Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

Keskustelua maajoukkueista.
Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Burns8 » 02.11.2010 14:13

Turnauksen viralliset kotisivut

Torstai 11.11. 18.30 Suomi - Venäjä
Torstai 11.11. 11:10 Tsekki - Ruotsi (pelataan Tsekeissä)
Lauantai 13.11. 13.00 Ruotsi - Venäjä
Lauantai 13.11. 16.30 Suomi - Tsekki
Sunnuntai 14.11. 12.00 Tsekki - Venäjä
Sunnuntai 14.11. 17.30 Suomi - Ruotsi


Suomen joukkue:

Maalivahdit: Petri Vehanen (Kazan), Karri Rämö (Omsk)

Puolustajat: Petteri Nummelin (Lugano), Lasse Kukkonen (Magnitogorsk), Ossi Väänänen ( Jokerit), Jyrki Välivaara (JYP), Janne Niskala (Magnitogorsk), Juuso Hietanen (HV-71), Pasi Puistola (HV-71), Topi Jaakola (Luleå)

Hyökkääjät: Jani Tuppurainen (JYP), Perttu Lindgren (Lukko), Ville Peltonen (HIFK), Mikko Lehtonen (Skellefteå), Jarkko Immonen (Kazan), Petri Kontiola (Magnitogorsk), Jori Lehterä (Jaroslavl), Teemu Laine (HV-71), Niko Kapanen (Kazan), Antti Pihlström (JYP), Lennart Petrell (HIFK), Juhamatti Aaltonen (Magnitogorsk), Leo Komarov (OHK Dynamo)

Tuollaisen joukkueen Jukka Jalonen valitsi EHT:n avaavalle Suomen turnaukselle. Itse ainakin olen ihan tyytyväinen rosteriin ja hyvien ketjumuodostelmien ansiosta tullaan tappelemaan turnausvoitosta. Kovat on sentterit ja saapa nähdä kuka jää 13 hyökkääjäksi. Luulavasti ja toivottavasti Lehterä.

Mikäli joku ihmettelee miksi Vatasta tai Granlundia ei otettu mukaan, niin molemmat matkaavat samaisena viikonloppuna U20-joukkueen mukana Tshekkeihin neljän maan turnaukseen.

Torstaina 11. marraskuuta pelattavan ottelun alla jäädytetään kaikkien aikojen Leijonan Raimo Helmisen paita Hartwall Areenan kattoon. :tuoppi:
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Nestori » 02.11.2010 14:29

Eipä mitään järkyttäviä yllätyksiä Jalonen tuonut tiedotustilaisuudessa esiin. Välivaaran mukanaolo on vähän sellainen "KiitosRistolleMaajoukkuevuosistaTässäSulleKiintiöpaikka"-kädenpuristus eli olis parempiakin ollut tarjolla, mutta niin olis ollut monelle muullekin paikalle. Ei sillä oikeasti ole merkitystä. Joka tapauksessa Karjala-turnauksen joukkue on kokenut ja sen tähtäimenä on kotiturnauksen voitto. Muut maat saapuvat Suomeen enemmän tai vähemmän ensikertalaisia täynnä olevilla tiimeillä. Ruotsillakin tais olla seitsemän ensikertalaista.

Burns8 kirjoitti:Mikäli joku ihmettelee miksi Vatasta tai Granlundia ei otettu mukaan, niin molemmat matkaavat samaisena viikonloppuna U20-joukkueen mukana Tshekkeihin neljän maan turnaukseen.

Tämä oli valmennukselta hieno linjanveto ja koskee U20-joukkueessa pelaavia jätkiä aina MM-kisoihin asti. Tarkoituksena on se, ettei nuoret jampat tule peluutettua ihan puhki. Tällä on suuri merkitys myös Liigajoukkueita että A-maajoukkuetta ja kevään ratkaisupelejä ajatellen.

Vatanen ja Granlund ei ole vielä tällä kaudella U20-kuvioissa olleetkaan, joten Tshekin turnaus on hyvä paikka ajaa miehet sisään systeemeihin.
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 13933
Liittynyt: 03.08.2008 11:45
Suosikkijoukkue: TPS, Calgary Flames

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Unknown » 02.11.2010 14:31

Joo, aika lailla on pyritty parhaat ottaa mukaan Kareliaturnaukseen, joskin parissa valinnassa on osansa tietenkin roolituksella (esim. Petrell). Ihan hyvännäköinen nippu, pakko heittää oma ketjulotto vielä tähän loppuun:

Peltonen - Kapanen - Aaltonen
Laine - Immonen - Lehtonen
Pihlström - Kontiola - Komarov
Tuppurainen - Lindgren/Lehterä - Petrell

Jaakola - Nummelin
Väänänen - Niskala
Hietanen - Kukkonen
Puistola - Välivaara

Vehanen
Rämö

Ellei siis sitten Dufva intoudu lyömään JYP-ketjua tyyliin Pihlström - Immonen - Tuppurainen. ;)
♥ TPS ♥

Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Legenda » 02.11.2010 14:47

Eipä juurikaan lisättävää jo tulleisiin kommentteihin. Eräitä pelaajia olisi toki voinut jättää valitsematta (ihan niin kuin aina) ja jotkut olisivat voineet olla mukana *, mutta kyllähän tuo passaa. Ketjut kutakuinkin samoiksi kuin Unkilla niin eiköhän sieltä ainakin jokunen pää tipu :tuoppi:

* Erityisesti olisin toivonut vahvaa syksyä pelanneen Karalahden paluuta M-joukkueeseen. Karalahti olisi sen vähintäänkin ansainnut sillä onhan herra pelannut varsin huikeaa peliä Bluesin takalinjoilla. Toinen samankaltainen tapaus on Mr. (J)Anne Niinimaa. Tiedän kyllä tämänkin palstan reaktiot herraa kohtaa ja itse tunnen vähintäänkin yhtä paljon antipatiaa herraa kohtaan, mutta onhan Niinimaa noussut Luleåssa ihan mielettömälle tasolle ja tahkonut pisteitä mukavasti. Noh ehkä johonkin toiseen turneeseen?
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Avatar
Viestit: 13179
Liittynyt: 29.08.2008 22:02
Paikkakunta: Norsuluutorni
Suosikkijoukkue: YLLÄPITO

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Multi » 02.11.2010 15:39

Unknown kirjoitti:Ellei siis sitten Dufva intoudu lyömään JYP-ketjua tyyliin Pihlström - Immonen - Tuppurainen. ;)

Muuten hyvä mutta eihän Dufva enään ole lyömässä mitään, sillä eihän hän enään valmennustroikkaan kuulu... :roll:

Pihlström - Immonen - Aaltonen
Peltonen - Kapanen - Petrell
Laine - Kontiola - Lehtonen
Tuppurainen - Lehterä - Komarov

Hyökkäyksen osalta näin aloittaisin, tarpeen tullen sitten Perttua kehiin...

Kukkonen - Nummelin
Puistola- Niskala
Välivaara - Jaakola
Väänänen - Hietanen

Puolustus sitten yllä olevasti.. Laittaisin pelaavaksi maalivahdiksi Rämön, mutta sillä nyt ei suuremmin väliä ole kun Vehanenkin on sen verran kova...
Turha koittaa ylläpito voittaa

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Laviols » 02.11.2010 15:52

Burns8 kirjoitti:
Suomen joukkue:

Maalivahdit: Petri Vehanen (Kazan), Karri Rämö (Omsk)

Puolustajat: Petteri Nummelin (Lugano), Lasse Kukkonen (Magnitogorsk), Ossi Väänänen ( Jokerit), Jyrki Välivaara (JYP), Janne Niskala (Magnitogorsk), Juuso Hietanen (HV-71), Pasi Puistola (HV-71), Topi Jaakola (Luleå)

Hyökkääjät: Jani Tuppurainen (JYP), Perttu Lindgren (Lukko), Ville Peltonen (HIFK), Mikko Lehtonen (Skellefteå), Jarkko Immonen (Kazan), Petri Kontiola (Magnitogorsk), Jori Lehterä (Jaroslavl), Teemu Laine (HV-71), Niko Kapanen (Kazan), Antti Pihlström (JYP), Lennart Petrell (HIFK), Juhamatti Aaltonen (Magnitogorsk), Leo Komarov (OHK Dynamo)


Muuten kyllä hyvä mutta kun puhutaan parhaimmasta joukkueesta euroopasta niin miksi ihmeessä Välivaara,Väänänen ovat mukana mutta eivät Heikkinen,Seikola tai Mäenpää,Mikko Lehtonen? MM-kisoja kun ajatellaan niin Väänäsillä, Välivaaroilla ei kiitos kuuluisi olla sinne asiaa. Heikkisen valintaa pidin itsestäänselvyytenä ennen joukkueen julkistamista. Välivaaran valinta lienee joku vitsi? Kaverin kyvyt nähtiin jo pari vuotta sitten karjala turnauksessa eikä ole mikään nuorikaan enään. Väänänenkin ratsastelee varmasti menneillä näytöillään.
Hyökkäyksessä nyt ei muita yllätyksiä ole kuin se ettei Jonas Enlundia tai Lauri Tukosta valittu mukaan. Pesosen Jannen ja Koiviston,Pyörälänkin luulin olevan porukassa mukana.


Burns8 kirjoitti: Kovat on sentterit ja saapa nähdä kuka jää 13 hyökkääjäksi. Luulavasti ja toivottavasti Lehterä


Joko Lehterä tai Lindgren. Lehterä tosin on sen verran hyvin vetänyt jaroslavlissa etten ihmettelisi vaikka nousisikin suomen johtosentteriksi tässä turnauksessa.

Avatar
Viestit: 2890
Liittynyt: 21.04.2008 17:16
Paikkakunta: Vantaa
Suosikkijoukkue: HIFK, Teppo Numminen

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Kaappari » 02.11.2010 19:21

Voi vittu. HYVÄ LASSE !! :tuoppi: :tuoppi:

Puistola? Väliväära? Tuppurainen? Viisi ykköskentän sentteriä? Jaloselta taas helvetinmoinen aivopieru, huh. Karalahti olisi pitänyt ottaa ehdottomasti mukaan, kuten myös Honksun mainitsema Niinimaa. Molemmat konkarit pelanneet helvetin hyvän alkukauden, ja herrat olisi palkinnon ansainnut.

Sitten, mikä idea ottaa viisi sentteriä, joista jokainen on huippu hyökkäyspäässä, mutta puolustaminen on vähän niin ja näin. Okei, N. Kapanen on huippuäijä joka tontilla, mutta silti. Hyvä sentään että Santala ei ole mukana. Lindgren tuskin tulee saamaan hirveästi peliaikaa, mutta varmaan ihan kiva olla mukana.
KIITOS TEPPO!
----------------------------
- Olen niin innoissani, että en tiedä miten päin tässä olla. Odotan sitä, kun syksyllä pääsee luistelemaan jäälle ja Lets Play Hockey soi taustalla. Silloin tietää, missä pelaa, Peltonen hekumoi.

Viestit: 84
Liittynyt: 31.10.2010 23:27
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Nikg » 02.11.2010 22:26

Nuo pari edellä mainittua puolustajaa olisi kyllä voinut korvata tasokkaammilla vaihtoehdoilla, mutta tehty mikä tehty.

Itse veikkaan, että Kontiola ja Aaltonen samassa kentässä pelaavat, sillä herrat ovat tehneet hyvää jälkeä Magnitogorskissa samassa kentässä ja ovat tällä hetkellä joukkueen paras ja toiseksi paras pistemies. Siihen toiselle laidalle sopisi hyvänä puolustussuunnan pelaajana Peltonen, vaikkei Kontiolakaan huono kahden suunnan sentteri ole. Toisaalta sitten Kapasen laidoille olisi vaikea löytää saman tasoisia pelaajia kuin Kapanen itse, sillä ovathan Aaltonen ja Peltonen selvästi parhaimmat laiturit tuossa pakassa.

Unknownin Peltonen - Kapanen - Aaltonen kyllä kuulostaa herkulliselta. Kapanen älykkäänä syöttökoneena keskellä ja Aaltonen sekä Peltonen laittavat paikoista kiekot pussiin. Puolustussuuntaan vielä hieman parempi ketju kuin Kontiolalla, mutta toimiiko Kapasen ja Aaltosen yhteispeli tarpeeksi hyvin?

Avatar
Viestit: 1678
Liittynyt: 10.06.2008 20:08

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Laviols » 04.11.2010 14:26

Tippui kyllä teekuppi kun näin tshekin joukkueen

Jakub Stepanek, Sankt Petersburg
Marek Schawarz, Blada Boleslav

Karel Rachunek, Jaroslavl
Petr Caslava, CSKA
Ondrej Nemec, Tjerepovets
Tomas Mojzis, Dynamo Minsk
Michal Barinka, Vitkovice
Lukas Kraijcek, Trinec
Martin Skoula, Omsk
VLADIMIR SICAK , Kärpät

Roman Cervenka, Omsk
Jakub Klepis, Ufa
Janne Marek, CSKA
Jiri Novotny, Astana
Lukas Kaspar, Astana
Petr Hubacek, Brno
Marek Kvapil, Brno
Martin Ruzicka, Trinec
Zbybek Irgl, Atlant
Josef Vasicek, Jaroslavl
KAMIL KREPS, Kärpät
MILAN GULAS, Budejovice
IVAN RACHUNEK, Zlin

Vaikka kyseessä on pelkkä höntsäturnaus niin siltikin olisin odottanut että Sveitsin liigassa hyvin alkukauden pelannut nuorempi Petr Sykora ja Bednar olisi otettu mukaan unohtamatta Magnitogorskin ja viime kevään tshekin kultajoukkueen johtosentteriä Tomas Rolinekkia.
Puolustuksessa taas lähinnä naurattaa se millä näytöin Sicak on tuonne valittu. Petr Gregorekia sinne lähinnä odotin ja Miroslavl Blatakia.
Caslavaa taas roikotetaan vuodesta toiseen tuolla ihan kuten suomessa Saravon Pekan , Mäntylän kanssa tehtiin aina vaikka tiedettiin jo etukäteen ettei annettavaa ole.

Avatar
Viestit: 14900
Liittynyt: 27.07.2009 14:52
Suosikkijoukkue: KHL, NHL, Leijonat

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja InFlames » 04.11.2010 14:47

Laviolsin kanssa pitää kyllä olla samaa mieltä, että mitenkä Sicak on mahtunut porukkaan mukaan. Ollut lasareetissa vähä väliä ja loukkaantumisen jälkeen jaellut hasardisyöttöjä enemmän kuin tarpeeksi. Cervenka pääsi odotetusti mukaan, sillä viime kaudella Tsekin Extraliigan pistepörssin voittanut sentteri on yksi KHL:n parhaita pelaajia tällä hetkellä. Cervenkahan on muuten pelannut Omskissa laitahyökkääjänä Kalyuzhnin ketjussa. Saa nähä pelaako laidalla myös maajoukkueessa. Maalivahti Jakub Stepanek on pelannut ihan kelpo kauden SKA:ssa. Selvästi parempi ollut mitä imuri Nabokov. Nabokovilla menee joka pelissä joku helppo maali ja muutenkaan mies ei ole lähelläkään KHL:n paras veskari tällä hetkellä.
Milan Gulasin mukaan otto oli aika odotettua, sillä pelannut erinomaisesti Ceske Budejovicessa. Mielenkiintoista nähdä miten kaveri onnistuu. Zbynek Irgl on mukana, vaikka Atlantin kausi on kulkenut enemmän kuin heikosti. On omia suosikkipelaajia tsekkipelaajista. Astanan ykkösketjusta on saatu mukaan Kaspar ja Novotny. Kamil Kreps pääsee nyt näyttämään kyntensä EHT peleissä. Ei aivan odotetulla tasolla ole pelannut alisuorittaneessa kärppäjengissä, mutta ei huonostikkaan.

Omasta mielestä Tsekki on kasannut varsin mielenkiintoisen ja kovan joukkueen, vaikka Laviolsin mainitsemia valintoja voikin kyseenalaistaa, mutta nämähän ovat EHT pelejä.

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Rocket » 04.11.2010 19:06

Kuva Venäjä Karjala-turnauksessa

Mikhail Biryukov, HC Yugra
Vasily Koshechkin, Cherepovets Severstal


Nikolay Belov, Neftekhimik Nizhnekamsk
Evgeny Birykov, Metallurg Magnitogorsk
Denis Grebeshkov, SKA St. Petersburg
Alexei Emelin, AK Bars Kazan
Dmitry Kalinin, Salavat Yulaev Ufa
Konstantin Korneev, CSKA Moscow
Denis Kulyash, Avangard Omsk
Ilja Nikulin, AK Bars Kazan


Maxim Afinogenov, SKA St. Petersburg
Gennady Churilov, Lokomotiv Yaroslav
Konstantin Gorovikov, OHK Dynamo Moscow
Kirill Knyazev, Spartak Moscow
Denis Kokarev, OHK Dynamo Moscow
Anton Kuryanov, Avangard Omsk
Sergey Mozyakin, Atlant Moscow Oblast
Alexander Perezhogin, Avangard Omsk
Denis Platonov, Metallurg Magnitogorsk
Alexandr Popov, Avangard Omsk
Alexander Radulov, Salavat Yulaef Ufa
Oleg Sapryakin, Salavat Yulaef Ufa
Alexander Svitov, Salavat Yulaef Ufa
Alexei Tereshenko, AK Bars Kazan


Tällainen KHL-pelaajista täysin koottu Venäjän ryhmä on Karjala-turnauksessa. Suurimpina tähtinä varmasti Maksim Afinogenov, Alexander Radulov, Sergey Mozyakin ja Platonov. Kova nippu on Venäjällä kasassa ja heillä on ainakin mistä valita. Magnitogorskin Platonov on todella kova maalintekijä ja kuuluu varmasti EHT:n parhaisiin maalintekijöihin.
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 2395
Liittynyt: 26.06.2009 01:28
Suosikkijoukkue: Ilves ja Minnesota Wild

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Burns8 » 05.11.2010 13:04

Jani Tuppurainen ensimmäinen, joka joutuu jättämään Karjalaturnauksen väliin.

Lähde: http://www.jypliiga.fi/index.php?option ... &Itemid=48
"I respect Koivu. I respect how this guy despises to lose." ------ Brent Burns #8 - Mikko Koivu #9 - Martin Havlat #24

Avatar
Viestit: 4535
Liittynyt: 11.09.2010 09:04
Paikkakunta: Meksiko
Suosikkijoukkue: Tappara & Hawks

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Snoga » 05.11.2010 16:29

Burns8 kirjoitti:Jani Tuppurainen ensimmäinen, joka joutuu jättämään Karjalaturnauksen väliin.

Koivisto tilalle vaan. Saadaan vähän sähäkkyyttä joukkueeseen
Lohet joukkoraiskasivat minut ennen Merikosken ohijuoksutusta.

- Nestori

Avatar
Viestit: 8280
Liittynyt: 01.09.2010 18:15
Suosikkijoukkue: Rauman Lukko ja Liverpool FC, Danish Dynamite

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Lukko1936 » 05.11.2010 18:13

Laviols kirjoitti:KAMIL KREPS, Kärpät

Mitä Kreps tuolla tekee? "Huippupelaajalla" on tehot 5+6 ja miinusta on plakkarissa.
Here comes the yellow and blue.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Euro Hockey Tour 2010 Karjalaturnaus

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 05.11.2010 18:24

Snoga kirjoitti:Koivisto tilalle vaan. Saadaan vähän sähäkkyyttä joukkueeseen
Itse nappaisin kyllä Toni Kähkösen tuomaan vähän kovuutta mikkihiirulaisia täynnä olevaan joukkueeseen.

Kamil Kreps --> EHT --> :shotlaugh:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Seuraava

Paluu Maajoukkue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa