Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Burns8 » 28.05.2011 12:22

Eiköhän nyt sen verran edes skarpata, että koitetaan saada finaaleista keskustelua sen verran aikaan, että ihan oma ketjukin kannattaa avata.

Hieno sarja on tulossa ja kyllähän se on niin, että vastakkain ovat tämän kauden kaksi kovinta joukkuetta. Molemmat ovat pelanneet erittäin tasaiset kaudet ja tulos on nyt tässä. Canucks saa kotiedun voitettuaan President's Trophyn ja viimeistään kesäkuun viidestoista päivä tiedetään tämän kauden Stanley Cup-mestari. Molemmat joukkueet saavat hieman lepoaikaa, sillä ensimmäinen finaali pelataan vasta ensi keskiviikkona. Alla ohjelma kokonaisuudessaan:

Game 1 @ Vancouver, Wednesday 1.6. 8.00 PM
Game 2 @ Vancouver, Saturday 4.6. 8.00 PM
Game 3 @ Boston, Monday 6.6. 8.00 PM
Game 4 @ Boston, Wednesday 8.6. 8.00 PM

Game 5 @ Vancouver, Friday 10.6. 8.00 PM
Game 6 @ Boston, Monday 13.6. 8.00 PM
Game 7 @ Vancouver, Wednesday 15.6. 8.00 PM


Maalivahdit:

Roberto Luongo, 12W-6L, 92,2 %, 2,29 GAA, 2 SO
Tim Thomas, 12W-6L, 92,9 %, 2,29 GAA, 2 SO

Melko selkeästi tämän kauden kaksi parhainta veskaria vastakkain ja kun kevään playofftilastot osoittaa niin todella yhtäläiset ovat molempien tilastot. Nyt kuitenkin mitataan kummankin molarin lopullinen taso ja kuinka kaikista tiukimmassa paikassa pää kestää. Kumpikaan molari ei ole ennen Stanley Cupin finaaleja pelannut, joten siinä mielessä tilanne on molemmille tasavertainen. Kummankaan joukkueen kakkosveskat ei ole juurikaan pelanneet ja tuskin tulevat ilman suuria maalimääriä finaaleissakaan pelaamaan. Varsin tasainen on maalivahtiosasto, josta ei kyllä etua tai heikkoutta kummallekkaan joukkueelle saa. Myöskään sarjaa tuskin tullaan ratkaisemaan maalivahtiosastolla.

Puolustus:

Alivoima%; 'Nucks 80,6% - Bruins 79,4%

Kaksi erittäin kovaa puolustusta asettuu vastakkain. Vancouverin pakisto on vaan kärsinyt playoffien aikana pari pahaa loukkaantumiset kun Christian Ehrhoff ja Aaron Rome. Varsinkin ensiksi mainittu on iso osa Canucks-alakertaa. Kuitenkin näiden kahden loukkaantumisen jälkeen on pakisto silti erittäin kova ja varsinkin oman pään pelaamisen erittäin hyvä. Bruins-pakisto taas on täysin terve ja kyllähän Bostonilla on hieman leveämpi pakisto jalkeilla finaaleihin lähdettäessä. Bruins-alakertaa johtava Zdeno Chara johtaa playoffien plusmiinus-tilastoa, joka kertonee jätin puolustuspelaamisesta. Paljolti on finaaleissakin kiinni Charan puolustuspelaamisesta. Saako Chara pidettyä Sedinit aisoissa?

Alivoimat on molemmilla toimineet ihan hyvin. Bruinsin on kuitenkin parannettava alivoimapeliään, sillä Canuckseilla on liigan vaarallisin ja tappavin ylivoima kera Sami Salo.

Hyökkäys:

Canucks TOP-4:

1. Henrik Sedin, 18gp, 2+19=21, -4
2. Ryan Kesler, 18gp, 7+11=18, +6
3. Daniel Sedin, 18gp, 8+8=16, -5
4. Alex Burrows, 18gp, 7+7=14, +4


Bruins TOP-4:

1. David Krejci, 18gp, 10+7=17, +5
2. Nathan Horton, 18gp, 8+9=17, +10
3. Patrice Bergeron, 16gp, 4+11=15, +9
4. Brad Marchard, 18gp, 6+6=12, +6


Ylivoima%; 'Nucks 28,3% - Bruins 8,2%

Hyökkäyksessä ehkä pienoinen etu Canuckseilla, mutta onhan Bruinseillakin erittäin leveä hyökkäysmateriaali. Bergeronin paluu oli Bruinsien kannalta erittäin tärkeä ja nyt myös Bruinsilla on kaksi erittäin kovaa maalintekoon kykenevää ketjua. Toki molemmilla joukkueilla on myös maaleja tekevät alemmat ketjut, mutta niiden ketjujen tärkein tehtävä tässä sarjassa tulee olemaan vastustajan parhaimpien pimentäminen.

Bruinsin suurin murheenkryyni tänä keväänä on ollut heikko ylivoima. Nyt siihen on tultava muutos mikäli mielivät Lordin maljasta taistella.

Conn Smythe?

Joukkueiden mahdollisia Conn Smythe-voittajia on vielä turhaa alkaa veikkailemaan, sillä finaalisarjan edesottamukset painavat varmasti eniten vaakakupissa. Joten tämän sarjan edetessä ollaan viisaampia tämän asian suhteen.

Yhteenveto:

Erittäin hieno spektaakkeli tullaan aivan varmasti saamaan tämän kevään kruunuksi. Toivon mukaan saadaan nauttia loistavaa kiekkoa ja vielä mahdollisimman monen pelin ajan. Jos nyt jotain pitäisi veikata, niin game seveniin mennään jossa molemmilla on mahdollisuus voittaa. Vaikka melko puolueettomasti tätä sarjaa katsonkin, niin yksi asia on mikä itsestä tekee sadasosan verran Canucks-bandwagoniin. Se on se, että toivon todella että Sami Salo tulee voittamaan Stanley Cupin. :Thumb up: Toki ei mitään vika ole siinäkään, että Tuukka Rask tulisi sormuksen saamaan. Pääpiirteittäin kuitenkin tulen seuraamaan sarjaa puolueettomana ja nauttimaan vain hienosta kiekosta.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Nestori » 28.05.2011 18:04

Bandwagonia on vaikeata valita näistä kahdesta komiasta, mutta käännyn itse Sedineistä huolimatta Vancouverin puolelle parin pikku jutun takia:

1. Sami Salo - Finnish McInnis ansaitsisi huikean uransa kunniaksi kruunun kaljunsa peitoksi.

2. Canada - Lordi Stanleyn lahjoittaman pytyn olisi aika palata lajin kotimaahan pitkän kiertolaiselämän jälkeen.

En ala sen kummemmin vertailemaan näitten kahden joukkueen pelin eri osa-alueita, sillä oikeasti vain ja ainoastaan päivän kunto ratkaisee nämä jutut. Itse näen jostain ihme syystä vieläkin Canucksin jonkinlaisena ennakkosuosikkina tähän sarjaan, vaikka puntit ovat tässä vaiheessa tasan.

Muutama juttu noin niinkuin kotipsykologisessa mielessä voi omalla tavallaan vaikuttaa lopputuloksiin:

- Boston voitti kauden ainoan keskinäisen kohtaamisen (tällä ei oikeasti ole vitunkaan väliä)
- Manny Malhotra saa ottaa treeneissä kontaktia ja voi mahdollisesti pelata finaaleissa? Jokerikortti?
- Bruinsille on ollut yksi ja sama, että ovatko voittaneet tai hävinneet ekan pelin näissä playoffeissa

- Vancouverin materiaalin laajuus. Tiukassa paikassa ja loukkaantumisista huolimatta Salot ja muut nousivat esiin
- Sedinit. Vaikken itse näitten jätkien pärstäkertoimesta pahemmin tykkää, niin pakko myöntää, että helvetin huikeita pelimiehiä ovat. Ihan sama, että minkälaiset "päällystakit" näille punapartaisille ystäville asettaa, niin ne ratkaisee pelin?

Kuten sanottu, niin päivän kunto ratkaisee. Veikataan tähän väliin, että 10.6. Kannu nousee Henkka Sedinin toimesta kohti Rogers Arenan kattoa ja juhlat ovat valmiita alkamaan.

Let's get ready to rumble!
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja NiksuP » 28.05.2011 18:42

Kyllä siellä totisesti on kauden kaksi kovinta joukkuetta finaaleissa. Aina voi jossitella, että Pens varmasti olisi mennyt pitkälle, jos Sid ja Geno olisivat olleet kunnossa, mutta se on sitä kuuluista jossittelua. Kannu on siis jälleen tulossa käymään Suomessa. :Thumb up: Parempi voittakoon, sympatiat 51-49% Bostonille. Muutaman pelin voisi ehkä katsella, kun kesäloma alkaa tuossa. :tuoppi:
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 4465
Liittynyt: 03.07.2008 20:47
Suosikkijoukkue: Porin Ässät Liigan pudotuspeleissä keväällä 2016

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja kuningas26 » 28.05.2011 18:52

Lännen finaalit olivat tasoltaan aivan eri planeetalta kuin heikkotasoinen idän finaali. Bruinsin ainoa mahdollisuus sarjassa on Tim Thomas, joka voi yksin ryöstää pelin tai kaksi. Canukkien tahti on kuitenkin ollut kiihtyvä, joten eiköhän tämä mene suoraa neljässä. Sharkseja vastaan Bruins saattaisi voittaa yhden.
Four passes break any defence

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Snoga » 28.05.2011 18:52

Aivan ansaitusti nämä kaksi joukkuetta pelaavat finaalissa. Molemmat ovat pelanneet toistaiseksi loistavan kauden, mutta vielä tarvittaisiin viimeinen punnerrus, jonka jälkeen voittaja on selvillä. Itse henkilökohtaisesti toivon, että Vancouver voittaisi ja Sami Salo saisi nostaa Stanley Cupia hallin kattoon ja toisi pojan kotiin. Ei haittaa tippaakaan, jos Boston ja Tuukka Rask voittaisivat finaalit. Niin upean kauden nämä kaksi joukkuetta ovat pelanneet, mutta lopussa on vain yksi voittaja, ja otetaan selvää kumpi se on.

Se on varmaa, että joukkueet eivät kaadu omaan maalivahtiinsa. Molemmat herrat, sekä Thomas ja Luongo ovat pelanneet huikean kauden ja playoffit, mutta itselläni löytyy enemmän luottoa Thomasiin kuin Luongoon. Hawks-sarjassa, Luongo esitti omasta mielestäni todella epävarmoja otteita. Suorista laukauksista kiekot pomppivat melkeinpä poikkeuksetta, mutta niin vaan Canucks onnistui kaatamaan Hawksit ja kunniakuja olisi nyt auki. Thomas on pelannut omasta mielestäni varmemmin kuin Luongo, mutta kuten Nestori sanoi, niin lopussa päivän kunto ratkaisee voittajan. Joukkueet voivat luottaa maalivahteihinsa täysin, sillä mitä olen Luongon otteita seurannut, niin vaikuttaa siltä, että otteet ovat vain parantuneet loppua kohti. Yksi mielenkiintoinen pointti on myös se, että kumpikaan herroista ei ole vielä voittanut finaaleja, joten kauden päätteeksi saadaan uuden maalivahdin nimi Stanley Cupiin.

Puolustus menee myös melko tasan. Canucks on kärsinyt loukkaantumisista enemmän, sillä matkan varrella Christian Ehrhoff ja Aaron Rome ovat saaneet kolhuja. Omasta mielestäni merkittävää on kuitenkin se, että playoffeissa Vancouverin puolustajista vain kolmella on +/- tilasto plussan puolella. Tosin yksi näistä nimistä on Aaron Rome, joten oikea luku on siis kaksi. Bruinsilla kyseinen tilasto näyttää pelkkää plussaa kaikille puolustajille, joten tilastojen perusteella Bruinsilla olisi puolustus paremmassa kuosissa. Tilastot eivät kuitenkaan merkitse mitään, kun tosipelit ovat alkaneet, mutta se kuitenkin antaa jonkinlaista osviittaa tapahtumista. Bruinsin puolustuksessa Zdeno Chara on pelannut toistaiseksi upeat playoffit, josta todisteena on myös koko playoffien paras +/- tilasto. Kaiken kaikkiaan kaksi todella kovaa puolustusta vastassa, joille molemmille soisi voiton. Go Sami!

Hyökkäys on molempien joukkueiden osalta koko liigan eliittiä. Kaikki tietävät Vancouverin puolelta Sedinin veljekset, Keslerin, Burrowsin ja Raymondin. Joukkueesta löytyy todella paljon leveyttä, ja jokainen kentällinen pystyy maalintekoon. Tämä asia vain korostuu mitä pidemmällä poffit etenevät, sillä yleensä tapana on ollut, että joku joukkueen raatajista nousee parrasvaloihin ja ratkaisee pelit vaikka yksinään. Jos Vancouver saa vielä finaaleihin Manny Malhotran mukaan, joka on omasta mielestäni koko NHL:n paras puolustava hyökkääjä, niin Bostonilla tulee olemaan todella vaikeaa tehdä maaleja, kun kyseinen herra on kentällä. Bruinsin hyökkäys ei yhtään kalpene Vancouveriin verrattuna. Heiltä löytyy myös jokaisesta kentästä potentiaalia tehdä maaleja, mutta pääasiassa maalinteko keskittyy molempien joukkueiden kohdalla kahdelle ensimmäiselle kentälle. Bergeronin paluu on ollut todella merkittävää Bruinsille, josta osoituksena ovat hänen 15 tehopistettä 16 ottelussa. Joukkueesta löytyy myös laajuutta, joten pakko sanoa, että todella mielenkiintoinen sarja tulossa.

Oma veikkaukseni on se, että Vancouver voittaa Bostonin voitoin 4-3 ja playoffien parhaaksi pelaajaksi valitaan Henrik Sedin. Ja Sami Salo tykittää game sevenissä jatkoajalla kiekon maaliin.

Nauttikaa!
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 29.05.2011 08:33

En lähde sinänsä jänikseksi kummankaan joukkueen mukaan ja matkaan, mutta totean sen, että varmasti näemme hienon kauden huipennuksen ... finaalin :champion:. Vancouver Canucksin voittaessa saadaan uusi joukkue kannun kylkeen ja Salon akanpojan nimi myös. Varmasti tunteita herättävä taistelu v*tutuksen ja turhaantumisen läpi päätyyn saakka :tuoppi:. Original Six:iin kuuluvan Boston Bruinsin voittaessa olisi tilanteessa kylläkin "vanhanliiton" siipien havinaa ja mestaruutta Bostonissahan on viimeksi juhlittu armon vuonna 1972. Raskin akanpojan tehtäväksi jäännee luukun saranoiden rasvaus :roll:, mutta toki valmiina kuin lukkari sotaan, jos kongi kajahtaa ja Thomas sulaa, jota toki en epäile. Jos jokusen pelin kerkeis kattelemaan, mutta pelatkaa pojat pelatkaa, niin saadaan voittajasta varmuus eusa_clap
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Unknown » 29.05.2011 12:15

Joo, finaaliin saatiin omissa papereissa ne juuri odotetuimmat joukkueet:

Unknown kirjoitti:Mulla on tälle kaudelle kaksi ehdokasta kummastakin konferenssista mestariksi: Itäisestä konferenssista Boston Bruins ja Philadelphia Flyers, läntisestä taas Vancouver Canucks ja San Jose Sharks. Jos pitäisi nämä joukkueet asettaa kovuusjärjestykseen, niin itäisen konferenssin voittajasuosikkina on Bruins, läntisen taas Canucks. Kummallakin näistä joukkueista on koko paketti loistavasti kasassa, kun taas Sharks ottaa jonkin verran näihin joukkueisiin verrattuna pataan puolustuspäässä, Flyers puolestaan maalivahtipuolella. Toivefinaali olisi tietenkin tyyliä Flyers-Ducks/Coyotes, mutta en ihan siihen jaksa uskoa, että tuollaisesta pääsisi naatiskelemaan. :cool: Eiköhän se todennäköisin vaihtoehto ole Bruins-Canucks.


Tuo napsahti aika hyvin kohdilleen. Ainoastaan Philly ei ollut konferenssien finaaleissa noista, ja sekin oli mahdotonta, koska Bruins pudotti sen ennen noita karkeloita.

Tässä sarjassa ollaan ehdottomasti Canucksin puolella, vaikka tuolla Kanadassa uskoisin, että Flamesiä kannattavat eivät paljoa toivo vihamiehilleen mestaruutta. Olisi se kuitenkin hienoa nähdä pitkään NHL:ssä tapelleen Sami Salon nostavan maljaa kattoon, niin pirusti miehellä on noita vammojakin ollut. "Balls of Steel" ansaitsisi mun puolesta sen hetken, ja nyt siihen on kyllä elämänsä tilaisuus.

Canucks on kyllä niin vahva paketti kokonaisuudessaan, että itse kyllä pidän sitä suosikkina tähän sarjaan. Bruinsilla on myös laatua joka osa-alueella, mutta mielestäni Canucksin pakka näyttää loppupeleissä enemmän mestarijoukkueelta. Sedinit ja Kesler ovat kovaa valuuttaa hyökkäyksessä ja Bruinsia laajempi pakisto puoltavat tässä Nucksin mestaruuden puolesta. Thomasin pitäisi pystyä todella huimiin otteisiin, jos Nucksin meno halutaan pysäyttää. Vaikka hän onkin kiistatta tämän kauden paras veskari, niin tässä sarjassa uskon ratkaisevan eron syntyvän eri jutuissa kuin tolppien välissä.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 5902
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 30.05.2011 04:39

Pistetääs tähän osioon ..

Stanley Cupin finaalisarja numeroina

(Lähde: YLEUrheilu)
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Burns8 » 30.05.2011 09:11

Snoga kirjoitti:Jos Vancouver saa vielä finaaleihin Manny Malhotran mukaan

Tuoreimman tiedon mukaan Malhotra pystyy keskiiviikkona pelaamaan.

Näinpä Canucksin mahdollisuudet kannukilvassa paranee entisestään. Toki Malhotran pitkä pelaamattomuus voi vaikuttaa, mutta siltikin uskoisin että miehen paluu luo lisää uskoa Vancouverin peliin.

Myöskin Christian Ehrhoff palaa pelaavaan kokoonpanoon ja myöskin tuo oman panoksensa Canucks-pakistoon.

Näiden paluiden myötä Canucks nostaa osakkeitaan ja on entistä enemmän rosterinsa puolesta suurempi mestarisuosikki. Bostonilla on kuitenkin leveä materiaali ja muutamien pelaajien nostaessa vielä karvan verran tasoaan, on Bruinsella oiva mahdollisuus taistella kannusta. Thomasin on myöskin onnistuttava maalilla.

Vielä pari välipäivää ennen kuin mennään. Kaikki pelit tulevat onneksi Nelonen Prolta, niin näkee varmuudella isolta ruudulta hyvällä kuvanlaadulla eikä tarvitse etsiä striimiä.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 53
Liittynyt: 13.02.2011 10:14
Suosikkijoukkue: Detroit red wings

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja NikkeNakke » 02.06.2011 01:30

Canuks vie 4-2.Molemmat maalivahdit pelaavat yhden nollapelin.Boston johtaa sarjaa 2-1 mutta Vancouver tulee tasan ja ohi.Viimeinen peli on se Luongon nollapeli.
(Nyt kuitenkin Boston voittaa 4-0 koko ottelusarjan ;) )
"We want Teemu!"Winnipegiläiset heti NHL joukkueen paluun julkistamisen jälkeen...

Avatar
Viestit: 53
Liittynyt: 13.02.2011 10:14
Suosikkijoukkue: Detroit red wings

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja NikkeNakke » 02.06.2011 09:59

NikkeNakke kirjoitti:Canuks vie 4-2.Molemmat maalivahdit pelaavat yhden nollapelin.Boston johtaa sarjaa 2-1 mutta Vancouver tulee tasan ja ohi.Viimeinen peli on se Luongon nollapeli.
(Nyt kuitenkin Boston voittaa 4-0 koko ottelusarjan ;) )

Ensimmäinen peli pelattiin niin vaisusti ettei taida ennustukseni toteutua.Ihme kun Sedinit eivät tehneeet yhtään maalia.Peliä tietenkin rikkoivat ne jäähyt ja huomasi että ollaan finaalissa kun kypärät lenteli.
Peli siis päättyi 1-0 Canukseille jos joku ei tiennyt.Voittomaalin teki Raffi Torres kun 19 sekuntia oli jäljellä loppusummeriin,syötön antoi Jannik Hansen Keslerin hyvästä esityöstä.Henrik Sedin ja Daniel Sedin pistivät Bruinsin puolustuksen ihan sekaisin syötöillään mutta tilanteista ei maalia siunanntunut.Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin,vaikkakin Luongolle tuli hitusen enemmän laukauksia.

Edelleen tuo ennustukseni voi toteutua.Nyt Bostonilla pitäisi vain pikkaisen skarpata ja voittaa kaksi ottelua. :D
"We want Teemu!"Winnipegiläiset heti NHL joukkueen paluun julkistamisen jälkeen...

Avatar
Viestit: 1072
Liittynyt: 25.10.2010 19:57
Suosikkijoukkue: Pittsburgh Penguins (NY Islanders) HIFK SaiPa ja Leijonat.

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Tavares90 » 02.06.2011 11:46

Joo, olipa murheellinen loppu ottelulle. Olin jo aivan varma, että mennään jatkoajalle ja sitten yhtäkkiä tuleekin maali. Vitutus oli tuossa kohtaa aika huipussaan. Paikkoja Bostonilla oli riittämiin, mutta eipä kelvannut. Onneksi Thomas näyttäisi olevan jälleen huippuvireessä, sillä uskon että hän kyllä pitää tasonsa, mutta Luongon taso voisi vähän heilahdella. Sittenpähän nähdään. Kyllä minä ainakin uskon vahvasti, että Bruins vie seuraavan pelin.
Viimeksi muokannut Tavares90 päivämäärä 02.06.2011 15:58, muokattu yhteensä 1 kerran

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Unknown » 02.06.2011 12:03

Hieno homma, Canucks sarjassa johtoon! :Thumb up: Olipa Thomas taas loistovireessä, eikä Luongo tietenkään myöskään huonoksi jäänyt. Mutta kyllä tuo Canucksin peli on niin loistavaa ajoittain, että vaikea on tuollaista porukkaa pysäyttää. Varsinkin Ryan Keslerin peli kolahtaa omaan silmään kyllä todella kovaa, loistava pelaaja, ja johtaja kaukalossa. Voittomaalissakin mielestäni suurin ansio menee nimenomaan Keslerille, joka taiteili paitsion rajamailta loistotilanteen, jossa Hansenin oli helppo sahata Torresille varma tontti. Mun papereissa Conn Smythen arvoinen kaveri.

Kunnon finaalitouhua muutenkin, Bergeron syyttää Burrowsia puremisesta ja Hamhuis otti damagea ja tuskin pelaa ainakaan seuraavassa pelissä. Loukkaantuminen tuli komeassa hipcheckissa, jossa astronauttina toimi Milan Lucic: *KLIK* Aika touhua, Hamhuis on kyllä lasinen kaveri.

Oli ihan eri fiilis jo katsoa tätä, kun vertaa noihin playoffeihin muihin kierroksiin. Elämän parasta aikaa. :tuoppi:
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja InFlames » 02.06.2011 13:22

Unknown kirjoitti:Hieno homma, Canucks sarjassa johtoon!

Valitettavasti kiekko ei pomppinut Bruinsille, vaikka joukkueella oli omat mahdollisuutensa. Ei vaan voi tykätä joukkueesta, jossa pelaa Sedinit. Vähän samaa tasoa oksettavuudessaan kuin eräs Mats Sundin :yuck: Vaikka maaleja nähtiin vain yksi, niin peli oli kyllä todella viihdyttävää. Olisi voinut päättyä myös Bostonille ja eiköhän Bruins seuraavan pelin hoida, sillä oli todella hyvin pelissä mukana. Luongo oli tänään vain jäätävä. Hienoa on kyllä Vancouverin puolelta katella Ryan Keslerin peliä, kun mies on liekeissä. Onko kukaan tanskalainen muuten voittanut koskaan Stanley Cupia? Ei taida olla, joten Jannik Hansenista voi tulla ensimmäinen. Hieno syöttö tuohon Raffi Torresin voittomaaliin.

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Stanley Cupin finaalit, Boston vs. Vancouver

ViestiKirjoittaja Lehväs » 07.06.2011 08:19

Tuosta Romen taklauksesta...

Ei työ välttämättä törkeä ole, mutta sääntöjen vastainen joka tapauksessa. Tulee selvästi sen jälkeen, kun on luopunut kiekosta, osuu päähän ja luistimet irtoavat jäästä. Horton oli ainakin tv-kuvan perusteella 100% pihalla ja tuohon saattoi vaikuttaa myös pään iskeytyminen jäähän.

Eiköhän sieltä jotain lisärangaistusta tule, ellei kurinpidossa paskota housuun.
...

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa