NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

Keskustelua NHL:stä ja sen pelaajista.
Salming

NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 08.10.2015 10:36

Salming kirjoitti:Tähän ketjuun siis voi kirjoittaa lyhyitä tai pidempiä analyysejä näkemistään otteluista maailman kovimmassa kiekkoliigassa eli NHL:ssä. Jokaisella joukkueella ei ole omaa kausiketjua luotuna, joten tällaiselle ketjulle on sikäli tarvetta. Ketju kokoaa kaikki raportit yhteen ketjuun eivätkä ne ole levällään jokaisen joukkueen omalla alueella. Topic hyödyttää myös palstan vedonlyöjiä siten, että ketjuun kirjoitetut viestit ovat luotettavilta henkilöiltä ja jokainen osaa siten pohtia, kannattaako tietyn henkilön näkemykseen ottelun kulusta luottaa. Arvokasta informaatiota siis sekä jääkiekon että vedonlyönnin ystäville. Erityisesti jääkiekon ystäville. Toivottavasti saamme aikaan mukavat pöhinät tässä ketjussa, keskustelu alkakoon.
Samalla idealla mennään kuin viime vuonnakin.

Aloitan ketjun raportoimalla yöllisistä otteluista. Kokonaan katsoin Blackhawks vs. Rangers -väännön. Tuo päättyi vieraiden 2-3 voittoon. Viirinnostoseremoniat kestivät puolisen tuntia ja sen jälkeen kiekko saatiin jäähän. Toisella minuutilla Daley ei saanut katkottua passia ja Lindberg laukoi etuyläkulmaan uransa avausmaalin NHL:ssä. Crawford ei ehtinyt poikittaisliikkeessään mukaan tuohon. Chicago tasoitti, kun Hjalmarsson avasi Kanelle ja tältä lähti kevyt chippi keskelle, jossa Panarin oli aivan yksin. Napakka ranne ja Lundqvist oli ohitettu. Uran avausmaali myös Panarinille NHL:ssä. Rangers iski tämän jälkeen erässä kahdesti. Ensin siirretyn rangaistuksen aikana Yandle feikkasi hienosti viivassa ja lähetti laitaan Kleinille napakan syötön. Siitä one-timer ja kiekko pönttöön riman kautta. Hetkeä myöhemmin Daley laukoi NYR-pelaajaa suojiin siniseltä. Siitä vastaisku ja Crawford kolattiin oman pelaajan toimesta pois maalilta. Kiekko ajautui maalin taakse ja Hayes neppasi sen maalin eteen. Stepan sai lyödä kiekon tyhjään säkkiin ennen kuin van Riemsdyk ehti väliin. Todella vauhdikas avauserä, jota NYR kuitenkin hallitsi enemmän.

Kahta jälkimmäistä erää sitten vei kotijoukkue. Toisessa erässä Toews pelasi kulmaan Hossalle, joka lätytti slottiin Teuvolle. One-timer naulaus takakulmaan ja peli 2-3:een. Tämän jälkeen kotijoukkue haki vimmatusti tasoitusta toisessa ja kolmannessa erässä siinä onnistumatta. King Henrikilta muutamat näppärät pelastukset. Toki myös Crawford joutui venymään toisessa päässä esim. Nashin puolittaiseen läpiajoon rystyltä. Ottelussa nähtiin vain kolme rangaistusta, joista kaksi viimeistä tuli viimeisellä minuutilla, kun Shaw ja Yandle ottivat väkivaltaisuuskakkoset samaan aikaan. NYR ei päässyt siis kertaakaan kokeilemaan ylivoimaansa.

+ Ottelun näkyvimpiä hahmoja isänniltä olivat Panarin ja Kane sekä ykkösketju. Panarin-Kane -akseli kaipaisi Anisimovia parempaa pelintekijää tuohon vielä, mutta hyvin se peli luonnistui muutoinkin. Panarinilta odotetusti todella vahva debyytti ja oli jopa kentän paras ehkäpä. Piti kiekkoa hallussaan loistavasti silkkisillä käsillään. Teuvo teki maalin, mutta syöttöpelaamisessa oli hiottavaa vielä. Pääsi Toewsin ja Hossan tasolle, mitä pidemmälle ottelu eteni, alussa oli hakemista.
+ Keith, Hjalmarsson ja Seabrook hoitivat leiviskänsä luotettavasti, mutta kolme muuta pakkia olivat hasardeja.
- Varsinkin Rundblad koitti pitää kiekkoa, vaikka taidot eivät riitä ja seurauksena oli menetyksiä vaarallisissa paikoissa. Daleyn luotan parantavan ja oli jo kahdessa viimeisessä erässä hieman parempi, mutta ei saanut mitenkään erikoisesti peliaikaa, koska kärkikolmikko pelasi eniten. Van Riemsdykilta parempi suoritus kuin Daleylta ja Rundbladilta. Pokalle on vastuuta tarjolla tuollaisten esitysten jälkeen ainakin Rundbladin paikalla. Odotan, että kauden päätteeksi Pokka painaa kärkikuusikossa.

+ Rangersilta plussaa tietty Henrikille voittopelistä. Molemmilta veskoilta toki huippukoppeja.
+ Pakisto oli Girardin paria hölmöä kiekonsiirtoa lukuun ottamatta vahva.
+ Hyökkäysketjuista plussaa Kreider-Stepan-Hayes, Stålberg-Lindberg-Miller sekä yksilöistä vielä Stollille. Ykkösketju Nash-Brassard-Zuccarello oli näkymätön Nashin paria kutia lukuun ottamatta.

Lisäksi katsoin hajanaisesti muita yön otteluja. Montrealia ja Torontoa näin avauserän verran. Subban jäi mieleen tuosta erästä. Rohkeaa, mutta itseluottamusta pursuavaa pelaamista puolustajana. Osaaa rytmittää peliä todella hyvin ja luistelee vielä siten, että saa kiekon heitettyä hyökkääjän lapaan juuri oikealla hetkellä. Price oli tuossa matsissa kentän kurko yhdessä Paciorettyn kanssa.

Kings-Sharks väännöstä katsoin avauserän. Donskoi ei avausvaihdossaan koskenut vielä kiekkoon, vaan pörräsi vain kahdesti kärkikarvaajana ja pyrki maalille Kingsin pakin estäessä. Kings osui heti avausminuutilla, kun Shore ohjasi 1-0. Tuohon isäntien maalit sitten jäivätkin. Avauserä oli kaikkinensa vieraiden ja esim. ekaan kymppiin vedot olivat 2-8. Sharks tasoitti Joen kudilla. Donskoi oli vapaana, mutta itsekäs ratkaisu kannatti. Erän lopussa vielä Burnsin ranneheitto ylivoimalle meni maaliin, kun Pavelski ohjasi sen etuyläseen. Harmi, että menin nukkumaan jo avauserän jälkeen, koska Donskoi sitten ohjasi uransa avausmaalin päätöserässä Pavelskin laukauksesta.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Jyri » 09.10.2015 12:32

Viime yöltä tuli katsottua Sabres-Senators. Sens aloitti maalinteon jo 30 sekunnin kohdalla, kun Mike Hoffman pääsi laidalta ohi Cody Fransonista ja pelasi kiekon maalintekosektoriin Kyle Turrisile, joka laukoi tarkan vedon ylös. Huonoa puolustamista monellakin tapaa: Hoffman pääsi vauhdilla alueelle ja Turris oli aivan vapaana. Toisessa erässä Senators lisäsi johtoaan kahteen maaliin. Rasmus Ristolainen ei pystynyt purkamaan painetta omalla alueella ja Mark Stone nappasi kiekon. Hän pelasi kiekon Hoffmanille, jonka yrityksen edessä oli Sabresin David Legwand, mutta kiekko meni lopulta Turrisille ja tämä iski 2-0.

Kolmannessa erässä Sabres pääsi pyörittämään peliä hyökkäysalueella enemmän kuin kahdessa ensimmäisessä, joissa sen maalipaikat olivat vähissä. Kotijoukkue onnistuikin kaventamaan Senatorsin Patrick Wierciochin ollessa jäähyllä. Marcus Foligno pelasi kiekon Jack Eichelille, joka ampui kiekon läheltä ylös eikä Senatorsin maalivahti Craig Anderson ehtinyt tilanteeseen ajoissa mukaan. Alle puoliminuuttia myöhemmin Evander Kane tasoitti pelin, mutta Senators vaati uusinnan tilanteesta eikä maalia hyväksytty, sillä maalia edelsi paitsio. Curtis Lazar teki loppulukemiksi tyhjiin Senatorsille 3-1.

Sabresille tuli ottelussa jobinpostia, sillä Robin Lehner loukkaantui toisessa erässä ja Dan Bylman mukaan kyseessä on pahempi vamma kuin day-to-day. Senatorsista on nostettava esiin loistavasti molempiin suuntiin pelannut Hoffmanin, Turrisin ja Stonen ykkösketju. Myös Zibanejad oli hyvä ja voitti aloituksia kovalla prosentilla. Eichel oli hieman näkymätön kahdessa ensimmäisessä erässä, joskin paransi ottelun edetessä ja teki tosiaan maalin NHL-uransa avauspelissä. Oli kuitenkin joukkueen paras aloittaja O'Reillyn kanssa.

Salming

Sabres - Lightning 1-4

ViestiKirjoittaja Salming » 10.10.2015 22:13

Kauden ensimmäinen prime time -matsi päättyi Tampan 1-4 voittoon. Otteluseurantaketjussa tuli käytyä jo peli melko kattavasti lävitse, joten tyydyn vain tekemään muutamia nostoja molemmista joukkueista kertaamatta sen kummemmin ottelun kulkua. Päiväpeliksi pari viimeistä erää olivat jo viihdyttäviä, kun taas avauserä oli vielä uneliasta peliä molemmilta.

+ Ristolainen oli Sabresin peliaikakuningas ja muutoinkin kotijoukkueen TOP3-pelaaja tänään. Vajaat 27 minuuttia askissa ja todella väkevää tekemistä. Selkeää eteenpäinmenoa huomattavissa vrt. viime kauteen. Alivoimilla jämäköitä purkukiekkoja. Kiekollisena mennyt eteenpäin. Syötöt osuvat paremmin lapaan ja uskaltaa nousta ja haastaa, jos tilaa ei ole avata peliä hyökkääjille. Pidin näkemästäni. Ilman värilasejakin Sabresin ykköspakki tänään. Fyysinen presenssi on todella hyvin hyötykäytössä.
+ Myös Gorges oli hyvä pakistossa ja Rassen kanssa ainut, jotka olivat tehotilastossa neutraalissa lukemassa.
+ Kokonaisuudessaan Buffalo on mennyt jo paljon eteenpäin Bylsman alaisuudessa. Joukkue pyrkii pelaamaan kiekolla ja pelaaminen näyttää jopa ajoittain ihan nätiltä, mutta tekopaikoille pääsy Tampan kaltaista huippujoukkuetta vastaan oli vielä liian vaikeaa. Sabres ei ole helppo joukkue voittaa varsinkaan kotonaan. Jännä nähdä, että mikä se peli-ilme tulee olemaan vieraissa.
- Fransonilla ei mennyt ilta ihan putkeen. Tehotilasto -3.
- Kane liian näkymätön kiekollisena. Toki eniten taklauksia kenttäpelaajista, neljä kpl.

+ Ilman värilaseja samoin Valle oli Tampan TOP3-kenttäpelaaja. Jatkuvasti hyviä ratkaisuja kiekolla. Sekä ylivoimalla että alivoimalla.
+ Hedman-Strålman parille tehotilastoon +3 & +2. Stamkos myös +2 ja sai kuparisen rikki tämän kauden osalta.
+ Triplets-ketju toimii edelleen. Tällä kertaa YV:llä Johnson lätytti ja Kucherov rankoi ranteella.
+ Ei kai voi muuta sanoa kuin että epäonnistujia ei juuri ollut. Koko joukkueelta vahva vierasesitys ja peli oli oikeastaan avauserän ekaa kymppiä lukuun ottamatta Tampan hallinnassa. Huippujengi hoiti kellarikastin joukkueen rutiinilla, kuten kuuluukin. Yksilöt ja tietysti huippuunsa hiottu pelitapa tekivät tänään kolmen maalin eron kaukalossa. Tampan liike oli parempaa ja kiekko liikkui nopeammin, joten Sabresin viisikkopuolustus rakoili selvästi enemmän kuin vierasjoukkueella, joka puolestaan oli omassa päässä todella hyvin sijoittunut jatkuvasti koko viisikon toimesta ja Sabres ei montaa kutia saanut kunnollisista maalintekosektoreista.

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Sabres - Lightning 1-4

ViestiKirjoittaja Jack » 10.10.2015 22:25

Salming kirjoitti:+ Ristolainen oli Sabresin peliaikakuningas ja muutoinkin kotijoukkueen TOP3-pelaaja tänään.

Jep. Ennen kautta Rasmus sanoi henk.koht tavoitteekseen olla joukkueen paras pakki, eikä se tätä menoa ole ollenkaan mahdotonta. Nyt jo ehdottomasti johtavia pelaajia joukkueessa. Yhden pelin perusteella uskaltaa sanoa, että kehitystä viime kaudesta on tapahtunut. Ja näinhän sen pitää mennä kun kokemusta tulee kokoajan lisää. Saa tällä hetkellä sen verran paljon vastuuta ja peliaikaa, mikä tekee erittäin hyvää kehitykselle. Valoisa on Ristolaisen tulevaisuus.

Ristolaisesta huolimatta, Buffalo ei ekan erän jälkeen taistellut enään voitosta. Tampa hoiti nimenomaan rutiinilla helpot pisteet pois. Filppulalta sellaista peliä, jota Valtterilta odotetaankin joukkueen konkarina. Ei virheen virhettä, vaan perusvarmaa pelaamista, aloitusvoittoja, kaksinkamppailuvoittoja ja pelin rakentamista.

Oma mielenkiinto kohdistui myös Buffalon Eicheliin. Eipä mies hirveän isossa roolissa tänään ollut. Muutama terävä kuti nähtiin. Vahvan ja helponnäköisen luistelun kaveri omistaa.
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 12.10.2015 23:55

Buffalo - Columbus 4-2

Vierasjoukkue oli sysipaska varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa tapahtui pieni ryhdistäytyminen ylivoimien ansiosta, mutta silti Sabresille ansaittu voitto. Se vei peliä ja tukki sen verran hyvin keskialueen, että Columbus ei päässyt yhtään mihinkään ykkösketjua lukuun ottamatta. Esimerkiksi kahden erän jälkeen vedot olivat 24-15 isännille. Erikoistilannepelaaminen näytteli pääosaa tässä matsissa ja tasakentällisin Buffalon liike, tahto ja asenne olivat sen verran parempia, että se tuotti useita ylivoimamahdollisuuksia.

+ Johnson oli maalissa suhteellisen varma jo toista peliä putkeen. Kykenee torjumaan pinnoja Buffalolle. Rauhallisempi kuin aiemmin.
+ Rasse 1+1 ja viime pelin tapaan pakiston liideri. Itseluottamus huimalla tasolla.
+ O'reilly, Moulson, Eichel olivat parhaat hyökkääjät. Eicheliltä käsittämätön rannari 3-1 maalissa. Moulson ja O'reilly viettivät useamman pinnan iltaa.
+ Buffalolta yhä parempaa kiekollista pelaamista tasakentällisin. Tampa oli vielä liian kova, mutta Columbusta vastaan pelin virtauksen hallinta onnistui kotona.
- YV oli oikeastaan melkoista kuraa, maalit tulivat hieman onnekkaasti.

+ Columbukselta plussaa Saadille. Johansen oli jotenkin flegun oloinen ja kapteeni Folignolta puolestaan kolme jäähyä, joista kaksi kostautui. Silti toki ykkösketju vastasi taas tehoista.
+ Puolustuksessa Johnson pelasi vakuuttavimmin.
- Bobrovskin piikkiin ainakin ensimmäinen maali. Täytyy pystyä parempaan jatkossa.
- Hyökkäyspelaaminen olematonta tasakentällisin.
- Jäähykuri

Boston - Tampa Bay 3-6

Molemmat mättivät urakalla YV-osumia. Isännät johtivat 2-0, mutta Tampa tuli tasoihin minuutissa avauserässä. Sen jälkeen Tampa teki lopuista viidestä maalista neljä. Bostonin eka kymppi oli vahva, mutta sitten Tampa havahtui pelaamaan ja nopean tasoituksen jälkeen se hallitsi peliä loppuajan ilman ongelmia. Bostonin hyökkäykset olivat satunnaisia pistoja, kun taas Lightning vyöryi tasaisesti ja monipuolisesti Bostonin alueelle hyödyntäen koko kentän leveyttä. Kruununa sitten Raskillakaan ei ollut paras päivänsä maalilla.

+ Bostonin ykkösylivoimalle puhtaat paperit. Kolme osumaa. Krug-Krejci toimi mahtavasti viivassa. Erikssonilta hyvää maskipelaamista.
- Rask. Liian monta helppoa.
- Viisikkopuolustus hakee uomiaan.
- Kemppainen nukkui avausmaalissa eikä oikein muutenkaan päässyt vauhtiin missään vaiheessa. Pakko olla kriittinen. Toki rooli on sellainen, että jääaikaa ei ihan hirveästi tule ja sekin on pääosin puolustusorientoitunutta. Kertaalleen lätytti Rinaldolle vetopaikan, mutta sen Bishop hoiti helposti.

+ Tampan YV toimi myös mallikkaasti. Ykköskoostumus Strålman-Stamkos-Johnson-Palat-Kucherov toki hieman paremmin. Kakkosessa Hedman pyöritti normaalisti viivassa, mutta Filppula hautoi liikaa kiekkoa, toki syöttöpaikkoja Callahanille ja Killornille ei ihan hirveästi auennut.
+ Boylelta kaksi maalia nelosketjussa. Toisessa sysäsi tylysti Pastrnakin sivuun ja uitti Tuukan längistä kiekon sisään.
+ Turha tässä on enempää nostaa yksilöitä esiin. Jokaisella ketjulla homma tuntuu toimivan ja kaikki saavat onnistumisia pelistä toiseen. Viisikoiden kemiat ovat kunnossa ja pelitapa jo runkosarjassa viime kautta paremmin hallussa, joten vastustajilla ei todellakaan tule olemaan helppoa Lightningin kanssa. Ero hieman kriisissä olevaan Bruinsiin oli merkittävä.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 14.10.2015 09:55

Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 0-3

Tämä oli vieraiden selkeää näytöstä alusta loppuun. Ensimmäisen erän paras paikka siunaantui kolme minuuttia ennen loppua, mutta Quick pysäytti Dorsettin yrityksen räpylällään. Kotijoukkue sai avauserässä vain viisi laukausta maalia kohti ja vieraat seitsemän. Molemmat blokkasivat hyvin kuteja. Toisessa erässä sitten Kings jäähyili urakalla ja otti kurittomia jäähyjä, mutta Canucks ei onnistunut hyödyntämään ylivoimiaan. Sen sijaan se iski kahdesti tasaviisikoin. Ensin Prust antoi hyvän poikkisyötön ja Cracknell suti kiekon yhdellä kosketuksella juuri ja juuri yli maaliviivan. Edler puolestaan onnistui erän jälkimmäisellä puoliskolla naulaamaan viivasta tilanteeksi 0-2. Liikkuva maski ohitti juuri Quickin laukaisuhetkellä ja kiekko meni maaliin. Toisen erän ensimmäiseen varttiin Kings sai vain yhden kudin maalia kohti, joten Canucks dominoi suorastaan jäällä. Kolmannen erän alkuun kotijoukkue sai kaksi ylivoimatilaisuutta, mutta hukkasi ne molemmat eikä ollut oikeastaan missään vaiheessa kolmattakaan erää lähellä maalintekoa, vaan Miller saa kiittää nollapelistään loistavasti puolustanutta joukkuetta edessään. Dorsett sinetöi loppuluvut 0-3 tyhjiin. Muutamia huomioita vielä loppuun.

- Quick otti ne mitkä olivat otettavissa ja Millerille nollapeli. Maalivahdit olivat oikeastaan statisteja tässä pelissä, koska kenttäpelaajat peittivät vetoja niin hyvin molemmissa joukkueissa.
- Kings painii isoissa ongelmissa. Avauspelaaminen ontuu pahasti ja hyökkäysalueella ei synny minkäänlaisia Kingsille tyypillisiä kulmaralleja ja syöttöketjuja. Vastustajat ovat oppineet lukemaan ne pois, nyt Sutterin tarvitsee keksiä jotain muuta.
- Canucks on aloittanut kauden todella hyvin. Calgary, Anaheim ja Kings ovat jo kaatuneet ja saldona on lisäksi vain yksi tappio ja sekin varsinaisen peliajan jälkeen. Joukkue on pelannut nimenomaan joukkueena ja onnistumisia on tullut laajalta rintamalta. Se on ainakin yllättänyt meikäläisen, että Vancouver on ollut noin yhtenäinen jo kauden alusta alkaen. Canucks pelaa omalla alueella viisasta aluepuolustusta ja peittää laukaisulinjoja tehokkaasti.
- Losin isojen starojen eli Kopitarin, Gaborikin, Carterin yms olisi otettava joukkue pikaisesti reppuselkään, jottei etäisyys pudotuspeleihin kasva liian isoksi jo syksyllä.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 15.10.2015 11:07

Anaheim - Arizona 0-4

Ja taas herätyskello pirisi puoli kuusi. Seurantaan otin ensimmäistä kertaa tällä kaudella ankkalauman ja kojoottilauman. Kojootit normaalisti olivat vahvempia eläimiä. Avauserä tylysti 0-3. Duclair aloitti maalinteon aloitusvoiton jälkeen. 0-2 osuma syntyi ylivoimalla. Domi ajoi vahvasti sisään eikä Bieksa pysynyt perässä. Seurauksena ripari, johon ennen Lindholmia ehti Duclair ja tämä survoi kiekon tolpan ja Khudobinin patjan välistä sisään. Kolmannesta maalista vastasi puolestaan Max Domi maagiselle rystylaukauksella etuyläkulmaan olkapään yläpuolelle. Se riitti Ducksin valmennukselle ja Andersen komennettiin askiin. Avauserän vedot 11-10, mutta kaikki vaaralliset paikat siunaantuivat vierasjoukkueelle. Anaheim oli läpi ottelun hidas ja haluton.

Toisessa erässä sitten Arizona siirtyi 0-4 johtoon, kun Duclair ampui slotista ykkösellä etukulmaan. Hieno viimeistely tämäkin. Anaheimilla on esimerkiksi pelin puolivälissä 19 kutia maalia kohti, mutta ei edelleenkään yhtään kunnollista A-sektorin maalipaikkaa. Kolmannen erän alkuun kotijoukkue piristyi hetkellisesti, mutta sama kaava jatkui ja Arizona kyllä puolusti viisaasti. Anaheim puski päätään seinään ja koitti epätoivoisesti päästä laitojen kautta maalille, mutta turhaan. Se joutui laukomaan huonoista sektoreista ja ne vedot Smith poimi kylmästi. Smith keräsi ottelussa 37 torjuntaa ja lopulta nollapelin, mutta ainuttakaan gamesaveria ei noihin torjuntoihin mahtunut, vaan perustorjuntoja pelkästään. Viimeinen kymppi ottelusta oli sitten enemmän tai vähemmän läpsyttelyä. Anaheim pyrki mielestäni välillä turhan nopeasti kääntämään peliä, jolloin se puski jatkuvasti alivoimaisena hyökkäyksiä Arizonan organisoitua keskialueen puolustusta vastaan ja menetti siten kiekkoja vierasjoukkueelle. Arizona puolestaan liikutti kiekkoa viisaammin ja myös tarkemmin. Anaheimin hyökkääjillä kemiat eivät oikein missään vaiheessa kohdanneet millään ketjulla, kun puolestaan Domi, Duclair, Bödker, Vermette ja kumppanit pyörittivät toisinaan ankkalaumaa kulmissa. Todella ehjä suoritus Coyotesilta ja ansaittu 0-4 voitto. Anaheim oli samalla törkeän huono. Muutamat huomiot vielä loppuun.

+ Duclair ja Domi tulevat olemaan todella kovia parin vuoden päästä, vaikka ovat sitä jo nyt. Peliäly, liike, laukaus yms. :Thumb up:
+ Smith nollapeli, aina nostettava hattua.
+ OEL on mielestäni dominoivampi jopa kuin viime vuonna. Pehmeä kosketus kiekkoon mahdollistaa pystyn peliasennon ja sen, että OEL:n ei tarvitse tuijottaa kiekkoa syöttäessään, vaan pää pysyy pystyssä ja siten hän näkee koko kentän loistavasti.

- Khudobin ei jatkoon. Toki tämä oli vain yksi peli, mutta taso ei riitä.
- Bieksa, Despres suht hukassa pakistossa. Vatanen kolattiin avauserän lopussa päähän kohdistuneella taklauksella, mutta tuosta ei seurannut rangaistuksia. Fowler ainoastaan kävi hakemassa tappeluvitosen Richardssonin kanssa.
- Hyökkääjistä ei voi antaa kellekään plussaa. Maroon ja Stewart olivat yritteliäimmät ja oikeastaan ainoat hyökkääjät, jotka uskalsivat ajaa maalille ja sitä kautta syntyi puolittaisia maalipaikkoja kotijoukkueelle.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 17.10.2015 11:26

Los Angeles Kings - Minnesota Wild 2-1 ja.

Avauserä oli isänniltä vahva. Paras maalipaikka tuli Doughtyn viivavedon jälkeen Kopitarille, kun Kuemper torjui patjalla kiekon eteensä, mutta Anze jäi riplaamaan eikä nostanut kiekkoa maaliin. Heti perään Dumba pääsi boksista läpi, mutta veti seinille. Vedot olivat avauserän jälkeen 16-5, joten Kings laukoi jo avauserässä yhtä paljon kuin edellisessä kotiottelussaan. Toffolilta ryöstettiin läpiajo linjatuomarin toimesta, koska tämä näki tilanteen paitsiona, vaikka Tylerin luistin oli viivan päällä.

Toinen erä oli suht samanlainen. Kings vyöryi ja ensimmäisellä minuutilla Carter tuli alueelle, jakoi laitaan Lucicille, joka antoi poikkisyötön ja Toffoli nakutti ranteella 1-0. Kaunis ja yksinkertainen kuvio. Siitä samalla Kingsille kauden ensimmäinen ylivoimaosuma. Hetkeä myöhemmin sitten Wildin puolustajat pulustivat huumorilla ja Pearson oli aivan yksin maalin edessä. Hän vei kiekon rystylle ja edessä oli tyhjä maali, mutta kiekko karkasi ja maali jäi syntymättä. Kahden erän jälkeen kudit olivat 31-14, joten se kertoo kaiken ottelun kulusta. Kuemper piti vieraita kaksi erää elossa. Kolmannessa erässä Wild tasoitti erän alkupuolella ylivoimalla. Suter ja Parise kiekottelivat pari kertaa, jonka jälkeen Parise latasi one-timerin ja reboundin siivosi kapteeni Koivu maaliin. Tämän jälkeen mentiin tasaisissa merkeissä viimeiset 15 minuuttia. Kummallakaan ei oikeastaan ollut enää mitään huippupaikkoja, vaan pelaaminen meni taisteluksi ja syöttöketjut jäivät uupumaan. Wild pääsi vielä viimeisen kahden minuutin ajaksi ylivoimalle, mutta jo alueelletuonti oli niin vaivalloista, että ylivoimasta ei tullut valmista. Jatkoajalla sitten Pearsonin passista Kopitar laukoi voittomaalin ranteella ohi Kuemperin.

+ Kingsille kauden avausvoitto ja peli-ilme oli kaksi erää todella vahva ja selkeästi parempi kuin esim. Canucksia vastaan. Nyt joukkue luisteli ja laukoi.
+ Kuemperilta hyvä peli ja torjui pisteen vieraille.
+ Wildille samalla plussa räpiköinnistä. Tuttuun tapaan se piti lukemat vähämaalisina ja onnistui nousemaan sitten jatkoajalle asti. Hyvän joukkueen merkki.
+ Kingsin kärkinimet Carter, Kopitar, Doughty, Toffoli jne. heräsivät tässä pelissä kunnolla ja olivat vahvoja.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 31.10.2015 13:02

Yöllä tuli katsottua kaksi matsia. Washington-Columbus ja Detroit-Ottawa. Ensimmäinen matsi oli suhteellisen tapahtumaköyhä. Avauserässä molemmilla oli ylivoimaa tarjolla, mutta mitään ei saatu aikaan. Toisessa erässä Williams latasi one-timerilla 1-0. Päätöserässä sitten Caps lisäsi johtoa, kun se pääsi 3v1 -hyökkäykseen. Ovie passasi Nickylle, joka jätti toiseen aaltoon Oshie latasi kiekon sisään. Calvert kavensi maalin edustalta rouhinnan jälkeen, mutta sen lähemmän Lumbus ei päässyt. Ottawa puolestaan piti Detroitin aisoissa helposti. Avauserässä Turris vastasi ainoasta osumasta Stonen esityöstä. Toisessa erässä Ryan suojasi fantastisesti kiekkoa ja käänsi maalin eteen, josta Puempel siirsi tilanteeksi 2-0. Detroit kavensi ylivoimalla, kun Pulkkisen kuti blokattiin ja Zeta siirsi irtokaran maaliin. Ryan viimeisteli päätöserässä loppulukemat 3-1 tyhjiin.

+ Washington oli alussa unelias, mutta paransi pelin edetessä. Columbus ei oikein missään vaiheessa päässyt hätyyttelemään Holtbya tasakentällisin, ainoastaan ylivoimilla. Tasaista keskialueen neppailua, jossa WSH oli kuitenkin lievästi hallitsevampi ja pystyi useammin kulmaralleihin.
+ Holtby otti hyviä koppeja, samoin Bobi. Muista kenttäpelaajista mieleen jäivät kotijoukkueelta Oshie ja Williams ja vierasjoukkueelta ehkäpä Dubinsky.

+ Ottawalle sulka hattuun. Detroit oli kuraa ja varsinkin kotijoukkueen YV oli surkeaa. Tasakentällisin Ottawa hallitsi peliä ja rytmitti sitä taitavasti.
+ Kotijoukkueelta onnistujiksi voisi laskea Kindlin, joka oli pakistossa näkyvä. Hyökkääjistä oikeastaan kukaan ei erottunut edukseen. Ottawan puolelta puolestaan Karlsson oli hyvä ja samoin Ceci nousi ahkerasti tukemaan. Hyökkääjistä Ryan pelasi mainiosti, samoin Turris ja Stone.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Jyri » 31.10.2015 13:29

Salming kirjoitti:Ottawan puolelta puolestaan Karlsson oli hyvä ja samoin Ceci nousi ahkerasti tukemaan. Hyökkääjistä Ryan pelasi mainiosti, samoin Turris ja Stone.


Ryan alkaa siis herätä pikku hiljaa. Coyotesia vastaan toki merkkautti kahdeksan laukausta, mutta itseluottamuksen ja onnistumisten puuttuminen näkyi - toisessa erässä ylivoimalla maailmanluokan paikka suoraan syötöstä, mutta laukaus reilusti yli maalin. No, Ryan on nyt kolmen ottelun pisteputkessa, joten josko peli lähtisi tämän myötä kulkemaan. Kahden pelin voittoputkessa on hyvä lähteä voittamaan Red Wings toistamiseen ensi yönä.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 01.11.2015 01:10

Kolme matsia katsottuna, huhheijaa. Kirjataan nyt jotain ylös näin tuoreeltaan, kun matsit ovat lähimuistissa. Ilta alkoi Devils-Isles -väännöllä. Devils vei avauserän 2-0, mutta sen jälkeen vieraat heräsivät. Toisen erän alkupuoliskolla Lee siirsi ensin oman riparin sisään ja sitten Nielsen osui alivoimalla naulaten kiekon aivan etuylänahkaan. Kolmannessa erässä Isles vyöryi ja Devils sai vain pari kutia kohti maalia, mutta Schneider kesti ja lopulta sitten rankkareilla Cammalleri ujutti ratkaisumaalin.

Dallas voitti kotonaan Sharksit 5-3. Tuo oli viihdyttävä peli. Dallas johti 2-0, kun avauserässä Sharp osui hienon kuvion päätteeksi ja toisessa erässä alivoimalla Demers ohjasi 2-0 Fiddlerin vetopassista. Saman ylivoiman aikana kuitenkin vieraat kavensivat, kun Burns antoi vetopassin viivasta ja Pavelski ohjasi jalkojen välistä 2-1. Vuoroin vieraissa ja Sharks tasoitti alivoimaosumalla. Spezza koitti ajaa sisään kovalla vauhdilla, mutta kiekko pysähtyi oman pelaajan luistimeen. San Jose pääsi vastaiskuun ja Wingels passasi keskelle eikä Klingberg saanut syöttöä katki. Nieto otti kiekon haltuun ja sijoitti sen alakulmaan. Dallas meni uudestaan kuitenkin johtoon, kun Fiddler kiersi maalin ja nosti kiekon kattoon ohi Stalockin. Mutta vielä toisen erän päätteeksi Joel Ward tasoitti ylivoimalla maalin edestä. Jumbo syötti slottiin, Marleau ohjasi kiekkoa maalille ja Ward räppäsi sen sisään. Päätöserässä sitten Klingberg sai kiekon jättönä, latasi sen maalille ja Stalockin torjunnasta kiekko osui Rousselin luistimeen ja pomppasi siitä sisään. Lopussa Seguin naulasi tyhjiin 5-3.

Losi kohtasi kotonaan Predsin. Avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä Ehrhoff löysi slotista ylivoimalla Toffolin, jonka rannesuupaisu ohitti Rinteen. Lucicille kakkossyöttö. Vieraat tasoittivat myös ylivoimalla. Forsberg syötti syvyyteen, josta Fisher jatkoi heti keskustaan. Neal laukoi ja seurasi oman reboundinsa sisään maalin kattoon. Preds meni johtoon ylivoimaosumalla hetkeä myöhemmin. Forsberg pelasi tällä kertaa viivaan imien samalla Carterin itseensä. Josi levitti ja Weber tinttasi etualakulmaan. Päätöserässä Lewis tuli boksista kehiin, pääsi 2v1 -tilanteeseen ja syötti takaa tulleelle Toffolille, joka niittasi illan toisensa. Pian Andreoff puolestaan siirsi isännät maalin edestä 3-2 johtoon, mutta Ellis tasoitti vielä viitisen minuuttia ennen loppua valtavalla lämärillä etukulmaan. Tuo meni Quickin piikkiin, vaikka veto oli hyvä. Jatkoajalla mentiin päästä päähän, mutta lopulta Doughty katkoi mailan varrella Predsin 3v1 -hyökkäyksen, ja lähetti heti kiekon ylös, jossa Carter oli kyttäämässä läpiajoa. Kiekko mukaan, Rinne jäihin ja kiekko maalin kattoon. Kingsille seitsemäs peräkkäinen voitto. Loppuun sitten joitain huomioita vielä peleistä.

- Devils on kyllä sitkeä lauma, vaikka on nimetön. Cammalleri ja Henrique pelaavat hurmoksessa, varsinkin Mike. Schneider pelastaa pinnoja illasta toiseen.
- Isles pelasi ilman Tavaresia, joka oli kipeä. Viime kaudella Tavares ei missannut otteluakaan. Halak oli kuraa rankkareissa. Kenttäpelaajista Boychuk kyllä laukoo eniten pakin tontilta, aina kun on rako. Leddy ja Zidlicky erottuivat myös hyökkäyssuuntaan. Hamonic ja De Haan olivat näkymättömiä puolestaan tänään. Hyökkääjistä Nielsen on tällä hetkellä kuuma pelaaja, neljän ottelun maaliputkessa. Lee ja Okposo pelasivat myös erinomaisesti.
- Isles sai pelinsä rullaamaan vasta toisessa erässä, mutta silti se viimeinen vaihe jäi lopulta puuttumaan ja ihan ne vaaralliset paikat jäivät luomatta, koska Devils puolusti keskustaa hyvin ja Isles laukoi paljon viivasta.
- Dallas jatkaa vakuuttavaa menoa ja Niemelle voitto ex-seurasta. Tänään Dallasin parhaimmistoa olivat Roussel, Fiddler ja Sceviour. Ratkaisuvoimaa löytyy Bennin, Seguinin ja Sharpin lisäksi siis myös alaketjuista. Jokipakka oli ajoittain vaikeuksissa ja joutui kerran ottamaan boksin, kun sähläsi sinisellä kiekon kanssa. Puolustaja Bennilta jämäkkä esitys ja Klingberg oli aktiivinen viivapelissään. Niemi otti tarvittavat torjunnat maalissa. On syrjäyttämässä Lehtosta lopullisesti. Koko joukkueella on vahva itseluottamus voittojen ansiosta ja se näkyy ammeessa. Dallas menee aina maalia kohti ja pelaa nopeaa lätkää. Viihdyin.
- San Jose oli aikas köykäinen ajoittain. Pavelski ja Burns olivat oikeastaan selkeästi näkyvimmät ja pystyivät pysymään kiekossa jatkuvasti, mutta sitten oli sen jälkeen harmaata massaa. Donskoi kämmäsi läpiajon avauserässä. Koitti rankkareista tuttua veiviä ja lopulta siirtää kämmenellä jäitä pitkin maaliin, mutta Niemi luki tuon hyvin. Muutoin Donskoi oli aika vähän kiekossa ja pelin ulkopuolella.
- LA viilettää seitsemän pelin voittoputkessa. Toffoli oli tänään hyökkääjistä paras yhdessä Anzen kanssa. Myös telaketjuosastosta Lewis pelasi vahvasti. Doughty urakoi taas jäätävät minuutit, mutta avausmaali on edelleen hakusessa. Kings on saanut viisikkopelinsä rullaamaan ja kulmien kautta se luo tilanteita viivaan ja pyrkii aiheuttamaan maskia maalille. Yksinkertaista, mutta tehokasta. Clutch-meininki on palaamassa Kaliforniaan. Kärkijätkät ovat heränneet ja joukkue on taas tiivistä ja yhtenäistä massaa.
- Preds pelasi ajoittain hyvin, mutta oli enimmän osan ajasta paineen alla. Rinne pelasi kohtuullisesti ja poimi ne mitkä oli poimittavissa. Jones oli pakiston huonoin ja epävarmin. Josi, Weber ja Ellis puolestaan olivat totutun vahvoja. Hyökkääjistä Forsbergilta hieno matsi. Samoin Neal on kovassa vireessä. Smithilta kaipaisin herätystä tehojen valossa, hiihteli hieman pelin ulkopuolella.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 06.11.2015 16:22

Yöllä heräilin katsomaan CGY-PHI, jotta sain kaksi uutta jengiä katsottujen pelien listaan. Kyllä, motiivina ei ollut mikään muu. Philalla oli heti matsin alussa hyvä tontti ylivoimalla, mutta Voracekin kuti kimposi tolpasta ohi. Boksista Jooris pääsi karkuun, mutta ei saanut ensimmäistä yritystä säkkiin. Backlund oli ensimmäisenä riparissa, joka kimposi kulmaan. Takaisin maalille ja Jooris käänsi kiekon reppuun. Tämän jälkeen mentiin suhteellisen rauhallisesti päästä päähän ja mitään huippupaikkoja ei hirveästi tullut. Gaudreau ruokki kerran maalille nousevaa Stajania, mutta tämä ei aivan yltänyt kiekkoon. Kertaalleen Neuvirth puolestaan nollasi Russellin toisesta aallosta. Toisessa erässä Phila tuli tasoihin päätösminuutilla, kun Girouxin esityöstä Raffl laukoi kiekon maaliin pienestä kulmasta. Kolmannessa erässä silmät alkoivat pilkkimään siihen tahtiin, että en muista yhtään mitään siitä erästä. Jatkoajalla kuitenkin Gaudreau laukoi ja Backlund siivosi reboundin verkkoon. Calgarylle maukas kotivoitto ja Phila jatkaa tappiokierteessä.

- Kaikkinensa aika tylsä matsi. Rämö ja Neuvirth pelasivat rutiininomaisesti ja mitään pahoja tilanteita ei syntynyt kumpaankaan päähän.
- Peli oli suhteellisen sekavaa ja syöttöketjuja kumpikaan joukkue ei pahemmin kyennyt luomaan. Piti oikein taistella, että pysyi edes hereillä.
- Yksilöistä erottui kotijoukkueesta tietysti Johnny Hockey, mutta myös Backlund ja Jones pelasivat mainiosti. Monahan oli edelleen vaisu.
- Vierailta puolestaan Voracekin voisi nostaa esiin. Yrittää kovin, mutta ei pinnoja vaan synny samaan tahtiin kuin viime kaudella. Jospa se ketsuppipullo aukeaisi pian.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 08.11.2015 12:12

Eilen mentiin kahden matsin verran illalla eli Buffalo kohtasi Vancouverin ja Los Angeles puolestaan Floridan. Canucks hallitsi avauserää täysin ja vei kudit 15-4, mutta ei onnistunut ohittamaa Ullmarkia. Toisen erän alussa sitten Buffalo meni johtoon McGinnin osumalla. Eichel petasi kiekon viivaan, josta Pysuk teki nousun ja lähetti lämäripassin takatolpalle ja sieltä McGinn puttasi kiekon tyhjiin. Syöttöpiste oli Eichelin NHL-uran ensimmäinen. Seuraava tuli heti perään ylivoimalla, kun hän pelasi Rasselle kiekon viivaan ja RR55 pommitti kiekon yläkulmaan viivasta. Sedinit onnistuivat järkkäämään kuitenkin tasoituksen vielä erän loppupuolella. Suora hyökkäys ja levitys toiseen aaltoon, josta muistaakseni sitten Henrik laukoi kiekon säkkiin.

Kolmas erä alkoi Buffalolta siten, miten toinen päättyi. Legwand otti toisen kakkosen putkeen, mutta Canucks ei saanut ylivoimalla onnistumista. Sen sijaan erän puolivälissä Higgins punnersi laidasta kahden Sabres-pelaajan välistä ja laukoi nopeasti kiekon suhteellisen pienestä kulmasta Ullmarkin patjan kautta maaliin. Mutta kun jatkoaika kolkutteli jo ovella, Sabres ratkaisi pelin. Sedin menetti kiekon sinisellä ja siitä kääntyi vastaisku. Ennis haastoi yksin kolme pelaajaa ja tuli säkenöivien veivien jälkeen kiekon kanssa alueelle. Kiekko rystyllä maalin kulmalle, josta Foligno jatkoi sen toiseen aaltoon Rasselle. Tämä käveli slottiin, viritti rannarin ja laukoi kiekon alakulmaan ohi Millerin 16 sekuntia ennen summeria. Näin ollen Sabres voitti pelin maalein 3-2.

Toinen peli oli myös jännä. Kings vei avauserän ekaa kymppiä, mutta Pearson ei saanut kiekkoa säkkiin parista maukkaasta tontista. Erän viimeisellä minuutilla sitten Bjugstad laukoi ranteella kiekon tolpan kautta sisään. Floridan puolustustaistelu jatkoi toisessa erässä ja tuon erän jälkeen vedot olivat luokkaa 27-9. Vieraille tarjottiin kahden miehen ylivoimaa, mutta se ei saanut mitään järkevää aikaan. Kings sai hurmoksen päälle ja erän viimeiseen kuuteen minuuttiin se osui kolmesti. Ensin Toffoli onnistui murtautumaan ensimmäistä kertaa pelissä Floridan keskustaan ja jakoi laitaan, jossa Carter pääsi siirtämään kiekon tyhjiin. Heti perään Lewis pääsi läpi, mutta Luongo kesti nipin napin uittamisyrityksen. Tämän jälkeen Kings pääsi ylivoimalle ja Drew Doughty pommitti one-timerilla kauden avausmaalinsa Roberton jalkojenvälistä. Simppeli kuvio, laidasta viivaan ja siitä toiseen laitaan ja näin ollen Doughtylla oli vapaa väylä ampua. Kolmannesta maalista vastasi puolestaan Kopitar survomalla kiekon maalin edestä sisään. Päätöserässä Kings kaunisteli vielä numeroita, kun Carter otti riiston laidassa ja lähetti ohjurin maalille. Lucic pisti lavan väliin ja hoplaa peli oli 4-1.

+ RR55 kaksi maalia ja upea suoritus taas kerran. Joukkueen ykköspakki tänäänkin.
+ Ullmark oli todella hyvä, vaikka ripareita pomppi eteen turhan paljon. Silti lähes 40 torjuntaa ja vain kaksi omiin.
+ Sabresin hyökkääjistä Eichel oli pirteä ja keräsi kaksi passia. Plussaa myös Ennisille siitä, että teki yksinään voitto-osuman.
+ Canucksista Sedinien ketju ainoastaan sai pyörityksiä aikaan kotijoukkueen päässä.
+ Sabres keräsi itsensä kahden maalin johtoaseman menetyksen jälkeen mainiosti. Nuorelle joukkueelle arvokas opetus. Canucksilta ei löytynyt secondary scoringia tarpeeksi ja puolustuspäässä sitten pari koomailua.

+ Kings oli oma itsensä. Se vyöryi Floridan alueelle ja vieraiden paketti kesti puolitoista erää, mutta sitten se levisi. Luongo veti gamesavereita useita, mutta se ei riittänyt. Päätöserässä Florida pyrki myös itse hyökkäämään, mutta se oli jo liian myöhäistä. Pari erää se vain peruutteli ja ei edes karvannut.
+ Luongo oli tosiaan pelin kuningas ja vierailta ei voi plussaa oikein antaa muille.
- Sen sijaan Ekblad ei ole viime kauden tasollaan, huolimatonta pelaamista.
+ Kings oli koko joukkueena hyvä. Tietysti Carter-Toffoli kaksikko otti taas jengin reppuselkään ja he olivat kotijoukkueen parhaat kenttäpelaajat.

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Jyri » 13.11.2015 13:59

Sidney Crosby on palaamassa tasolle, jolla hänen kuuluukin pelata. Edellisyön kierroksella 0+2 Canadiensia vastaan ja onnistui myöskin voittomaalikilpailussa. Muutenkin vahva ottelu ykköstähdeksi valitulta Crosbylta, joten tästä on hyvä jatkaa. Hävittyään kolme ensimmäistä peliään Penguins on voittanut kymmenen 12 viime ottelustaan, eli koko joukkueen suunta on ollut nousujohteinen.

Salming

Re: NHL:n otteluraportit kaudella 2015-2016

ViestiKirjoittaja Salming » 14.11.2015 23:28

Ottawan ja Rangersin väännöstä rapsaa. Peli päättyi 1-2 rankkareilla. Avauserässä parin minuutin jälkeen vieraat menivät johtoon ylivoimalla, kun Hayes laukoi ja Kreider ohjasi ykkösen pussiin. Ottawan ykkönen syntyi hetkeä myöhemmin, kun se pääsi ylivoimalla 5v2-hyökkäykseen. Kauniin sommitelman jälkeen Karlsson niittasi kiekon maaliin Zibanejadin ja Ryanin passeista. Avauserän ensimmäinen vartti oli todella viihdyttävää peliä ja molemmat jengit kilauttelivat tolppia ja Ottawa puolestaan lahjoitti monta ylivoimahyökkäystä vieraille, mutta kumpikaan ei saanut paikoistaan sisään. Toisessa erässä sitten meno rauhoittui ja kumpikin puolusti selkeästi viisaammin. Kovin pitkiä syöttöketjuja ei syntynyt ja molemmat joutuivat toimittamaan kiekon ennen sinistä vain päätyyn ja pyrkimään voittamaan kaksinkamppailun siellä. Kolmas erä oli hyvin pitkälti samanlaista vääntämistä ja hyvät maalipaikat olivat vähissä. Kertaalleen Erik heitti kiekon päätyyn, ehti ensimmäisenä siihen, jakoi maalin eteen Turrisille, joka laukoi patjoihin ja riparia Ottawan hyökkääjä ei saanut käännettyä tyhjään nuottaan.

Jatkoilla sitten peli oli samanlaista aaltoilua kuin avauserässä. Hoffman kilautti kahdesti tolppaan ja Rangerskin kertaalleen. KungErik puolestaan oli nokikkain Lundqvistin kanssa, mutta ei saanut kiekkoa kohotettua maaliin. Pilkuilla sitten Ryan aloitti ja säkitti längeistä. Saldo 5/6 rankkareista. Tämän jälkeen Nash veti ohi. Turris koitti myös längeistä, mutta ei lirunut maaliin. Zuccarello tasoitti yläkulmarannarilla. Zibanejad torjuttiin kilvellä rystypuolelta. Dan Boyle puolestaan räjäytti pankin ja niittasi etuyläkulmaan postimerkin kokoiseen koloon. Rangersille kahdeksas voitto putkeen. Ottawa ML-betsaajana kiehuin, kun punaiselle joukkueelle ei vain saatana maistunut laittaa sitä kiekkoa maaliin.

- Molemmat moket olivat erinomaisia.
- Avauserä oli avointa peliä, mutta sitten molemmat paransivat puolustuspelaamistaan, varsinkin Ottawa. Rangers puolusti koko matsin keskustaa hyvin ja Ottawa joutui puskemaan laitojen kautta hyvin paljon ja usein peli pysähtyi sinne.
- Kotijoukkueelta Hoffman ja Stone olivat näkyvimpiä. Karlsson oli myös hyvä tuttuun tapaan, vaikka pulustaminen ei napostellut. Ceci pelasi myös ihan jees pakistossa.
- Vierailta Yandle oli pakiston nälkäisin ja hyökkääjistä parhaiten onnistuivat ehkäpä Hayes ja Zuccarello. Kreider oli myös vahvasti esillä puolet pelistä, kunnes sitten hän koulutti Smithia tämän taklauksen jälkeen, joka kohdistui Stepanin päähän. Tuon seurauksena Kreider istui 17 minuuttia boksissa saatuaan 2+5+10 minuuttia.
- Rangersille kahdeksas voitto putkeen ja ei tullut vieläkään tilastotappiota, jota vastaan betsasin.

Seuraava

Paluu NHL

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa