Lauri Marjamäki Leijonien päävalmentajana 2016-2018

Keskustelua maajoukkueista.
Salming

Lauri Marjamäki Leijonien päävalmentajana 2016-2018

ViestiKirjoittaja Salming » 28.08.2015 17:45

Jääkiekkoliitto julkisti siis tänään, että Lauri Marjamäki on Leijonien uusi päävalmentaja tämän kauden jälkeen. Jatkopestiä tarjottiin ensin Kari Jaloselle, mutta tämä halusi palata takaisin haalarihommiin ja jokapäiväiseen seurajoukkuevalmentamiseen. Jalonen oli kuitenkin halukas luotsaamaan ensi syksyn World Cupin vielä, mutta Jääkiekkoliitto halusi pitempiaikaisen ratkaisun. Kummola kertoi tiedotustilaisuudessa, että Marjamäki oli Jääkiekkoliiton ykkösehdokas Jalosen seuraajaksi. Late pohti kuukauden verran tarjousta, mutta ei lopulta voinut olla tarttumatta ja kuvaili tiedotustilaisuudessa, että "Ilo, kiitollisuus ja oikeanlainen ylpeys ovat oikeanlaisia sanoja kuvaamaan tätä. Olen ollut neljä vuotta liiton hommissa ja kansainvälinen jääkiekko on ollut aina lähellä sydäntä. Leijoniin kun saapuu, tulee aina hyvä fiilis". Marjamäki toivoi samalla työrauhaa Kärpissä ja hän aikoo kommentoida Leijonia seuraavan kerran ensi kevään MM-kisojen jälkeen.

Hieman ehkä yllätyin, että jo tässä vaiheessa uraa Late valittiin maajoukkueen peräsimeen. Hän on nuorin päävalmentaja sitten Pentti Matikaisen. Joka tapauksessa valinta oli ilman muuta oikea, innovatiivinen, rohkea ja raikas Jääkiekkoliitolta. Late aloittaa urakkansa World Cupista. Sitä seuraavat MM-kisat, olympialaiset ja jälleen MM-kisat. Työntäyteiset pari vuotta edessä siis, mutta eiköhän Marjamäki ehdi nähdä perhettään hieman useammin kuin Kärppien kanssa. Odotan innolla, mitä kaikkea Marjamäki onnistuu saavuttamaan Leijonien peräsimessä, mutta ennusmerkit onnistumiselle ovat hyvät.

Lähde: http://yle.fi/urheilu/lauri_marjamaki_l ... si/8261390

Avatar
Viestit: 641
Liittynyt: 18.07.2012 19:20
Paikkakunta: Jyväskylä
Suosikkijoukkue: FBK, Liiga, NHL

Re: Lauri Marjamäki Leijonien päävalmentajana 2016-2018

ViestiKirjoittaja Plair » 11.08.2017 18:13

Marjamäki väistyy päävalmentajan paikalta ensi kauden jälkeen

Saa nähdä kuka tulee tilalle. Karri Kivi taitaa olla kotimaisista nimistä ns. kuumin, mutta taisi tehdä jo Ilveksen kanssa jatkosopimuksen? Tai ehkä Jussi Tapola? Vai suunnataanko katseet ulkomaille? :think:

Paluu Maajoukkue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa