Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.

Kumpi jatkoon?

Rangers
14
82%
Capitals
3
18%
 
Ääniä yhteensä : 17
Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja AriGold » 28.04.2012 16:24

Ketjua ei ole vielä pystyssä, joten laitetaan se pystyyn. En nyt ala mitään pitkää ennakkoa tekemään, koska ei ole aikaa, mutta pitäähän ketju pystyyn laittaa. Otteluohjelma:

Game 1: Saturday 28th at New York, 3 p.m., NBC
Game 2: Monday 30th at New York, 7:30 p.m, NBC Sports Network
Game 3: Wednesday May 2 at Washington, 7 p.m., NBC Sports Network
Game 4: Saturday May 5 at Washington, 12:30 p.m., NBC
Game 5*: Monday May 7 at New York, 7:30 p.m., NBC Sports Network
Game 6*: Wednesday May 9 at Washington, TBD
Game 7*: Saturday May 12 at New York, TBD

En nyt jaksanut alkaa noita aiko muuttelemaan Suomen aikaan, mutta tänään sarjan ensimmäinen peli alkaa 22:00. Muutama mielenkiintoinen pointti:

Pystyykö Holtby pitämään tasonsa? Jos Holtby murtuu, niin maalivahtietu on niin suuri Rangersille, että Caps tippuu varmasti, jos taas Holtby jatkaa siitä mihin Bruins sarjassa jäi, niin hän pystyy pelaamaan aivan samallatasolla kuin Vezina-Lundqvist.

Pimentääkö Rangers taas Ovechkinin? Marc Staal tulee varmasti olemaan Madisonilla lähes aina kentällä Ovechkinia vastaan. Pystyykö Staal pimentämään Ovien vai pääseekö The Great 8 alistamaan Ragsin puolustusta.

Miten toimii joukkueiden erikoistilannepelaaminen? Molemmilla joukkueilla on ollut Playoffeissa hyvä alivoima, mutta paska ylivoima. Capsin pitäisi ainakin saada vähän parannettua YV-peliä jos mielii jatkoon.

ROCK THE RED!
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Viestit: 3834
Liittynyt: 17.02.2008 15:18
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät, Detroit Red Wings

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Ink » 29.04.2012 05:53

Itse uskon että Rangers tästä lopulta jatkoon menee. Rangersin maalivahtitilanne on tällä hetkellä upea ja kenttäpelaajatkin pelaavat hyvää kiekkoa. Uskon ja toivon myös tästä tasaista sarjaa, jonka lopulta Rangers vie itselleen.

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Dev » 29.04.2012 11:39

Oli aika heikohko avausottelu tässä sarjassa. Hirveätä puolustustaistelua molemmilta joukkueilta ja lopulta Rangers korjasi voiton Lundqvistin avulla. Holtby ei nyt varsinaisesti pettänyt Caps maalilla, mutta oli siellä pari maalia mitkä olisi voinut napata kiinni. Esim Fedotenkon 1-0 maali ja Richardsin 3-1 maalit. Kreiderin maalista en syytä Holtbya, oli meinaan sen verran tarkka ja karmea lämäri, että tuskin olisi kovin moni muukaan veskari tuota napannut kiinni.

Olihan Capsillakin omat paikkansa. Tolppa kilahti kolme kertaa ja ylärima kerran, paremmalla onnella peli olisi siis voinut päättyä selvästikkin vierasjoukkueelle, mutta turha näitä nyt on jossitella. Seuraaviin peleihin Ovien, Seminin ja kumppaneiden on pakko herätä. Bäckström oli supertähdistä ainoa joka ansaitsee eilisestä pelistä kehut. Ovechkin ja etenkin Green tuhlaili paikkoja ihan saatanasti. Saiko Green yhtään kunnon kutia viivasta kohti maalia? Tuntu että kaikki vedot kolisi päätyplekseihin.

Jos Caps haluaa tästä sarjasta jatkoon, niin Holtbyn on pakko alkaa pelaamaan samalla tasolla mitä Bruins sarjassa ja näiden supertähtien on herättävä. Vitutti oikein katsella, kun Ovechkin sooloili eilen taas kaiken aikaa ja selvissä laukaisupaikoissakin haki jotain kikkaa.

Itse vähän pahaa aavistelen, että Capsilla ei riitä enää paukut polkemaan tästä sarjasta jatkoon, vaan Rangers menee 4-1 tai 4-2 voitoin konfrenssifinaaliin ja ihan vaan tuon raudanlujan pakiston ja yhden maailman parhaan veskarin avulla.

Ottelun parhaat pelaajat olivat eilen Ruslan Fedotenko, Chris Kreider, Nicklas Bäckström ja Matt Hendricks.

AriGold kirjoitti:Pystyykö Holtby pitämään tasonsa? Jos Holtby murtuu, niin maalivahtietu on niin suuri Rangersille, että Caps tippuu varmasti, jos taas Holtby jatkaa siitä mihin Bruins sarjassa jäi, niin hän pystyy pelaamaan aivan samallatasolla kuin Vezina-Lundqvist.

Pimentääkö Rangers taas Ovechkinin? Marc Staal tulee varmasti olemaan Madisonilla lähes aina kentällä Ovechkinia vastaan. Pystyykö Staal pimentämään Ovien vai pääseekö The Great 8 alistamaan Ragsin puolustusta.

Miten toimii joukkueiden erikoistilannepelaaminen? Molemmilla joukkueilla on ollut Playoffeissa hyvä alivoima, mutta paska ylivoima. Capsin pitäisi ainakin saada vähän parannettua YV-peliä jos mielii jatkoon.


- Ei ainakaan ensimmäisen pelin perusteella pelannut samalla tasolla mitä Bruins sarjassa. Lundqvistikin oli heikko, mutta vähemmän heikko.

- Kyllä pimensi ja Ovie tuskastui selvästi ottelun loppua kohden.

- Rangersin YV suht koht hyvää, kiekko liikkuu ja paikkoja luodaan, mutta pömpeliin eivät saa sitä survottua. Capsin YV koko ottelun ajan ihan täyttä paskaa. Kaikki vedot ensimmäiseen heittäytyvään Rangers pelaajaan, tai ohitse maalista. Tosin täytyy antaa krediittiä myös Rangersille, joka pelaa kyllä erinomaista alivoimaa. Syöttölinjat peitetään ja annetaan täysin oikeanaikaista painetta Capsin YV pelaajille.

E: Niin ja tästä sarjasta tulee muuten tämän vuoden Stanley Cup voittaja. Mark my words.
- Olen aina IFK

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja kuutis » 30.04.2012 09:02

Täälläkin uskotaan New Yorkin menevän jatkoon. Joukkue pelasin huikean runkosarjan (vaikka eihän se ole mikään tae Pleijarimenestykselle). Lunkka yhtenä liigan parhaista maalivahdeista, hyökkäyksestä löytyy Gaborikia, Boylea, Anisimovia, Richardsia.. ja kun puolustuskin on hyvä Girardin ja Staalin johdolla, niin miksikä tämä joukkue ei pelaisi Konferenssifinaaleissa Philadelphiaa vastaan. Sekä Stanley Cupista, joko Kingsiä tai Predatorsia vastaan.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Unknown » 30.04.2012 10:07

Rags oli niin huono neljännesvälierissä, että Philadelphia on omasta mielestäni ennakkosuosikki tämän konferenssin puolelta finaaleihin. Myöskään tuossa ekassa Caps-kohtaamisessa peli ei ollut kauhean vakuuttavaa. Toki paljon parempi maalivahti Rangersilla on kuin Phillyllä ja potentiaaliakin, joten tiukka taistelu siitä finaalipaikasta käytäneen ainakin itäisen konferenssin puolella. Samanlaista henkeä, sellaista turbovaihdetta, ei ole kuitenkaan kertaakaan Rangersin otteissa vielä näkynyt, mikä on ollut monessa kohtaa Phillyn tavaramerkki.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Beezer » 01.05.2012 11:08

No, viime yönä tämä sarja paukutettiin kuitenkin tasoihin.. 2-0 johto Rangersille olisi ollut todella vaikea paikka, ehkä liiankin vaikea.. Nyt lähdetään taas 1-1 tilanteessa Washingtoniin..

Holtby pelasi taas varman pelin ja ottelun tähdet pamahtikin hänelle! Braden voi kyllä rakentaa melkoisen paukun, jos vaan pelit kulkee edelleen.. Paljon parjatun Ovien peliaika oli jälleen kohtuu vähäinen, vain 13:36.. Voittomaali kuitenkin lähti 8:n lavasta ja täysin oikealle miehelle tämä tärkeä onnistuminen!

En uskonut Washingtonin selviävän jatkoon Bostonista ja nyt pelkään innostua tästä sarjasta, ettei tule suurta pettymystä.. Maukas voitto MSG:llä antaa kuitenkin nyt uskoa joukkueeseen! Kotikentällä kaksi voittoa ja eteenpäin!

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Kauppila » 05.05.2012 23:54

Huikean tärkeä voitto Game Nelosessa. Nyt ollaan taas kuskin paikalla sarjassa. Capsin peli vaikuttaa tänä keväänä selvästi vapautuneemmalta ja luonnollisemmalta kuin parina edellisenä vuotena. Tämänkin illan matsissa pystyttiin pitämään kiekkoa rauhallisesti ja maalille mentiin ryminällä. Henkisellä tasolla tämä oli valtavan iso voitto, ja etenkin Ovechkinin maali vapautti äijää varmasti pienistä paineista, joita oli kertynyt etenkin edellisen matsin karmaisevasta tolppakudista.

Kyä tää homma klaarataan viel hei! :tuoppi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Beezer » 06.05.2012 09:36

Kauppila kirjoitti:Kyä tää homma klaarataan viel hei!


Toivottavasti!! Hienoa peliä tosiaan eilen ja kun ei kiekkoa saatu reppuun nätillä ohjauksella Ovechkinin toimesta niin ammuttiin sitten läpi Lundqvistista! Saa nähdä muuttuuko meininki, jos ja kun Caps menee tästä jatkoon.. Tähän asti on joukkue ollut ennakkoon altavastaajana näissä molemmissa sarjoissa ja jatkettaessa odotuksia aletaan asettaa varmasti..

Holtby pelasi jälleen hyvän pelin, molemmat maalit melkoisia unohduksia.. Toinen maali oli Widemanilta kyllä melkoinen :facepalm:

Mike Greenille maukas onnistuminen myös! Hieno pyssy.. Tolppien väliin ja tulosta tuli.. Kaverihan on laukonut, mutta tähtäin on ollut melkoisen hakusessa..

Jopa Semin on näyttäytynyt muutamaan otteeseen tänä keväänä playoffeissa..

Nyt vaan odotellaan Shanabanin tuomiota Ovechkin-Girardi tapauksesta..

Viestit: 62
Liittynyt: 05.09.2008 11:31
Suosikkijoukkue: TPS, Caps

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja jakkeri » 08.05.2012 18:22

jumalauta että vitutti kun aamulla katsoi tuloksen, oli vieläpä toi wsh maalin voitto pelattuna kertoimella 7.6
niin hienosti kyllä ne nyt pelaa että silti löytyy uskoa sarjan kääntämiseen vielä tästäkin

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Beezer » 12.05.2012 13:48

Ensi yönä sitten tämän sarjan game seven... Braden Holtbysta tuli torstaina isä, joten katsotaan mikä vaikutus juniorilla on häneen. Saa nähdä seuraako Benjamin Holtby aikanaan isänsä jalanjälkiä, kuten Braden on seurannut oman isänsä. Braden varmasti seuraa tätä foorumia, joten onnittelut hänelle! ;)

Viimeksi MSG:llä voitto oli 6.6 sekunnin päässä, mutta ei vaan ei. Viime pelissä viimeisellä minuutilla päästettiin yksi omiin, joten tänään on aika lyödä taululle 3-4 maalia niin sen yhden päästäminen ei vaikuta. Ovien ja Bäckströmin liekki saa jatkua oikein mielellään ja Semin voisi kanssa käydä esittäytymässä napakalla ranteella tai lämärillä.

Jännityksellä odotellaan yön ottelua ja isukilta illalla kortti lainaan, ettei tarvii netistä seurailla...

ROCK the RED

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 12.05.2012 16:09

Aikamoinen matsi pelataan tänään Madison Square Gardenilla jossa Rangers ei ole koko pitkän historiansa aikana hävinnyt koskaan Game seveniä. Vastakkainpeluutukset tulevat olemaan taas isossa roolissa ja kotijoukkue saa tässä edun, Tortorellan pystyessään heittämään betonista valetun pakkiparinsa Girardi & McDonagh - kaksikon jäälle aina Capitalsin #8 Thunderstruckia vastaan.

Tästä ottelusta ei kannata odottaa mitään maalirikasta kamppailua koska maalivahdit ovat niin hyviä ja joukkueet panostavat vähän oldschoolmaisesti oman maalin varjeeluun ja vastustajan virheiden kyttäilyyn. Ennemmin tätä game 7 kannattaa seurata 60 minuuttisena jatkoaikana jossa monen vuoden ajan NHL:n parhaisiin torjujoihin lukeutuva King Henrik http://www.youtube.com/watch?v=_JHb-J0-rMM saa vastaansa kauden komeetan ja teräksiset hermot omaavan Holtbyn. http://www.youtube.com/watch?v=VjHHy96Qf7U

Dale Hunter on saanut Capitalsin pelaamaan joukkueena ja on kovasta kritiikistä huolimatta valmistellut joukkuetta kaikessa rauhassa Stanleycupin pudotuspelejä varten, nyt joukkue pelaa aivan vastustajansä näköistä kiekkoa, esim pitäen Ovechkinin peliminuutit kurissa saaden laatua minuuttimäärien tilalle. vahinko vaan että Rangers taitaa tehdä sen vielä paremmin kotikentällään vaihtoedun turvin. Pakko veikata Rangersin voittavan tämän ottelun playoffsotaratsu Brad Richardsin voittomaalilla. Madisonin taika pitänee edelleen, Safe in NewYork city, todellakin. http://www.youtube.com/watch?v=UIz8CEBS8J8

--------------------------

Meni tästä otteluparista jatkoon sitten kumpi tahansa niin kuormitus on aika kovaa, jo sunnuntaina tulee vastaan hyvin levännyt ja loistavaa organisoitua omaa peliään pelaava Newjersey Devils. Katsotaan miten käy.
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 945
Liittynyt: 21.10.2011 17:27
Paikkakunta: Jkl Rock City
Suosikkijoukkue: Diskos

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja huntteri » 13.05.2012 04:18

Game 7 on kyllä parasta mitä jääkiekko voi tarjota, yksi niitä erittäin harvoja juttuja joihin edes kuningas jalkapallo ei pysty. Washingtonin todellinen loppukiri jäi tosin puuttumaan, muuten tämä oli hieno peli.

1-0 2' Brad Richards (Hagelin, Del Zotto)
2-0 51' Michael Del Zotto (Gaborik, Hagelin)
2-1 51' Roman Hamrlik (Laich, Chimera)

Ehkä NYR oli tuon verran parempi. Ainakin heillä oli hyvä ja aktiivinen karvaus miltei koko ottelun ajan, ja sen verran tiukka puolustus että WSH pääsi vain muutamaan otteeseen hyville paikoille. Kulmaväännöissä tuntuivat nykiläiset olevan varsin vahvoja. Loppupeleissä Lundqvist selvisi yllättävän helpolla, 23 torjuntaa taisi olla.

Jeps, Safe in NYC. Kelpaa.
"My father warned me about men and booze... but he never said anything about women and cocaine." -Tallulah Bankhead

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja AriGold » 13.05.2012 09:51

Tiukka sarja ja oikea joukkue meni jatkoon. Caps ei vaan pystynyt murtamaan tarpeeksi hyvin Rangersin hyvää puolustusta, jonka lukkona on vielä yksi maailman parhaista veskareista. Lisäksi Capsin puolustuksesta esimerkiksi Dennis Widemanilta aivan käsittämättömän huonoa peliä molempiin suuntiin. Rangersin ykkösnyrkki Richardsin johdolla oli todella kova ja Caps ei saanut tarpeeksi hyvin nollattua sitä. Ovechkin oli ihan kohtalaisen hyvä ja olisi todella hyvä pelaaja, jos tuosta palkasta napattais vaikka 3 miljoonaa pois. Maalivahtipeliin tämäkään sarja ei kyllä kaatunut, koska ilman Holtbyä oltaisiin tiputtu ekalla kiekalla. Onnea Rangersille jatkoon (vaikka toivonkin Devilsille finaalipaikkaa).
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Idän välierät: Rangers (1) - Capitals (7)

ViestiKirjoittaja Beezer » 13.05.2012 10:24

Joo, siinähän se sitten oli.. Taisi olla ensimmäinen laukaus Holtbylle ja sisään, mutta hienosti nuorukainen kokosi itsensä ja pelasi hyvän ottelun jälleen! Ensimmäinenkään maali ei hänen piikkiinsä mennyt, mutta kehno alku tuollaiseen otteluun.. Samoin harmi oli se, että Rangersin 2-0 maali tuli ennen, kun Capitalsin kavennus.. Jos Hamrlikin verkkon painunut kaaliperhonen olisikin ollut ottelun tasoitus olisi homma ollut taas aivan eri.. No, mukava oli seurailla joukkueen matkaa näinkin pitkään ja raivattiin siinä onneksi hallitseva mestari pihalle..

Ehkä pienenpieni hallinta oli Washingtonilla tässä ottelussa, mutta kovin näennäinen se oli.. Myllytyksissä kiekkoa ei saatu toimitettua maalille asti tai sitten se ammuttiin pitkin pleksejä.. Pariin otteeseen Lundqvistin nenän edessä käytiin, mutta Kuningas Henrik oli melkoisessa lieskassa jälleen.. Kuten aiemmin jo totesin niin tuore isä toisessa päässä hoiti hommansa myöskin mallikkaasti.. Kumpikaan maali ei hänen piikkiinsä mennyt.. Onneksi hänen sopimuksensa kattaa vielä ensi kauden!

Puolustuspeli on melko mallikasta nykyään, mutta kuten AriGold totesi niin Wideman oli kyllä melkoisen kujalla näissä peleissä.. Hyökkäyspäässä ei vaan sitten tehokkuutta kunnolla löytynyt..

Viime kauden playoffeissa loistanut Joel Ward matkasi kesällä Washingtoniin ja mies ei kyllä löytänyt paikkaansa koko kauden aikana.. Vaikka Boston-sarjan ratkaisu hänen lavastaan lähti niin pettymys oli tämä kaveri ainakin minulle.. Raatajaosastoa, mutta tärkeitä ratkaisuja odotin.. Alex Semin teki muutaman pisteenkin tänä vuonna, mutta esimerkiksi tässä game sevenissä ei viitsinyt itseään rasittaa ja mahtoiko miehelle tulla edes hiki.. Todella vaikea tilanne hänen kanssaan, mutta eiköhän sieltä jatkoa kirjoitella, kun Kuznetsov on ilmoittanut jäävänsä KHL:ään.. Alex Ovechkin oli runkosarjassa Washingtonin paras pistemies ja samoin kävi playoffeissa.. Nyt odotellaan mielenkiinnolla, että onko noissa myyntipuheissa jotain perää ja miten kesällä käy.. Nicklas Bäckströmin kausi jäi kovin lyhyeksi loukkaantumisen takia ja ehjän kauden jälkeen hänestäkin olis saatu varmasti hieman enemmän irti.. Kelpo paluu kuitenkin ja tärkeä kaveri.. Raatajat Hendricks ja Chimera tekivät myös hienoa työtä..

No, kohti kesää ja uusia seikkailuja.. Katsotaan mitä se tuo tullessaan.. Toivottavasti Los Angelesissa juhlitaan tänä vuonna voittoa!!

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa