Mike Yeo Minnesota Wildin valmentajaksi

Kuva
Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Mike Yeo Minnesota Wildin valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Burns8 » 17.06.2011 17:56

Minnesota Wild on nimennyt uudeksi valmentajaksi Mike Yeon.

Yeo pelasi omalla pelaajaurallaan OHL:ää Sudbury Wolvesissa neljä kautta, tuolloista IHL:ää pelanneessa Houston Aerosissa neljä kautta ja yhden kauden AHL:ää. Vasta 37-vuotiaan Yeon ura päättyi milleniumin vaihteessa Wilkes-Barre Scranton Penguisin riveissä pelatun kauden jälkeen. Ura päättyi vakavaan polvivammaan.

Valmentajana Yeo on toiminut jo kymmenen kauden ajan. Valmentajaura alkoi Pittsburgh Penguinsin AHL-joukkue Wilkes-Barre Scrantonin apulaisvalmentajana ja 05-06 kaudella Yeo nostettiin NHL:än Penguinsiin Michael Therrienin apulaisvalmentajaksi Pensin erotettua nykyinen tv-kommentaattori Eddie Olczyk. Pittsburghin apulaisvalmentajana Yeo toimi aina vuoteen 2010, jolloin Wildin organisaatio tarjosi miehelle AHL:än Houston Aerosin ykkösvalmentajan paikkaa erotettuaan Kevin Constantinen. Yeo siis voitti Pittsburghissa myöskin yhden Stanley Cupin, joten vankkaa osaamista on Yeolla takataskussa. Viime kauden Yeo siis toimi Aerosin valmentajana ja heti ensimmäisellä päävalmentaja-kaudellaan johdatti joukkueensa finaaleihin asti, jossa tosin tuli tappio. Kuitenkin varsin hyvin on Yeon valmentajaura kehittynyt, joka palkitaan nyt NHL-pestillä. Nyt se taitojen todistaminen vastaa alkaa.

Itse olen varsin luottavaisin mielin Yeon palkkaamisen kanssa. Tuttu henkilö organisaation sisältä, tuntee parhaimmat prospectit hienon AHL-kauden jälkeen ja nyt tuoneen mukanaan ylös pari pelaajaa. Innolla jään odottelemaan Yeon suorittamista ja uskaltaisin väittää, että paremmin tulee Wildilla kulkemaan kuin Richardsin aikana, joka osoittautua aivan munattomaksi koutsiksi.

Hieno uutinen hienoon perjantaihin! :tuoppi:

EDIT: Tuli tuossa katsottua live streamilta tuo julkistamistilaisuus ja aina vaan enemmän ja enemmän tuntuu hyvältä Yeon nimeäminen päävalmentajaksi.

Yeo haluaa, että Minnesota Wild on joukkue, jota vastaan on inhottava pelata. Yeo haluaa, että joukkueen peli on vielä aggressiivisempaan ja fyysisempää. Yeo haluaa hitsata joukkueen hyvin yhteen ja haluaa kovaa taisteluhalukkuutta peliin.

Yeo on hyvä valmentaja, joka ymmärtää peliä hyvin. On hyvin pelaajaläheinen valmentaja, juttelee paljon pelaajilla ja mikä myöskin on tärkeää, niin kuuntelee pelaajia paljon. Kaiken kaikkiaan Yeo vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja erittäin valmiilta ottamaan Minnesota Wildin päävalmentajan tontin vastaan. Todellakin päämääräinen valmentaja, joka on koko valmentajauransa uskonut itseensä ja nyt on vieläkin päämääräisempi päästessään valmentamaan Wildia.
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Salming

Re: Mike Yeo Minnesota Wildin valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Salming » 31.05.2014 23:21

Wild Agrees To Extension With Yeo

Yeo and the Wild will continue the process, as General Manager Chuck Fletcher announced the club has agreed to a multi-year contract extension with Head Coach Mike Yeo.

”I am very excited to continue to coach the Minnesota Wild and pursue a Stanley Cup for the State of Hockey,” said Yeo. “Our fan support has been amazing and it went to a new level during the playoffs this season. We are all motivated to reward them.”

Minnesota went 43-27-12 this season and advanced to the second round of the playoffs for the second time in franchise history (2002-03). The club’s 98 points ranked 11th in the NHL and tied for second most in franchise history.

The Wild has posted a record of 104-82-26 (.552) during his three seasons as head coach, ranks 10th in the NHL in wins since the start of the 2012-13 season and is one of 11 teams to advance to the Stanley Cup Playoffs the last two seasons. Yeo was named the team’s third Head Coach on June 17, 2011.


Mike Yeo siis jatkaa Wildin luotsina monivuotisella sopimuksella. Tällä kaudella hommassa oli jo enemmän järkeä kuin parina viime kautena ja se näkyi myös tilastoissa. Toista kertaa seurahistoriassa toiselle playoffkierrokselle ja toiseksi eniten pisteitä runkosarjassa (98) seurahistoriassa. Jos lasketaan kaksi viime kautta yhteen, Wild on Yeon johdolla NHL:n voittotilastossa sijalla 10, mikä on ihan hyvin. Olisin kuvitellut, että Wild majailee jossain sijoilla 15-18 tuossa tilastossa. Mielenkiintoista seurata, mihin asti Wild kykenee etenemään Yeon johdolla. Hän on saanut aika kovaakin kritiikkiä ajoittain, mutta kuitenkin Wild oli hänen johdollaan änärin TOP8-jengi tällä kaudella. Onko Yeosta johdattamaan Minnesota konferenssifinaaleihin asti? Jotenkin olen hieman skeptinen sen ajatuksen suhteen, tulevaisuus näyttää miten tässäkin asiassa käy.

Salming

Re: Mike Yeo Minnesota Wildin valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Salming » 14.02.2016 11:01

http://wild.nhl.com/club/news.htm?id=86 ... L|MIN|home

173-132-44 recordi viiden vuoden aikana. Nyt kuitenkin 14 peliin 13. tappio eilen Bostonia vastaan, joten Yeon oli aika poistua Minnesotasta. Väliaikainen valmentaja on John Torchetti, joka hyppää remmiin farmiseura Iowa Wildista.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Mike Yeo Minnesota Wildin valmentajaksi

ViestiKirjoittaja Multi » 14.02.2016 12:37

Tätähän Wild kannattajat on jo vuosia toivoneet, että Yeo kengitään. En ole liiemmin seurannut mikä hiertää, mutta olisiko ollut pelityyliin ja peluutukseen liittynyt. Jännä nähdä vaikuttaako mitenkään suomalaisten peluutuksiin, toki Koivu saanee paljon minuutteja ja syystä, mutta muut?
Turha koittaa ylläpito voittaa

Paluu Minnesota Wild

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa