Yli- ja aliarvostetut pelaajat

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Yli- ja aliarvostetut pelaajat

ViestiKirjoittaja Jyri » 07.11.2014 17:26

Olen miettinyt tämän topicin tekemistä jonkin aikaa, joten tehdään se nyt kun on hyvin aikaa. Itse aloitan omasta mielestäni aliarvostetuista pelaajista, jotka eivät saa riittävästi arvostusta peliesityksiinsä nähden. Lisäilen myöhemmin vaikka uuteen viestiin, jos/kun tulee muita nimiä mieleen. Tässä nyt nopeasti muutama.

Kris Russell, Calgary Flames

Flamesin kannattajat kyllä osaavat kehua Russellia, mutta muuten aika vähän saa lukea tämän herran loistavasta pelaamisesta. Loistavasti luisteleva kahden suunnan pakki teki viime kaudella heikossa Flamesissä seitsemän maalia ja 29 pistettä. Hyvin tasainen ja liikutaa kiekkoa hyvin. Todella tärkeä Calgarylle.

Mattias Ekholm, Nashville Predators

Pelasi kelpo tulokaskauden tehden yhdeksän pistettä, mutta on kehittynyt tällä kaudella paljon. Hankki off-seasonilla lisää nopeutta ja voimaa ja se on näkynyt parantuneena puolustuspelinä. Hyvä kiekonliikuttaja ja on tällä hetkellä yksi Predatorsin tärkeimpiä puolustajia.

Derek McKenzie, Florida Panthers

Kokenut keskushyökkääjä pelasi Columbuksessa seitsemän kautta ja oli monena vuonna luotettava nelossentteri joukkueelle. Ollut koko uransa ajan loistava aloittaja, on tälläkin hetkellä yli 50 prosentissa aloituksissa. Erinomainen alivoimapelaaja, jonka arvoa ei mitata lainkaan vain pisteissä. Pelaa todella hyvin puolustussuuntaan.

Antoine Roussel, Dallas Stars

Roussel on pelannut Stars-paidassa hyvin jo kaksi edellistä kautta ja on aloittanut myös tämän sesongin hyvin. Joukkuepelaaja, joka pelaa fyysisesti ja osaa luistella. On kuitenkin myös yllättävän taitava ja osaa tehdä pisteitä, kuten 131 NHL-matsissa tehdyt 49 pistettä osoittavat.

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa