Leijonat palaa YLEn kanaville!

Keskustelua maajoukkueista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 14833
Liittynyt: 12.05.2008 16:38
Paikkakunta: Kuopio
Suosikkijoukkue: TPS, NHL, Junnut

Leijonat palaa YLEn kanaville!

ViestiKirjoittaja Legenda » 26.01.2015 13:00

Päivän paras uutinen! Vaikkakaan nuo MM-kisat eivät YLElle kuulukkaan, mutta silti. Onhan tuo U20 & U18 näkyminen vaan sellaista herkkua, että huhhuh.

Leijonat palaa YLEn kanaville - Jääkiekkoliitto ja YLE sopivat TV-oikeuksista

Suomen jääkiekkomaajoukkueiden pelit palaavat Ylen kanaville syksyllä 2015. Yle ja Suomen Jääkiekkoliito ovat allekirjoittaneet laajan ja pitkäkestoisen yhteistyösopimuksen Leijona-otteluiden tv- ja mediaoikeuksista.

Sopimus kattaa kaikkien kiekkomaajoukkueiden ottelut miesten MM-kisoja lukuun ottamatta.

Ylestä tulee sopimuksen myötä Suomen Jääkiekkoliiton ja maajoukkueiden yhteistyökumppani. Yle saa kaikki muut yhteistyökumppanille kuuluvat oikeudet, mutta näkyvyys maajoukkueiden peli- tai muissa asuissa ei kuulu sopimukseen.

Pakettiin kuuluvat Leijonien eli Suomen miesten A-maajoukkueen ottelut Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Käytännössä tämä tarkoittaa vuotuista Euro Hockey Tour -turnausta ja Euro Hockey Challenge -otteluita. Lisäksi Yle esittää noin 12 Suomen maaottelua ja oikeudet on myös noin 36 muuhun EHT-otteluun.

Lisäksi sopimukseen kuuluvat Pikkuleijonien MM-kilpailut, Naisten jääkiekon MM-kilpailut ja nuorten MM-kisat. Ylen tv-kanavilla nähdään ensi vuonna sekä Suomen otteluita naisten että alle 18-vuotiaiden MM-kisoista.

Ylen ja Jääkiekkoliiton välinen sopimus astuu voimaan 1. heinäkuuta 2015 ja sen kesto on kolme vuotta kahden vuoden lisäoptiolla.

- Urheilu on tärkeä osa Ylen julkista palvelua. Urheilussa, kuten kaikessa Ylen tarjonnassa on oleellista sen monipuolisuus, tavoittavuus ja laatu. Leijonat ja jääkiekko sopivat Ylen tarjontaan erinomaisesti. Tavoitteenamme on tarjota urheilun suurimmat tunteet suorina lähetyksinä kaikkien suomalaisten vapaasti seurattavaksi”, sanoo Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

- Tämä sopimus on meille iso asia, ja nyt toteutamme pitkäaikaisen tavoitteemme. On upeaa, että jääkiekko - ja erityisesti maajoukkuejääkiekko - palaa Ylen vuotuiseen urheilutarjontaan. Sopimus tukee Yle Urheilun strategiaa ja tuo monipuolisesti suoraa huippu-urheilua ja Suomen suosituimman lajin Ylen avoimille kanaville televisioon, verkkoon ja radioon. Yle painottaa myös tasa-arvonäkökulmaa. On tärkeää, että myös naisten ja nuorten ottelut kuuluvat sopimukseen. Odotettavissa on runsaasti urheilun hienoimpia hetkiä ja suurimpia tunteita”, toteaa Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen.
"Ei Ilveksellä huonosti mene. Lehdistötilaisuudessakin on tarjolla puoliksi syöty viineri."
- Marko Leppänen @ Twitter

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

Paluu Maajoukkue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa