Joukkueiden depth chartit kaudella 12/13

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Joukkueiden depth chartit kaudella 12/13

ViestiKirjoittaja Unknown » 22.07.2012 22:17

Otetaan nyt mallia JA:sta, mielestäni voisi olla ihan hyödyllinen tällainen ketju.

Päivitetääs tähän Flamesin tämänhetkinen depth chart, eli pelipaikoittain pelaajat listattuna:

VLH:
1. Alex Tanguay
2. Curtis Glencross
3. Sven Bärtschi
4. Blake Comeau
5. Lance Bouma
6. Michael Ferland
7. Quintin Laing

- Bärtschin suorittaminen on eittämättä se suurin odotuksen aihe. Kärkinelikko oli helppo pistää kyseiseen järjestykseen, toki näitä sentterilaitureita Flamesilta löytyy jonkin verran ja sitä kautta sieltä voidaan löytää mahdollisiin loukkaantumisiin korvaaja, eikä AHL:stä. Ferlandin nostin rohkeasti listalle, mennyt sen verran vauhdilla eteenpäin, että en pidä mahdottomana tuurauskeikkaa jossain vaiheessa ensi kautta.

KH:
1. Mike Cammalleri
2. Roman Cervenka
3. Mikael Backlund
4. Blair Jones
5. Matt Stajan
6. Roman Horak
7. Paul Byron

- Sentteriosastolta oikeastaan ainoa sellainen puolustava sentteri on Blair Jones (tosin voi pelata myös laidassa), joten hänen kyllä uskon olevan pelaavassak kokoonpanossa aika paljon ensi kaudella. Vähän on ylitarjontaa tasaisen massan suhteen, Stajanin voisi potkaista hiiteen.

OLH:
1. Jarome Iginla
2. Jiri Hudler
3. Lee Stempniak
4. Tim Jackman
5. Akim Aliu
6. Greg Nemisz
7. Krys Kolanos

- Hyökkääjäpuolen kovanaamat löytyvät oikean laiturin paikalta. Sekä suvereeni listaykkönen "Iggy", nelosketjun hampaaton puurtaja Jackman, että nigerialaistaustan kapteenin ohella omaava Aliu myllyttävät joka vuosi enemmän tai vähemmän. Helppoa kuin heinänteko oli myös tämän osaston listaus.

P:
1. Mark Giordano
2. Jay Bouwmeester
3. Dennis Wideman
4. Chris Butler
5. Cory Sarich
6. T.J. Brodie
7. Anton Babchuk
8. Derek Smith
9. Brett Carson
10. Clay Wilson

- Pakkilistauskin oli suht helppo, Giordanoa pidän tärkeimpänä pakkina, vaikkei ihan Bouwmeesterin määrää pelaakaan. Kuitenkin monipuolisempi, räväkämpi ja tehollisesti parempi. Brodie vs. Babchukista sen verran, että kaksi vuotta sitten The Anton pommitti hirmulämäreitä yv:llä reppuun, mutta viime kausi oli vaisu. Brodie on loistava talentti ja tulee pelaamaan uskoakseni enemmän otteluita kuin Babchuk ensi kaudella, ellei Babchuk verry (osasyynä viime vuoden heikkohin otteihin oli loukkaantuminen, nyt saanut olla ehjänä, joten josko se siitä).

MV:
1. Miikka Kiprusoff
2. Leland Irving
3. Henrik Karlsson
4. Joni Ortio

- Veskaritilanne sen puoleen vittumainen, että Karlssonilla on vielä vuoden verran yksisuuntaista sopparia jäljellä ja Irving on saanut tarpeekseen AHL:stä ja haluaa ilmeisesti yksisuuntaista diiliä itsekin. Silloin kun sopimus saadaan tehtyä ja jos se on 1-suuntainen, niin Flamesilla on 3 yksisuuntaista, jolloin passittaisin Karlssonin waiverseihin ja jos menee läpi, niin farmiin pelaamaan.

YV1:
Alex Tanguay - Mike Cammalleri - Jarome Iginla
Dennis Wideman - Mark Giordano

- Mielestäni aika selkeä, aineksia koviin tuhoihin.

YV2:
Curtis Glencross - Roman Cervenka - Jiri Hudler
Jay Bouwmeester - T.J. Brodie

-Tshekkikaverikaksikko yhteen, vähän on tosin tässä makuasia, että laittaako Bärtschiä jo kehiin, riippuu siitä, miten esiintyy kauden alkaessa. Glencrossilla on huippukuti, mutta jos tuo kaipaa pelinrakentajaa, niin Bärtschi olisi silloin parempi vaihtoehto laidalle. Cervenkan uskon olevan uhka myös ykkös-yv:lle asti, jos hyvin onnistuu. Pakit aika selvät, Brodien tilalle Babchuk, jos Brodie on kokoonpanon ulkopuolella ja Babchuk avauskuusikossa.

AV1:
Alex Tanguay - Curtis Glencross
Jay Bouwmeester - Chris Butler

- Muistaakseni Tangs ja GlenX pelasivat samassa av:ssa useita pelejä, tekivät hienon av-maalinkin. Bouwmeester raataa suuria minuutteja ja on av:lla ison määrän ajasta jäällä. Myös Butler tulee pelaamaan av:ta.

AV2:

Blair Jones - Lee Stempniak
Mark Giordano - Cory Sarich

- Jones on ihan jees aloittaja ja pelasi suht paljon av:ta viime kaudella matseissa, joissa oli kokoonpanossa. Stempniak pelasi myös av:ta jonkin verran, ja energiaa nopeajalkaisella laiturilla säästyy tähän hommaan, kun yv:ssä miehelle ei ole tilaa. Gio ja Sarich varmat valinnat pakeiksi, Widemania ja Brodieta ei tähän vedetä.

Rankkarit:
1. Mike Cammalleri
2. Jiri Hudler
3. Alex Tanguay
4. Jarome Iginla
5. Roman Cervenka
6. Sven Bärtschi
7. Curtis Glencross
8. Blair Jones

Rankkaristien osalta Tanguay oli yllättävä heikko viime kaudella, vain 1/8 sisään. Luotto on kuitenkin edelleen kova häneen, kuten oli viime vuonnakin. Cammalleri on Hudlerin ohella laadukkaat vetäjät, josko viime vuoden surkeahko rankkaritilasto sillä parantuisi. Cervenkan rankkaritaidoista ei hirveää tietoa ole, olettaisin kuitenkin, että tullaan käyttämään joissain kisoissa, laukaus kun on sen verran luja ja käsistään taitava tshekki myös on.

Prospektit:
1. Sven Bärtschi
2. T.J. Brodie
3. John Gaudreau
4. Leland Irving
5. Max Reinhart
6. Mark Jankowski
7. Roman Horak
8. Michael Ferland
9. Markus Granlund
10. Greg Nemisz

- Tuossa oma mielipiteeni, Bärtschi on yhtä selkeä ykkönen kuin mitä Brodie on kakkonen. Gaudreaulla on sen verran high end -talenttia, että ansaitsee korkean sijan pienestä koostaan huolimatta. Irving on paras veskariprospekti ja viime draftin ykkösvaraus, Jankowski vähän samaa tyyliä kuin Gaudreau, eli long termina mahdollista kullan paskomista luvassa. Reinhart puolestaan on fiksu kahden suunnan sentteriprospekti, samoin Horak. Ferlandissa on voimahyökkääjän vikaa, Granlund puolestaan tunnetaan taitavana syöttelijänä ja kiekonkäsittelijänä. Nemisz on tuollainen aika takuuvarma alempien ketjujen työmyyrä, ei mitään asiaa kärkiketjuihin, mutta suhteellisen varmasti hänestä saadaan työteliäs laituri NHL:ään.
♥ TPS ♥

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Joukkueiden depth chartit kaudella 12/13

ViestiKirjoittaja AriGold » 23.07.2012 00:46

Aika vaikeahan se on joitain pelaajia luokitella pelipaikalle, kun esimerkiksi Marcus Johansson pystyy pelaamaan jokaista pelipaikkaa hyökkäyksessä. Hän on sentteri, mutta todennäköisesti pelaa oikeata laitaa ensi kaudella, joten luokitellaanko hänet oikeaksi laituriksi? Noh koitetaas:

VLH:

1. Alexander Ovechkin
2. Jason Chimera
3. Wojtek Wolski
4. Matt Hendricks
5. Mathieu Perreault
6. Ryan Stoa


- Vasemmalla laidalla ei hirveästi pelaajia ole, mutta laatu korvaa määrän. Ovechkin itse oikeutetusti ykkösenä. Chimera todella hyvän viime kauden ansiosta kakkosena, vaikka todennäköisesti kolmosessa ensi kaudella viilettääkin. Wolski on loukkaantumisten takia jäänyt vähällä vastuulle, mutta ensi kaudella olisi kakkosketjussa paikka ja mahdollisuus palata takaisin sille vanhalle tasolleen. Hendricks, Perreault ja Stoa ovat sentterilaitureita, joista Hendricks tulee olemaan tärkeä pelaaja nelosketjussa ensi kaudella, Perreault ansaitsisi jo paikan avauksessa, mutta ensi kausi menee vielä paikkailessa loukkaantumisia ja Stoalle on iso rooli Hersheyssa ja loukkaantumisten tullen paikka avautuu aurinkoonkiin.

KH:

1. Nicklas Bäckström
2. Mike Ribeiro
3. Brooks Laich
4. Jay Beagle
5. Ryan Potulny
6. Zach Hamill


- Senttereitä Capsilla on paljon, eikä laatukaan huonoa ole. Bäckström on yksi liigan parhaista senttereistä, joten hän tulee pelaamaan ykkösketjussa. Ribeiro oli todella kaivattu hankinta, koska kakkossentteri Capsilta on puuttunut pitkään. Brooks Laich on ihan timanttinen kolmossentteri ja Beagle on myös hyvä omassa roolissaan. Potulny ja Hamill pelailevat Hersheyssa ja tarvittaessa tulevat Capsiin kiekkoilemaan. Sentterilaitureita löytyy joukkueesta kyllä niin paljon, että senttereiden puutetta ei tule, vaikka koko avausnelikko loukkaantuisi. Laatu ei olisi todellakaan läheskään samaa muttamutta..

OL:

1. Troy Brouwer
2. Marcus Johansson
3. Joel Ward
4. Joey Crabb
5. Garrett Mitchell
6. Stanislav Galiev


- Brouwer ei NHL:ssä ole kuin korkeintaan kakkosketjun laituri, mutta tarjonta on oikealle laidalla heikohkoa sekä Ovie ja Bäcks tarvitsevat rikkovan laiturin, jotta tulosta tulisi. Johansson on lupaava sentterilaituri, jolle todennäköisesti kaavaillaan tulevaisuudessa kakkossentterin roolia. Ensi kaudella Johansson pelailee vielä laiturina, koska hän ei ole valmis hyökkääväksi sentteriksi ja hänen hyökkäyspotentiaaliaan ei kannata tuhlata kolmosen keskellä. Ward ja Crabb ovat molemmat hyviä laitureita ja molemmat menisivät kolmosketjussa, mutta jomman kumman on pelattava nelosessa kolmosketjun ylitarjonnan vuoksi. Garrett Mitchell on lupaava kaveri haalarihommiin ja Galiev siirtyy tulevaksi kaudeksi junioreista AHL:ään. Galievilla näen potentiaalia kolmosketjuun tai kahteen ekaan ketjuun rikkovaksi pelaajaksi.

P:

1. Karl Alzner
2. Roman Hamrlik
3. Mike Green
4. John Carlson (RFA)
5. Dmitri Orlov
6. Jeff Schultz
7. Jack Hillen
8. John Erskine
9. Tom Poti (pitkäaikais toipilas)
10. Kevin Marshall


- Aika jännästi menee tämä oma jakauma pakeista: 2 peruspakkia, 3 hyökkäävä pakkia, 3 peruspakkia, 1 hyökkäävä pakki ja 1 peruspakki. Joukkueen parhaasta pakista ei ole mitään epäselvyyttä, Karl Alzner on parin viime kauden aikana todistanut olevansa tämän puolustuksen johtaja. Roman Hamrlikin hankintaa arvosteltiin kovalla kädellä, mutta hänestä saimme kokeneen ja rauhallisen pakin rauhoittamaan joukkueen peliä. Green on loukkaantumisten takia tippunut omalla listallani, mutta potentiaalia hänellä on nousta ykköseksi tässäkin listassa. John Carlson ja Dmitri Orlov ovat nuoria miehiä, joilla on vielä parannettavaa puolustuspelissään. Molemmat ovat ominmillaan kiekon kanssa, mutta pakin ensi sijainen tehtävä pitäisi myös hoitaa kunnialla. Schultz, Hillen ja Erskine tulevat varmasti läpi kauden taistelemaan siitä viimeisestä pakin paikasta. Poti nyt ei ole pariin kauteen kiekkoillut, mutta kuuluu silti Capsin organisaatioon. Marshall on AHL:ssä ihan ykköspakkeja ja hän sai pelailla auringossa jo viime kaudella Philadelphian paidassa.

MV:

1. Braden Holtby
2. Michal Neuvirth
3. Dany Sabourin
4. Philipp Grubauer
5. Brandon Anderson


- Holtby teki Playoffeissa vaikutuksen jokaiseen, joka hänen otteita seurasi ja hänelle varmasti kaavaillaan roolia ykköskassarina. Neuvirthilla on potentiaalia, mutta jokin kuitenkin vielä puuttuu. Hyvä backup Holtbylle kuitenkin. Sabourin saa roolin ykkösenä Hersheyssa ja hän menee myös kakkosena änärissä. Grubauer ja Anderson ovat nuoria veskareita, eikä heidän todellakaan tarvitse pelata NHL:ssä ensi kaudella. Molemmista voi kuitenkin vielä jonain päivänä tulla NHL-veskari.

YV1:

Alexander Ovechkin - Nicklas Bäckström - Brooks Laich
Mike Green - Roman Hamrlik


- Hyökkääjien hommat on selvät: Ovie pommittaa, Bäcks rakentaa ja Laich häslää maalinedustalla. Pakistossa Greenilla on myös todella painava kuti ja Hamrlik osaa myös hyvästä paikasta kiskasta kiekon pussiin.

YV2:

Wojtek Wolski - Mike Ribeiro - Marcus Johansson
John Carlson - Dmitri Orlov


Wolskilla on hyvä veto, joten Ribeiro rakentelee hänelle peliä ja Johansson pyörii hämäämässä vastustajan alivoimanelikkoa. Carlson ja Orlov ovat todella taitavia kiekollisia pakkeja, joilla on hyvät laukaukset.

AV1:

Brooks Laich - Jason Chimera
Karl Alzner - Jeff Schultz


- Laich on hyvä alivoimapelaaja ja Chimera myös energiapelaajana istuu hyvin alivoimalle. Alzner on varma pakki ja Schultz myös osaa parhaimmillaan suojella hyvin omaa maalinedustaa.

AV2:

Jay Beagle - Matt Hendricks
Roman Hamrlik - Mike Green


- Beagle on todella hyvä aloittaja ja Hendricksin kanssa vastustajilla varmasti menee hermot. Hamrlik ja Green pelaavat todella hyvin yhteen, joten he pelailevat alakerrassa.

Rankkarit:

1. Matt Hendricks
2. Alexander Ovechkin
3. Mike Ribeiro
4. Brooks Laich
5. Nicklas Bäckström
6. Wojtek Wolski
7. Mathieu Perreault
8. Marcus Johansson


- Aika yllättävää, mutta totta: Matt Hendricks on yksi NHL:n parhaista rankkarivetäjistä. Hendricks upotti rankkareista viime kaudella 5/6, joka on kyllä todella kova saldo. Ovechkin on myös tuttu nimi laukojana, koska hänellä on hyvät kädet ja erinomainen laukaus. Ribeirolta on totuttu usein näkemään lähinnä show-rankkareita, mutta laukojana hän ei kuitenkaan mikään kovin erikoinen ole. Laich ei ole mikään kikkajorma rankkareissa, mutta hänen varmat suoritukset päättyvät välillä maaliin. Bäckström nyt ei kauheasti rankkareita lauo, mutta taitava mies kuitenkin kyseessä. Wolskilla on hyvä laukaus ja Perreault & Johansson hämäävät maalivahteja jo nopeudellaan.

Prospektit:

1. Evgeni Kuznetsov
2. Filip Forsberg
3. Braden Holtby
4. John Carlson (RFA)
5. Dmitri Orlov
6. Marcus Johansson
7. Karl Alzner
8. Tom Wilson
9. Stanislav Galiev
10. Tomas Kundratek


Aika vaikeatahan tämä prospektien järjestäminen on ja toivottavasti kukaan tärkeä ei jäänyt ulkopuolelle. Kuznetsov on aivan selkeä ykkönen ja toivottavasti hän solmiikiin Capsin kanssa vielä sopparin. Forsberg on omissa papereissani kakkosena ja jo parin kauden päästä hänet voidaankin nähdä jo punaisissa. Holtby on 22-vuotias todella kehittyvä veskari, josta voi kuoriutua yksi NHL:n parhaista veskareista. Kun Carlsonin kanssa päässään sopimukseen Capsilla on kaksi todella lupaavaa hyökkäävää pakkia lisättynä Greeniin, joka on myös vielä aika nuori. Johanssonista toivottavasti kehkeytyy uusi kakkossentteri ja Alznerista norrispakki. Alzner on jo nyt Capsin paras puolustaja, mutta potentiaalia on olla sitä koko NHL:n mittapuulla. Wilson on ainoa kunnon power forward prospecti ja joukkueen campilla Wilson olikin ilmeisesti jo runttaillut jätkiä seinälle. Wilson rakastaa kovaa peliä ja voittamista. Galiev on taitava hyökkäyspäähän sekä tunnollinen puolustamaan. Tulee vähän Brooks Laich mieleen tästä sentterilaiturista. Kundratek on myös NHL potentiaalia omaava hyökkäävä pakki.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Joukkueiden depth chartit kaudella 12/13

ViestiKirjoittaja Jyri » 23.07.2012 15:22

Kuva

Yritän laittaa Floridan depth chartin. Kaikesta en ole niin hyvin perillä kuin voisi olla, mutta tällaisena näen Floridan ensi kaudella.

Sentterit:

1. Stephen Weiss
2. Marcel Goc
3. Shawn Matthias
4. Jerred Smithson
5. Casey Wellman
6. Scott Timmins
7. Drew Shore

Vasen laita:

1. Tomas Fleischmann
2. Jonathan Huberdeau
3. Sean Bergenheim
4. Quinton Howden
5. JF Jacques
6. Jonathan Hazen

Oikea laita:

1. Scott Upshall
2. Tomas Kopecky
3. Peter Mueller
4. Jack Skille
5. Mike Santorelli
6. George Parros

Puolustajat:

1. Brian Campbell
2. Filip Kuba
3. Erik Gudbranson
4. Ed Jovanovski
5. Mike Weaver
6. Keaton Ellerby
7. Colby Robak
8. Tyson Strachan
9. Alex Petrovic
10. Nolan Yonkman

Kannattaa huomioida, että Dmitry Kulikov ja Kris Versteeg on jätetty näistä pois, koska heillä ei ole sopimusta. Kulikovin jatko on kuitenkin todennäköistä.

Maalivahdit:

1. Jose Theodore
2. Scott Clemmensen
3. Jacob Markström
4. Michael Houser
5. Brian Foster

YV- ja AV-kentälliset jätän arvioimatta, mutta lopuksi parhaat lupaukset:

1. Jonathan Huberdeau
2. Jacob Markström
3. Nick Bjugstad
4. Quinton Howden
5. Colby Robak
6. Drew Shore
7. Alex Petrovic
8. Rocco Grimaldi
9. Michael Matheson
10. Vincent Trocheck

Avatar
Viestit: 1242
Liittynyt: 30.08.2008 10:47
Paikkakunta: Lappeenranta
Suosikkijoukkue: Toronto Maple Leafs, Team Canada, Bundesliga

Re: Joukkueiden depth chartit kaudella 12/13

ViestiKirjoittaja kuutis » 23.07.2012 20:49

Toronto Maple Leafs

Vasen laita:
Lupul
Van Riemsdyk
MacArthur
Kadri
Abbott
Komarov
Hamilton
D'Amigo

Keskushyökkääjät:
Bozak
Grabovski
Connolly
Lombardi
McClement
Steckel
Colborne
Aucoin

Oikea laita:
Kessel
Kulemin
Frattin
Brown
Ashton
Orr
Ryan

Puolustus:
Phaneuf
Liles
Gardiner
Gunnarsson
Komisarek
Franson
Holzer
Blacker
Percy

Maalivahdit:
Reimer
Scrivens
Rynnäs
Owuya

Ketjut:

Lupul-Bozak-Kessel
Van Riemsdyk-Grabovski-Kulemin
MacArthur/Kadri-Connolly-Frattin
Kadri/MacArthur-Lombardi-Brown

Phaneuf-Liles
Gunnarsson-Gardiner
Franson-Komisarek

Reimer
Scrivens

YV:

Lupul-Bozak-Kessel
Van Riemsdyk-Grabovski-Kulemin

Liles-Phaneuf
Gardiner-Komisarek

AV:

McClement-Brown
Steckel-MacArthur

Komisarek-Phaneuf
Liles-Gunnarsson

Siinä meikän näkemys Torontosta.
Toronto Maple Leafs & Leaf Nation
O Canada our home and native land

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa