaa itsensä taisteluun draftin ykkösvarauksen paikasta, mutta mielestäni tämän kamppailun ratkaisevat Couturier ja Larsson. Nugent-Hopkins on kuitenkin arvaamaton pelaaja ja huippukauden jälkeen hänen nimensä voidaan kuuluttaa ensimmäisenä NHL:n Entry Draftissa.

Laituri Brandon Saab on kuitenkin todella kovalla työnteolla noussut mukaan taistelemaan draftin korkeista sijoituksista. Yhdysvaltalainen Saab teki viime kaudella USHL:ssä 24 ottelussa 26 pistettä ja USDP:ssä 63 ottelussa 58 pistettä. Lisäksi hän pelasi 7 ottelua USA U18 -joukkueessa ja teki siellä tehot 3+3=6, joten lahjattomasta kaverista en tällä hetkellä puhu. Hän on U18 -turnauksen kultamitalisti ja onnistui tuolla erinomaisesti ja ansaitsi paikkansa ykkösketjussa. Tämä vahva luistelija omaa erinomaisen laukauksen, jolla hän teki suurimman osan maaleistaan. Hän ei ole voimahyökkääjä pisteiden valossa, mutta fyysinen peli onnistuu erinomaisesti Saabilta. Myös pelinluku kuuluu Saabin vahvuuksiin. Veli George Saab pelaa ACHA:ssa eikä ole menestynyt yhtä hyvin kuin hänen pikkuveljensä (G. Saab on 19-vuotias).

TOP-10:

1. Adam Larsson, Defender, Skellefteå AIK (Elitserien)
2. Sean Couturier, Left Wing, Drummondville Voltigeurs (QMJHL)
3. Ryan Nugent-Hopknis, Centre, Red Deer Rebels (WHL)
4. Brandon Saab, Left Wing, Saginaw Spirit (OHL)
5. David Musil, Defender, Vancouver Giants (WHL)
6. Seth Ambroz, Right Wing, Omaha Lancers (USHL)
7. Victor Rask, Centre, Leksands IF (Allsvenskan)
8. Matt Puempel, Left Wing, Peterborough Petes (OHL)
9. Ryan Murphy, Defender, Kitchener Rangers (OHL)
10. Vladislav Namestnikov, Centre, Khimik Voskresensk (Russia2)
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 12.09.2010 15:05

QMJHL:ää ollaan jo ehditty pelata pari kierrosta ja Saint John Sea Dogsin muutamat lupaukset ensi vuoden draftiin ovat aloittaneet erittäin hyvin. Ryan Tesink teki ensimmäisessä QMJHL-ottelussan tehot 2+1 ja Tomas Jurco on tehnyt kahdessa ottelussa viisi maalia. Jonathan Huberdeau on tehnyt jo tehot 2+4. Lisäksi korkealle arvostetut hyökkääjä Zack Phillips ja puolustaja Nathan Beaulieu ovat päässeet pisteille.

Tässä linkit noiden kahden Saint Johnin otteluiden tilastoihin: http://lhjmq.leaguestat.com/en/stats/game-summary.php?game_id=639 & http://lhjmq.leaguestat.com/en/stats/game-summary.php?game_id=72

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Rocket » 05.10.2010 15:38

The Hockey News Ranking:

1. Sean Couturier (Center), Drummondville Voltigeurs (QMJHL)
2. Adam Larsson (Defender), Skelleftea (SWE)
3. Ryan Nugent-Hopkins (Center), Red Deer Rebels (WHL)
4. Brandon Saad (Right Wings), Saginaw Spirit (OHL)
5. Seth Ambroz (Left Wings), Omaha Lancers (USHL)
6. Matt Puempel (Left Wings), Peterborough Petes (OHL)
7. Gabriel Landeskog (Center), Kitchener Rangers (OHL)
8. Tomas Jurco (Right Wings), Saint John Sea Dogs (QMJHL)
9. David Musil (Defender), Vancouver Giants (WHL)
10. Ryan Murphy (Defender), Kitchener Rangers (OHL)


Eipä taida hirveästi tulla eurooppalaisia huippupelaajia tuohon kärkikymppiin. Eniten ihmetyttää tuo David Musilin sijoitus, joka on "vasta yhdeksäs".
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Legenda » 05.10.2010 15:46

Kuinka niin ei ole kovin montaa Eurooppalaista? Jo teikäläisen listauksesta niitä löytyy neljä (Larsson, Landeskog, Musil, Jurco) ja näiden lisäksi Top 10 erinäisillä listoilla ollaan huhuttu myös ainakin Victor Raskia sekä Martin Frk'a. Ykköskierrokselle sitten riittää muutakin tunkua kun sinne änkeävät suomalaisistakin Joel Armia.

Pistän myöhemmin pidemmän tekstin omista suosikeistani tulevan kesän draftiin.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 05.10.2010 16:54

No niin, tähän voisi laittaa juttua muutamista pelaajista, joista ei olla näin yleisesti puhuttu yhtä paljon kuin mahdollisesta Top 10:stä. Aloitetaan QMJHL:stä.

QMJHL

Saint Johnissa pelaava Jonathan Huberdeau on pelannut QMJHL:ssä erinomaisesti ja jatkaa loistavasti menneistä viime kauden playoffeista. Erittäin taitava sentteri on todella hyvä pelintekijä, joka löytää ketjukaverit ja pystyy myös tekemään itse maaleja. Montreal Juniorsissa pelaava puolustaja Xavier Ouellet on tehnyt vallan mainiosti pisteitä tällä kaudella ja on nopea sekä omaa hyvät hyökkäystaidot. Huberdeaun ja Tomas Jurcon lisäksi Saint Johnsissa pelaavat Nathan Beaulieu, Zack Phillips sekä Ryan Tesink ovat pelanneet vahvasti. Varsinkin Beaulieun kahden suunnan taidot kiinnostavat skoutteja. Halifaxissa pelaava Brent Andrews ja Cape Bretonin Logan Shaw ovat voimahyökkääjiä, jotka pystyvät maalintekoon ja omaavat hyökkäystaitoja.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 06.10.2010 16:17

Minua kiinnostaisi yksi kysymys liittyen drafiin. Eli noin pari vuotta / vuosi sitten varaustilaisuutta pidettiin yhtenä kaikkien aikojen heikommmista. Mutta kun ajattelee, että on kuitenkin sekä hyviä hyökkääjiä (mm. Couturier, RNH, Saad, Puempel, Rask, Jurco) että puolustajia (Larsson, Musil, Murphy, Beaulieu, Duncan Siemens), niin onkohan tuleva draft sittenkään niin heikko kuin mitä ollaan annettu ymmärtää? Olisi kiva, jos joku enemmän tietävä voisi valaista asiassa.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Rocket » 09.10.2010 09:18

Kuva Adam Larsson, Skellefteå (Elitserien) 8 GP, 0+2=2, 2 PIM
Kuva Sean Couturier, Drummondville Voltigeurs (QMJHL) 10 GP, 7+6=13, 4 PIM
Kuva Ryan Nugent-Hopkins, Red Deer Rebels (WHL) 5 GP, 3+4=7, 6 PIM
Kuva Brandon Saad, Saginaw Spirit (OHL) 5 GP, 4+2=6, 6 PIM
Kuva Seth Ambroz, Omaha Lancers (USHL) 2 GP, 0+0=0, 0 PIM
Kuva Matt Puempel, Peterborough Petes (OHL) 5 GP, 5+4=9, 8 PIM
Kuva Gabriel Landeskog, Kitchener Rangers (OHL) 4 GP, 5+2=7, 14 PIM
Kuva Tomas Jurco, Saint John Sea Dogs (QMJHL) 8 GP, 6+4=10, 0 PIM
Kuva Kuva David Musil, Vancouver Giants (WHL) 6 GP, 1+2=3, 12 PIM
Kuva Ryan Murphy, Kitchener Rangers (OHL) 4 GP, 3+6=9, 0 PIM


Tässä THN:n rankingin pelaajien statsit tällä hetkellä. Sean Couturier on pelannut erinomaisesti QMJHL:ssä ja tekee kovat pistemäärät tällä kaudella. Adam Larssonin alkukaudesta Kauppila Elitserien-seuraajana voi kertoa tarkemmin? Nugent-Hopkins on aloittanut kautensa myös erinomaisessa. Brandon Saad on myös aloittanut kautensa vakuuttavasti. Matt Puempel, David Musil ja Tomas Jurco saattavat kauden mittaan nostaa sijoitustaan. Ambroz ei ole pelannut odotusten mukaisesti, mutta eihän viime kauden alkukaan ollut helppo kaikille TOP-10 varauksille.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 06.11.2010 15:31

Ajattelin laittaa tähän oman marraskuun alun listan draftiin, jossa siis on minun oma ykköskierros tämän hetken tilanteen mukaan. Kerron sitten vähän siitä myöhemmin ajan kanssa.

1. Sean Couturier, Drummondville, QMJHL
2. Ryan Nugent-Hopkins, Red Deer, WHL
3. Adam Larsson, Skellefteå, Elitserien
4. Brandon Saad, Saginaw, OHL
5. David Musil, Vancouver, WHL
6. Matt Puempel, Peterborough, OHL
7. Ryan Murphy, Kitchener, OHL
8. Victor Rask, Leksand, Allsvenskan
9. Shane McColgan, Kelowna, WHL
10. Joel Armia, Ässät, SM-liiga
11. Alexander Khochlachev, Windsor, OHL
12. Duncan Siemens, Saskatoon, WHL
13. Dougie Hamilton, Niagara, OHL
14. Tomas Jurco, Saint John, QMJHL
15. Gabriel Landeskog, Kitchener, OHL
16. Boone Jenner, Oshawa, OHL
17. Vladislav Namestnikov, London, OHL
18. Nicklas Jensen, Oshawa, OHL
19. Jonathan Huberdeau, Saint John, QMJHL
20. Adam Clendening, Boston, NCAA
21. Matthew Nieto, Boston, NCAA
22. Rocco Grimaldi, U.S.18, USHL
23. Xavier Ouellet, Montreal, QMJHL
24. Ty Rattie, Portland, WHL
25. Seth Ambroz, Omaha, USHL
26. Scott Mayfield, Youngstown, USHL
27. Nathan Beaulieu, Saint John, QMJHL
28. Dmitrij Jaskin, HC Slavia, Extraliiga
29. Logan Shaw, Cape Breton, QMJHL
30. Oscar Klefbom, Skåre, Division 1

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 20.11.2010 20:12

Jees jees, eli NHL.comin kaksi draft-kirjoittajaa, Mike Morreale ja Adam Kimelman, ovat tehneet omat listansa varaustilaisuuteen.

Morreale: http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=65971
Kimelman: http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=65974

Näiden avulla tein sitten oman listani (käytin samaa sarjataulukkoa kuin nämä kaverit) ja se näyttää tältä:

1 NY Islanders - Adam Larsson, D
2 Edmonton - Sean Couturier, C
3 New Jersey - Gabriel Landeskog, LW
4 Calgary - Joel Armia, W
5 Boston - Brandon Saad, LW
6 Florida - Ryan Murphy, D
7 Buffalo - Ryan N-Hopkins, C
8 Atlanta - Jonathan Huberdeau, C
9 Nashville - David Musil, D
10 Carolina - Duncan Siemens, D
11 Dallas - Dougie Hamilton, D
12 Ottawa - Victor Rask, C
13 Tampa Bay - Alex Khokhlachev, C
14 Minnesota - Sven Bärtschi, LW
15 Columbus - Xavier Ouellet, D
16 NY Rangers - Ty Rattie, RW
17 Phoenix - Dmitrij Jaskin, RW
18 Colorado - Rocco Grimaldi, RW
19 St. Louis - Shane McColgan, RW
20 San Jose - Oscar Klefbom, D
21 Boston - Matthew Nieto, LW
22 Chicago - Ryan Strome, C
23 Pittsburgh - Tomas Jurco, RW
24 Anaheim - Nicklas Jensen, LW
25 Vancouver - Seth Ambroz, RW
26 Los Angeles - Matt Puempel, LW
27 Montreal - Mark McNeill, C
28 Detroit - Phillip Danault, LW
29 Philadelphia - Chris Gibson, G
30 Washington - Scott Mayfield, D


Kuten näkyy on ainakin minulla kova luotto Armiaan ja siihen, että hänet voidaan varata korkeammalla kuin Granlund tänä vuonna. Olisi ihan kiinnostavaa kuulla muidenkin mielipiteitä Armiasta.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Unknown » 20.11.2010 20:24

Jyri8 kirjoitti:Kuten näkyy on ainakin minulla kova luotto Armiaan ja siihen, että hänet voidaan varata korkeammalla kuin Granlund tänä vuonna. Olisi ihan kiinnostavaa kuulla muidenkin mielipiteitä Armiasta.


Jep, Armia on kyllä kieltämättä kiinnostava seurattava tulevaan draftiin. Flamesiin mies on tosiaan mahdollinen, sillä on vissiin herättänyt ameriikoissa asti mielenkiintoa ja jossain haastattelussa Armia totesi itse, että mieluisin paikka tulla varatuksi saattaisi olla juuri Flames, jonka seurauksena hfBoardissakin alettiin miehestä kiinnostumaan entistä enemmän. Riippuen Flamesin varausnumerosta, on Armia mahdollinen Flamesin pickki, itseä kiinnostaa paljon herrat Couturier ja Nugent-Hopkins.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL Entry Draft 2011

ViestiKirjoittaja Jyri » 03.12.2010 12:20

Yksi mielenkiintoisimpia pelaajia, jota ei varattu viime draftissa, mutta uskoisi saavan varauksen ensi vuonna, on Boston Universityn hyökkääjä Sahir Gill. Hän on tehnyt tällä kaudella 13 ottelussa yliopistossa tehot 4+9 ja hänen hyvät otteet on huomattu esimerkiksi The Hockey Newsissa. Hän teki viime kaudella jo piste per peli (26 ottelua, 8+18) USHL:ssä. Ehdottoman kiinnostava pelaaja seurattavaksi ja varsinkin, että mihin joukkueeseen varataan - todennäköistä se on, joskaan ei täysin varmaa.

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa