Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Mitkä joukkueet selviytyvät pudotuspeleihin?

Äänestys päättyi 21.03.2012 13:15

Florida
12
33%
Washington
5
14%
Winnipeq
4
11%
Buffalo
13
36%
Tampa Bay
0
Ei ääniä
Toronto
2
6%
 
Ääniä yhteensä : 36
Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 11.03.2012 13:15

Jännäksi menee tilanne idässä.. Varmaa on ainakin se että Southeast divisioonan voittajajoukkue (Florida, Washington, Winnipeq, Tampa Bay) saa suoraan paikan pudotuspeleihin, mutta se toinen pudotuspelijoukkue onkin sitten kinkkisempi kysymys.

Florida 75
Washington 74
-------------------
Winnipeq 74
Buffalo 72
Tampa Bay 69
Toronto 68


Oma veikkaukseni on että Florida pitää vihdoin ja viimein paikkansa divisioonavoittajana ja selviytyy pudotuspeleihin. Jatkoon.

Capsillä on ollut paljon vaikeuksia viimeaikoina, vaikka Boston kaatuikin hienosti viimeyönä veikkaisin silti että rata loppuu kesken, joukkueessa on viimeaikoina kokeillut kaksi eri planeetan valmentajaa Bourdeau ja Hunter, jos Caps ei pääse pudotuspeleihin onkin kesällä joukkueella oltava pieni itsetutkiskelun paikka. Ei jatkoon.

Winnipeqin en usko yltävän pudotuspeleihin, mutta jos Jets sattuisi divisioonansa voittamaan ja sen turvin saamaan kotiedun pudotuspeleihin voi joukkueesta tulla todellinen mustahevonen helvetin kovana kotijoukkueena. Ei jatkoon.

Buffalo on surkean alkukauden jälkeen noussut kuilunpartaalta takaisin taisteluun. Jokaisesta joukkueen ottelusta näyttäisi muodostuvan todellinen jännitysnäytelmä loppuun asti. Joukkueen ratkaisupelaaja on Ryan Miller joka kykenee näillä hetkillä aivan uskomattomiin suorituksiin. Buffalo ei varmasti häviä rankkarikisoja. Jatkoon!

Olisi voinut luulla Yzermanin olevan ostajana siirtotakarajalla, sensijaan Steve Downie myytiin ja maalivahtiosastolle ei saatu vahvistuksia. Jos Tampa jollain ihmeen kaupalla selviytyy suureen tanssiin on se pitkälti (Hart ehdokas?) Steven Stamkosin ansiota. Ei jatkoon.

Toronto ottanee vielä yllättäviä voittoja mutta ei selviydy enää mukaan. Valmentajaa on jo vaihdettu, mitä jos sekään ei auta? Kysymys Burkelle --> Kuka saa kenkää seuraavaksi? Ei jatkoon.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 11.03.2012 13:22

Laskelmieni mukaan näistä joukkueista kaksi on mukana pleijareissa.. Voitte siis äänestää kahta joukkuetta. :tuoppi: :Thumb up:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Jyri » 11.03.2012 13:42

Äänestin Floridaa ja Buffaloa.

Jotenkin on sellainen olo, että Florida pääsee playoffeihin. Joukkueen loppuohjelma ei näytä erityisen haastavalta ja pelejä on jäljellä enemmän kuin muilla, joten ihan hyvältä näyttää. Tilannetta parantanee vielä, jos Kulikov ja Versteeg tulevat vielä peleihin mukaan runkosarjassa. Versteeg on yhä sitkeästi joukkueen paras pistemies. Kulikov olisi loistava apu ylivoimassa ja on kehittynyt vuosi toisensa jälkeen puolustamisessa. Äärimmäisen tärkeä puolustaja ja tulevaisuuden kapteenimateriaalia.

Buffalo on todella noussut hienosti ja Ryan Miller on ollut suuri syy siihen. Viimeaikaiset otteet ovat olleet koko joukkueelta erinomaisia ja pelaajamateriaali on tunnetusti hyvä. Tämän hetken suuntaus on oikea. On turha jossitella, mutta entäpä jos joukkue olisi pelannut näin hyvin pidemmän aikaa? Kuitenkin on mahdollista, että Buffalo nähdään tällä kaudella playoffeissa. Itse asiassa pidän sitä todennäköisenä, kunhan pelin taso pysyy tällaisena.

Äärimmäisen tasaista on Idässä ja suurella mielenkiinnolla katson sitten runkosarjan loputtua, että menikö omat veikkaukseni oikein!
Viimeksi muokannut Jyri päivämäärä 11.03.2012 16:29, muokattu yhteensä 7 kertaa

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Snoga » 11.03.2012 14:01

Itse näen tuon taistelun paikasta pudotuspeleihin tapahtuvan kolmen joukkueen kesken, jotka ovat Florida, Washington ja Buffalo.

Winnipegin paikkaan poffeissa en jaksa uskoa, mutta olisihan se hienoa pelata pitkästä aikaa playoff-kiekkoa Winnipegissä, jossa kiekkokuume on tällä hetkellä todella korkealla ja heille soisi mielellään pääsylipun playoffeihin, mutta itse en jaksa siihen uskoa. Kotipeleissä Winnipegillä on se suurin mahdollisuus kerätä tarvittavat pisteet, vieraissa on vaikeampaa. Ei jatkoon.

Tampa Bay on pelannut myös huomattavasti paremmin kotona kuin vieraissa ja voinee sanoa, että jos Tampa poffeihin asti nousee, niin kaikki kiitos kuuluu Steven Stamkosille, joka on yksistään tehny n. 25% kaikista Tampan maaleista tällä kaudella. Playoffeissa Stamkos ei yksin pysty kannattelemaan joukkuettaan pinnalla ja taustalla olevat kaverit (St.Louis, Purcell, Lecavalier ja Malonen) eivät ole riittävät poffeissa selviytymiseen. Lisäksi vain Islandersilla ja Blue Jacketsilla on huonompi maalien erotussuhde, joka on Tampa Bayn kohdalla reippaasti pakkasen puolella. Ei jatkoon omissa papereissani.

Toronto on ollut viimeisimmässä kymmenessä pelissä koko liigan huonoin joukkue sarjalla 1-7-2, jonka aikana Toronto on tippunut playoff-viivan toiselle puolelle. Alkukauden hurmos on jo loppunut aikoja sitten ja esimerkiksi viiden seuraavan pelin ohjelma (Caps, Panthers, Bolts, Senators ja Bruins) eivät ainakaan yhtään helpota Toronton pyrkimyksiä päästä jatkamaan pelejä vielä runkosarjan jälkeen. Saattaa Leafs vielä nousta taistelemaan tuohon viivan tuntumaan, mutta siihen lopulliseen puristukseen en jaksa uskoa. Taitaa tämä kausi mennä samalla tavalla kuin viime kaudella Torontolla: hyvä alkukausi, lopussa romahdus. Ei asiaa jatkoon.

Florida, Washington ja Buffalo jäävät siis jäljelle ja veikkaisin, että Sabres ja Panthers pelaavat poffeissa. Washington saa jälleen kerran tyytyä pettymykseen ja muutoksen raikas tuuli ei olisi pahitteeksi organisaatiossa. Voinee sanoa, että jos Ovy olisi pelannut samalla tavalla kuin pari kautta sitten, niin Caps olisi ollut paljon korkeammalla sarjataulukossa, mutta tällä kaudella Alex on ollut pelkkä floppi odotuksia nähden. En nyt kuitenkaan jättäisi Capseja aivan täysin spekulaatioiden ulkopuolelle, sillä jos peli osuu uomiinsa, niin kentällä tulee kovaa tulosta.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 11.03.2012 15:14

Hullun idän pudotuspelitaistelua silmällä pitäen ensiyönä kaksi todella mielenkiintoista ottelua..

Ensinnäkin Toronto lähtee veitsi kurkulla Capitalsin vieraaksi. Leafsin on lähes pakko voittaa tämä ottelu. Sarjataulukon perusteella näille pahimmille kilpailijoille ei saa antaa pisteitä. Leafsilla viimeisestä 10 ottelusta 1 voitto ja kun Capitals on runkosarjassa aina ollut kova kotijoukkue niin ei hyvältä näytä. Stanleycup sormus sormessaan nyt Torontoa valmentavan Randy Carlylen on saatava joukkue pelaamaan. Tästä ottelusta tappio Torontolle murskaisi kaikki playoff haaveilut.

Florida isännöi ensiyönä Carolinaa joka on myös mielenkiintoinen ottelu. Canes voitti eilen Tampan ja vaikka alla on kova ottelu niin tatsi on varmasti hyvä, voitto vielä Floridasta niin Canes ilmottautuisi salakavalasti mukaan jopa Divisioonan voittotaisteluun. Florida pääsee kuitenkin paremmin levänneenä ottelemaan kotikaukalossaan joten yllätys on jos Panthers ei tätä hoida.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Jyri » 16.03.2012 09:51

Florida on nyt voittanut kolme peliä putkeen ja tilanne näyttää erittäin hyvältä. Mikään ei ole kuitenkaan varmaa. Ei tulevana, mutta sitä seuraavalla kierroksella on todella tärkeä ottelu Buffaloa vastaan. Jos siitä Florida voiton ottaa, olisi sillä 83 pistettä. Buffalon voittaessa sillä olisi 77 pistettä. Florida kuitenkin voitti Bostonin juuri 6-2, eikä Bruins mikään helpoimpia vastustajia ole. Buffalo-ottelussa pitäisi kuitenkin ohittaa yksi herra: Ryan Miller. Washingtonilla on tulevalla kierroksella peli Winnipegiä vastaan, joka kyllä varmasti myös haluaa päästä pelaamaan pudotuspelikiekkoa.

Tämä menee Floridan pudotuspelipaikkaa toivovalle turhan jännittäväksi, mutta kaikenkaikkiaan on hienoa, että ratkaisut jäävät loppumetreille ja näin ollen jännitystä on runkosarjan loppuun asti.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 17.03.2012 09:35

Idän konfrenssin voittotaistelussa mukana nyt myös Crosbyn takaisin saanut ja aivan huikeaan lentoon noussut Penguins, 10 voittoa jo putkeen.. Rangersin runkosarjanvoitto ei näytäkkään enää varmalta.

Samalla huomataan että Ottawa on tarrannut kiinni kotietuun pudottaen Bostonin 7. sijalle, Bruinsin olisi syytä katkaista tappioputkensa pian, tai taistelevat kohta myös paikastaan pudotuspeleihin. Mikään ei siis ole vielä varmaa.

Tilanne playoff viivan tuntumassa tasoittui entisestään kun Jets voitti Capitalsin viime yönä..

Ensiyönä mielenkiintoinen Florida vs Buffalo. Kovassa vireessä olevan Puhvelilauman voittaessa tilanne tasottuisi jälleen. :cool:

Tampan on myös pakko voittaa kotonaan Liigan kovin joukkue St Louis tai muutoin tie nousee pystyyn ja Yzermanin haaveet kaatuu.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 18.03.2012 10:21

Rangersin pelitaktiikka kaikkine uhrautuvine alivoimakuvioineen on todella puuduttava taktiikka pitkässä juoksussa, ei siis ihme että joukkue alkaa tässä vaiheessa parantelemaan kolhujaan ja löysäämään vähän otetta, Pittsburgh tulee vielä lentäen ohi ja kurvaa confrenssivoittoon, mutta ei syytä huoleen New Yorkissa. Playoffseissa asenne varmasti muuttuu takaisin ennalleen..

Bruins pisti lopun tappioputkellensa voittamalla Philadelphian. Jännä tämä nykyinen tilanne, Bruins nousi yhdessä yössä voitollaan sijalta 7 sijalle 2. Hetken jo meinasi näyttää pahalta, nyt kaikki on taas hyvin Bostonissa.

Florida voitti Buffalon kotonaan rankkareilla ja juhlivat voittoa kuin mestaruutta, nyt näyttäisi siltä että Florida on tosissaan tarraamassa tuohon pudotuspelien kotietuun, jo neljä voittoa putkeen. Vielä ei kuitenkaan ole tuulettelujen aika Miamissa.

Tampa Bay on eliminoitu, ei asiaa pudotuspeleihin tänä vuonna. Rantapallot kehiin vaan. Hyvin asiantuntevaa sakkia äänestänyt tässä ketjussa, Boltsille ei tippunut ainoatakaan ääntä.

Capitals on matkustanut Chicagoon hyvävireisen Blackhawksin vieraaksi. Jännä ottelu tulossa, molemmat taistelevat vielä paikastaan suureen tanssiin.

Winnipeq isännöi Carolinaa, tälläiset pelit on Jetsin lähinnä voitettava.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 4139
Liittynyt: 07.02.2009 22:53
Paikkakunta: Itä-Kerava
Suosikkijoukkue: Red Wings, Veljekset FILPPULA, KHL-Jokerit

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja James » 06.04.2012 11:06

Viime yönä homma sitten ratkesi. Sekä idässä, että lännessä on playoff-joukkueet selvillä kun yksi täysi kierros on pelaamatta. Tai no parilla joukkueella on kaksi peliä vielä.

Idästä jatkoon:

NY Rangers
Boston
Florida
Pittsburgh
Philadelphia
New Jersey
Ottawa
Washington

Sikäli kun taulukkoa oikein tulkitsen niin Pittsburgh-Philadelphia on varma pari ensimmäisellä kierroksella. Tulee kyllä huikea kamppailu varmasti. :Thumb up:
Valtteri Filppula:
Runkosarjassa 117+168=285 (Kaikkien aikojen Suomi-pörssissä 22.)
Playoffeissa 19+38=57 (5.)
Maajoukkueessa 7+6=13
SM-liigassa 21+42=63

20.2.1998, 7.5.2003, 26.2.2010 & Jatkoa odotellessa..

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja NiksuP » 06.04.2012 18:21

Eikös taulukossa ole vielä mahdollista, että Florida ja Washington vaihtavat paikkoja? Vai?
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän hullu playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 07.04.2012 02:24

NiksuP kirjoitti:Eikös taulukossa ole vielä mahdollista, että Florida ja Washington vaihtavat paikkoja? Vai?
Kyllä se on mahdollista, Capsillä on etu jos päädytään tasapisteisiin.

Niksupiksun suosikit Ovie ja Kovy saattavat siis kohdata ekalla kiekalla. :cool:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa