I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

Keskustelua maajoukkueista.
Hank

I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

ViestiKirjoittaja Hank » 11.04.2009 11:34

Tänään starttaa siis!

Vilnan A-Lohko
Australia
Kroatia
Japani
Kazakstan
Liettua
Slovenia

Torun B-Lohko
Iso-Britannia
Italia
Hollanti
Puola
Romania
Ukraina

//Myöhemmin lisää!

Avatar
Viestit: 1174
Liittynyt: 30.11.2008 16:14
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: Jokerit

Re: I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

ViestiKirjoittaja Salama » 11.04.2009 12:42

Itse veikkaan, että käy kuten melkein aina isommat kiekkomaat vie tuttuun tapaan pienempiä. Veikkaan, että Kazakstan tai Slovenia vie A-lohkon ja Italia tai Ukraina vie B-lohkon. Mutta oma suosikki I-divarista on kuitenkin B-lohkon Hollanti.

Ja tällä hetkellä ensimmäisen ottelun Kroatia - Japanin tilanne on 1-1.

12.44 1 - 1 PP1 JPN 9. SATO, Sho (6. KAWASHIMA, Makoto)
4.04 1 - 0 EQ CRO 27. SVIGIR, Kresimir (12. BELIC, Sasa)
"Saksalainen perusahteri"
________________________-Antero Mertaranta

Hank

Re: I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

ViestiKirjoittaja Hank » 11.04.2009 14:36

Kisojen avausottelu(t) meneillään.

B-Lohkossa ensimmäisenä mittaa ottavat Iso-Britannia vs Ukraina. Monesti A tasollakin pelannut Ukrainahan on lähtökohtaisesti ollut kovempi joukkue, mutta Iso-Britannia on mennyt toisessa erässä 8 minuutin kohdalla johtoon, 1-0. Maalintekijänä David Clarke. Ukraina alkaa sortua jäähyilyyn, kuten niin monestikin Suomeakin vastaan aikanaan on käynyt, rottajengi nimellä tunnetulle Ukrainalle.

A-Lohkossa Puolassa Japani on lyönyt vakuuttavat 1-7 numerot pöytään kenties A-Lohkon heittopussi joukkuetta, Kroatiaa vastaan. Japanin tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Sho Sato ja Takeshi Shaito. Japanin joukkue koostuu lähinnä kolmesta seurajoukkueesta, Oji Eaglesista, Nippon Paper Cranesista ja Seibu Prince Rabbittsista. Kroatialaiset sen sijaan edustavat eniten KHL Mladostia, mutta löytyypä joukkueesta yksi suomalaisillekin tuttu nimi. Borna Rendulic, 1992-syntynyt hyökkääjä edustaa Porin Ässien B-Nuoria!

Kazakstanhan on A-Lohkon ehkä suurin suosikki, joukkueessa pelaa paljon Barys Astanan kantavia voimia, ja pari pelaajaa muista KHL joukkueista. Onpahan joukkue saanut mukaansa mielenkiintoisen 70-syntyneen Vladimir Antipininkin vielä Amur Khabarovskista. Slovenia lienee paras haastaja Kazakstanille, vaikka joukkue koki pahat menetykset kun Karol Krizan loukkaantui, ja LA Kings ei päästä Kopitaria kisoihin. Mutta mukana on esimerkiksi Kajaanin Hokin Ziga Svete. Sen sijaan Liettua on aina onnistunut kiusaamaan isompia, liekö nyt niin joukkueella jonka puolustuksessa viilettää Dizel Penzassa nykyisin lätkivä Arturs Katulis sekä tällä kaudella Lukon A-Nuorissa puolustanut Karolis Nekrasevicius.

B-Lohkon suurin suosikki lienee Italia ja Puola. Iso-Britannia on näiden maiden takan yksi mahdollinen yllättäjä, Ukraina vaikuttaa siltä että aika höntsällä vetävät ja että turnaukseen ei oltaisi panostettu. Hollanti lienee yhdessä Australian kanssa heittopussi näissä skaboissa. Italialla on menossa sukupolven vaihdos ja kanadanitalialaisia vanhoja partoja on savustettu ulos joukkueesta jo paljon. Vaikka kyllähän esimerkiksi Roland Ramoser on yhä mukana. Iso-Britannia yrittää kovasti nostaa maansa kiekkoilun tasoa, maalla kuitenkin olisi hyvät saumat vaikka olla kiekkoilun suurmaakin. Parhaat pelaajat ovat kuitenkin iäkkäitä heppuja, ja kaikki joukkueesta pelaavat Englannin sarjassa. Junioreiden olisi hyvä lähteä Englannistakin kokeilemaan siipiä jo varhaisessa vaiheessa ulkomaille. Puolalta ei löydy enää Czerkawskia joukkueesta, joka on ollut NHL-uransa jälkeen otsikoissa lähinnä törttöilyjensä takia kuten myös Krysztof Oliwakin. Puolallakin porukkaa riittää maassaan, joten kyllä sielläkin olisi kaikki mahdollisuudet olla aivan huippu kiekkomaa.

Hank

Re: I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

ViestiKirjoittaja Hank » 13.04.2009 10:17

Liettuan A-Lohko

Kaksi päivää sitten lohkon toisessa ottelussa Slovenia jätti Australian nollille tylyin 0-6 lukemin. Slovenialta tehokkaimpina Vilnius Arenalle hyörivät David Rodman, Tomaz Razingar ja puolustaja Sabahudin Kovacevic. Australian maalivahdille Matt Ezzylle kertyi mukavat 40 torjuntaa, toisessa päässä Slovenian kollega Andrej Hocevar selvisi 6lla torjunnalla.


Samaisen päivän viimeisessä ottelussa kohtasivat ehkä lohkon kovimmat joukkueet ennakkoarviolta. Liettua - Kazakstan jota seurasi 7300 katsojaa, joiden tarvitsi odottaa vain 2 minuuttia kun Kazakstanin Jakovenko vei Kazakstanin 0-1 johtoon Krasnoslobodtsevin syötöstä. Edellisestä ehti kulua vain reilu minuutti kun Kazakstanin yksi lupaavin pelaaja, Jevgeni Rymarev lisäsi Kazakkejen johtoa 0-2. Ensimmäisessä erässä ei enää tiukan alun jälkeen maaleja nähty.

Toisessa erässä ehdittiin odotella 5 minuuttia, kunnes Kazakit löivät joukkueensa tukevan oloiseen 0-3 johtoon Solarevin maalilla, tähän maaliin syötön antoi Kazakkejen ensimmäisenkin passannut Krasnoslobonimihirviö. Loppuerä kuluikin sitten lähinnä Liettuan jäähyillessä, Kazakitkin tosin ottivat omansa jäähyistä, mutta eivät hyödyntäneet lukuisi yv mahdollisuuksia.

Liettua kavensi kolmannessa erässä 1-3 Kumeliauskasin maalilla, mutta ottelun lopulla ensin Savchenko lisäsi Kazakkejen johtoa 1-4 ylivoimalla ja lopulta kokenut Koreshkov vielä 1-5, niin ikään ylivoimalla. Kazakkejen tehokkain oli ottelussa Krasnoslobodtsev, joka keräsi 0+3 tehot.Eilisessä ensimmäisessä ottelussa kohtasivat apani ja Australia. Japani veikin ottelun odotetusti 7-1 numeroin, Japanilta kunnostautui jälleen duo Sato & Saito. Australialla ei paljon tunnu olevan sanottavaa näissä kisoissa. Aussien ainokaisen viimeisteli Seymour. Japanin Ishikawa selvisi ottelusta 11 torjunnalla.

Sunnuntain toisessa ottelussa Kazakstan murjoi odotetusti Kroatian, numerot 6-1. Toisen erän puolessa välissä Kazakit johtivat ottelua jo 5-0, kunnes Kroatian ainokaisen tinttasi Mladjenovic. Kazakeilta tulessa oli etenkin Rymarev ja Starchenko.

Vielä eilen ilta-ottelussa yhteen ottivat Slovenia ja Liettua, ja Slovenia takoi yllättävänkin rumat 8-2 numerot pöytään. Mikä ihmeellisintä, vielä ensimmäinen erä mentiin kokonaan ilman maaleja. Vielä hassuinta sekin että Slovenian maalivahdille Hocevarille kertyi 32 torjuntaa, kun taas Liettuan Kieliukselle 18. Slovenian pisteistä vastasivat Mitja Sivic (2+1), Tomaz Razingar (1+2), Mitja Robar (1+1), Jakob Milovanovic (1+0), Marcel Rodman (0+3), David Rodman (1+1), Andrej Hebar (1+0), Rok Ticar (0+1) sekä Matej Hocevar (1+0). Liettuan maalit tekivät Arturas Katulis ja Arnoldas Bosas.


Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: I Divisioonan MM-Kisat - 11.4-17.4 @ Vilna & Torun

ViestiKirjoittaja Legenda » 18.04.2009 07:31

Italia ja Kazakstan nousivat

Vanhat tutut siis palaavat piireihin. Jotain uutta olisin toivonut. Australia olisi voinut olla tasavahva vastus Suomelle.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu Maajoukkue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa