Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Mitkä joukkueet selviytyvät pudotuspeleihin?

Äänestys päättyi 21.03.2012 13:57

Dallas
12
24%
Chicago
12
24%
Phoenix
5
10%
Colorado
2
4%
San Jose
11
22%
Calgary
5
10%
Los Angeles
3
6%
 
Ääniä yhteensä : 50
Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 11.03.2012 13:57

Taistelu villissä lännessä on ennätyksellisen tiukkaa. Pääsy pudotuspeleihin olisi huikeutta, kun taas viivan alle jääminen tietää hirvittävää pettymystä ja potkuja monelle. Näistä seitsemästä joukkueesta neljä (4) on mukana pudotuspeleissä. Ääniä antaessanne äänestäkää siis neljää joukkuetta.

Dallas 81
Chicago 81
Phoenix 78
Colorado 76
-------------------------
San Jose 75
Calgary 74
Los Angeles 74Veikkaan että Dallas säilyttää paikkansa divisioonan voittajana ja saa sen kotiedun pudotuspeleihin. Maalivahtipeli on jäätävää ja joukkue pelaa muutenkin paljon paremmin mitä voisi rostereita lukiessaan kuvitella. Veikkaan siis että mukana pudotuspeleissä mutta kuitenkin putoaa sieltä pikaisesti ensimmäisellä kierroksella. Jatkoon.

Chicago on hyvä esimerkki joukkueesta jolla kaikki mennessä hyvin on edellytykset mihin vaan mutta huonoina aikoina tappioputket saattavat venyä pitkiksi. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon johtajuutta ja kokemusta tiukoista tilanteista että se selviytyy suureentanssiin. Pleijareissa musta hevonen. Jatkoon.

Phoenix pelaa helvetin hyvää kiekkoa ja valmentaja Dave Tippet repii joukkueesta kaiken mahdollisen irti. Maalivahdit näyttää aina hyvältä ja joukkue rakastaa pelata valmentajalleen Tippetin joukkueissa. Pakko veikata että Jatkoon.

Colorado osti Steve Downien siirtotakarajalla ja joukkue pelaa käsittämättömän voittavaa jääkiekkoa tuollaisella rosterilla. Veikkaan kuitenkin että tie nousee lopulta liian jyrkäksi. Nuoren joukkueen aika tulee kuitenkin vielä. Ei jatkoon.

San Jose on pahoissa vaikeuksissa, viimeisestä 10 pelistä vain 2 voittoa. Joukkueessa on paljon loistavia pelaajia ja tämän joukkueen rungon vanhetessa voittojen ikkuna näyttäisi jo sulkeutuvan. Ehkä elämä kaukalon ulkopuolella on liian hauskaa kaliforniassa. Sharksilla on kuitenkin kolme peliä vähemmän kuin esimerkiksi Coloradolla, joten kelkka täytyisi kääntyä pikapuoliin, seuraavat pari peliä kertonevat joukkueen suunnan. Veikkaan että homma kääntyy vielä ja joukkue nappaa sen paikan pudotuspeleihin jatkoon.

Calgary taistelee,repii, raastaa ja potkii mutta paikka pudotuspeleihin jää haaveeksi. Kipper on ollut uskomaton, mutta se ei enää riitä kun joukkuetta ollaan heikennetty käsittämättömän huonoilla treideillä. Cammalleri sentään tuo valoa tunnelin päähän mutta Ei jatkoon.

Los Angelesin auringon alle ovat saapuneet länkkärit Richards ja Carter. Joukkueen maalintekovoima on parantunut ja itse toivonkin joukkueen vielä yltävän pudotuspeleihin koska ns lappu on joukkueen puolesta vetämässä. Liian myöhään tehtiin kuitenkin siirrot Losissa. Taistelee Phoenixin kanssa ihan loppumetreille mutta sanoisin kuitenkin Ei jatkoon.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Unknown » 11.03.2012 14:32

Haha, olin itse avaamassa juuri vastaavaa ketjua ja vieläpä ihan identtisellä otsikolla sen jälkeen, kun näin tuon Afin avaamaan idän puolen ketjun. :D No, kirjoitetaas tänne sitten.

Calgaryn tilanteesta sen verran, että joukkueella on tällä hetkellä uskomattoman huonoa tuuria loukkaantumisrintamalla. Poissa Stempniak, Backlund, Comeau, Cammalleri, Jackman, Jones, Butler, Brodie ja Bouma. Kahta viimeistä lukuunottamatta oikeastaan jokainen olisi vakiokokoonpanon mies. Kyllähän tuo syö kunnolla rosteria, kun piti jo Bärtschikin tuoda ylös ja nelosessa pyörii Desbiensiä ja Kolanosia.

Uskon, että Calgaryn kohtalo ratkeaa pitkälti siihen, miten nopeasti miestä saadaan takaisin sairastuvalta. Butler, Bouma ja Comeau ilmeisesti palaavat jo ensi viikolla, mutta esimerkiksi Backlund lienee sivussa pidempään. Stemniak on jo luistellut, mutta tarkkaa paluuaikaa ei tiedetä, sama pätee Jonesiin. Cammallerin ja Jackmanin vammoista ei ole tullut vielä lisätietoa ainakaan omaan silmään, joten nuo voivat olla kokoonpanossa pian tai sitten missaavat useamman viikon. Ensi viikko on yksinkertaisesti helvetin tärkeä, sillä Flames kohtaa sekä Coyotesin, että Sharksin, joista molemmat onneksi kotona.

Tämän hetken kärkikuusikko läntisessä konferenssissa on omasta mielestäni jo aika varma, jos puhutaan siitä, että selviävätkö nämä seurat playoffeihin. Dallas on ollut niin kovassa vireessä ja Hawksilla pitäisi olla sen verran laadukkaita miehiä rosterissa, etteivät tyri tuota enää.

Eli taistelu käydään IMO sijoista seitsemän ja kahdeksan ja tällä hetkellä tuonne tähtäävät siis Coyotes, Avs, Sharks, Flames ja Kings. Avsin uskon näistä olevan lopulta se heikoin lenkki. Sillä on jo nyt 1-3 peliä enemmän pelattuna kuin kilpakumppaneilla ja joukkue on materiaaliltaan mielestäni sakin heikoin.

Jäljellä olevasta nelikosta Sharksilla on kotipelejä 8 ja vierasmatseja 7, Flamesilla vastaavat 8-6, Coyotesilla 6-7 sekä Kingsillä 7-7. Huomattava asia on, että Kings ja Sharks pelaavat peräti kolme keskinäistä peliä vielä, joista kaksi viimeistä ovat runkosarjan päättävät ottelut. Kingsillä on ehkä nelikon vaikein loppuotteluohjelma, sillä sinne mahtuu mm. Bluesia, Canucksia, Red Wingsia, Bruinsia ja Predatorsia, joista tosin suurin osa on kotona. Myös Sharksille tulee vielä Bruins, Red Wings ja Predators vastaan. Coyotesilla puolestaan on pari peliä Bluesia vastaan, jonka ohella Predators ja Canucks tulee vastaan. Flames kohtaa Canucksin vielä kaksi kertaa ja Blue Jacketsin kerran.

Tuo viimeinen kappale nyt ei kerro mitään ihmeempää, koska lopulta tämän paskan ratkaisee se, miten joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Flames kohtaa Coyotesin, Sharksin ja Kingsin kunkin kerran. Coyotesilla on yksi matsi Flamesia ja kaksi Sharksia vastaan. Sharks kohtaa Flamesin kerran, Coyotesin ja Kingsin kaksi kertaa ja Kingsillä on täten Flamesia vastaan yksi ja Sharksia vastaan kaksi matsia. Erityisesti Sharksin kohtalo sinetöityy siis näihin keskinäisiin.

Veikata en uskalla, mutta pakkohan se on uskoa Flamesiin. Kipper on ollut niin uskomattomassa iskussa ja tuhoparit Iginla-Tanguay (vielä kun saataisiin se Cammy keskelle takaisin) + Jokinen-Glencross ollaan saatu taas kokoon. Jos tuota sairastupaa saataisiin hiukan tyhjäksi, niin joko se playoff-paikka vihdoin tulisi?
♥ TPS ♥

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 17.03.2012 09:24

Unknown kirjoitti:Tämän hetken kärkikuusikko läntisessä konferenssissa on omasta mielestäni jo aika varma, jos puhutaan siitä, että selviävätkö nämä seurat playoffeihin. Dallas on ollut niin kovassa vireessä ettei tyri tuota enää.
Pacific Divisioonan tilanne senkuin kiristyy entisestään, Dallas on hävinnyt viimeiset 2 peliä ja muut joukkueet napsivat voittoja minkä kerkiävät. Nyt tuossa divisioonassa on 4 joukkuetta (Dallas, Phoenix, San Jose, Los Angeles) jotka taistelevat tosissaan divisioona voitosta ja kotiedusta pudotuspeleihin, samalla tiedetään että kaikki eivät mahdu mukaan, jokainen joukkue (yksi varmasti mukana) näistä voi tipahtaa kokonaan ulos pudotuspelitaistelusta, myös Dallas.

Chicago on pelannut ratkaisun hetkillä hyvin ja ovatkin ottaneet vähän kaulaa muuhun porukkaan, mitään ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.

Villilänsi todellakin, tilanne muuttuu päivittäin. Viikko sitten epäilin Losin jäävän pudotuspelien ulkopuolelle, nyt ennustaisin heidän voittavan divisioonansa.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Snoga » 17.03.2012 09:45

Afinogenov kirjoitti:Chicago on pelannut ratkaisun hetkillä hyvin ja ovatkin ottaneet vähän kaulaa muuhun porukkaan, mitään ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.

Tosiaan viime kierrokset ovat menneet melko hyvin, kun ollaan saatu napsittua voittoja näiltä kovilta nimiltä kuten Blues ja Rangers, jotka ovat poffeihin jo menossa. Erityisesti maalivahtipeli on noussut paremmalla tasolle, kuin se oli aikaisemmin ja tuohon vielä kun lisätään sairastuvalta piakkoin palaava kapteeni Jonathan Toews, niin kyllä pullat rupeaa olemaan hyvin uunissa. Oduya on pelannut myös vahvasti Leddyn pakkiparina ja nyt Hawksilla on kaksi tasapainoista pakkiparia puolustuspäässä, jotka pystyvät ottamaan vastuuta sekä kiekollisessa että fyysisessä pelissä. Kyllä me poffeihin mennään.

Muista joukkueista Starsilla ja Coyotesilla on ollut viime peleissä hiljaisempaa. Molemmat ovat tällä hetkellä poffeihin menossa, mutta takaa tulee vielä esimerkiksi Los Angeles Kings, joka on Jeff Carterin hankinnan myötä noussut hyvään liitoon voittaen 7 viimeisimmistä 10 pelistä ja tällä hetkellä heillä on kolmen ottelun voittoputki menossa. Heilläkin on tärkeä peli edessään, kun parin päivän päästä he kohtaavat Sharksin, jotka ovat tasapisteissä Kingsin kanssa.

Lisäksi tasapisteissä löytyy Calgary Flames, joka on pelannut myös ihan hyvin viime aikoina. Varsinkin parin seuraavan pelin otteluohjelma sopii heille hyvin, kun vastaan tulevat Blue Jackets, Avalanche, Wild ja Stars kaksi kertaa. Varsinkin noista kolmesta ensimmäisestä pelistä olisi syytä saada melkeinpä täydet pisteet ja nuo kaksi jäljellä olevaa peliä Starsia vastaan ovat todella tärkeässä roolissa.

Mielenkiintoista, mielenkiintoista...
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 17.03.2012 09:56

Blackhawks tosiaankin tuntuu joukkueelta joka hyvänä päivänä on helvetin hyvä ja huonona päivänä surkea.. Vähän olen yllättynyt viimeaikaisesta kovasta vireestä, onko Keith ja Seabrook parantaneet peliään? Pari viikkoa sitten näytti Blackhawksin osalta siltä että tankki oli aika tyhjä.. Pelaako Kane edelleen sentterinä?

Toews on NHL:n 10 parhaan pelaajan joukossa pomminvarmasti, jos hän palaa täysin terveenä kaukaloon on asiat aika hyvin. On jo lähes varma pudotuspelijoukkue. Pudotuspelien mustahevonen tänä vuonna. :tuoppi:

Ps. Kuka helvetti on Andrew Shawn? :laugh:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Snoga » 17.03.2012 12:45

Afinogenov kirjoitti:...

Keith-Seabrook pakkipari on parantanut peliään rutkasti ja heihin voi luottaa playoffeissa aivan varmasti. Peliminuutit ovat tietysti kovaa luokkaa ja jälleen kerran ainoa kysymysmerkki heidän kohdallaan on se, että nouseeko vastuu liian suureksi, lepoakin tarvitaan. Tällä hetkellä kuitenkin tilanne näyttää erittäin hyvältä.

Kane pelaa edelleen sentterinä laidoilta löytyen kaksikko Brunette-Hossa. Kane kun on ottanut Toewsin paikan ykkösen keskeltä, niin hänen paikallaan pelaa Marcus Kruger, joka tulee olemaan tulevaisuudessa Hawksin vakiokamaa, mutta että jo nyt? Noup.

Andrew "ShawFacts" Shaw - legenda jo syntyessään
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Lehväs » 21.03.2012 16:46

Radulov set to rejoin Predators on wednesday

Alexander Radulov is ready for his return to the Nashville Predators.

The forward, who left the team in 2008 to play in Russia, tweeted Tuesday morning from his personal account (@RADUL22) that he was on a plane heading to New York and then Nashville. He also took a photo of himself on the plane.

Radulov and coach Barry Trotz met after Tuesday's 6-3 loss to Edmonton, and the Predators announced that Radulov and GM David Poile would meet with the media before Wednesday's practice, with Poile presenting Radulov with his jersey.

Radulov has been rumored to be coming back to the NHL -- and the Predators -- for several weeks. The speculation intensified last week when the League said that Radulov would not have to pass through waivers to join the Predators for the rest of the regular season and the Stanley Cup Playoffs.

Poile issued a statement Monday regarding the Radulov affair.

"We have been in contact with Jay Grossman, Alexander's agent, throughout this process of trying to return Alexander to the Predators and the NHL," Poile said. "Though the complicated process has yet to be concluded, every indication is that Alexander will be returning to Nashville in the near future.

"We do not anticipate having any further update on this process until (Tuesday), at the earliest."

The earliest Radulov could play is Thursday, when the Predators visit Pittsburgh.

Widely regarded as the best player not playing in the NHL, Radulov scored 44 goals in two seasons with Nashville before he left for the Kontinental Hockey League in 2008. He still has one year remaining on his entry-level NHL deal. If he plays for the Predators this season, he will burn the final year of that commitment and will be eligible to become a restricted free agent July 1.

Radulov had 25 goals and 63 points in 50 games this season for Ufa Salavat Yulayev, which just ended its KHL season.

Trotz said Sunday night that he would welcome the return of Radulov to the Predators, who are still in a battle for first place in the Central Division and the top-three seeding that goes along with it.

"It would be huge," Trotz said. "It would probably put a lot of pressure on guys. He's a world-class player. He's a world-class talent. The one thing that Rad does is, Rad is passionate about winning and passionate about scoring goals and being a top player."


Kaipa tämän tänne voi laittaa, kun playoff-taisteluun liittyy. Kova vahvistus, mutta aika näyttää, onko sen hehkutuksen arvoinen, kuin mitä on etukäteen saanut.
...

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Snoga » 31.03.2012 18:04

Lännessä playofftaistelu käy todellakin villinä ja tämän hetkinen tilanne playoff-viivan ympärillä näyttää tältä:

Dallas (78 gp) 89p
Phoenix (78 gp) 89p
-------------------------
San Jose (78 gp) 88p
Colorado (80 gp) 88p


Näiden joukkueiden kesken käydään taistelu kahdesta viimeisestä paikasta poffeissa ja kuten sarjataulukosta näkee, tiukkaa on. Colorado on tietysti hieman heikommassa hapessa kuin muut kahden lisäpelin takia, mutta vielä heiltä löytyy teoreettiset mahdollisuudet päästä mukaan koviin peleihin. Jokaisella joukkueella viimeisen kymmenen pelin kuntopuntari näyttää melko tasaiselta, joten tässä vaiheessa lienee oikea aika katsoa jäljellä olevia vastustajia.

Suurin mielenkiinto keskittyy ehdottomasti Dallasin ja San Josen kahteen keskinäiseen otteluun, joista ensimmäinen peli pelataan tänään. Jos jompikumpi joukkue saa molemmista peleistä täydet pisteet, niin silloin voidaan jo puhua aika varmasta playoff-paikasta. Keskinäiset pelit ovat tällä kaudella menneet 3-1 Sharksille, joten ehkä sinne suuntaan voi heittää pienet ennakkosuosikin paineet. Muutenkin San Josella kyllä paineita riittää, sillä olisihan se todellinen floppi, jos kausi loppuisi runkosarjaan tuolla materiaalilla. Huomenna ollaan jo hieman viisaampia tästä parivaljakosta.

Kojooteilla on ennakolta heikoimmat vastustajat edessä, kun vastana tulevat Anaheim, Columbus, St. Louis ja Minnesota tässä järjestyksessä. Mutta esimerkiksi Columbusta ja St.Louisia vastaan saldo näyttää 0 voittoa ja 6 tappiota, joten turha on vielä mennä huutelemaan mitään.

Tällä hetkellä muuten playoff-parit lännestä näyttävät tältä:

Phoenix Coyotes (8.) vs. St.Louis Blues (1.)
Dallas Stars (7.) vs. Vancouver Canucks (2.)
Chicago Blackhawks (6.) vs. Los Angeles Kings (3.)
Detroit Red Wings (5.) vs. Nashville Predators (4.)


Mielenkiintoisia pareja, erityisesti Red Wingsin ja Predatorsin välinen kamppailu on yksi jännittävimmistä.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 31.03.2012 20:24

Eikä kannata vielä laskea varmaksi kolmantena olevaa Kingsiä jolla on 90 paunaa kasassa. :shame:
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Snoga » 31.03.2012 20:37

MustaSurma76 kirjoitti:Eikä kannata vielä laskea varmaksi kolmantena olevaa Kingsiä jolla on 90 paunaa kasassa.

Kings on kuitenkin ollut sen verran vakuuttava Jeff Carterin liittymisen jälkeen, joten en ainakaan itse jaksa uskoa, että Kings tuolta viivan alapuolelle vielä tulisi. Viimeiset kymmenen peliä ovat menneet saldolla 8-2-0 ja ainakin omasta mielestäni Kings on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue. Tulevat vastustajatkaan eivät ole sieltä pahimmasta päästä, joten eiköhän LA:ssa pelata playoff-kiekkoa runkosarjan jälkeen.
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 4139
Liittynyt: 07.02.2009 22:53
Paikkakunta: Itä-Kerava
Suosikkijoukkue: Red Wings, Veljekset FILPPULA, KHL-Jokerit

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja James » 06.04.2012 11:12

Lännessäkin playoff-joukkueet selvillä:

Vancouver
St. Louis
Los Angeles
Nashville
Detroit
Chicago
San Jose
Phoenix

Sijoitukset on aika auki vielä. Nashville-Detroit vaikuttaa aika varmalta. Detroit jos häviää Chicagolle peliajalla niin ovat tasapisteissä, mikä silloin ratkaisee? Voittojen määrä? Joka tapauksessa aika varmana tuota paria voi pitää.
Valtteri Filppula:
Runkosarjassa 117+168=285 (Kaikkien aikojen Suomi-pörssissä 22.)
Playoffeissa 19+38=57 (5.)
Maajoukkueessa 7+6=13
SM-liigassa 21+42=63

20.2.1998, 7.5.2003, 26.2.2010 & Jatkoa odotellessa..

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 06.04.2012 12:16

James kirjoitti:Detroit jos häviää Chicagolle peliajalla niin ovat tasapisteissä, mikä silloin ratkaisee? Voittojen määrä? Joka tapauksessa aika varmana tuota paria voi pitää.
Tässä tapauksessa Chicagolla olisi tiebreaker etu Detroitiin nähden koska Blackhawksilla on vähemmän voittoja rankkarikisoista. Chicago siis menisi tuossa tapauksessa ohitse.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Nestori » 07.04.2012 08:32

Phoenix haki vieraspisteet St. Louisilta ja nousi Tyynenmerendivisioonan piikkipaikalle ennen viimeistä kierrosta. Siinä on nyt kolme joukkuetta jahtaamassa tuota ykkössijaa, sillä Los Angeles ja San Jose on vain pisteen päässä Coyotesista. Kings ja Sharks kohtaavat nyt päätöskierroksella kun taas Phoenix saa vastaansa Minnesotan. Siinä voi vielä näitten joukkueitten sijoitukset heittää häränpyllyä, kun loppusummerit on ensi yönä soineet?

Läntisen konferenssin tilanne:

Vancouver 81 109
St. Louis 81 107
Phoenix 81 95
Nashville 81 102
Detroit 81 101
Chicago 81 99
Los Angeles 81 94
San Jose 81 94
Oulun Kärpät

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 07.04.2012 14:12

Sinällään vähän ihmeellinen tämä tilanne ja järjestelmä että koko kauden alisuorittanut San Jose Sharks voi päästä vielä Redwingsiä vastaan ekalla kierroksella ja vielä kotiedun turvin.

Yhdet ottelut jäljellä ja yksikään ottelupari ei ole vielä varmistunut. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Lännen villi playofftaistelu 2011-2012

ViestiKirjoittaja Nestori » 08.04.2012 07:41

Phoenix ei sitten jättänyt nokan koputtamista Los Angelesille ja San Joselle, vaan nappasi voiton Minnesotasta maalein 1-4. Taulukon ainoa muutos tuli, kun San Jose nousi Kings-voitollaan seitsemänneksi.

Vancouver Canucks 82 gp 111 pts
St. Louis Blues 82 109
Phoenix Coyotes 82 97
Nashville Predators 82 104
Detroit Red Wings 82 102
Chicago Blackhawks 82 101
San Jose Sharks 82 96
Los Angeles Kings 82 95

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat siis:

Vancouver - Los Angeles
St. Louis - San Jose
Phoenix - Chicago
Nashville - Detroit
Oulun Kärpät

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa