Alexander Ovechkin

Kuva
Viestit: 62
Liittynyt: 05.09.2008 11:31
Suosikkijoukkue: TPS, Caps

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja jakkeri » 02.03.2011 20:15

Tavares90 kirjoitti:Ei Ovechkinin pelistä tuu mitään. Onko sitten muuttanut harjotteluaan niin, että keväällä on iskussa ja ottaa syksyllä kevyemmin? Joka tapauksessa, kun hän ei ole iskussa, myös Washington ottaa turpaan! Voisi hän nyt 2 maalia viikossa vaikka tehdä. :cool:


ei oo kyllä uponnut tällä kaudella entiseen malliin, peli kyllä minusta näyttänyt samalta, laukoo, järjestää paikkoja ja taklaa kovaa.
tommonen tilasto oli pakko katsoa kun on jäänyt mieleen että suht-tärkeään paikkaan AO niitä (vähäisiä) maalejaan on tehnyt ja niinhän se tilastokin sen näyttää:
http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm?fetchKey=20112ALLSASAll&sort=gameWinningGoals&viewName=goals

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 15.03.2011 18:33

Eihän tuosta ole pitkääkään aikaa kun totesi itse, että " olo on todella kevyt ja se lupaa hyvää kohti kevättä".. Maaleja ei nyt ole tullut viime kausien tahtiin, mutta pistepörssissä keikutaan taas kohtuu korkeella.. Toivottavasti tosipeleissä saa tukea, ettei joudu yksin repimään perässään koko joukkuetta..

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 04.04.2011 18:11

Ovechkiniin liittyvää toki, mutta ei niin pelillisesti.. Hommahan juontaa juurensa jonnekkin vuoteen -95 jolloin Alex oli 10-vuotias, tuolloin hänet kiekon pariin kunnolla vienyt isoveli Sergei kuolee auto-onnettomuudessa.. On kerrottu, että Ovien intohimoisuus ja täydellä sydämellä pelaaminen johtuu juuri tuosta tapauksesta ja että hän pelaa jokaista peliä veljelleen Sergeille..

Osui tuossa silmiini kuva jossa Semin ja Ovechkin juhlistavat Jason Arnottin 400:tta maalia liigassa ja silmiin pisti Ovien kyljen tatuointi.. Sitä oli sitten lähdettävä etsimään pitkin googlea ja lopulta löytyi vastaus mitä kylkeen on "neulottu"..

Kuva

"Sergey
You are
always
in my
Heart"

Itse kun tykkäilen tatuoinneista ja hienoista muistotatuoinneista, niin tässä on jälleen yksi erittäin hieno..

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 06.04.2011 20:23

Nyt onnistui Washingtonin ylivoimakin.. Paketti saatiin melko tiukasti kasaan ja Oviekin pääsi pyssyttämään b-pisteen kaarelta.. Uran 300:s maali!

Ovie 300

Avatar
Viestit: 53
Liittynyt: 13.02.2011 10:14
Suosikkijoukkue: Detroit red wings

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja NikkeNakke » 08.06.2011 14:49

Alex on tällä kaudella pelannut vähän vaisusti ja venäläisen peli on joskus jopa ylimielistä.MM kisoissakin kaikki syöttivät vain ja ainoastaan hänelle, ja sitten ihmeteltiin kun venäjä häviää suomelle.Vaikka Ovie onkin supertähti ei hänkään voi vain yksin laukoa maaleja.Mies saisi myös puolustaa eikä vain seisoa.Mutta Ovie pelaa taas ensi kaudella yhtä hyvin kuin ennenkin, nyt oli sellainen löysäily kausi ;)
"We want Teemu!"Winnipegiläiset heti NHL joukkueen paluun julkistamisen jälkeen...

Avatar
Viestit: 5903
Liittynyt: 04.07.2010 18:04
Paikkakunta: Keskisuomalainen koillishämeessä eli Sysi-Suomi
Suosikkijoukkue: TPS - On vain 1 Pool, Klopp och Kungen

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja ArchieBunker » 12.10.2011 09:34

Ferris kirjoitti:
Beezer kirjoitti:
Ferris kirjoitti: ... Ovechkin, jonka peli oli pelottavan paljon viimekautisen näköistä.


Muistakaa kuitenkin, että juuri ennen kauden alkua mies teki vielä reissun kotiin ja siellä odotti läheisen kuolema..


Muistetaan muistetaan. Toisen nähdyn pelin jälkeen olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että ihan helvetisti on AO:lla petrattavaa kaikessa, etenkin puolustuspelaamisessa ja esimerkkinä olemisessa. Tällä hetkellä ei ole kapteenimateriaalia.


Yhtään peliä en ole Capseiltä tällä kaudella nähnyt, joten jäävi kommentoimaan herran suorituksia, mutta Jääkiekko-lehti uutisoi myöskin sen, että AO vaihtoi ns. tallia CCM:stä Baueriin. Lehdessä oli maininta, ettei herra ollut täysin tyytyväinen CCM:n mailoihinsa ja oli aika ajoin käyttänyt jopa toisen valmistajan komposiitteja. Kyseinen asia on kuitenkin ollut ns. puolijulkinen salaisuus, joten tallin vaihto ei myöskään tullut jättiyllätyksenä asiasta tietäneille. Allekironneen henkilökohtainen mielipide kuitenkin on, että pelimies pelaa vaikka soutuveneen airolla. Yhtään herran sädekehää tummentamatta ja venäläisiä pelaajia dissaamatta on kuitenkin todettava, että onhan näitä varusteisiin vetoamista ennenkin kuultu, jos peli ei ole kulkenut. Onhan tässä ennen kauden alkua ollut varmasti kaikkea ajatuksia sekoittavia tapahtumia mm. Lokomotiv ja tuo läheisen kuolema, mutta mikälainen on ollut kesä, kun on valmistauduttu kauteen vai ovatko Moskovan valot olleet kirkkaammat? Herra on kuitenkin ammattilainen, joten uskon, että se tekemisen meininki vielä löytyy :Thumb up:
Hetken kestää elämää ja sekin synkkää, ja ikävää ..

... Kuuluu perkeleellinen pulina, ketä ne mahtaa olla? .. Ketäs luulisit olevan ...

"Meillä suvussa on ollut tapana, ettei omia asioita valitella. Mieluummin otan moottorisahan ja lähen vetämään tukkia niin pitkään, että helpottaa." - Seppo Räty

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 13.10.2011 18:26

Itse lähes hillittömänä "Ovie"-fanina olen niin monta kertaa saanut kauden alussa kuulla, että -Mikäs nyt on, kun peli ei kulje? -Missäs Ovechkin on? ja paljon muuta kuraa.. Kuitenkin tällä hetkellä on kaksi peliä pelattuna niin eipä taaskaan tuomita vielä.. Viime kauden esityksiin on huhuttu vaikuttaneen pitkäaikaisen kuntovalmentajan menehtyminen ja nyt kauden kynnyksellä on tosiaan sattunut vaikka mitä.. Selityksiä, selityksiä, ehkä tai sitten ei.. Täällä suunnalla usko Alexin tekemiseen ja taistelemiseen ei lopu koska kaveri ei kuitenkaan ole pelannut vieläkään yhtään paskaa kautta..

Peleissä mitkä viime kaudella näin oli mies aivan käsittämättömässä vartioinnissa.. Kahdella tai kolmella sännättiin heti kohti, kun kiekko tuli lapaan hyökkäysalueella.. Tuo vartiointi pitäisi muiden käyttää hyödyksi, mutta esim. Bäckströmistä ei siihen viime kaudella ollut..

Tuota varustemerkin vaihtoa odottelin jo aiemmin, mutta nyt se sitten tuli.. CCM:n mailoja napsui poikki melkoisella tahdilla ja mm. All-Star-ottelun lämärikisassa oli hyvä esimerkki.. Siellä otettiin sitten apuun Letangin maila..

Kova puolustuspuhe, mutta punainen kasi iskee vielä ja jälleen.. Melko nihkeä on ollut koko Capsien alku..

Viestit: 28
Liittynyt: 16.03.2011 01:47
Suosikkijoukkue: Washington Capitals

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Ferris » 14.10.2011 23:21

Sen verran täytyy tarkentaa omia tekstejä, että en vaadi täällä Ovielta maaleja ja tehoja, ne tulevat kyllä ajallaan.

Sen sijaan vaadin kaverilta kapteenimaista pelaamista. Se sisältää mm. omien velvollisuuksien hoitamista puolustuspäässä ja sitä kautta esimerkin antamista muulle porukalle. Nyt on jo kolmessa pelissä nähty, että alimpien ketjujen äijät pelaa perseet ruvella, heittäytyy kiekon eteen ja on muutenkin koko ajan pelissä mukana. AO sen sijaan on pelissä mukana hyökkäyspäässä ja silloin puolustuspäässä kun huvittaa. Ja tätä tapahtuu valitettavan harvoin. Onhan se kovin ikävää, että ykkösketjun ollessa jäällä omissa kolisee tasaiseen tahtiin. Ja usein sen takia ettei tähtiosastoa kiinnosta oman pään suojelu.

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 08.12.2011 21:03

Kausi on ollut.., noh, ollut mitä on.. Pitkä matka on vielä edessä ja toivottavasti homma alkaisi sujua hieman enemmän vanhaan malliin.. Olen tässäkin tekstissä oikeastaan pelkästään ottelukoosteiden varassa, mutta muutamassa viime pelissä on meininki alkanut näyttää jo tutummalta Alexilta.. Viime yönä Ottawaa vastaan vauhti näytti erittäin hyvältä.. Koosteessa paikkoja oli kolmeenkin reppuun, mutta yksikin on positiivinen, kun sillä saatiin viiden ottelun maaliton kausi poikki.. Tuuletuksesta huomaa, että jonkinmoinen apina oli jo hiipinyt selkään...

Ovie

Avatar
Viestit: 3744
Liittynyt: 25.06.2010 17:10
Suosikkijoukkue: Tappara, NJ Devils

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja NiksuP » 25.03.2012 22:21

Tällä hetkellä Ovechkinin peliä on ihailtavaa katsoa. Pikkuhiljaa alkaa näkymään vanhaa Ovechkinia tehojen muodossa ja myös itse peli on parantunut heittämällä sieltä jostain joulun tienoilta. Oviella on nyt neljän ottelun maaliputki, joiden aikana maaleja on syntynyt kuusi. Ovechkinin viime aikojen vire on nostanut maalimäärän 35:n, jolla irtoaa maalipörssin viides sija. Se Ovechkinin normi, eli hyvällä luistelulla sinisen yli ja sitten rannari yläpeltiin on puhunut jälleen muutamissa viime peleissä.

Iloitsen todella paljon siitä, että lajin valovoimaisimmat tähdet ovat hyvässä iskussa. Ovechkin on parantanut kauden edetessä, Stamkos on pystynyt pitämään edelliskausien tasonsa ja Crosby on tehnyt comebackin.
In Memoriam - Lokomotiv Jaroslavl 7/9/2011

"Ei voida kusta 1-3 johtoa 4-2 häviöksi"
- Lukko1936

"Ässät ei saanut yhtä tamperelaista mopoautoilijaa millään kuriin."

#18 #87 #21 - Magnus Pääjärvi #91

Hockey Summer of 2011 - We Remember

Kiitos Devils 2011-12 ♥

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Nestori » 10.10.2012 21:50

Itse en mikään Ovie fani ole, mutta ihan hauska "shootingchallenge"-juttu löytyi YT:sta. KLIK
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 11211
Liittynyt: 18.11.2008 00:25
Suosikkijoukkue: Oulun Kärpät

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Nestori » 31.12.2012 19:27

https://pbs.twimg.com/media/A_dZhuuCcAEvN1Y.jpg

15 min "vanha" kihlapari. Juoruradio Nestori onnittelee. :mrgreen:
Oulun Kärpät

Avatar
Viestit: 5296
Liittynyt: 29.04.2011 14:13
Paikkakunta: Valley of Grace
Suosikkijoukkue: TPS, Rantasen Rauno, Heikkisen Bono ja Virran Patu

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja MustaSurma76 » 04.04.2014 09:02

Ovielta taas "malliesimerkki" puolustamisesta. Jos mä oisin Oates niin tolta paskalta lähtis ekaksi kapteeninnatsat ja jos paska joukkuepelaaminen jatkuisi niin antaisin istua pari peliä vaikka katsomossa.

http://yle.fi/urheilu/nain_laiskasti_ovetshkin_pelaa_puolustussuuntaan__katso_video/7173415
Hakamussuttelua Vaihtoaitiossa jo vuodesta 2011

Avatar
Viestit: 1356
Liittynyt: 14.03.2011 17:50
Suosikkijoukkue: Washington Capitals, Tappara, Manchester United

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Beezer » 21.07.2014 20:02

Nestori kirjoitti:15 min "vanha" kihlapari. Juoruradio Nestori onnittelee. :mrgreen:


Tänään sitten tuli erouutinen..

Avatar
Viestit: 2632
Liittynyt: 23.09.2010 15:13
Paikkakunta: LAHE
Suosikkijoukkue: TURKU, Minnesota Wild

Re: Alexander Ovechkin

ViestiKirjoittaja Jack » 05.02.2015 11:06

Aikaisemmin on tässäkin ketjussa väännetty miehestä kaikenlaista. Välillä hehkutettu ja välillä lyöty paskaa niskaan. Vaadittu kapteenimaista pelaamista, naurettu jätkälle selänsuoristuttua puolustuspäähän mennessä jne... Kaikkihan nämä tietää, mutta täytyy myöntää että kaveri pelaa aivan helvetin hienoa kautta. Tähän mennessä 51 otteluun latonut 31+18 tehot. Sunnuntaina Ovetskinista tuli NHL-historian viides pelaaja joka tehnyt vähintään 30 maalia kymmenellä ensimmäisellä NHL-kaudellaan. Tämä on jotain aivan huikeaa. :Thumb up:

Ja tästä käy kiittäminen Capitalsien päävalmentajaa Barry Trotzia. Trotz on valmentaja, joka uskoo kuriin ja järjestykseen, sekä painottaa puolustuksen tärkeyttä. Ex-Nashville koutsi saapui Capitalsiin ja suurin tehtävä oli Alexander Ovetskinin ns. kesyttäminen. Washington Capitals=Alexander Ovetskin. Ilman Ovetskinia joukkue ei ole mitään. Jos kapteeni pelaa päin persettä, tulos on sama kuin viime kaudella. Barry Trotzihan oli huhujen mukaan sanonut Aleksanterille, että sä voit tehdä sen 85 maalia ja olla pakkasella -35 tai vaihtoehtosesti valita 51 maalia ja +/-0. Muutenkin huomaa, että Ovetskinilla ja Trotzilla on hyvät kemiat. Road to the winter classic -sarjassa Trotz antoi yksittäisiä neuvoja harjoituksissa juuri Ovetskinille. Kaikesta näky, että Trotzin ja Aleksanteri suuren yhteistyö pelaa moitteettomasti ja tämän ansiosta juuri Washington Capitals voi edetä kevään peleissä pitkälle.
Aurinkokuningas: "vaihdetaan klubin takkia, tuu sä koutsaamaan, luo se buumi tonne, mä tulen sinne jakamaan noit viisauksii sinne ylen lämpimää officee."

EdellinenSeuraava

Paluu Washington Capitals

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa