NHL televisiossa ja internetissä.

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

NHL televisiossa ja internetissä.

ViestiKirjoittaja kuutis » 21.10.2011 09:04

Avaanpa tällaisen ketjun nyt kun ei mielestäni täällä tällaista ole (jos on niin saa yhdistää). Nyt kun Nelonen ja Viasat saivat oikeudet pitkän pähkäilyn ja taistelun jälkeen. Internetin puolella ainoat lailliset palvelut ovat NHL GameCenter LIVE (jota tosin enää ei voi tilata) sekä Viasatin ViaPlay. Laittomia taas löytyy pilvin pimein.

Viasat kirjoitti:Nelonen Pro -kanavat näyttävät runkosarjan aikana noin viisi ottelua viikossa. Suoria otteluita kertyy kauden aikana peräti noin 150 kappaletta. Sopimus kattaa luonnollisesti play-offsit ja Stanley Cupin. Nelonen Pro ottelut valitaan suomalaisnäkökulmalla ja ne selostetaan suomeksi. Lisäksi jääkiekon erikoiskanava Viasat Hockey, Viasat Sport ja satelliittijakelussa olevat Extra-kanavat välittävät lähes kaikki 1 300 NHL:n runkosarja-ottelua suorina lähetyksinä sekä jälkilähetyksinä.


Tuollaista luvataan television puolelle. Kuulostaa ainakin lupaavalta (mikäli itselle pitäisi joku kanavapaketti hommata) ja tuohon taisi ainakin Elisa Viihteessä saada Viasat Sport+NelonenPro bundlen joka olisi television puolella PARAS NHL:ää seuraavalle.

Uskoisin, että ensi kaudeksi ei GCL:ää saa enää tilattua, joten pitänee tyytyä johonkin muuhun tapaan (kenties tuo ViaPlay, mikäli ei ole kovin kallis). Tai sitten tyytyä laittomaan HockeyStreamsiin.

Keskustelu alkakoon.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: NHL televisiossa ja internetissä.

ViestiKirjoittaja InFlames » 22.10.2011 14:13

Tämä sopimus on erinomainen. Nyt pelejä tulee keskimäärin Nelonen Pron kanavilta viisi viikossa ja jokainen peli ilmeisesti usein uusintana seuraavana päivänä. Tähän, kun lisätään, että pelejä tulee myös Viasat Sportilta ja Viasat Hockeyltä, niin voiko enempää toivoa? Oma NHL:n seuraaminen pysyy korkealla tasolla tänäkin vuonna tämän sopimuksen myötä. Muuten olisi jäänyt johonkin 20 peliin, mutta nyt viikkoon koitetaan 2-3 peliä katella, yleensä jälkilähetyksinä.

Minkähänlainen on se uusi NHL:n makasiiniohjelma? Tuotakin odotetaan mielenkiinnolla. Viime kaudella oli pirun hyvä se ohjelma, jossa kävivät aina läpi edellisen kierroksen maalit ja tapahtumat.

Eiköhän Nelonen Pro tarvisi yhden selostajan ainakin lisää? Antti Mäkinen selostaa KHL-pelit ja usein NHL:ää. Jani Alkio noita SM-liigan kuukauden pelejä ja NHL:ää. Lisäksi legendaarinen Pentti Lindegren on vielä remmissä mukana, vaikka aika on selostushommissa ajanut tästä jääkiekkogurusta ohi. Lindegrenin kiekkotietämystä arvostan korkealle. Joku selostaja oli viime kaudella vielä, mutta en muista nimeä.

Viasatille eusa_clap NHL ja KHL samalta kanavalta jälleen, mutta vielä enemmän matseja, joten Wildin pelejäkin näkee jatkossa enemmän. Tänään tulossa klo 23.00 muuten Vancouver - Minnesota. Katon tuon varmaankin jälkilähetyksenä.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: NHL televisiossa ja internetissä.

ViestiKirjoittaja InFlames » 24.10.2011 16:35

ArjenSankari kirjoitti:
NHL Game center live on hyvä palvelu. Periaatteessa samanlainen kuin viime kauden ESPNplayer.

Eikös Viasatille ole tulossa myös vastaavanlainen palvelu kuin tuo Game center? Muistaakseni on.

ArjenSankari kirjoitti:Televisiopuolen diili on paska nakki. Nelonen on jo osoittainut kykenemättömyytensä onnistuneiden jääkiekkopalveluiden tekemiseen SM-liigan kanssa ja kun tähän lisätään Nelosen sielunveli Viasat, niin ei voi muuta sanoa kuin että paskan möivät. Canal+ oli aikanaan huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus, mutta nyt sieltä tulee vain kakkosluokan urheilua. Jopa Eurosport on tätä nykyään canalin edellä urheilutarjonnassa.

Olen eri mieltä. SM-liigan kanssa on, niin ja näin, mutta kyllä KHL ja NHL-lähetykset ovat pirun hyviä. Lisäksi pelit tulevat Viasat Sportilta tai Hockeyltä usein myös alkuperäiselostuksella, jos ei tykkää Antti Mäkisen tai Jani Alkion äänestä. Tosin välillä myös rakkaalla ruotsinkielellä

Tarjonta on entistä laajempi ja kelpaa erinomaisesti ainakin tälle suunnalle. Viasat Hockey oli viime kaudella erinomainen kanava ja paranee vain entisestään.

Canaleista samaa mieltä. MM-kisat siellä, mutta muuten kanavat täyttä paskaa ellei ole futisfriikki.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: NHL televisiossa ja internetissä.

ViestiKirjoittaja InFlames » 28.10.2011 15:13

Tuossa viime yönä, kun tuli kateltua Minnesota - Anaheim peliä Nelonen Pro:lta, niin sama peli tuli alkuperäisselostuksella Viasat Sportilta. Lisäksi Viasat Hockey näytti alkuperäisselostuksella suorana viime yönä ottelut Boston - Montreal ja Edmonton - Washington. Viime kaudella tuli yhtä matsia korkeintaa yössä, niin nyt kolmea peliä kerralla eusa_clap Seuraavana päivänä Viasat Hockey ja Nelonen Pro näyttää myös uusintana yön pelit, niin ei tarvi öisin heräillä :Thumb up:

Viasat Hockeyn ohjelmatiedot eivät eilenkään kertoneet, että tulee kaksi matsia, mutta ilmeisesti tuolta kanavalta tulee joka yö pelejä? En ole vielä ehtinyt, niin tarkasti seuraamaan, mutta tuntuisi, että tulee joka yö vähintään yksi peli.

Tämä Viasatin paketti on puhdasta kultaa. Koskahan se uusi makasiinohjelma alkaa NHL:stä?

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: NHL televisiossa ja internetissä.

ViestiKirjoittaja kuutis » 11.11.2011 08:33

ViaPlay tiedotti, että heidän sivujensa kautta pääsisi nyt GameCenteriin. Tosin viaplayn tunnareilla, joita en itse omista. Loistava uudistus.

Viaplay@Twitter kirjoitti:#NHL palvelun kautta nyt myös pääsy GameCenteriin. Kirjaudu sisään ja urheiluosiosta löytyy linkki palveluun.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa