Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kumpi jatkaa seuraavalle kierrokselle?

Anaheim Ducks
11
73%
Nashville Predators
4
27%
 
Ääniä yhteensä : 15
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Unknown » 13.04.2011 12:51

Noniin, Ducks punnersi sitten lopulta kotiedun itselleen, mutta joka tapauksessa puntaroin tästä aika tiukkaa sarjaa.

Maalivahtipeli voidaan nostaa Nashvillen eduksi, vaikka periaatteesa Ducks-kolmikko Hiller-Ellis-Emery näyttäisi paperilla aika kovalta. Siinä on kuitenkin vaan sellainen juttu, että Hiller on kärsinyt niin paljon tuosta loukkaantumisestaan, että hänen torjuntatyöskentelynsä runkosarjan lopulla oli sen verran hirveää, että huomasi, ettei Jonas-poika ole oma itsensä ainakaan vielä. Kaiken lisäksi Ray Emery kärsi jonkin sortin vamman, joka heikentää entisestään Ducksin veskaritilannetta. Näyttää siltä, että Dan Ellis alottaisi sarjassa maalinsuulla, ei se nyt huono maalivahti ole, ja on pelannut varsinkin Ducksissa hyvin, mutta Hillerin parasta tasoa lähelläkään ei Ellis kyllä ole. Vastaan asettuu suomalainen Pekka Rinne, joka on päässyt nauttimaan Preds-valmentaja Barry Trotzin luottamuksesta. Nashvillen puolustava peli on palvellut Rinnettä todella paljon, ja joidenkin mielestä hän on Nashvillen tärkein pelaaja. Kiekko tarttuu perisuomalaiseen malliin erinomaisesti Peksille, eikä Predators tule häneen kaatumaan. Hillerin ja Emeryn vammakierteen ja Ducksin epävarman tilanteen ansiosta Nashvillella on etu tällä osastolla.

Puolustuspäässä Nashvillen kovasta ja varmasta playoff-osaamisesta vastaa varma pakkipari Suter-Weber. Molemmat ovat Olympiatason puolustajia ja ehdotonta NHL-eliittiä. En ihmettele Rinteen GAA:ta, kun tällainen Keith-Seabrook -tyylin kova ykköspari löytyy joukkueesta. Alemmissa pareissa pelaajat eivät vastaa lähellekään tämän ykkösparin tasoa kiekollisella puolella, mutta erittäin hyvää osaamista löytyy kuitenkin Cody Fransonilta, Shane O'Brienilta, Jonathan Blumilta ja Kevin Kleinilta. Ei mitään loistokkuutta, mutta nimeomaan sitä puolustustaitoa. Ducks-pakisto on heiveröisempi, mutta kiekollisempi. Visnovsky ja Fowler vastaavat hyvästä kiekollisesta osaamisesta, kun taas puolustuksen johtohahmoksi alakerran osaamisesta puhuttaessa on noussut plusmiinustilaston kärkeä havitellut suomalaispakki Toni Lydman. Francois Beauchemin on ihan ok luokan puolustaja, Brookbankilta ja Sbisalta en odota kauheammin loistokkuutta, saatika Suttonilta tai Liljalta. Predatorsin alakerta toimi omaan päähän niin hyvin runkosarjassa, että mielestäni tässäkin Preds ottaa hienoisen niskalenkin Ducksista. Ankkojen on pakko tsempata alakerran työskentelyssä, jos he mielivät pitkälle playoffeissa.

Hyökkäys on sitten Anaheimin ehdoton valtti. Monet tappiolliset pelit ovat kääntyneet voitoiksi loistavien kahden ensimmäisen ketjun ansiosta. Perry, Getzlaf, Ryan, Blake, Koivu ja Selänne vastaavat ehdottomasti joukkueensa tehoista, ja jokaisella heistä on sen verran playoff-kokemusta, että sen uskon olevan tässä sarjassa Anaheimin valtti. Koivulla on ihan helvetisti nälkää, koska mitään suurta ei NHL:stä koskaan ole tarttunut, ja uskon hänen pelaavan vahvan kevään. Myös ykkönen ja muut kakkosen jäsenet nuorekkaan Selänteen johdolla ovat pelanneet niin hyvää kautta, että varmasti meno sen kuin kovenee playoffeissa. Alemmat ketjut ovatkin sitten puukäsiä täynnä, mutta uskon esim. Ruudun Chipchuran syttyvän ihan hyvin playoffeihin pienemmissä rooleissaan. Predatorsilta puuttuu Anaheimin tapainen loistokkuus hyökkäyksestä, siitä ei pääse mihinkään. Hyökkääjistö on tosin hieman laajemmin ratkaisuihin pystyvä, tosin pakkohan sen on näin ollakin, koska Getzlafin, Perryn, Selänteen jne. tyylisiä huipputähtiä ei joukkueesta löydy. Legwand, Erat, Hörnqvist, Fisher ja Sergei "SK 74" Kostitsyn kantanevat tehopisteiden syntymisen vastuun, tosin suuri rooli on myös ykköspakkiparilla Suter-Weber.

Uskon, että sarja venyy vähintään kuuteen peliin, koska erot ovat sen verran marginaalisia loppupeleissä joukkueiden välillä. Vaikka kuinka Rinne on kovassa vireessä maalinsuulla ja Weber ja Suter ovat todella kovaa tavaraa, niin uskon, että Ducks vie sarjan lukemin 4-3. Playoff-kokemusta löytyy kovasti, ja myös nälkää esim. Koivun osalta, joka on kunnostautunut tällä kaudella Predatorsia vastaan maalinteossa normaalia useammin. Joukkueelta löytyy kyky nousta takaa tasoihin viime hetkillä, ja tiukoilla hetkillä ratkaisuvoima on erittäin tärkeä asia. Erikoistilannepelaaminen on selvästi Predatorsia parempaa luokkaa, joten Ducks jatkoon.
Viimeksi muokannut Unknown päivämäärä 13.04.2011 14:31, muokattu yhteensä 1 kerran
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Burns8 » 13.04.2011 13:43

Hieno sarja suomalaisittain seurata. :Thumb up:

Hyvän loppurunkosarjan avulla Ducks sai siis kotiedun ja jotenkin tuntuu, että juuri tässä sarjassa kotietu on tärkeässä roolissa. Molemmat joukkueet ovat hyviä kotijoukkueita ja yksikin vierasvoitto on todella ratkaiseva. Materiaalit menevät hyvin pitkälti tasan ja voimasuhteet menee juuri noin kun Unknown kirjoitti. Preds vie maalivahtiosaston, pakisto menee suht koht tasan ja hyökkäys on Ducksille. Tiukka sarja luvassa ja uskoisin, että game seven tullaan näkemään.

Veikkaus: Ducks jatkoon 4-3.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 1072
Liittynyt: 25.10.2010 19:57
Suosikkijoukkue: Pittsburgh Penguins (NY Islanders) HIFK SaiPa ja Leijonat.

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Tavares90 » 13.04.2011 13:59

Tästä voi odottaa todella tasaista sarjaa. Ducksin kotietu saattaa olla yllättävn suuressa osassa tätä sarjaa, mutta kuitenkin uskon että game seveniin mennään. Maalivahtiosasto menee Pekka Rinteen ansiosta Nashvillelle. Hiller-Ellis-Emery on ihan kova kolmikko, mutta kun toisessa päädyssä kiekkoja torjuu Pekka Rinne, niin tämäkin kolmikko kalpenee. Puolustus menee niukasti Nashvillelle, mutta hyökkäys on se kohta jossa Anaheim voittaa selvästi ja tässä se lopullinen ratkaisu saatetaan nähdä.

Veikkaus: Ducks jatkoon otteluvoitoin 4-3.

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Ink » 13.04.2011 15:24

Tässä on suomalaisten osalta todella mielenkiintoinen sarja. Neljä suomalaista vs. maalivahtina oleva yksi suomalainen. Odotan tästä tasaista sarjaa, mutta toivon että Anaheim menee vielä suomalaisten pelaajien takia tällä kaudella pitkälle.

Anaheim vie sarjan 4-3 otteluvoitoin.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Burns8 » 14.04.2011 07:44

Eipä meikäläisen ennustukset kotiedun merkityksestä ainakaan näkynyt ensimmäisessä pelissä. Preds tuli ja voitti ensimmäisen kamppailun suht selkeästikin, lukemin 1-4. Tämä peli osoitti hyvin kuinka Predators vie maalivahtiosastoa. Rinne oli maalilla hyvä ja varma kun taas Ellis päästi parit helpot maalit, joilla Nashville voiton nappasi.

Teemu se vaan jaksaa. Nyt teki ainoan Ducks-maalin Sakun hienosta tarjoilusta. :Thumb up:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Unknown » 14.04.2011 10:25

Oli ihan vitun tylsää katsottavaa, en vaan tiedä mikä siinä sitten oli. Tekihköhän Predatorsin puolustusvoittoinen pelityyli, vai mikä sen, mutta ei sellaista puuroa jaksanut kahta erää enempää seurata.

Jos nyt tuosta kahden erän näkemisestä sanoo jotain, niin Anaheim-ykkönen oli aivan paska. Kakkonen oli Ducksin paras ja järjesti useamman maalipaikan, esim. paras tuon Koivu-Selänne -yhdistelmämaalin jälkeen oli juuri saman kaksikon rakentama. Koivu syötti takatolpalle ihan avopaikalle Selänteelle, mutta Rinne venytti jäätävän torjunnan ja piti Predatorsin johdossa. Koivu oli omasta mielestäni kentän paras Ducks-pelaaja ja myös tähdistöön hän näköjään pääsi. Tuo Koivun kenttä joutui koko ajan pelaamaan Suter-Weber -paria vastakkain, kun Carlyle antoi Getzlafin kentän pelata huoompia puolustajia vastaan, mutta tästä huolimatta tuo Getzlafin kenttä ei saanut mitään aikaan. Anaheim-kolmonen oli ihan käsittämättömän tylsä ja hajuton, pörräsi vaan ja heitti kiekkoja huonoilta paikoilta maalille. Myöskään nelonen ei kovinkaan energinen ollut.

Rinne ja Fisher olivat sitten laatukamaa Predatorsin puolelta, kun taas virkaveli Dan Ellis ei noihin kunnon venytyksiin pystynyt. Veikkaan, että Emery aloittaa maalilla toisen pelin, hänet vaihdettiin 4-0 -maalin jälkeen luukulle ja pidän häntä kyllä parempana maalivahtina, kuin ex-Pretators Ellisiä. Hillerille olisi kyllä tarvetta, tasottaisi maalivahtipuolen eron täydessä kunnossa oikeastaan nollaan. Predatorsilta huomattavasti kurinalaisempi ja tasapainoisempi esitys, tosin jos joukkueen pelityyli aiheutti tämän viimeöisen pelin tylsyyden, niin en kyllä halua nähdä tuollaista joukkuetta jatkossa, vaikka huikea suomalaismaalivahti siellä pelaakin.
♥ TPS ♥

Viestit: 14
Liittynyt: 14.04.2011 12:48
Suosikkijoukkue: Jokerit,Ducks,Caps

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Mohikaani » 16.04.2011 09:24

Tärkeä voitto Anaheimille! Ykköskenttä nosti tasoaan ja Getzlav ja Perry merkkauttivat molemmat 1+2. Ekan ottelun perusteella pelkäsin, että niinköhän Rinne ryöstää taas voiton Nashvillelle, mutta nyt Anaheim aloitti tappavan tehokkaasti. Kaks1 YV-maalia pelin alkuun ja peli lähti tällä kertaa hyvin käyntiin. Selännekkin aloittanut playoffit tehokkaasti 2 YV-maalilla. Yleensähän Selänteen maalimäärät on tippunu aika paljon playoffeihin mentäessä, jos tämä vuosi olisi sitten poikkeus.
Emery oli maalilla varmempi kuin Ellis eka pelissä ja jatkanee Anaheimin maalilla jatkossakin.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Burns8 » 19.04.2011 11:20

Selänne se vaan jaksaa! Tällä hetkellä johtaa playoffien maalipörssiä ainoana neljän maalin miehenä.

Sarja on tiukassa tilanteessa ja seuraava peli onkin erittäin tärkeä. Predators tarraisi voitolla kiinni jatkopaikkaan kun taas Ducks tasoittaisi voitolla sarjan ja näin ollen ottaisi kotiedun takaisin. Toivon mukaan Ducks keskiviikkona ottaa voiton ja tasoittaa näin ollen.

Maalilla Emery oli paljon varmempi kuin Ellis ja toivottavasti tummahipiäinen saa jatkaa tolppien välissä.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 1072
Liittynyt: 25.10.2010 19:57
Suosikkijoukkue: Pittsburgh Penguins (NY Islanders) HIFK SaiPa ja Leijonat.

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Tavares90 » 19.04.2011 13:50

On se Teemu vaan perkele sentään kova. Painaa maaleja melkein joka pelissä. Harmi että Ducks on silti ottanut turpiin kaksi kertaa ja voittanut yhden. Seuraava peli on elintärkeä ankoille ja eiköhän Teemu iske pari häkkiä ja tee sen ratkaisumaalin. Rinne on kyllä vaikea monta kertaa ohittaa ja paikat pitäisi käyttää hyvällä prosentilla hyödyksi. Ykkösketjulta vaaditaan kovia tehoja Selänteen kakkosketjun kanssa. Täytyy toivoa että Anaheim pystyisi voittamaan, koska 3-1 tilanteesta voittaminen alkaa olemaan todella hankalaa.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Rocket » 19.04.2011 14:42

On se Teemu vaan hurja äijä. Maaleja tulee muutama kappale joka ottelussa ja maalipörssissäkin Selänne on ainoa neljän maalin mies. Vaikka huipulle olisi kuinka hyvä lopettaa, niin toivon, että Finnish Flash jaksaisi painella vielä ainakin yhden kauden. Sen verran hurjaa tahtia mies niitä kasseja taas latoo. Verkko heiluu Teemun toimesta, mutta Anahaim häviää. Preds on Rinteen ansioista kyllä vaikea voitettava. Ensi pelissä taas Teemu iskee muutaman sniper-laukauksella tehdyn maalin ja ratkaisee pelin jatkoajalla. ON SE VAAN HUIKEA ÄIJÄ!

Ei mulla muuta.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Viestit: 8
Liittynyt: 05.11.2008 12:01
Suosikkijoukkue: ducks

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja tontzah » 23.04.2011 18:15

niin se vaan anaheim ryssi game 5 voiton. Voisko joku kertoa mitä ihmettä Selänne tekee viimeisellä minuutilla kentällä puolustamassa maalin johtoa. Eiköhän niihin hommiin ole muita miehiä. Selänne heitti pitkänkiekon ja siitä seuranneesta aloitusvoitosta Weber tasoitti pelin kun 30s peliä jälellä. Nyt on Anaheimilla kova savotta kyllä voittaa 2 peliä putkeen :S

Koivu on kyllä kova playoff pelaaja runkosarjassa ei paljon pisteitä tullut, mutta nyt mennään yli pinne per peli tahtia. Koko uran ajalta piste keskiarvot kovempia kuin Getzlafilla, Perryllä ja Selänteellä.

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Unknown » 25.04.2011 09:59

Tämä sarja oli sitten taputeltu loppujen lopuksi veskariosastolla. Hiller on vielä niin kujalla saadustaan vammasta, ettei voinut pelata, ja Emery pelasi vielä hieman loukkaantuneena. Sen näki sivuliikkeistä, joissa hän oli helvetin hidas. Ellis nyt oli vaan muuten paska, eikä häntä voinut maalille päästää, kun koko ajan upposi suoria vetoja. Toki puolustuspelissä Anaheim oli niin ikään jäljessä ja paljon.

Koivu sai tältäkin kaudelta sen perus-vitutuksen, ja ulos ekalla kierroksella, vaikka playoff-tehot olivat päälle piste per peli ja syöttöpörssin ehdotonta kärkeä tilastoissa. Jotain Koivusta playoffeissa kertoo se, että siellä tehoja on tullut lähes piste per peli tahdilla (ka. 0,92) [vertailun vuoksi Getzlafin samainen on 0,85 , Perryn 0,82 ja Selänteen 0,71.] Mutta ei tilastoista sen enempää, ne eivät kerro kaikkea.

Selänne antoi selvästi myös kaikkensa, mutta ei sekään auttanut, että mies löi maaleja joka peliin ja valloitti maalipörssin kärkipaikan tässä vaiheessa playoffeja. Eiköhän Teukka kuitenkin jatka uraansa, aika ihmeellistä, jos tähän päättyisi miehen ura.
♥ TPS ♥

Viestit: 8
Liittynyt: 05.11.2008 12:01
Suosikkijoukkue: ducks

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja tontzah » 25.04.2011 11:04

Andreas Lilja päätti sitten ottaa ratkaisijan viittaa ja kusta oman joukkueen playoff taipaleen taas. Tällä kertaa toisin päin Anaheimin kannalta :S Stanley cup vuonna Lilja oli se pakki joka tunaroi selänteelle kiekon ja teemu pisti jatkoaika maalin.

Kova hajotus on tällä hetkellä kyllä päällä, sarja oli niin lähellä kääntyä anaheimille viidennessä pelissä :( . Getzlaf oli viimeisessä pelissä kyllä todella hidas ja muutenkin heikkoa peliä,- Carlylen peluutus ihmetyttää kyllä suuresti kun Parros oli vieläkin kokoonpanossa ja Anaheim veti 3 ketjulla ja ainakin edellisissä peleissä oli välillä 7 pakkia ja 11 hyökkääjää ja Getzlafkin pelas välillä kahdessa ketjussa sentterinä ihan turhaa siellä on haaskata voimia joidenkin Parroksien kanssa yhtä aikaa kentällä.

Koivun ketjulla peli kulki, mutta paha se on yksistään peliä ratkaista. Selänteen ja Koivun puolesta harmittaa kovasti. Teemu pelasi tuloksellisesti parasta playoff kevättä 6 peliin 6 maalia 40-vuotiaalta hieno saavutus. Ikinä ei saa tietää miten kovat lukemat olis tullu jos Anaheimin muu osasto olis pelannu omalla tasolla. Vielä jos tähän loppui selänteen ura niin katkera maku jää, teemun 1-0 maali oli kyllä komeaa katsottavaa tuli heti mieleen Malkinin playoff maali.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Länsi: Anaheim Ducks (4) vs. Nashville Predators (5)

ViestiKirjoittaja Burns8 » 26.04.2011 21:41

Tosiaan sarja ratkesi melko selkeästi maalivahtipeliin, Rinne vei Ellis & Emery kaksikko aivan mennen tullen.


Teemu Selänne 78 gp, 37+50=87

Nyt kun katsoo Selänteen tämän kauden tehoja, niin eihän sitä vaan voi millään uskoa, että ura loppuisi nyt.

Harmi, että Teemun ja muiden Ducks-suomalaisten kausi päättyi ensimmäisellä kierroksella. Kaikki kunnia kuitenkin Predatorsille, joka meni ensimmäistä kertaa seurahistoriassa jatkoon ensimmäisellä kierroksella. :Thumb up:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa