Chris Pronger Philadelphiaan

Kuva
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Chris Pronger Philadelphiaan

ViestiKirjoittaja Legenda » 08.07.2009 07:10

Flyers antaa:

- Luca Sbisa, Defence
- Joffrey Lupul, Winger
- 1st rounders for 2009 & 2010 NHL Entry Draft
- 3rd rounder for 2010 or 2011


Ducks antaa:

- Chris Pronger, Defence
- Ryan Dingle, Center


Näin saatiin siis Chris Pronger Flyersin riveihin draftin yhteydessä. Nyt Chris Pronger on kirjoittanut vielä seitsemän vuotisen jatkon nykyiseen pahviin eli hänen uusi sopimuksensa Flyersin kanssa kestää aina kauden 2016-2017 loppuun asti. Sopimuksen rahallinen arvo on yhteensä 34.9 miljoonaa dollaria eli kun uusi sopimus astuu voimaan tippuu Prongerin cap-hit sinne viiden miljoonan pintaan.

Pronger tuskin on kovinkaan tuntematon isommallekkaan yleisölle. Kauden 99-00 Norris Trophyn voittaja Pronger on pelannut urallaan NHL:ssä päälle 1 000 ottelua, ollut voittamassa Stanley Cupia, voittanut Hart Trophyn ja kahteen kertaan Bud Light Plus-Minus Awardin. Vaikka Pronger onkin NHL-urallaan ehtinyt edustaa neljää seuraa (Hartford Whalers, St.Louis Blues, Edmonton Oilers, Anaheim Ducks + Flyers viides) on hän silti juurtunut joidenkin mieleen eräänlaisena St.Louis-ikonina eikä se ole ihme. Pronger on nimittäin pelannut ehdottomasti parhaimmat kautensa Bluesin riveissä. Bluesissa Pronger pelasi yhdeksän kautta ja noista kausista viisi tuotti yli 40 pistettä ja kahdesti mentiin yli 50 pisteen.

St.Louisista lähdettyään Prongerista kaavailtiin tulevaisuuden tukipilaria Edmontonin riveissä, mutta yhden pelatun kauden jälkeen Pronger vaati tulla treidatuksia, koska ei viihtynyt seurassa. Tästähän nousi fanien keskuudessa aikamoinen haloo ja nykyään Pronger saakin aikamoiset vastaanotot Rexall Placella. Edmontonista tie vei sitten Anaheimiin jossa vaihdossa Edmontoniin lähtivät mm. Ladislav Smid ja Joffrey Lupul.

Anaheimissa Prongerista tulikin se toivottu tukipilari. Kolme kautta Anaheimin takalinjoilla toivat Prongerille edellämainitun Stanley Cupin lisäksi 150 pistettä sekä pari All-Star nimitystä.

NHL: 1022. 142+464=606, 1457 min (Playoff: 147. 22+80=102, 286 min)
OHL: 124. 32+107=139, 198 min (Playoff: 31. 16+33=49, 79 min)


Sportsnet.ca

Sikäli ymmärrän, että Prongerille haluttiin tehdä uusi sopimus ja juttujen mukaan hän itse halusi sopimuksen joka kestää vähintään siihen asti kunnes hän täyttää 40-vuotta. Kuitenkin uusi sopimus on vielä kaksi vuotta pitempi kuin Prongerin toivoma, eli kun uusi sopimus loppuu on Pronger jo 42-vuotias. Se on jo aikamoinen ikä ja mahtaneekohan Pronger olla enää edes 38-vuotiaana tuon arvoinen? Liike alkaa vääjäämättä Prongerin kokoisella kolossilla hidastua muita aikaisemmin ja sopimuksen viimeisenä vuonna melko varmasti hänen ainoa vahvuutensa on hänen kiekollinen taitonsa. Vaan onko sitä niin paljon, että se korvaisi hitauden? Enpä usko.

Nooh. Flyersin kannattaa nyt nauttia sillä jos Calgaryn pakisto on kovassa kuosissa tulevalla kaudella niin sitä on myös Flyersin pakisto. Nimet kuten Pronger, Timonen, Coburn ja Carle luovat hyvän rungon puolustukselle ja takaavat, että puolustus toimii niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin.

Timonen - Coburn
Pronger - Carle
Parent - Jones

On se kova!
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Chris Pronger Philadelphiaan

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 08.07.2009 22:01

Honkanen kirjoitti:Sikäli ymmärrän, että Prongerille haluttiin tehdä uusi sopimus ja juttujen mukaan hän itse halusi sopimuksen joka kestää vähintään siihen asti kunnes hän täyttää 40-vuotta. Kuitenkin uusi sopimus on vielä kaksi vuotta pitempi kuin Prongerin toivoma, eli kun uusi sopimus loppuu on Pronger jo 42-vuotias. Se on jo aikamoinen ikä ja mahtaneekohan Pronger olla enää edes 38-vuotiaana tuon arvoinen? Liike alkaa vääjäämättä Prongerin kokoisella kolossilla hidastua muita aikaisemmin ja sopimuksen viimeisenä vuonna melko varmasti hänen ainoa vahvuutensa on hänen kiekollinen taitonsa. Vaan onko sitä niin paljon, että se korvaisi hitauden? Enpä usko.


Onkos Prongerinkin sopimuksessa nuo viimeiset kaudet pienemmällä palkalla? Eli onko sovittu seuran ja pelaajan kanssa että ura loppuu jo 40-vuotiaana mutta kaksi ylimääräistä vuotta laitettu niin saa cap hittiä pienemmäksi..? NHLnumbers näyttää olevan atm down eli en pääse tarkastamaan mutta jos jollain olisi tietoa?
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Chris Pronger Philadelphiaan

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 09.07.2009 09:28

Metsäkulma kirjoitti:Onkos Prongerinkin sopimuksessa nuo viimeiset kaudet pienemmällä palkalla?
No aivan varmasti on. Koittakaa nyt jo jumalauta pikkuhiljaa oppia tätä palkkakatto systeemiä. :tuoppi: Tarkistin nyt kuitenkin sen parin viimevuoden palkan joka oli huimat 0.525 miljoonaa. Näitä liian pitkiä sopimuksia tullaan näkemään jatkossa niin kauan kun NHL tekee asialle jotain. Oli ehkä NHL:n virhe aikoinaan hyväksyä Franzenin sopimus josta kaikki sai alkunsa.

Metsäkulma kirjoitti:NHLnumbers näyttää olevan atm down eli en pääse tarkastamaan mutta jos jollain olisi tietoa?
"Bad workman always blames his tools" Vai miten se menikään? :lol:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Avatar
Viestit: 6728
Liittynyt: 11.04.2009 13:12
Paikkakunta: Rauma
Suosikkijoukkue: Lukko, Red Wings, Chelsea, AIK, Trail Blazers

Re: Chris Pronger Philadelphiaan

ViestiKirjoittaja Lehväs » 16.10.2013 10:11

Nyt siis tuli pitkään arvailuissa olleelle asialle varmistus, eli "Prongs" ei pelaa enää ensimmäistäkään ottelua NHL:ssä. Asian varmisti Flyersin TJ Paul Holmgren. Konkaripakkihan sai silmävamman 2011 alkukaudesta, eikä ole sen jälkeen pelannut peliäkään.

Lähteenä Jatkoaika.com
...

Paluu Philadelphia Flyers

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa