Capitalsin Prospectit - We are the future

Kuva
Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Kauppila » 06.12.2010 13:45

Evgeny Kuznetsov Kuva

Ikä: 18 vuotta
Pituus: 184cm
Paino: 79kg
Pelipaikka: Laituri/sentteri
Joukkue: Traktor Chelyabinsk (KHL)
Varaus: Washington Capitals '10 #26 (1st round)


Kuznetsovin toinen kausi KHL:ssä sujuu ihan mallikkaasti. 28 ottelussa tilille on kertynyt 8+5=13 ja tehotilasto näyttää hienoa lukemaa +3. Kuznetsov on pelannut tällä kaudella enimmäkseen Traktorin ''junnuketjussa'' Andrei Popovin ja Anton Glinkinin kanssa. Kuznetsov pääsi hyvään pistevauhtiin heti ensimmäisen EHT-tauon jälkeen, kun mies nakutti kuuteen peliin neljä maalia ja kaksi syöttöpistettä. Jos vauhti jatkuu tätä tahtia, niin kauden päätteeksi Kuznetsovin pistemäärä tulisi olemaan seuraavanlainen: 50gp, 16+8=24. Saman ikäisenä muuan Alexander Ovechkin teki Venäjällä 13 maalia ja Malkin puolestaan 12 maalia. E-Kuz vaikuttaa siis tällä hetkellä todella hyvältä first round pickiltä. :tuoppi:

Ikää mittarissa vasta tuo 18 vuotta, joten osallistuminen U-20 MM-kisoihin on käytännössä varmaa, ellei jotain dramaattista tapahdu. Viime vuoden kisoissa Kuznetsoville merkittiin tehot 2+0, mutta tänä vuonna on odotettavissa vielä kovempia lukemia.

Kuznetsovin vahvuuksiksi voidaan laskea nopeus, hyvä laukaus, loistava kiekonkäsittely ja todella hyvä pelisilmä. Tässä vielä taidonnäyte tältä kaudelta: Evgeny Kuznetsov goal against CSKA

Stanislav Galiev Kuva

Ikä: 18 vuotta
Pituus: 184cm
Paino: 81kg
Pelipaikka: Laituri/sentteri
Joukkue: Saint John Sea Dogs (QMJHL)
Varaus: Washington Capitals '10 #86 (3rd round)


Galiev on Capsin tämän hetken toinen kuuma prospect. Viime vuoden kolmannella kierroksella varattu venäläishyökkääjä on aloittanut kautensa QMJHL:ssä hyvässä pistetahdissa. Edellisellä kaudella 67 ottelussa tehopisteitä ropisi yhteensä 15+45=60. Nyt Galiev on ollut vähän päälle piste per peli tahdissa, kun 25 pelatussa ottelussa tilille on kertynyt 13+14=27 ja tehotilastokin on reippaasti plussan puolella (+10). Galievin joukkue Saint John Sea Dogs on menestynyt tällä kaudella loistavasti. Joukkueen record on tällä hetkellä 24-3-2 ja tällä lohkeaa piikkipaikka omassa divisioonassa.

Galiev on todennäköisesti mukana tänä vuonna Venäjän U-20 MM-kisajoukkuessa.

Cody Eakin Kuva

Ikä: 19 vuotta
Pituus: 180cm
Paino: 80kg
Pelipaikka: Sentteri
Joukkue: Swift Current Broncos (WHL)
Varaus: Washington Capitals '09 #85 (3rd round)


Synnynnäinen maalintekijä Eakin on jatkanut WHL:ssä hyviä otteitaan. Viime kauden 91 pistettä 70 ottelussa kertovat jo paljon miehen hyökkäystaidoista, ja maalejakin Eakinille kertyi viime kaudella ruhtinaalliset 47 kappaletta. Mies kerkesi piipahtamaan viime kaudella myös Capsin AHL-farmissa Hershey Bearsin joukkueessa. Neljässä AHL-ottelussa mies nakutti kaksi maalia. Tällä kaudela Eakin on tehnyt 27 ottelussa tehot 12+18=30.

Eakin kutsuttiin Kanadan U-20 MM-kisajoukkueen leirille ja mies kamppaileekin kovasti paikasta kisajoukkueessa.

Brett Flemming Kuva


Ikä: 19 vuotta
Pituus: 183cm
Paino: 79kg
Pelipaikka: Puolustaja
Joukkue: Mississauga St. Michael's Majors (OHL)
Varaus: Washington Capitals '09 #145 (5th round)


Otetaan neljäntenä esille hyvin kiekkoa eteenpäin laittava kanadalaispakki Brett Flemming. Mies pelaa jo neljättä kauttaan OHL:ssä ja tilastojen valossa kehitys jatkuu hyvänä kokoajan. Viime kaudella 68 ottelusta käteen jäi tehot 1+23=24 ja tehomerkintä +22. Flemming on tunnettu hyvistä hyökkäystaidoistaan, syöttöjen hyvästä laadusta ja etenkin loistavasta asenteesta sekä työmoraalista. Tehotilaston lukemat kertovatkin jo paljon, kun mihen koko 207 ottelua kestäneen OHL-uransa aikana iskenyt itselleen todella vakuuttavan lukeman +79 (!). Tällä kaudella Flemmingin kehitys on tosiaan jatkunut hyvänä. 28 ottelussa on kertynyt tehot 2+15=17 ja tehotilasto näyttää plussaa nätisti, +26. Tätä tahtia Flemming voi hyvin pelata yli 40 pisteen kauden. :peukkuylös:


-----------------

Noniin Honksut, Jyrit ja Metsikset & muut janarit nyt sitten vaan antamaan mielipiteitä ja muuta juttua Capsin prospecteista. En nyt tähän aloitusviestiin ottanut esille enempää kuin neljä ukkoa. Myöhemmin varmaan vielä lisää muistakin prospecteista. :moi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Jyri » 06.12.2010 14:02

Kuznetsov vaikuttaa tällä hetkellä Capsin systeemin yhdestä lupaavimmista pelaajista. Sulava luistelija, jolla on erittäin hyvät hyökkäystaidot ja maalivainua löytyy. Oli erittäin hyvä 2009 U18 MM-kisoissa, kuten myös tänä vuonna saman ikäluokan kisoissa. Itse pidin häntä ennen viime kesän draftia toiseksi parhaana venäläisenä Vladimir Tarasenkon jälkeen, mutta Kuznetsov on tehnyt tällä kaudella yhtä paljon pisteitä. No, meni vähän aiheesta sivuun. Erittäin kiinnostava pelaaja tosiaan seurattavaksi. Mielestäni Kuznetsovilla on kaikki edellytykset pelata tulevaisuudessa Washingtonin kärkiketjuissa.

Nostaisin myös esille toisen venäläisen Caps-lupauksen, eli Dmitri Orlovin. 19-vuotias pakki, joka pelaa KHL:ssä Metallurg Novokuznetskin joukkueessa. Erinomainen ylivoimalla näkemieni otteluiden perusteella ja omaa myös hyvän laukauksen. 2009 kakkoskierroksen varaus. Jostain olen lukenut olleen jotain puhetta, että siirtyisi pelaamaan Pohjois-Amerikkaan jopa yllättävän piankin, mutta saapa nähdä.

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja AriGold » 08.12.2010 19:34

Hienoa tekstiä jälleen kerran Kauppilalta! Jotankin tuntuu, että Kuznetsovista tai Galievista jommasta kummasta tulee sellanen Seminin tasonen kaveri, jos ei molemmista. Sellasia taitavia neppailijoita. Kuznetsov itselle näistä kahdesta se tutumpi nimi ja kaverihan on niinkuin Kauppila mainistsi aika nopea kiituri ja laukaus lähtee nopeasti ja terävästi. Mites oletko Kauppila seurannut enemmän kavereitten pelejä? Pelaavatko molemmat laidassa joukkueissaan? Toisen pitäisi melkein pelata senaa, ku siel on jo laidoil Ove, Semin kohtuu nuorii miehiä ja keskel vaa Nicke Bäckström.

Eakin myös mielenkiintoinen mies ja toivottavasti Caps saisi sellaisen Brooks Laichin tasosen senan hänestä. Toivotaan tosin, että Eakin pääsee niihin U-20 kisoihin niinkuin myös Galiev. Antaisi varmasti hyvin itseluottamusta ja lisää potkua jos tuntee olevansa yksi maansa parhaista lupauksista. Tämä Brett Flemmign ei taas ole itselle kovin tuttu nimi, mutta hyvältä vaikuttaa nuo tehomerkinnät. Ja tuota Jyrin mainitsemaa Dmitri Orlovia kannattaa tosiaan pitää silmällä taitava puolustaja kiekon kanssa, mitä olen hänen pelejään nähnyt.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Kauppila » 15.12.2010 23:19

Capitals Sign Defenseman Brett Flemming

Aikaisemmin jo tässä ketjussa esille ottamani prospect Brett Flemming on siis tehnyt kolmivuotisen entry-level sopimuksen Capsin kanssa. Flemmingin tämä kausi menee kuitenkin kaiken järjen mukaan vielä OHL:ssä St. Michael’s Majorsin mukana, mutta jo ensi kaudella mies on luultavasti vetelemässä AHL:ssä, sillä tuskin paikkaa ihan kovin helposti irtoaa tuonne Capsin top 6 -pakistoon nyt, kun sinne on tälläkin hetkellä kova tunku ja sisäinen kilpailu.

Hyvä homma kuitenkin Bretille itselleen, ja täytyy toivoa, että jantterin kehitys jatkuu samanlaisena. :peukkuylös:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Jyri » 23.12.2010 20:51

Washingtonin lupauksista Dmitri Orlov ja Evgeny Kuznetsov ovat todennäköisesti Venäjän joukkueessa mukana nuorten MM-kisoissa. Lopullinen ryhmä ei tosin ole vielä selvillä, mutta olisi ihme jos eivät pääsisi mukaan. Jospa löytyisi vaikka joku striimi, niin pääsisi katsomaan alkulohkossa miten pelaavat kisoissa. Molemmat kuuluvat Capsin lupausten parhaimmistoon, kuten on tässäkin ketjussa monesti todettu.

Avatar
Viestit: 3686
Liittynyt: 02.02.2009 11:29
Paikkakunta: Helsinki
Suosikkijoukkue: KooKoo, TPS, Hershey Bears & Washington Capitals

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Metsäkulma » 25.12.2010 14:28

Evgeny Kuznetsov, 2010, 1st round, #26
18 vuotta, 184cm/79kg, RW/C, left, Traktor Chelyabinsk (KHL): 31gp, 9+6=15

Kuzin kehityskaari näyttää todella hyvältä. Tulokaskaudella (viime kaudella) KHL:ssä 9 pistettä umpisurkeassa Traktorissa 35 ottelussa ja tällä kaudella pisteitä ropissut lähes kaksinkertainen määrä. Kuznetsov on vasta 18-vuotiaana KHL-joukkueensa toiseksi paras pistemies! Aikalailla samaa vauhtia kertyy pisteitä ja maaleja kuin muuan Alex Seminille Traktorissa kaudella 2000-01, jolloin hän oli tosin oli vuoden, mutta tosiaan vain vuoden, nykyistä Kuzia nuorempi. Laukaus on napakka ja lähtee nopeasti, kädet ovat pehmeät ja luistinkin kulkee. Sopimus Traktoriin päättyy keväällä 2012, ja sen jälkeen sitten P-Amerikkaan, toivottavasti. Hyvä picki, ehdottomasti.


Stanislav Galiev, 2010, 3rd round, #86
18 vuotta, 184cm/81kg, W/C, right, Saint John Sea Dogs (QMJHL): 31gp, 16+15=31

Viime kaudella Galiev iski QMJHL:ssä 15 maalia ja 60 pistettä 67 ottelussa. Tällä kaudella peli on sujunut piste per peli -tahdilla ja maaleja on jo nyt enemmän kuin viime kaudella! Tällä kaudella syöttöjä tosin ei ole aivan samanlaiseen tahtiin kertynyt kuin viime kaudella, jolla Galiev voitti tulokkaiden syöttöpörssin ja kaikkien pelaajien mittapuulla Galiev oli 13. Pelannut jo muutaman kauden jenkeissä, eli ainakaan KHL:ään jäämisestä ei tarvitse huolta kantaa. Ei ole aivan chartin kirkkainta kärkeä, mutta kakkos-kolmosketjuun ihan jo lähitulevaisuudessa hyvännäköinen prospect.


Philipp Grubauer, 2010, 4th round, #112
19 vuotta, 183cm/81kg, G, left, Kingston Fronetenacs (OHL): 25gp, 3.43 GAA, 90,8%

Aloitti viime kauden Belleville Bullsissa heihkosti (31gp, 3.14, 91,3%) mutta keväällä torjui Windsor Spitfiresin Memorial Cupin voittoon mutta tällä kaudella Kingstonissa on mennyt heikohkosti. Mainittakoon nyt kuitenkin, että esimerkiksi SM-Liigan ja OHL:n torjuntaprosentit eivät oikein verrannollisia ole - 90,8 on vielä varsin kelvollinen OHL:ssa, se on kymmenenneksi paras. Oli viime kaudella U20-ikäluokan 1. divarin kisoissa loistava pelattuaan 5 peliä GAA:lla 0,64!


Marcus Johansson, 2009, 1st round, #24
20 vuotta, 181cm/82kg, C/W, left, Washington Capitals (NHL): 25gp, 3+3=6, Hershey Bears (AHL): 2gp, 0+0=0

Ruotsissa kehittyi kausi kaudelta hyvää vauhtia, mutta Capsissa Johansson on ollut pienoinen pettymys, ei siitä pääse mihinkään. Pääsi alkukaudesta koettamaan kakkossentterinä mutta nyt on jämähtänyt kolmosketjuun eikä tehoja ole tullut kelvollisista laitureista (Semin yms) huolimatta. Muistettava on, että kyseessä on vasta ensimmäinen kausi P-Amerikassa ja se on varmasti tuonut omat vaikeutensa, joten vielä ei ole syytä täysin murskata ykköskierroksen pickiä – parempaa on varmasti tulevaisuudessa luvassa, eiköhän myös kevättä kohden otteet parane.


Patrick Wey, 2009, 4th round, #115
19 vuotta, 190cm/92kg, D, right, Boston College (NCAA): 16gp, 1+3=4

Seuraava Mike Green! Eikun, ehkei sittenkään. Erinomainen oman pään pelaaja vaikkei se tilastoista luettavissa olekaan, mutta valinta jenkkien U20-koneeseen kertoo jo jotain. Kiekollista peliä pitää vielä parantaa mikäli aikoo NHL-uraa jossain vaiheessa tehdä.


Brett Flemming, 2009, 5th round, #145
19 vuotta, 183cm/79kg, D, right, Mississauga St. Michael's Majors (OHL): 33gp, 2+19=21

Menossa jo neljäs kausi OHL:ssa. Aiemmilla kausilla ihan junnuvuosien hyvät tehot olivat kadoksissa mutta tällä kaudella on tulosta syntynyt kohtalaisesti. Ensi kaudeksi päässee kokeilemaan AHL-vauhtia, mikäli vain pystyy pitämään yllä tämän alkukauden tehonsa. Vielä ei ole toivoa täysin menetetty.


Capsilla on edelleen prospectien kannalta kelvollinen tilanne. Maalivahtiosastolla löytyy Varlamovia, Neuvirthia, Holtbya ja Grubaueria, puolustukseen Carlsonia, Alzneria, Orlovia, mahdollisesti Flemmingia ja Wey'ta ja hyökkäykseen sitten Kuznetsovia, Galievia, Kugryshevia, Eakinia, Johanssonia ja Perreaultia. Veskareiden tilanne on todella hyvä, puolustuksen ja hyökkäyksen tilanne kohtalainen mutta ei tosiaan mikään erityisen loistelias kuten vielä pari kautta sitten - kun niistäkin prospecteista suurin osa onnistuttiin kusemaan täydellisesti niin melko päin sitä itseään on Capsin loistava tulevaisuus mennyt. Kunhan ei vaan kukaan nelikosta Orlov-Kuznetson-Galiev-Kugryshev jäisi KHL-maailmaan sillä käytännössä nuo neljä ovat ainoat kiinnittämättömät prospectit, joilla jonkinlainen NHL-tulevaisuus on varma.

Huolestuttavaa on, miten päin helvettiä on viime vuosina onnistuttu draftaamaan: neljän viime kesän pickeistä neljä on päässyt pelaamaan ylhäällä, ja heistäkin Holtby vain viisi peliä. Varausvuorot ovat kuitenkin olleet ihan hyviä - 2007 ja 2008 kolmen ensimmäisen kierroksen aikana oli neljä Caps-varausta, 2009 kolme ja 2010 kaksi. Kirsikkana kakun päällä toki ykkösvaraus tietysti Anton "muistellaan hei vähän vanhoja hyviä aikoja Bengt-Åken pojan muodossa" Gustafsson - siis mitä vittua nyt taas... Pelasi joo tuolloin hyvin pari vuotta vanhempiensa kanssa SuperElitissä mutta siihenpä se kehitys sitten tyssäsi ja nyt kaveri on enää kohtalainen Allsvenskanissa. Tai siis itseasiassa tällä hetkellähän kaveri miettii koko uransa jatkamista, loistava RYÖSTÖpicki :tuoppi:

Fehristäkään kun nyt ei näytä mihinkään olevan niin hyökkäyksen osalta omien pickien nostaminen änäriin on mennyt niin pahasti reisille kuin on vaan ikinä voinut - mielenkiinnolla seurataan mitä käy tälle nyt esiin nousevalle osastolle 1991-syntyneet +-1 vuosi.

Koodi: Valitse kaikki
2010
1st round, #26   Evgeny Kuznetsov
3rd round, #86   Stanislav Galiev
4th round, #112   Philipp Grubauer
5th round, #142   Caleb Herbert
6th round, #176   Samuel Carrier

Kuzista ja Galievista onkin ylempänä jo kirjoiteltu, loistavia pickejä. Caps hyötyy venäläismyönteisyydestä muiden pelätessä KHL:ää :peukkuylös: Grubauerilla on myös potentiaalia, mutta Capsin veskariosasto on jo aika hyvillä kantimilla joten töitä on paljon tehtävä, jotta ansaitsee paikan auringossa.

Koodi: Valitse kaikki
2009
1st round, #24   Marcus Johansson
2nd round, #55   Dmitri Orlov
3rd round, #85   Cody Eakin
4th round, #115   Patrick Wey
5th round, #145   Brett Flemming
6th round, #175   Garrett Mitchell
7th round, #205   Benjamin Casavant

Johanssonilla on ihan hyvää potentiaalia ja kaveri on kovasti viime kausina kehittynyt vaikka tämä kausi Capsissa onkin heikohkosti mennyt. Orlov on KHL:n nuorista puolustajista U20) selvästi paras vaikka Metallurg Novokuznetsk ei kärkijengi olekaan. Viime kaudesta mennyt taas paljon eteenpäin ja hyvältä näyttää Orlovin osalta. Eakin on WHL-joukkueensa kapteeni ja täysin samassa pistevauhdissa kuin viime kaudella. Vähän kaipaisi jo miesten pelejä, joita on ensi kaudella tulossa - kaverillahan on jo Capitals-sopimus kevääseen 2014. Wey on kelvollinen omanpään luutija mutta kiekollista peliä pitäisi vielä kehittää, jotta NHL-ovet voisivat aueta. Flemming on parantanut viime kaudesta hurjasti ja mielenkiintoista on nähdä kaveri ensi kaudella Hersheyssä, potentiaalia on.

Koodi: Valitse kaikki
2008
1st round, #21    Anton Gustafsson
1st round, #27    John Carlson
2nd round, #57    Eric Mestery
2nd round, #58    Dmitri Kugryshev
4th round, #93   Braden Holtby
5th round, #144   Joel Broda
6th round, #174   Greg Burke
7th round, #204 Stefan Della Rovere

Viidestä ensimmäisestä vain ensimmäinen todella huono. Carlsonin nyt tietävät kaikki mutta Mestery ja Kugryshev ovat myös mielenkiintoisia nimiä, samoin kuin Holtby. Mestery ehti uransa jo lopettaa, mutta palasi kaukaloihin taas tämän kuun alussa. 194-senttinen puolustajajärkäle oli WHL:ssä kelvollinen mutta päätti sitten keväällä lopettaa - treenaa nyt itsensä kuntoon MJHL:ssa ja toivottavasti pääsisi keväällä koettamaan AHL-pelejä. Kugryshev on loistanut kahdella edelliskaudella QMJHL:ssa ja pelaa nyt ensimmäistä kauttaan AHL:ssa. Meno ei ole ollut kovinkaan loistavaa, mutta potentiaalia parempaan on. Holtby oli viime kaudella Neuvirthin kakkosena Hersheyssä torjumassa mestaruutta ja tällä kaudella voittaa Calder Cupin ykkösveskarina :peukkuylös:

Koodi: Valitse kaikki
2007
1st round, #5     Karl Alzner
2nd round, #34    Josh Godfrey
2nd round, #46    Theo Ruth
3rd round, #84    Philip DeSimone
4th round, #108   Brett Bruneteau
5th round, #125   Brett Leffler
6th round, #154   Dan Dunn
6th round, #180   Justin Taylor
7th round, #185   Nick Larson
7th round, #199   Andrew Glass

Mentiin kyllä niin perse edellä puuhun kuin vain mennä voi. Ainoastaan Alznerista kuoriutui NHL-tason pelimies...
"Väittää naispuolinen henkilö joka väitti Jesse Virtasen pelanneen kookoossa ja nähneensä hänen pelejään omin silmin"
"Jääkiekko on tilastourheilua"
- Laviols

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Jyri » 25.12.2010 21:25

Tuli mieleen yksi kaveri noista 2009 vuoden Washingtonin varauksista, joka ei ole saanut kovin suurta huomiota. Mutta muistan Garrett Mitchellin hyvin alle 18-vuotiaiden MM-kisoista 2009, jolloin hän pelasi hyvin rikkovassa roolissa. Hän on ollut tällä kaudella WHL-joukkueensa Regina Patsin kapteeni ja on parantanut tehojaan kausi kaudelta. Uskoisin, että tekee tätä tahtia parhaat pisteensä tällä kaudella WHL:ssä. En ole varma hänen NHL-potentiaalistaan, mutta Mitchell on fyysinen pelaaja ja hyvä johtaja. Pelasi viime kaudella jo yhdessä ottelussa AHL:ssä.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Kauppila » 06.02.2011 14:46

Dmitri Orlov on siirtymässä loppukaudeksi Capsin AHL-farmiin Hershey Bearsiin. 19-vuotiaan venäläisprospectin KHL-joukkue Metallurg Novokuznetsk ei ole etenemässä playoffeihin saakka, ja Orlov ei halua lopettaa kauttaan jo helmikuussa. Näinpä mies on siirtymässä AHL:ään Hersheyn riveihin. Orlov hoitaa viisumit ja muut paperiasiat kuntoon ja matkustaa luultavasti helmikuun lopulla Hersheyyn.

Lähde

Hyvä siirto sekä Capsin että Diman itsensä kannalta. Mies pääsee tutustumaan amerikkalaiseen kulttuuriin, opettelemaan englannin kielen kunnolla ja luomaa siteitä Capsiin. Capsin kannalta Orlovin AHL-pesti on paikallaan, koska tämä lisää varmasti sitä todennäköisyyttä, että Orlov ei jää Venäjälle, kuten jotkut NHL:ään varatut KHL-pelaajat ovat tehneet.

Parin vuoden päästä Orlov ja Kuznetsov viilettävät jo Capsin pelipaidassa. :tuoppi:
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 1636
Liittynyt: 17.04.2010 14:59
Suosikkijoukkue: JYP, Chicago Blackhawks

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Rocket » 23.02.2011 08:59

Puolustajalupaus Dmitri Orlov loppukaudeksi AHL:ään!

Capitalsin vuoden 2009 kahdennen kierroksen varaus, puolustaja Dmitri Orlov, 19 siirtyy Metallurg Novokutznetskin heikosta joukkueesta AHL:ään Hershey Bearsiin. Novokutznetskin pelit päättyivät arvatenkin runkosarjavaiheeseen ja koska nyt on vasta helmikuu, siirtyy lupaava Orlov tehoilemaan Capitalsin AHL-farmiin. Hänen pelit ovat Novokuznetskissa olleet kyllä hienoa katsottavaa ja kaverin itseluottamusta täytyy ihailla. Hän saa varmasti totutella kaikessa rauhassa kapeisiin kaukaloihin ja vieraaseen kulttuuriiin ylipäätänsä. Orlovin U20 MM-kisat huipentuivat muutenkin erinomaisesti menneen turnauksen kultamitaliin ja hän oli kaikissa otteluissa dominoivassa roolissa Venäjän alakerrassa.

KHL: 102 GP, 7+13=20, 96 PIM
Patrick "The Doctor" Kane: Superman, Spin-O-Rama, Shootout

"Mää täs laskeskelin, että niil oli tää Kreps ja Rosa ja mikä St. Pierre. Sinne voi muutaman miljoonan heittää, et enemmän tein maaleja kun ne yhteensä."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen

"Vähän se on lihava, mutta muuten ihan mukava."
- Jonne 'Teurastaja' Virtanen Antti Pihlströmistä

Avatar
Viestit: 3637
Liittynyt: 13.02.2009 18:43
Suosikkijoukkue: Muutama NHL-joukkue + Josi, Karlsson, Gaudreau

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Jyri » 13.03.2011 16:52


Orlov on aloittanut AHL:ssä pisteiden valossa hyvin: 9 ottelussa pisteet 1+4. Itse kysyn Caps-faneilta (ja muiltakin), että milloinkohan näemme Orlovin pelaamassa NHL:ssä? Uskoisin hänellä olevan kaikki ominaisuudet murtautua Washingtonin ryhmään jopa yllättävän nopeasti. Toisaalta Capitalsilla on jo kaksi hyökkäävää pakkia (Wideman ja Green, joka taisi loukkaantua Rangersiä vastaan, eikö?) sekä Carlson, joka on hyvä hyökkäyspäässä. Mutta en tosiaan ole paras henkilö tätä arvioimaan, koska Capsin seuraaminen on jäänyt melko vähälle tällä kaudella, jos unohdetaan joku 5-10 nähtyä ottelua.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Kauppila » 15.03.2011 19:04

Jyri8 kirjoitti:

Itse kysyn Caps-faneilta (ja muiltakin), että milloinkohan näemme Orlovin pelaamassa NHL:ssä?

En usko, että Orloville löytyisi vakituista paikkaa ensi kaudeksi Capsin pakistosta. Puolustajia on kiinnitetty jo seitsemän kautta 2011-2012 varten ja lähtökohtaisesti Orloville on tarjolla seiska/kasipakin rooli Capsin organisaatiossa. Propsit Dimalle vauhdikkaasta aloituksesta P-Amerikassa, mutta miehelle itsellekin tekisi varmasti hyvää, jos vetäisi yhden kauden Herheyssä liideripakin roolissa ennen siirtymistä Capslandiaan. Uskon kuitenkin, että Orlov pääsee haistelemaan NHL-menoa jo ensi kaudella ja saa alle sen 10-20 ottelua, jotka johtuvat muiden pakkien loukkaantumisista/pelikielloista.

Ensi kauden pakisto voisi hyvinkin olla tällainen:

Green - Schultz
Carlson - Alzner (jos ja kun jatkosoppari tehdään)
Wideman - Erskine

+ Poti, Sloan ja Orlov
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja AriGold » 15.03.2011 19:17

Tuo Kauppilan teksti oli melkein, kun minun näppäimistöltä. Yksi kausi Hersheyssä tekisi hyvää ja sitten seuraavaksi kaudeksi ylös. Tom Poti pitäisi saada ulostettua tuosta puolustuksesta. Oma mielipide on myös, että Kuznetsov pelaa ensi kaudella täydellisen kauden KHL:ssä ollen liigan parhaita pelaajia ja nousee sitten Capsin kokoonpanoon samana vuonna Orlovin kanssa. Galiev taas voisi pelata vielä pari kautta junnuissa nimittäin ei ole mitään huippupisteitä vielä iskenyt ja on vain piste/peli tahdissa.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Avatar
Viestit: 2400
Liittynyt: 01.09.2008 20:20
Paikkakunta: Lahti
Suosikkijoukkue: Pelicans, Caps, Chelsea FC

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Kauppila » 15.03.2011 19:31

Filariou kirjoitti:Tuo Kauppilan teksti oli melkein, kun minun näppäimistöltä. Yksi kausi Hersheyssä tekisi hyvää ja sitten seuraavaksi kaudeksi ylös. Tom Poti pitäisi saada ulostettua tuosta puolustuksesta. Oma mielipide on myös, että Kuznetsov pelaa ensi kaudella täydellisen kauden KHL:ssä ollen liigan parhaita pelaajia ja nousee sitten Capsin kokoonpanoon samana vuonna Orlovin kanssa. Galiev taas voisi pelata vielä pari kautta junnuissa nimittäin ei ole mitään huippupisteitä vielä iskenyt ja on vain piste/peli tahdissa.

Helppoa olla kyllä näistä asioista samaa mieltä Filarioun kanssa. E-Kuz on tosiaan tästä ''Russian triplestä'' ehkä se kaikista lupaavin sälli ja tuleva ns. ykköskorin hyökkääjä. Vielä E-Kuz ei ole välttämättä valmis ottamaan vastuullista roolia Washingtonissa, joten vielä yksi kausi Euroopassa/AHL:ssä olisi kaikkien osapuolien kannalta varmasti parasta. Galievista nyt tuskin ikinä tulee mitään kärkihyökkääjää, vaan ennenmminkin Galieville tarjolla tulee olemaan tuollainen kolmosketjun back-up/roolipelaajan spotti.

Tom Potin rahakas jatkosoppari on muodostumassa pienoiseksi ongelmaksi, josta tosiaan pitäisi päästä eroon. Poti ei vain yksinkertaisesti mahdu tuohon pakkikuusikkoon ja katsomossa ei kannata istuttaa äijää, jolle maksetaan kolmisen miljoonaa dollaria. Jotain pientä peliliikettä (trade/waivers) Potin suhteen pitäisi tehdä. Olisi ihan järkevää tehdä tilaa palkkakattoon dumppaamalla Poti ulos ja sitä mukaa saada lisää pelimerkkejä FA-markkinoita varten.
''Form is temporary, Class is permanent''

''Im not putting pressure on you about that we have to win. I don’t want to put that kind of pressure on you. But we can’t lose, we cannot lose.'' – Jose Mourinho

Avatar
Viestit: 3226
Liittynyt: 06.12.2009 21:03
Suosikkijoukkue: Lappeenrannan italialaismafia

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja AriGold » 15.03.2011 20:08

Menee jo vähän ohi aiheen, mutta voisi olla ihan hyvä treidata Poti johonkin joukkueeseen, joka tarvitsee vahvistuksia puolustukseen ja capissa on tilaa, nimittäin sieltä voisi tulla vähän isompaa korvausta. Takaisinpäin melkein riittäisi joku alhainen varauvuoro kunhan saataisi tuo Poti pois tuolta.

Kuznetsovista sen verran, että on tainnut itsekkin sanoa pelaavansa ensi kauden Traktorissa. Varmasti hyvä vaihtoehto, sillä siellä on ykkösketjun rooli Kuzille vapaana ja saa hyvät pelikaverit, kun Traktor on päättänyt vahvistaa joukkuetta kunnolla ja on ensi kaudella varmaan yksi liigan kovimpia joukkueita.
"Toivottavasti tuo patsas on vähän kestävämpää tekoa ku esikuvansa on ollu."
- Kuningas Litmanen patsaansa esittelytilaisuudessa.

Viestit: 4787
Liittynyt: 08.04.2008 15:51
Suosikkijoukkue: Sabres, Ilves

Re: Capitalsin Prospectit - We are the future

ViestiKirjoittaja Afinogenov » 16.03.2011 10:40

Filariou kirjoitti:Menee jo vähän ohi aiheen, mutta voisi olla ihan hyvä treidata Poti johonkin joukkueeseen, joka tarvitsee vahvistuksia puolustukseen ja capissa on tilaa, nimittäin sieltä voisi tulla vähän isompaa korvausta. Takaisinpäin melkein riittäisi joku alhainen varauvuoro kunhan saataisi tuo Poti pois tuolta.
Tuliko ehkä mieleen ettei kukaan ota kallista Tom Potia edes ilmaiseksi, ainakaan näillä näytöillä. Kyllä Poti kesäksi (golf-tasoitustaan) parantaa. :tuoppi:
Dion Darling on tappelija, jonka sukunimestä ei kannata laskea hänen kanssaan leikkiä. Muutoin on luvassa kylmää kyytiä...

Seuraava

Paluu Washington Capitals

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa