Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kumpi rynnii jatkoon tästä parista?

Philadelphia Flyers
9
82%
Buffalo Sabres
2
18%
 
Ääniä yhteensä : 11
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Unknown » 13.04.2011 14:04

Mielenkiintoinen sarja on tästäkin tulossa, jonka takaa se, että Sabres pelasi loppukauden huomattavasti alkukautta paremmin ja täten uskon sen haastavan Flyersin sarjassa ihan kelvollisesti.

Erityisesti veskariosastolla Buffalo voi hymyillä leveästi. Ryan Milleriin luotto on kivenkovaa, ja vaikka kausi ei ihan viime supervuoden veroinen ollutkaan, niin edelleen Miller kuuluu NHL-maalivahtien top5:een. Vaikkei Miller pystyisi yltämään viime kauden vireeseen, niin uskon, että Sabres vie tällä osa-alueella silti pidemmän korren kuin Flyersin Boucher-Bobrovsky-Leighton -troikka. Phillyn maalivahtikaksikko on kysymysmerkkejä täynnä. Bobrovsky alottanee torjuntavastuun, vaikka hänellä ei ole yhtään pudotuspeliä alla. Kuitenkin tulokaskausi oli NHL:ään erittäin onnistunut ja mies kolkutteli jossain vaiheessa jopa vuoden tulokas -pystiä monien mielestä. Loppukaudesta meno ei ole ihan alkukauden veroista ollut ja pientä ailahtelevuutta on ollut havaittavissa, joten varmaa onnistujaa Flyersin nuoresta venäläismaalivahdista ei voi odottaa. Brian Boucher on taasen jossain pelissä maaginen, jossain taas lerpsahtaa helpotkin propellikiekot maaliin. Oikeastaan siis sekä Buffalolla, että Philadelphialla on ollut pientä ailahtelevuutta maalivahtiosastolla tällä kaudella, mutta koska Miller on kovempi perustasoltaan kuin kukaan Flyers-veskari, niin tämä osasto menee ennakkoon Sabresin nimiin.

Puolustuksia vertaillessa tulin siihen johtopäätökseen, että oli Flyersilla Pronger tai sitten ei, on heillä parempi alakerta. Timonen, Meszaros, Coburn ja Carle muodostavat jo neljästään vahvan rungon ja kun Prongerin odotetaan palaavan jo näihin ensimmäisiin peleihin, niin jykevä kalusto on Flyersilla tarjolla. Kun vielä taustalla on mm. O'Donnellia ja Syvret'ä, niin tuossa on kova pakisto kasassa. Sitten taas Sabresilla on Tyler Myers, jonka harteille kaadetaan Andrej Sekeran ja Jordan Leopoldin loukkaantumisten myötä suurta vastuuta. Ei vakuuta, sanon minä. Myers on osin nuoresta iästään johtuen aika virhealtis, ja hauskoja kämmejä on nähty kourallinen hänen NHL-uransa aikana. Muita avauspakiston nimiä ovat esim. Chris Butler Shaone Morrisonn ja Steve Montador, joten turpaan tulee vertailussa Flyersin pakistoon, vaikka Sabres saisikin Sekeran ja Leopoldin takaisin.

Hyökkäyspuolella molemmillla joukkueilla on laaja skaala pelaajia, jotka pystyvät ratkaisuihin. Erityisesti Flyers-hyökkäys näyttää hurjalta: Richards, Carter, van Riemsdyk, Leino, Briere, Hartnell, Giroux, Versteeg, Zherdev, Carcillo jne. Huhhuijaa, kelpaisi varmasti muillekin. Sabresin terävintä kärkeä on Drew Stafford ja Tomas Vanek, mutta taustalta löytyy myös laatua esimerkiksi Pominvillen, Boyesin, Ennisin ja Connollyn ansiosta. Vaikka Buffalo-hyökkäys ei näytä huonolta, niin kyllä tuo Flyers-vastaava on niin lujaa tekoa, että etu on Flyersin puolella tässäkin osastossa.

Lindy Ruff ja Peter Laviolette ovat kummatkin kokeneita kehäkettuja valmennuspenkin takana, joten siellä tuskin ongelmia ilmenee. Erityisesti Laviolette kyllä antaa huudon kuulua, jos Flyers-pelaajia ei nappaa, sen on mm. Ville Leino kokenut kuluvan kauden aikana, kun perseilyjen jälkeen ei eräässä matsissa ollut enää kentälle menemistä. Vaikka Buffalo kuroo maalivahtiosastolla eroa kiinni, niin Flyers-koneisto on niin kovaa luokkaa, että uskon sen menevän tästä jatkoon voitoin 4-2.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja InFlames » 13.04.2011 14:36

Taidan olla koko vaihtoaitiossa ainoa joka uskoo, että Buffalo menee tästä parista jatkoon. Viime kauden poffeissa Flyers vakuutti, mutta ei aivan Stanley Cup voittoon potku riittänyt. Tällä kaudella pleijarit päättyy ensimmäiselle kierrokselle. Flyersin pelejä on tullut varmaan kateltua tällä kaudella toiseksi eniten Wildin pelien jälkeen, joten aika hyvä kuva on joukkueesta muodostunut. Buffalon pelejä en ole kauden aikana nähnyt kuin muutaman. Toki joukkueista on luettu paljon raportteja sun muuta juttua.

Flyers oli hyvässä vedossa pitkään, mutta joukkueen kone on alkanut yskähtelemään pahasti kauden tärkeimmällä hetkellä. Maalivahtipeli ei vakuuta, kun sitä verrataan Ryan Milleriin, joka seisoo Buffalon maalilla. Sergei Bobrovsky oli todella hyvä kauden puolivälillä, mutta taso on laskenut tuosta ja nuoren miehen itseluottamus pudonnut. Toki nämä Flyersin muut vahdit Boucher ja Leighton ovat ihan ok tasoa. Maalivahtipeli on todella suuressa roolissa, varsinkin jos toisella joukkueella on selvästi parempi ykkösveskari, kuten tässä tapauksessa Buffalolla. Kuka Flyersin maalilla edes torjuu ensimmäisessä pelissä?

Puolustuspelin Unk paketoi todella hyvin ja kyllähän Flyersin puolustus on vakuuttavampi, mutta uskon osan Buffalon pakeista kasvavan poffeissa sen viisi senttiä lisää, kun Ryan Miller loistaa maalilla. Uskon Millerin tässä parissa tekevän saman mitä Halak teki viime kaudella Montrealin kanssa Washingtonia vastaan, eli torjui kaiken mahdollisen ja mahdottoman.

Hyökkäyskin kääntyy selvästi Flyersin eduksi ja onhan tuo Philadelphian hyökkäys todella monipuolinen ja laaja. Tasoa ja ratkaisijoita riittää useaan ketjuun. Ite odotan itävaltalaistähti Vanekilta todella paljon finaaleissa. Muistan miehen jo MM-tasolta ennen kuin pelasi vielä änärissä ja silloin jo tuli ihailtua, että kuinka hyvä pelaaja Vanek on.

Materiaaleja vertailemalla menisi Flyers jatkoon, sillä joukkueella on yksi koko liigan parhaista paketeista kasassa, mutta runkosarjan lopun huono vire, epävarma maalivahtipeli ja Buffalolla jäi varmasti hyvä maku, kun voittivat juuri Flyersin toiseksi viimeisellä kierroksella. Todella tasainen pari tulossa, jossa uskon altavastaajan vievän sarjan 4-2 tai 4-3. Buffalo voitti viidestä viimeisestä pelistään neljä ja Philadelphia vain yhden. Pleijarit ovat toki oma maailmansa ja uskon vahvasti tässä kohtaa Buffaloon Flyersin materiaalin kovuudesta huolimatta. Pleijarit harvoin menevät käsikirjoitusten mukaan. Tässä parissa uskon vahvasti yllätykseen,

Buffalo jatkoon voitoin 4-3.

Viestit: 3832
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Ink » 13.04.2011 15:27

Flyers on ollut tällä kaudella samanlainen kuin viime kaudellakin, eli todella hyvä. Uskon että Flyers menee myös tällä kaudella pitkälle ja Sabres putoaa tällä ensimmäisellä kierroksella.

Flyers jatkoon 4-2 otteluvoitoin.

Avatar
Viestit: 1072
Liittynyt: 25.10.2010 19:57
Suosikkijoukkue: Pittsburgh Penguins (NY Islanders) HIFK SaiPa ja Leijonat.

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Tavares90 » 14.04.2011 07:16

Itse kyllä uskon, että Flyers menee tästä jatkoon. Vaikka loppukausi sujui huonosti, niin kyllä he varmaan Buffalon voittavat. En sitten tiedä seuraavista kierroksista. Kyllä Buffalo pistää kovasti kampoihin ja se voi yltää vaikka game seveniin asti.

Maalivahtiosasto on se kohta jossa Buffalolla on iskun paikka. Ryan Miller kuuluu edelleen NHL:n kärkivahteihin, vaikka kausi ei viime vuoden veroinen ollutkaan. Flyersin maalivahtikaksikosta ei vielä tiedä miten he pelaavat pudotuspeleissä ja on mahdollisuus, että he pelaavat aivan surkeasti. Bobrovsky pelasi aivan loistavan vielä puolessa välissä kautta, mutta loppukaudesta tuli hieman ailahtelevia suorituksia. Ensimmäiset playoffit ovat aina kova paikka nuorelle maalivahdille. Brian Boucher pystyy välillä pelaamaan hyvin, mutta sitten välillä melkein mikä tahasa menee sisään. Kyllä sanoisin että tämä menee ennakkoon ajateltuna Sabresille. Saapa sitten nähdä mitä oikeassa pelissä tapahtuu.

Puolustus menee Flyersille. Vaikka Buffalolalla on ihan hyvä puolustus, ei se pärjää vertailussa Flyersiin. Kun alakerta koostuu nimistä Timonen, Coburn, Carle ja Meszaros, niin kyllä siinä on mikä tahansa joukkue vikisemässä. Vielä kun Flyers saa todennäköisesti Prongerin takaisin, niin kyllä on todella kova puolustus kasassa. Ei ole tähän Sabresilla mitään sanottavaa.

Hyökkäys on kummallakin hyvää tasoa. Flyersilta löytyy todella kova nippu ja myös Buffalon hyökkäys on hyvä. Flyersin Leino, Carter, Briere, Richards, Hartnell, Giroux, Versteeg, Carcillo ja Zherdev on kyllä aivan käsittämättömän kova hyökkäys ja tähän ei kyllä kovin monella joukkueella mitään sanomista. Vaikka Buffaloltakin löytyy ihan hyviä hyökkääjiä, niin on tämä Flyersin hyökkäys vaan niin hurja, että ei siinä paljon vastusta ole. Vaikka Flyers pelasi huonon loppukauden, niin on tämä heidän materiaalinsa niin hyvä, että uskon että se menee kyllä jatkoon. Mielestäni ainoa mihin se voi kaatua, on huono maalivahtipeli.

Veikkaus: Flyers jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja InFlames » 15.04.2011 04:13

InFlames kirjoitti:

Ensimmäinen erä pelattu ja aika lailla käsikirjoituksen mukaan mennyt siinä mielessä, että Flyers vie ja Sabres ei saa juuri paikkoja ollenkaan. Olikohan 1-2 ok paikkaa Buffalolla koko erässä. Vanekin ohjaus maalin edestä oli erän paras paikka Buffalolle. Flyersin Van Riemsdyk kilautti Millerin torjunnasta erän alkupuolella tolppaan ja muutenkin oranssimustat saivat useita vaarallisia paikkoja luotua. Milleriä ei, niin vain yllätetä. Vähän samanlainen erä kuin eilen Caps - Rangers pelissä, jossa myös eka erä 0-0, vaikka Caps hallitsi.

Hyvää hokia nähty ja Ville Leinon pelityyliä on kyllä pakko ihailla. Veivaa kuin veli venäläinen illasta toiseen. Molemmilta puuttuu puolen kymmentä pelajaa. Sabresilta sivussa olivat ainakin Roy, Sekera ja Hecht ja Flyersin merkittävin poissaolija on Pronger. Bobrovsky on muuten Flyersin maalilla, mutta Buffalo ei ole päässyt miestä testaamaan kunnolla.

Boston - Montreal 0-1, joten tuolla pelissä on yllätystä ilmassa, vaikka sarjaa tasaiseksi povattiinkin.

-----------------

Toinen erä oli entistä selvemmin Flyersin hallintaa ja, jos Buffalolla olisi maalissa, joku Dan Ellis, niin johtaisi Flyers todennäköisesti 3,4 - 0. Flyersilla on ollut lukuisia laatupaikkoja mennä johtoon, mutta kahdenkin erän jälkeen tilanne on edelleen maaliton 0-0. Eilisessä pelissä Caps - Rangers sai Rangers paljon paremmin hyökkäyksiä luotua toisin kuin Buffalo tänään. Buffalo sai toisessa erässä muutaman paikan, joista ei sen ihmeempää syntynyt. Buffalon valopilkut ovat tänään olleet Millerin lisäksi taskuraketit Ennis ja Gerbe, jotka saavat hyökkäysalueella jotain aikaankin. Vanekin ketju oli toisessa erässä täysin pimennossa.

Mielenkiintoinen kolmas erä tulossa. Joku flipperikiekko Buffalolle ja sarja onkin avaupelin jälkeen Buffalolle 1-0. Kokonaisuuten Buffalon pitää parantaa peliään jatkossa, jos mielivät sarjan voittaa, kun Flyers vyöryy neljän kentän voimin ja saa pitkiä pyörityksiä aikaan hyökkäyspäässä.

----------

Patrick Kalate lyö riparin sisään ja Sabres johtoon 1-0. Boston muuten hävisi kotonaan 0-2 Montrealille ja nyt Flyers häviää?


Jatketaan tässä ketjussa ja siirretään tuo pelin seurantakin tänne. Flyers oli selvästi hallitsevampi osapuoli, mutta Kaletan maali riitti Buffalolle 1-0 voittoon, kun Ryan Miller pelasi maagisen pelin. Tämä on pitkälti syy miksi ennustin Buffalon jatkavan tästä parista. Jos Sabres saa parannettua edes jonkin verran hyökkäyspeliään, niin kyllä Sabres tekee Flyersin oltavat tässä sarjassa todella tukalaksi. Täytyy muuten ihailla Flyersin Ville Leinoa, jonka peli näyttää, niin helpolta ja mies on parhaimmillaan juuri silloin, kun on kovimmat pelit. Tänäänkin melkein toi yksinään Flyersin tasoihin.

Buffalolle ensimmäinen kiinnitys jatkopaikkaan, mutta hyökkäyspelin on parannuttava. Ei pelkällä puolustamisella tästä sarjasta mennä jatkoon, sillä ei Miller joka pelissä pysty nollia pitämään. Vanekin ketjun pitää parantaa jatkossa!

Hyvä matsi tämäkin oli, vaikka vain yksi maali nähtiin. Buffalo puolusti maaliaan hyvin Millerin johdolla ja Flyers pyöritti peliä.

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Burns8 » 15.04.2011 12:45

Tuli Nelonen Prolta katseltua peli parin kaverin kanssa ja jos sitä parit sanat runoilisi.

Leino oli ehdottomasti paras Flyers-pelaaja ja eniten ihmetyttää, että vaikka Ville parit ylivoimatkin hommasi niin siltikään ei juurikaan saanut ylivoima-aikaa.

Flyers hakkasi päätään loistavasti pelanneeseen Milleriin, joka siis torjui kaikki Phillyn yritykset. Sabres puolusti ihan tarkasti ja oikeastaan Flyers ei edes päässyt niille aivan huippuhuippu maalintekopaikoille.

Sabres rankaisikin sitten melko vaarattoman näköisestä tilanteesta kun Gragnanin laukoman vedon riparista Kaleta survoi kiekon reppuun. Tälle Bobrovsky ei mitään mahtanut, vaan muutoin pelasi erittäin hyvän pelin. Ei sylkenyt juurikaan irtokiekkoja vaan liimasi laukaukset hyvin.

Kyllähän Flyersilla on paremmalla viimeistelyllä ihan hyvät mahdollisuudet sarjaa kääntää edukseen.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 16.04.2011 18:58

InFlames kirjoitti:Taidan olla koko vaihtoaitiossa ainoa joka uskoo, että Buffalo menee tästä parista jatkoon.
Et kyllä ole ainoa. Tammisen teesein jos maalivahtipelissä on merkittävää eroa on sarja jo käytännössä ratkennut. Luuletteko jollain Boborovskylla olevan pientäkään palaa Milleriä vastaan, niin, ei ole. Millertime! Buffalolla on edelleen pakistossa loukkaantumisia, mutta Gragnani on ollut erinomainen. Ja puuttuuhan sieltä Flyersiltakin muuan Prongeri joka tuskin palaa vielä game kakkoseen, ei pysty toisella kädellä pitämään mailasta kiinni.

Sabres jatkoon 4-0 :tuoppi: :Thumb up: Yes we can Darcy!
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Itä: Philadelphia Flyers (2) vs. Buffalo Sabres (7)

ViestiKirjoittaja Rocket » 25.04.2011 06:45

Tässäkin otteluparissa siis mennään game seveniin asti. Kukas muu kuin Ville Leino ratkaisi yön kamppailussa hienosti survomalla Philadelphialle jatkoajalla. Sarja on ollut aika tasainen ja Phillyllä on ollut enemmän paikkoja, mutta Sabresin Ryan Miller on ollut oikea jumala joukkueelle. Loistavia koppeja koko ajan. Pudotuspeleissä tämä kaveri on näköjään aina parhaimmillaan, vaikka ainakin runkosarjassa näytti tällä kaudella, ettei hän olisi ihan kauden 2009/2010 veroisessa tikissä. Siis silloin, kun hän voitti Vezina Trophyn. Nyt kumpi vaan joukkue voi voittaa tämän sarjan. Jännitystä tuo mukaan se, meneekö InFlamesin 4-3 veikkaus Buffalolle oikein :) . Uskon kuitenkin Leinon ja Richardsin johdattelevan joukkueensa voittoon tässä sarjassa. Jos Ryan Millerin taso vähänkin notkahtaa (en usko), Philadelphia tulee viemään tämän.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa