U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

Keskustelua maajoukkueista.
Ylläpitäjä
Avatar
Viestit: 25812
Liittynyt: 15.02.2008 16:08
Suosikkijoukkue: HIFK, Montreal Canadiens

U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Dev » 24.12.2015 10:59

Ylihuomenna startataan Helsingin kisat ja täällä kaikki höpinä noiden kisojen kokoonpanoista, ennakoista ja jälkilitinöistä. Myös otteluseurannat tähän.
- Olen aina IFK

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 27.12.2015 00:10

Ai että, olipahan reissu. Viimeisen päälle niin sanotusti. :Thumb up:

VR kuljetti meidät Pasilaan minuutillaan ajoissa. Siitä viiden minuutin kävely Hartwallille, jossa saimme aitioliput Nordicbetin boksiin. Sokkeloinnin jälkeen sinne sisään ja ehdimme katsomaan Tsekki-Venäjä matsista viimeiset kuusi minuuttia sekä jatkoajan ja pilkut päälle. Venäjähän tuon vei lopulta maalein 2-1. Georgievia kohti ammuttiin neljä pilkkua, joista yksi meni sisään varsinaisella, kaksi ohi pilkkukisassa ja viimeisen hän tökkäsi pois tsekkipelurin lavasta. Venäjän ainokainen oli muistaakseni Lazarevin uitto.

Tämän jälkeen sitten oli yksi illan kohokohdista edessä. Jeren, Villen ja Sakun seremonia. Olipahan tyylikäs tilaisuus, ei voi muuta sanoa. Ensin toivotettiin perheet sisään, sitten itse päätähdet ja pikku video ennen kuin jokainen piti vuorollaan puheen. Suurin osa varmasti katsoikin tuota jo kakkoselta, mutta Jeren puheenvuoron jälkeen ensin Ville puhui tunteikkaasti ja sitten vielä Saku jopa Villeä enemmän. Tai ainakin Sakulla oli loppuvaiheissa vaikeuksia saada sanoja suusta ja hän joutui pitämään jopa pikku tauon. Ymmärrettävää. Sen jälkeen sitten kaikki siirtyivät lavalle keskipisteeseen ja katsoivat, kun kolme paitaa nousivat kattoon. Seisaaltaan sai taputtaa useammassa kohtaa herroille. Kaikkinensa tosiaan todella hienosti järjestetty tilaisuus, jossa ei kiirehditty.

Niinistö tuli avaamaan kisat ennen kuin FIN-BLR matsi saatiin vauhtiin. Heti alussa Laine ajoi sisään laidasta, mutta Valko-Venäjän veskari venyi eteen. Tämän jälkeen teemana oli sitten se, että Suomi vyöryi jatkuvasti. Tai ei nyt jatkuvasti, mutta V-V ei saanut koko pelissä oikeastaan yhtään kunnon hyökkäystä aikaan. Se sai muistaakseni kahdeksan vetoa kohti Vehviläistä koko pelissä. Avauspelaamisessa ei ollut rakennetta ja avauserässäkin puolustaja heitti 2-3 pitkää kiekkoa siten, että hän vain chippasi kiekon korkeana Suomen päätyyn. Avauskymppiin Suomi otti pari jäähyä, mutta V-V ei saanut edes kuviota kuntoon. Alivoimaa pelasivat Aho-Rantanen, Nättinen-Saarela ja Siikonen-Björqvist parit. Keskitalo pelasi paljon myös alivoimaa yhdessä Mikkolan kanssa. Suomella oli erässä yksi YV, mutta ei maalia ei saatu aikaan, vaikka tonttia oli rutkasti. Rantanen tuhlasi yhden huippupaikan maalin kulmalta ja oli Laineella/Puljulla oli paikkoja iskeä.

Toisen erän kaava oli samanlainen. Puolentoista minuutin kohdalla nähdäkseni Tuulolaa ajettiin keskialueella ja tuosta tuli 2+10 Tabolinille. Kymmenen minuuttia myöhemmin Suomi pääsi myös YV:lle, mutta ei maalia. Lopulta sitten Pulju osui kolme minuuttia ennen eräsummeria, kun Aho antoi hyvän syötön siniseltä läpi. Tuota ennen mm. Saarijärvi oli tuhlannut avopaikan takakulmalta ja Rantanenkin koitti yhdessä vaiheessa hakea vielä Roopea takiksilta vedon sijaan. Viime sekunneilla vielä Kapanen pääsi läpi, mutta veto kämmeneltä jopa reilusti ohi plekseihin. Huono viimeistely-yritys.

Päätöserässä repesi kunnolla ja allekironneen betsi Suomi -4,5 tuli taskuun. Juolevi laukoi viivasta, Jesse haki irtokiekon, veti pikku kaarrokset sinisen kautta ja lähetti passin toiseen laitaan, josta Laine tinttasi 2-0 one-timerilla. Neljä minuuttia edellisestä Niku siirsi maalin edestä lukemat 3-0:aan. Pari minuuttia eteenpäin ja peli oli YV:llä 4-0, kun Aho tarjosi viivaan, josta Juolevi pommitti tolppaan ja Jesse laukaisi karat sisään. Tässä kohdin V-V vaihtoi myös mokkea, vaikka Kulbakov oli ottanut useita hyviä gamesavereita. 53:04 ajassa Repo punnersi maalille ja siirsi oman riparin verkkoon. 5-0 ja Allulle passi. Puoli minuuttia ennen loppua Niku otti vielä boksin ja V-V haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta Aho pelasi kiekon Rantaselle, joka harhautti kaksi pelaajaa ja siirsi tyhjiin 6-0. Mikkolalle myös syöttö tuohon.

Suomen ketsuppipullo aukesi vasta päätöserässä ja sitä ennen oli tosiaan reippaasti paikkoja tehdä, mutta viimeistely oli surkeaa. Pulju teki 2+1 ja Aho 0+3 tehot. Siinä Suomen pistekärjet avauspelin jälkeen. Vehviläiselle ei yhtään pahaa torjuntaa, tuskin tuli edes hiki. Huomenna Slovakiaa tasoituksella lapulle, koska V-V oli ämpäripaska. Ei tosiaan yhtään kunnon hyökkäystä pelissä. Tunnelma oli mainio ja yleisöä oli jälkimmäisessä pelissä 12 222 ja ensimmäisessäkin yli 10 000. Läpsyttimet pitivät tunnelmaa yllä, mutta samapa tuo. Ääntä ainakin riitti ja se oli tärkeintä.

+ Ahon ketju oli Suomen selvästi paras. Loivat koko ajan paikkoja.
+ Plussaa myös neloselle. Hyvää AV-tekemistä ja tasakentällisin kaksi säkkiä periaatteessa.
+ Pakeista Juolevi oli paras. Ei siellä kukaan epäonnistunut, mutta Juolevi oli molempiin suuntiin itsevarmin. Nikulle myös plussa maalista ja avauspelaaminen oli ehkä kaikkein paras. Nummelinmaiset kovat ja tarkat pitkät syötöt hyökkääjille.
- Ykkönen oli kesy. Kapanen tuhlasi pari avopaikkaa. Rantanen yhden ja Hintz ei oikeastaan laukonut kertaakaan. Paljon parannettavaa tällä kombolla.
- Kolmosketjulta neutraali esitys. Nättinen oli kertaalleen läpi, mutta huono kuti. Saarela väläytti rannettaan, mutta ohi paukkui. Juolevin jälkeen lopuilta pakeilta myös neutraali esitys. Saarijärven vedot olivat huonoja viivasta, muuten ihan OK. Kiekko poltti lavassa liikaa. Tuulola, Mikkola, Keskitalo ja Sopanen nelikolta perussuoritukset. Sopanenkin sai vaihtoja alle, vaikka oli seiskapakki.

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Jack » 27.12.2015 10:49

Salming kirjoitti:Ai että, olipahan reissu. Viimeisen päälle niin sanotusti. :Thumb up:


Kyllä. Itse suuntasin puolestaan Nordenskiöldinkadulle jossa tarjoiltiin Ruotsi-Sveitsi (8-3) ja USA-Kanada (4-2) pelit. Ruotsi ja Sveitsi tarjoilivat taidokasta kiekkoa 60 minuuttia. Katseeni kohdistuivat eniten Nylanderin veljeksiin, Williamiin ja ensi kesänä varattavaan Alexanderiin. Ottelun eka vaihto kertoikin heti, miksi U20-pelit ovat niin viihdyttäviä: Sveitsin paidassa erinomaisen pelin pelannut Kessler pääsi heti läpiajoon siinä kuitenkaan onnistumatta. Toisella minuutilla Nylanderien ekassa vaihdossa Ruotsin maalilaulu pääsi heti oikeuksiin. Isoveli Nylander maalasi ja pikkuveli syötti.

Ottelu oli sinäänsä erikoinen kahden ulosajon myötä. William Nylander joutui jättämään pelin kesken keskialueella saadun kovan niitin takia. Sveitsin Heldner taklasi kovalla vauhdilla kiekollista Nylanderia päin. Mielestäni kova mutta puhdas niitti. Valitettavasti noin kovassa taklauksessa usein myös pää joutuu koville, vaikka taklaus osuisikin ensin olkapäähän. Keskialueella olisi syytä pitää pää ylhäällä kiekon kanssa. Ruotsin Dmytro Timashov oli myös vakuuttava. Varattiin viime kesänä viidennellä kierroksella Torontoon. Terävästi lähti Timashovilta kiekko lavasta. 2+1 tehot ekaan otteluun. Nylander-Nylander-Timashov erinomainen ketju. Valitettavasti ketjut muuttuivat W.Nylanderin jätettyä ottelu jo ekassa erässä.

USA-Kanada oli sitten jo pelkästään tunnelman takia paras maaottelu, jonka olen paikanpäällä päässyt todistamaan. Alakatsomot olivat täynnä Kanadalaisia kiekkofaneja jotka pitivät hienosti meteliä yllä. Vauhti oli jälkimmäisessä pelissä huomattavasti kovempaa. Kuten arvata saattaa, niin muistutti hyvin paljon NHL-kaukalon peliä. Peli kääntyili jatkuvasti päästä päähän. Molemmat pyrkivät pelaamaan kiekkoa jatkuvasti hyökkäyspäähän. Kanadalaisilla oli henkinen ylivoima kannattajien avulla, mutta kaukalossa Jenkit sai enemmän aikaan. Jenkit käytti maalipaikat tehokkaammin, kun Kanada puolestaan pyrki liikaa hienoihin syöttökuvioihin ja laukaus jäi yleensä piippuun. Tkachuk ja White olivat hyviä Jenkeiltä. Matthewsilta odotin enemmän. Pelasi hyvää peruspeliä mutta ei saanut ihmeitä aikaan. Kanadalta paras oli ehdottomasti viime kesänä kolmantena varattu Dylan Strome.
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Jyri » 27.12.2015 14:47

Jack kirjoitti:Ottelu oli sinäänsä erikoinen kahden ulosajon myötä. William Nylander joutui jättämään pelin kesken keskialueella saadun kovan niitin takia. Sveitsin Heldner taklasi kovalla vauhdilla kiekollista Nylanderia päin. Mielestäni kova mutta puhdas niitti. Valitettavasti noin kovassa taklauksessa usein myös pää joutuu koville, vaikka taklaus osuisikin ensin olkapäähän. Keskialueella olisi syytä pitää pää ylhäällä kiekon kanssa.


Nylanderia taklannut pelaaja oli kylläkin Chris Egli, joka on pelikiellossa alkulohkon kolme viimeistä peliä saatuaan pelikieltoa: http://www.jatkoaika.com/Uutiset/taklas ... kua/174684

Itsekin olin molemmissa Nordiksen peleissä. Nostaisin Kesslerin lisäksi Sveitsin porukasta myös Denis Malginin, joka pelasi todella hyvin Sveitsin ekassa maalissa ja merkkautti ottelussa 0+2. Sveitsin maalilla aloittanut Gauthier Descloux oli todella huono eikä pakistokaan hirveästi vakuuttanut. Dylan Strome oli omastakin mielestäni Kanadan paras pelaaja, USA:lta kakkospakkipari Louis Belpedio - Will Borgen oli todella hyvä ja kyllähän Auston Matthews paransi ottelun edetessä selvästi. Kanadan maalivahti Mason MacDonaldille ei vakuuttanut, esimerkiksi USA:n ekassa maalissa sijoittui aivan väärin.

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 27.12.2015 16:18

Slovakia johtoon siirretyn rangaistuksen aikana. Maskia riittävästi ja tulinen kuti Kochilta viivasta ohitti Kulbakovin.

Slovakia pupeltaa kiekon Malinovskille maalin eteen ja tämä sutii ensin ohi, mutta osuu toisella kerralla kohteeseen ja kiekko on maalissa. Slovakit tuhlanneet jo pari läpiajoa, oivoi.

E: Toisen erän alkuun 2-1 YV:llä valkovenäläisille. Kiekko slottiin ja ripari häkkiin.

Meneehän se vittu sinne. 2-2, kun BLR sählää omalla alueella ja takiksilta chippi sisään. Vielä kaksi SVK PLS!

E: 19sec kolmatta ja aloituksesta kiekko mummon hillopurkin viereen. Vielä yksi, kiitos.

E: Vittu mikä LOPPU!! Aivan saatanan uskomaton. BLR haki ilman mokkea kavennusta. SVK ukko pääsee läpi ja aitiosta hyppää BLR mokke ammeeseen estämään. Loukkaa, SVK-pelaaja kiertää ja sitten on enää 2v1-tilanne. Noh, kynä ja NOSTO VITTU YLI MAALIN KAHDESTA METRISTÄ. Onneksi tuosta tuomittiin automaattinen maali, koska liikaa pelaajia jäällä maalivahdin tultua sisään ja SVK-ukko olisi päässyt laidasta ampumaan kiekon tyhjiin. Huhhuh betsi taskuun.

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 28.12.2015 11:37

Suomella tänään vastassa Venäjä. Vehviläinen jatkaa maalissa ja aiempiin ketjukoostumuksiin on tehty se muutos, että Repo nousee kolmoseen ja Lammikko puolestaan tippuu neloseen rouhimaan. Hyvä muutos, Repo oli näistä vakuuttavampi lauantaina ja ansaitsee nyt paikan hieman offensiivisemmasta ketjusta. Venäjää ehdin hieman nähdä lauantaina lopusta. Isokokoinen jengi, joten tosissaan Suomi saa tänään painia omalla alueella. Suomi on kertoimien mukaan ennakkosuosikki, mutta melkein aion lyödä kyllä Venäjää lapulle, koska kertoimet ovat 2.70 luokkaa. Tasainen matsi varmasti luvassa ja tämän pelin voittaja voittanee sitten tämän lohkon myös.

Nordiksella tahkotaan huippumatsina SWE-USA 16.00 ja tuota matsia aion striimiltä kurkkia ennen Suomen vääntöä. Lohkovoitto pelissä siinäkin matsissa.

Avatar
Viestit: 4770
Liittynyt: 04.01.2011 19:21
Paikkakunta: Varkaus
Suosikkijoukkue: SHL - KalPa - Penguins - Newcastle United - KooKoo

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Hartikainen35 » 28.12.2015 16:08

Venäjän nuoret hiihtelivät kyllä ajoittain kuin hiekkaisella ladulla, mutta helpolla ei taatusti tänään Leijonat pääse. Nopeutta kehiin ja syöttölinjat tukkoon niin vastustaja joutuu ahtaalle. Suoraan voittoon uskon. Alkais jo!! :tuoppi:

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 28.12.2015 16:17

SWE-USA vitonen menty ja koko ajan jommallakummalla ukko boksissa. Nyt Ruotsin toinen YV-yritys.

E: A. Nylander läpäristä kiekko rystylle ja maalin kattoon toisen erän alkuun.

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 28.12.2015 18:14

Laine antaa keskelle, Pulju laukoo takapatjaan ja Aho siivoaa riparin pussiin. 1-0. Venäjä 1-1 YV:llä. Komea sahaus ja Kaprizov niittaa tyhjiin.

E: Samalla SWE voittaa 1-0. Hyhhyh.
E: Nelonen rouhii taas hyvin. Siikonen vie maalille ja Lammikko rusikoi reppuun, mutta dumari vihelsi pelin poikki liian aikaisin.
Pulju laukoo ja Laine ohjaa kliinisesti 2-1. Voja voja.

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 28.12.2015 20:57

Laitetaas sitten hieman pidempää raporttia. SWE-USA oli mielenkiintoinen peli. Jenkit hukkasivat vajaat kymmenen ylivoimaa ja Ruotsikin yli viisi. Söderström otti maalissa 46 torjuntaa ja USA ei saanut mistään sisään. Ruotsi selviytyi ja laukoi 23 kertaa kohti maalia, joista yksi meni sisään ja se riitti. A. Nylander pelattiin läpi ja hän veivasi rystyltä komean pussin. Mutta Ruotsin maalivahti tosiaan seisoi päällään ja siinä se.

RUS-FIN 6-4 lopputulos. Pulju-Aho-Laine teki kolme ensimmäistä pussia. Ensin oikeaoppinen rintamahyökkäys, jonka päätteeksi Pulju laukoi patjaan ja Aho siivosi riparin. Venäjä tasoitti sahatulla YV-nyytillä ja erän loppuun sitten Laineelta maailmanluokan ohjaus. Toisen erän alkuun Puljulta toimistosta tarjoilu ja Allu niittasi maalin. Sen jälkeen sitten Suomen kakkosylivoimalta töpeksimistä. Ensimmäisen Kapanen selvitti luistelullaan, mutta toisessa ei Vili saanut 2v1-tilannetta katki ja naulaus etukulmaan. Sen jälkeen kaksi YV-maalia putkeen ja vielä 5-3 osuma, kun Tuulola pehmeili maalin edessä. Päätöserän alkuun Saarelalta tahtokavennus, mutta lopulta sitten Keskitalo-Saarijärvi pari sekoili omissa ja lopputulos 6-4.

+ Ahon ketju taas paras, kolme maalia neljästä. Saarelalle myös plussat tästä matsista. Samoin nelosketjulle Björqvist-Siikonen-Lammikko. Päätöserässähän Suomi sekoitti siten, että Lammikko meni ykköseen, Kapanen kolmoseen ja Repo neloseen.
+ Puolustajista Niku ja Mikkola vetivät parhaiten nimenomaan puolustussuuntaan.
- Ykkönen edelleen unessa ja se tosiaan hajotettiin päätöserässä. Ajoitukset ja kemia puuttuu. -2 tehotilastoon Mikolle ja Roopelle.
- Ykköspakkipari oli katastrofi omassa päässä. Tuulola myös oli märkä rätti ja Juolevilta pari huolimatonta suoritusta.
- Vehviläisen piikkiin myös tappiota. Parempana päivänä kaikki maalit olisivat olleet otettavissa. Varsinkin kolme viimeistä, mutta myös ne kolme ensimmäistä.
- AV oli hirveää seisoskelua.
- PAPP oli hakemista. Venäjä sai hyviä kulmaralleja aikaan ja päätöserässäkin sen hyökkääjät punnersivat jatkuvasti Suomen maalille. Kuten ounastelin jo päivällä, Suomi joutui tänään painimaan isokokoista jengiä vastaan ja hävisi suurimman osan kaksinkamppailuista ja aloituksista.
- Johtoasemassa intoa oli liikaa ja johtoasemapelaaminen oli sähellystä. Koitettiin puskea alivoimaisena ylöspäin rintamahyökkäysten sijaan.

Salming

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Salming » 31.12.2015 18:55

Prinssinakki tuhlaa läpärin ja vastaiskusta PuLaAho naulaa 1-0.

Avatar
Viestit: 965
Liittynyt: 27.07.2011 08:36
Suosikkijoukkue: HC TPS, Ville Vahalahti

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja TSS » 02.01.2016 21:18

Näillä näytöillä ei ole hirveätä ylimielisyyttä odottaa että seuraavassa draftissa voisi mennä jopa kolme suomalaista TOP-5 sijoilla! Juolevilta aivan käsittämätöntä dominointia kentän molemmissä päissä häkkipäänä! Laineen laukaus on jotain sellaista jota ei liene koskaan ollut yhdelläkään suomalaispelaajalla, edes Selänteellä ei ole ollut tuollaista vetoa! Siihen päälle Pulju jolla on saumat rikkoa 17v pelaajan piste-ennätys kisoissa.

McDavid 17v, 7o 11p
Jagr 17v, 7o 18p (ennätys)
Pulju 17v, 5o 15p

Ei helvetti mitä ukkoja!

Nyt juhlitaan ja rillataan!
"Ei loppunut ainoastaan Saku Koivun peliura. Tänään päättyi myös monen turkulaisen lapsuus. #Idoli" -Emil Elo

Avatar
Viestit: 3204
Liittynyt: 29.07.2009 19:33
Paikkakunta: Seinäjoki
Suosikkijoukkue: Ilves, QPR,Torpedo Nizhny Novgorod, Minnesota Wild

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja wildwind » 02.01.2016 22:25

Jep! Yksi mieleenjäävimmistä kiekko-otteluista ikinä, mitä olen "urani" aikana koskaan kokenut! Ihan sairaan loistavaa kiekkoviihdettä! Näin eivät ehkä ajattele valmentajat ja syvälle jääkiekon ytimeen päässeet ihmiset, mutta että nämä nuorten ottelut voivatkin olla täynnä tämän lajin hienouksia, jota ei enää voida saavuttaa edes NHL:n otteluissa, joka on kuitenkin omien lainalaisuuksiensa sitoma. Näin siis ajattelee ihminen, jota laji on vain "kohtuullisen" pitkän aikaa jaksanut kiinnostaa ihan tasosta riippumatta. :mrgreen:

Nyt minullekin toki rillaaminen maistuu, vaikka lähtökohtaisesti koenkin niin, että ruotsalaisten kanssa vaikeuksia kyllä tulee, ellei sitten Kähkönen ylly uskomattomaan suoritukseen. Minusta hän tässä kanukkimatsissa nimittäin lunasti paikkansa loppuihin peleihin ja saattaa nousta tekijäksi, joka pahat aavistukseni tulee kumoamaan jopa kultaista mitalia ajatellen? :Thumb up:

Aivan sairaan hienot kisat kuitenkin kyllä menossa ja kadehtien onnittelen teitä onnellisia, jotka tätä huumaa pääsette paikanpäällä todistamaan ja siihen oman lisänne antamaan! :Thumb up:
Jos kerran nauru pidentää ikää, mitäköhän totisuudesta sitten seuraa?

Kun on pää pilvissä, näkee huonosti.

Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten saapuvatkin- toiset taas mistä lähtevätkin.

Avatar
Viestit: 2309
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 03.01.2016 09:19

Hieno oli peli. Tapa millä peli ratkesi en toivo kenellekkään. Kanadan purku kiekko omasta päästä lähetetty menee hyökkäyspäästä yli. Tosin en voi sanoa etten tätä tuomiota tuulettanut, kun sitä ennen oli vislattu pari hepposta jäähyä.
Tuli kuuma ylivoimakenttä peliä kääntämään Suomen eduksi. Miksei Kasper Kapanen tahdo käyttää omaa laukaustaan. Seuraavassa ylivoimassa tuli pari paikkaa ja kun hänkin omaa kohtuu hyvän laukausen.

Ranskalaisille pelistä:
- 0-2 asemasta lopuksi voittoon asti Kanadasta voi olla sellainen voima vara...
- Kalapudaksen viimeistely 2-2. Tyylikäs suoritus.
- Juolevi uskallus pitää kiekkoa
- Kähkönen peittää paremmin maalin kun Veivi
- Laine - Aho -Puljujärvi - On se vain yksi ikäpolvien parhaimistoa - Kiitos heidän valmentajilleen ja taustatuelle. Tästä on iloa suomikiekolle vielä pitkään.
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Avatar
Viestit: 2309
Liittynyt: 27.04.2011 17:38
Suosikkijoukkue: Idän ihme

Re: U-20 MM-kisat 2016 - Seuranta ja ennakot & jälkipelit

ViestiKirjoittaja Puusilmä » 04.01.2016 18:50

Ei voi kun itseäni toistaa hieno esiin tule Kalaputakselta. Oli jo ensi vaihoista lähtien vaarallinen mies hyökkäys alueella, vaikka tänään olikin vahvoja ja isoja vääntäjiä.

Kasper Kapanen pelasi tänään ehkä minun näitten pelejen katsomien parhaan pelinsä, mitä hän on u 20 paidassa pelannut. Maalikin oli jo lähellä. Tolppaan taisi osua Kasperin lyöntilaukaus ? Puolustuksesta voisi esiin nostaa Mikkola ja Keskitalon.

Nyt se 4 tunnin etu hyödynkään se ja seuraavaan matsiin kohti !
"Ottelussa nähtiin ja kuultiin suurta ihmetystä herättänyt SaiPalle tulleen joukkuerangaistuksen syy. Tuomareiden mukaan syy oli SaiPan vaihtoaitiosta tullut ivallinen hymy."

Seuraava

Paluu Maajoukkue

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa