Trade Deadline chat

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Unknown » 27.02.2011 18:32

Tänne hieman vapaampaa plörinää, niin kuin viime vuonna. Esimerkiksi ajatuksia eri joukkueiden mahdollisista siirroista ja pelaajista, jotka voisivat olla kaupan + sen kiihkeimmän päivän, eli huomisen kaoottista höpötystä huhuista. :cool:

Avaan pelin pienellä pohdinnalla liittyen Flamesiin. Ales Kotalik on tietenkin nimi, josta Flames on yrittänyt päästä irti jo pidemmän aikaa. Waiverseista miestä ei kukaan ole luonnollisesti poiminut ja uskon, että myös treidi on hänen kohdallaan mahdoton johtuen miehen ylihinnasta. Odotetaan vaan kauden loppuun, niin saadaan Ales ajettua mitä todennäköisimmin Eurooppaan.

Niklas Hagman oli jo kerran waivers-listalla ja koska mies nostaa sitä tuhtia 3M$ vuosiliksaa, niin ihan ymmärrettävästi mies sinne joutui. Flamesissa hän ei ole onnistunut nousemaan tuonne kahden ensimmäisen kentän laitaan, jonne tuollaisella liksalla pitäisi ajaa. Hän on juuttunut alempiin kenttiin ja pari peliä hän on jopa joutunut huilaamaan. Hagman on yksi Flamesin potentiaalinen nimi, joka saattaa liikkua, jos jollain joukkueella kiinnostusta jonkinnäköiseen vaihtoon tulee. Se on mielestäni kuitenkin selvää, että mitään yltiöpäisiä riskihöntyilyjä GM Feaster ei tule tekemään, koska nyt Flames tappelee tosissaan pääsystä playoffeihin ja mieluummin Hagmanin annetaan pelata kuin että hänet myytäisiin huonossa kaupassa muualle siten, että vaikka capspacea aukeaisi, niin tyydyttävää korvaajaa ei löydy.

Yksi mielenkiintoinen nimi on Curtis Glencross. Vaikka pidän miehestä erittäin paljon, niin faktaa on se, että hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen ja palkkapyyntö nousee satavarmasti tämänhetkisestä 1,200,000$:sta. Saattaa olla, että Feaster ei halua välttämättä ottaa ensi kesää ajatellen sellaista riskiä, että jos Glencross pyytää palkkaa vähän turhan paljon, niin mies saattaa kävellä täysin ilmaiseksi johonkin toiseen seuraan, joka ei tietenkään olisi hyvä asia. Tämän vuoksi jopa hänen kauppaaminen saattaa tulla kyseeseen, vaikka loistavan duon hän onkin muodostanut Jokisen kanssa.

Yksi tontti, johon Flamesin kannattaisi ehkä hankinta tehdä, on alakerta. TOP5 on hyvässä jamassa seuraavien nimien turvin: Regehr, Bouwmeester, Giordano, Sarich, Babchuk. Kuitenkin Flamesin paras kuutospakki, Adam Pardy meni loukkaantumaan sen verran pahasti, että hänen kautensa on ilmeisesti ohi ja paikkaajina tällä hetkellä toimivat Brendan Mikkelson ja Steve Staios, joista jälkimmäinen on päässyt viime aikoina pelaamaan enemmän. Staios on ajoittain hyvä, mutta taso ailahtelee liikaa ja siksi joku "Nick Boynton" voisi olla hyvä poiminta waiverseista, jos muuten ei mitään hyvää tarjousta tule, jossa alakerta vahvistuisi. Toisaalta Flamesin cap on sen verran piukassa, että hyvä olisi saada joku ylipalkattu laituri, esimerkiksi Hagman, pois, jotta hengitystilaa tulisi cappiin.

Perinteisissä spekulaatioissa on liikkunut taas ne kovemmat pelaajat puhuttaessa Flamesista ja deadlinesta, mutta nousu pudotuspelikamppailuun on lievittänyt noita huuteluita. Feaster tuskin lähtee mihinkään suuriin riskin sisältäviin treideihin liittyen esimerkiksi Regehriin tai Bouwmeesteriin, mutta pienien riskien ottaminen on ihan tervetullutta. Tavoitteena olisi säilyttää varausvuorot ja prospektit, mutta samalla saada loppukaudelle joukkue, joka pääsisi playoffeihin. Helpommin sanottu kuin tehty sanon ma. Omissa toiveissa olisi nähdä 2-1 kauppa, jossa Flamesista lähtisi kaksi laituria/laituri ja sentteri yhtä senaa/laituria vastaan. Nimet Hagman, Glencross, Moss ja Stajan lienevät potentiaalisia nimiä tuollaiseen kauppaan, mutta vaikea arvioida, kuinka aktiivinen Flames tulee näiden päivien sisällä olemaan.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja kuutis » 27.02.2011 19:50

Aijai olo kuin pikkupojalla jouluaattona "enää yksi yö". Kings etsii edelleen sitä maalintekokonelaituria ja huhuissahan Kings käyttäisi kauppatavarana mm. Simmondsia sekä osaa nuorista lupauksista, harmittaa tietty jos Simmond lähtee, mutta jos mies todella itse haluaa siirtyä niin sitten menkööt. Hyvin pelannu Kings uransa aikana. Ottaisin kyllä Rob Schrempin sekä Kingsiin että Maple Leafsiin.

Maple Leafsista luin jotain että alkaisivat ostelemaan vasta tässä siirtorajalla (joku voisi tuon oikeaksi todistaa/todeta). Nythän joukkueesta on Versteeg, Beauchemin sekä Kaberle treidattu. Kessel hirmuvireessä joten tuskin miestä poiskaan annetaan ja huhuiltu on myös Gigueren poislähdöstä.

Aah huomenna sitten koko päivä pelkkää Trade Deadlinea, tänne varmaan paukkuu striimejä (TSN luonnollisesti kiinnostaa)?
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Legenda » 28.02.2011 06:57

Mukana ollaan ja jos liikkeellä olevista huhuista edes osa toteutuu niin johan tulee meillekkin värikäs ilta! :tuoppi: Huhujen mukaan mm. Atlanta olisi mahdollisesti pistämässä Zach Bogosian'a lihoiksi kunhan vain sopiva hinta ja ottaja löytyy. Huhuissa ainakin Detroit sekä Islanders ovat tavoitelleet nuorta puolustajalupausta. Atlanta ilmeisesti Islandersilta haalii kärkiketjujen hyökkääjää sekä lupausta joten.. Noh eiköhän me voida waivereissa oleva Rob Schremp pistää lihoiksi! Tai sitten vain tehdään kauppa muodossa Josh Bailey + Casey Cizikas / Aaron Ness / Anders Nilsson <-> Zach Bogosian, tuossa muodossa sen voisin vielä nielläkkin.

Detroitilta Atlanta on ilmeisesti sitten haluamassa jotakuta kolmikosta Hudler / Ericsson / Kindl ja päälle sitten vielä korkea varausvuoro. Ainakaan toistaiseksi Red Wings ei ole kuulemma halukas maksamaan noin kovaa hintaa.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Jyri » 28.02.2011 15:47

Bogosian olisi kyllä mukava nähdä Islandersissa. Baileyn menettäminen ei tuntuisi minulle yhtä paljon kuin Cizikasin, vaikka edellämainittu pelaa jo NHL:ssä, koska Cizikas pelaa näkemieni otteluiden perusteella hienoa kahden suunnan peliä ja omaa ilmeisesti melko hyvän hyökkäyspotentiaalin, joka ei tosin ole yhtä kova kuin Baileyn. Mitä mieltä muut olisivat Kabanovin kauppaamisesta? Pelaa käsitykseni mukaan keskinkertaista kautta, mutta kaverin taitoja ei voi kiistää. Varmaankin kelpaisi Atlantalle, jos sinne menisi hänen lisäksi Bailey. Mutta seuraillaan tilannetta...

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja AriGold » 28.02.2011 17:07

Andy Strickland twiittailee Andy McDonaldia Capsiin. :peukkuylös:

Tässäkö on meille se kakkossena? Todella mielenkiintoinen kaveri ja olen aina tykännyt kyseisestä kaverista. Parhaalla kaudella kuitenkin 85 pistettä ja hyvä kahdensuunnan sentteri. Ei tuskin kovin halpa mies ole, mutta nyt GMGM hankit McDonaldin pilkkahintaan Capslandiaan, niin olen tyytyväinen.

Tämä huhu lisäsi omaa mielenkiintoani vielä enemmän tämän kauden trade deadlineen ja toivotaan McDonaldin tulevan Capsiin ja toivottavasti ei menetettäisi kovin hyviä prospecteja. eusa_clap
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Legenda » 28.02.2011 17:39

Mark Stuart kirjaututti kolmivuotisen jatkosopimuksen Atlanta Thrashersin kanssa. Stuart tienaa 1,7 miljoonaa jokaisena sopimusvuotena.

Ja samalla Atlanta kävi kaupoilla:

Atlanta antaa - Nicklas Bergfors & Pat Rissmiller
Florida Panthers antaa - Radek Dvorak & 5th round draft pick (2011)
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Tumba » 28.02.2011 18:11

Tuolta pystyy seuraamaan livenä ohjelmaa aiheesta jos kiinnostaa. Aika hiljaista toistaiseksi, mutta eiköhän pian ala tapahtumaan.

http://www.sportsnet.ca/hockey/live_201 ... _deadline/

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 28.02.2011 18:17

Ei kannata odottaa mitään ihmeellisiä enää tässä vaiheessa. Suuret kaupat tehtiin viikko sitten ja tässä vajaan neljän tunnin aikana nähdään korkeintaan muutama nelosketjulaisen siirto ja AHL-kauppa.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Tumba » 28.02.2011 18:34

Islesien Konopkaa huhutaan Duckseihin tai Canuckseihin.

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Tumba » 28.02.2011 18:46

Wideman Capseihin.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Legenda » 28.02.2011 19:04

Tumba kirjoitti:Wideman Capseihin.

Voisihan sitä toki sitten myös mainita siinä, että takaisin päin Floridaan lähti ECHL-pelaaja Jake Hauswirth sekä 3rd round draft pick (2011). Ketjuhan on toki tarkoitettu näille nopeille uutisoinneille siirroista ja keskusteluille niistä, mutta voisi nyt sentään laittaa kaupan muutkin antimet eikä ainoastaan sitä isoa kalaa :)

Brett Carson waivers-listoilta Calgaryyn.

E. Ja Rob Schremp kelpasi Atlantalle joten sinne meni waiverseista.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja AriGold » 28.02.2011 19:05

Tumba kirjoitti:Wideman Capseihin.

Aika perus kyykytys GMGM.ltä. Ei tarvitse ainakaan enää Sloania katsella. Capitalsin Cap meni vain miinuksen puolelle ja odotetaan uutta/uusia kauppoja. Saa nähä, mitä GMGM keksii. :cool:
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 1649
Liittynyt: 18.09.2010 13:42
Suosikkijoukkue: Jokerit, NHL

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Tumba » 28.02.2011 19:59

Ei ollut vielä siinä vaihessa muuta tietoa kuin että Wideman siirtyy Washingtoniin :?

McElhinney siirtyi Ottawaan myös waiverseista.

Uusin siirto: Klesla Phoenixiin. Lepistö ja Upshall Columbukseen.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja Legenda » 28.02.2011 20:03

Columbus Blue Jackets antaa - Rostislav Klesla & Dane Byers
Phoenix Coyotes antaa - Scottie Upshall & Sami Lepistö

Pieni siirtohan se tämäkin on. Phoenix saa Lepistöä paremman puolustajan puolustukseensa ja Klesla tuo nimenomaan osaamista puolustamiseen. Toki aikoinaan näytti siltä, että Kleslasta voisi kehittyä ihan hyvä kiekollinen yleispuolustaja (varaushetkellä näytti toki paljonkin paremmalta), mutta näinpä on vain käynyt.
Lepistölle lienee mukavasti vastuuta tarjolla Columbuksessa ja Upshall tuo laajuutta hyökkäykseen.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 1837
Liittynyt: 07.02.2009 17:31
Suosikkijoukkue: ...

Re: Trade Deadline chat

ViestiKirjoittaja TheMuumio » 28.02.2011 21:02

Brad Winchester Ducksiin, vielä ei tietoa mitä siirtyy St. Louisiin.

Minkä tyyppinen pelaaja Winchester on? Pisteitä ei paljoa tee, joten pientä arvailua, mutta enemmän kiinnostaisi.

Edit: kolmoskiekan varauksen maksoi.
Viimeksi muokannut TheMuumio päivämäärä 28.02.2011 21:08, muokattu yhteensä 1 kerran
"What kind of man kills because of ideology?
What kind of god justifies violence?"

Stratovarius - Elements

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa